2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kan hapi kullanıyosan o yapiyo cnm

bizde öylee yaa tum koltukları ve yatagimi silsim resmennn

ben 1 hafta taktim sonra cıkardım tırnaklarını kesıyorum guzelce , yırtsada zarar etmıyo 1-2 defa yırttı. bu sıcaklarda uzuluyorum terliyo elleri eldivenle yazık :)

benimki asıdan sonra sızdı resmen :) sabah 10.30 dan 3 gibi zorla uyandırıp emzirdim geri uyudu 5'e kadar :)

canım canını sıkmak istemem ama nasıl sıkılır ya yazık içim bi tuhaf oldu başka bi arkadaş daha yapmıştı burda sanırım. Kız yada erkek farketmz bence ellememk lazım

benimki eldiven tutmuyordu çorap taktım 1-2.. sonra onu da çıkardık, şimdi 3. ayımıza başladık eller ağızda..

bizimkide ayakta sallanmayı sevmiyor. illa battaniye içinde sallanıcak huysuzlanınca
bencede gayet iyi kilo almış canım inşallah böyle devam eder

Çok teşekkür ederim içim rahatladı valla :) dün sütüm baya azalmıştı şimdi sağıcam bakalım inşallah artmıştır ya :/ pompa azaltırmı acaba????

kızlar bebeklerinzn göğüslerini ovmayın, iltihap olablir. doktor kesinlikle dokunmayın o kendi geçer demişti

canım canını sıkmak istemem ama nasıl sıkılır ya yazık içim bi tuhaf oldu başka bi arkadaş daha yapmıştı burda sanırım. Kız yada erkek farketmz bence ellememk lazım
oyleymıs cnm ama bılmyodm ısde annemler oyle dynce dogrudur dedm yaptım. aglamdı hıc canı yanmadı yani. ben hormonsal bı sorun yaratırmı dıye korkmaya basladım smdı dahada ellemem

ay yok ellemem artık nerden blym bende sut bırıkp orda oana sıkntı yapmasn derken kas cıkarıyodm az kalsn

bızımde tum koltuk yastıklar kusmuk:)))))))
Butun gun uyuyunca gece ayaklandik tabi 2.20 gbi basladi bizimki sabah saat 7,hala bi umut gozunu kirpsin diye bekliyorum
oooww sende benm gıbı nobetcıydın desene.çd daha smdı uyuttum anca tabı bende uyku flan kalmdı artık bı karnımı doyurcm ne zamn uyurm bıdaha allah bılır

Kızlar bu kolik gaz için doktorumun önerdiği birseyi yazayım size
Buziki orhan osman anne karnındakı seslerden olusan muzık
İnterneten dınletebılırsınız bebişe

ay ben de o sorun bir tek bizde var sanıyordum, gun oluyor 3-4 kez her yerı elden gecırıyoruz , her seferinde banyo yaptıramadıgımdan durulama gerektirmeyen temizlwyicilerden almayı dusunuyorum ne dersiniz? mustelanın ve abcderm'in var bildigim

biz geldik oğluşumla canlar doktır kontrolümüz iyi geçti 46. gün oğlum 5640 gr olmuş boyuda 58 cm boyu uzun maşaallah ddedi ana uzun baba uzun tabi :)

kalça ultrasonu çektirdik çok şükür sıkıntı yok gelişimi normal dedi...

bi de oğlum doktor teyzesinin üstüne yerlere kendi üstüne çiş yaptı bezini acar acmaz çok komikti bi yapmadığın orası kalmıştı dedim :)))

canım sıkma hiç ellemede bizde de vardı kendi kendine geçti merak etme

yaramaza bak seennn
maşallah paşaya kocaman adam olmuş

yaramaza bak seennn
maşallah paşaya kocaman adam olmuş

öyle canım ya büyümüş aynı hastanede kuzenim dün gece doğum yapmış ona da uğradım bebeği o kadar küçük kaldı ki oğlumun yanında büyüdüğünü o zaman iyice anladım Allah hastalıklarını göstermesin bize bağışlasın evlatlarımızı

Merhabalar kızçelerimmmm ve onların melekleriiiii
Geçmişi bitirdim hele şükür rahatladım
Kızçemin 3 aşısından sonra ateşi en fazla 36.5 oldu ama yine de sıcak sıcaktı
Şimdi uyuyor ve sıcaklık devam ediyor hala....
Geçmişi okurken kağıda not aldım şimdi tüm konulara değinmek istiyorum kendimce
NDD canımcım aşılarımızı sağlık ocağında olduk.Kalça ultrasonumuz hastanede
80 tl gibi bir fiyat ödedik ultrason için....
NNESEKUSSS ateş olayı aşıdan sonra en fazla 36.5 oldu ama sıcak yavrum
CİNSEL İlişki ben normal yaptığım için çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı
:1Asayiş berkemal...Ben korunmuyorum hap filan içemem spiral de takmam
eşim düşünsün
VAJİNA şeklinden bahsetmişsiniz dert edenler olmuş yavrucuklarım daha çok tazeyiz biz
ben de herhangi bir sorun yok ama yine de beklemeliyiz üzülüpte sütlerimiