kızlar birşey sorcam özel olacak ama cinsel hayatlar nasıl?bir de korunma yönteminiz ne?
Canım biz başladık korka korka ama çok korktuğum kadar olmadı ama mümkün olduğunca erteeliyorum her seferde napiyim tam üstümden atamadım acıycak mı korkusunu . Umarım normale döneriz kısa zamanda bide benim dr yasaklamıştı son 3 ay baya ara vermiştik yani.
Canım geçen çarşamba aşı oldu oğlum bugün daha yeni kendine gelmeye başladı. 2 gün boyunca hep kucakta gezdirdik. çok kızdı bize çookkKizlar bugun ilk aşısını oldu kızım, ondan mıdır nedir aksam saatlerinde daha da cok huysuzlandı. Saatlerdir çıglık çıglıga.. Annem babam ben durduramadık. Simdi annemler dışara gezdiriyorlar belki sakinleşir diye... Pinu sende böyle bi durum var mı? Çok üzüldum yaaa
şımarıklık ağlamasıymış demekki Ada nın kiaman bişeycikleri olmasında gerekirse arabada uyutucaz napalım. benim oğlanda sabahtan beri uyumuyor. bende kundakladım balkonda gezdirdim. temiz hava iyi geldi galiba uyudu şimdi
Kizlar bugun ilk aşısını oldu kızım, ondan mıdır nedir aksam saatlerinde daha da cok huysuzlandı. Saatlerdir çıglık çıglıga.. Annem babam ben durduramadık. Simdi annemler dışara gezdiriyorlar belki sakinleşir diye... Pinu sende böyle bi durum var mı? Çok üzüldum yaaa
Bende çok korkuyorum 2. ay aşısından. Buna çok zor dayandı onda nolucak bilmemBizimde öyle çok huysuzlanmıştı canım
Biraz zor sakınlesıyolar
Birinci ay asısı agır degıl diyolardı ama bızde hiç te öyle olmamıştı
O yüzden ikinci ay asılarından çok korkuyorum :'(
bizimkide ayakta sallanmayı sevmiyor. illa battaniye içinde sallanıcak huysuzlanıncaŞımarık canım) valla bugün uyutabildik ayağımda salladım hiç istemeyerek alışmasın yatağa atınca direk uyusun istiyordum ama sallamaya başlayınca şak diye uyudu
Bugün aşımızı olduk bizde. Doğumda 3650 doğmuştu doğumdan 3 gün sonra 3200 e düşmüştü yavrum damağından dolayı emememiş baya zayıflamıştı şimdi 4200 olmuş iyimi bilemedim doktor çok zayıflamış doğumdan sonra o nedenle bu kilo alımı iyi dedi:/ boyuda 56 cm. Miş
Bugün sütüm azalmıştı ya strestenmi acaba hep sağıyorum diyemi azalıyor nedeni ne bilemedim
Bizde aşımızı olduk bizimkide baya ağladı uyutana kadar ben ağzına biberonu dayayıp ayağımda salladım uyudu 10 dk.da
İnşalla sizinkide sakinleşir
kızlar bugün ilkay aşımızı olduk geldik,oğlumu uyuttum sonra baya uyudu ,akşama doğru 4 gbi yıkadık emzirdim tekrar uyudu,ve sadece emmek için kalkıyo;
emiyo altını değiştiriyorum,hoop yine uyuyoo,
acaba aşıdanmı kaynaklı diye korktuk,ateşini ölçtük 36.5 ,yani ateşde yok???
sizce normalmi yaa???
he bide yıkadıktan sonra 5-6 çay kaşığı ıhlamur vermiştim,
normalde zora uyuttuğum çocuk bugün kalkmıyo??? off uyumasa ayrı dert uyusa ayrı dert
canım benim oğlanda toplam 1100 gr almış bir ayda,tabi daha çok alan bebekler var ama bizimkide iyi yani gayet standart,Şımarık canım) valla bugün uyutabildik ayağımda salladım hiç istemeyerek alışmasın yatağa atınca direk uyusun istiyordum ama sallamaya başlayınca şak diye uyudu
Bugün aşımızı olduk bizde. Doğumda 3650 doğmuştu doğumdan 3 gün sonra 3200 e düşmüştü yavrum damağından dolayı emememiş baya zayıflamıştı şimdi 4200 olmuş iyimi bilemedim doktor çok zayıflamış doğumdan sonra o nedenle bu kilo alımı iyi dedi:/ boyuda 56 cm. Miş
Bugün sütüm azalmıştı ya strestenmi acaba hep sağıyorum diyemi azalıyor nedeni ne bilemedim
Bizde aşımızı olduk bizimkide baya ağladı uyutana kadar ben ağzına biberonu dayayıp ayağımda salladım uyudu 10 dk.da
İnşalla sizinkide sakinleşir
Kizlar bugun ilk aşısını oldu kızım, ondan mıdır nedir aksam saatlerinde daha da cok huysuzlandı. Saatlerdir çıglık çıglıga.. Annem babam ben durduramadık. Simdi annemler dışara gezdiriyorlar belki sakinleşir diye... Pinu sende böyle bi durum var mı? Çok üzüldum yaaa
Kızlar bebişlerinizin eldivenlerini çıkarın artık bence çünkü 50-60günlükken ellerini tanımaya başlıyorlar psikomotor gelişimleri çin bu çok çok önemli mesela oğlumun 1 haftadır elleri hep ağızında bunu yapması da zaten gelişiminin normal olduğunu gösteriyor sizin de gözlemlemeniz açısından ve bebişin gelişimi açısından eldiven artık çıkarılmalı bence yine de size kalmış tabi canlarım. Ben 1 gün bile takmadım en fazla yüzünü çiziyor çok nadir o da..
Canım biz 40 günlük olduk. benim oğlumda kucakta olmak istiyor hep. bizde kanguru vardı.bari ona koyalım dedik. ama oğlum kayboldu içinde. birde çok korktu öyle koyunca daha çok ağlamaya başladı. 3.ayda anca kullanılır gibi geldi o bana.
Normal cnm bence.benim kızımda öyle birgün hiç uyumuyor diğer gün uyanmak bilmiyor.hergün huy değiştiriyorlar birgünleri birgünlerini tutmuyor.
iyi geceler kızlar bızde bgun asımzı olduk. oglum aglarken bende agladım.. 2. ay asısında ne yapıcam hıc bılmyorm smdden korku saldı benı.
kontrollerımız ıyı gecıyor.15gunde 1 kılo almıs oglum sadce anne sutuyle masallah.. emzirmeye devam:)
artık o uyuyan bebısler yok sanırım hepımızın aynı problem benmkını uytmayan sey gaz ve kusma. emıyoruz gaznı cıkaryorz bıraz kusyor. sonra uykya dalıcak gbı olurken tekrr kusyorz tekrar gaz cıkaryorz. sonra bıde kaka yapyorz halyle tekrar acıkıyorz yıne emıyorz kısa surelı ama uykya anca dalıyorz yanı bı uyanması demek benm 1.5 2 saatmı alıyor artık ve uyanık kalıyor tabı kucakda gezmekde cabası kesfetmek ıstyor uymak ıstemyr artık oglum. yorucu zamanlr smdı baslyor sanırım
doktora kusma olayını soyledım kılo artısı cok ıyı ben mıdesnde ve dger yerlernde kontrol ettm bı sıkntı yok sadce gazı var bıraz onnla ugrasırsn dedı. ama benm ynede bukdr kusma aklmı kurcalıyr sureklı agznda bısı dolandryor. ve akıtyor yandan oda rahatsızlık veryor ona uyku bolunuyor.
ayakda sallamakda buldm bnde cozumu.emzıgı veryorm sallyorm ama o uyanıkken cogu zaman ben uyyakalmıs oluyorumesım gece kalktıgında ben uyyormusum bızımkı gozlerı fılrdr fıldr bakıyormus baya gulduk sallayarak kendmı uytorm yanı toplamda 3 saat bıle uykm kalmadı bugun ıyce afalladım valla
Cybernuran demek siz de ayni dorunu yasiiyorsunuz ha, ne guzel biberonu dayadim diyosun benimkine daha hic biberon vermedik, emzik de emmiyo anca bagiriyobende nuk emzik vardi öğürüyordu bugun chicco aldik ucu küçük diye; tekli slikon bisey ayyy yok boyle bi emzik cok komik, emzigin arkasindan kizimin dudaklari gorunuyo. Azcik emdi dudaklari "O" seklinde gorunuyo, yarildim gulmekten :)
Pinu yat kalk şükret biz ailecek tükendik keske bizimki de uyusaydi :)
Nddd vala kuzum ben de 2.aşıdan cok korkuyorum. Benim kız nazli yaa valla.
Ee ben hala eldiven kullaniyorum yuzunu ciziyo diye tirnaklarini da kesiyorum oysa. Madem kimse kullanmiyo yarindan itibaren ben de cikartiyorum. Zaten hep eldivenli arada emzirirken cikartinca elleri burden buyumus gibi geliyo
Kizim 2940 dogdu bugun 34. Gun 4140 olmus boyu da 55 cm cok sevindim tostos kizima yaramis 5dk.lık emmelerişükürler olsun
Kızlar ben bebegımın goguslerını sıktım sut geldı ama erkek bebekde yapılması pek dogru olmuyormus bende bılmyordum banada annem demısdı ama erkek bebeklerde hormonları yanlıs yonde tetıkleyebılrmıs ben 3 defa yaptım simdi bişi olmusmudur bı cvp lutfen aklıma cok takıldı(((
hayırlı sabahlar hanımlar ben temmuz annesi olacağım derken ağustos annesi oldum
sizlere bir şey soracağım 28 günlük olduk yavrum bugüne kadar bu kadar değildi bugün bir dakika benden ayrı kalmak istemiyor emziriyorum uyuyor yatağa yatırıyorum en fazla 10 dakika sonra basıyor çığlığı ne yapağımı şaşırdım çözümü olan varmı?
kızlaarrrr çok sevinçliyim sizinlede hemmen paylaşmaya geldiimm.
Cumartesi günü iş yerimden benim yerime bakan personelim aradı. kpss kursuna gidiyordu. Almanca öğretmeniydi ama yerleşemediği için bizimle çalışıyordu. Ve nihayet çok iyi bir puan almış ve bu yıl yerleşicekmiş. Yıllarca okuduğunun verdiği emeğin hakkını alıyormuş yani. Onun adına çook sevindim. Amaaa işte tam burda benim sıkıntım başlıyor. çünkü ben ocağa kadar izin kullanmak istiyordum. O personel çıkınca benim yerim boşta kalıcak ve biraz sıkıntı olucaktı. o kadar üzüldümki iki buçuk aylıkken oğlumu bırakıp işe gidicem diye bütün gün ağladım
Asıl sonuç bugün belli olucaktı. Biraz önce iş yerimle görüştüm veee ocağa kadar evdeyiimmmm
hiçte sorun etmediler. Yerimede birini alıcaklar veya başka şubede bi bayan vardı onu getiricekler(Ben izin verirsem) neyse o kısmı artık çok önemli değil. Oğlumun 6. ayına kadar evdeyim yupppiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?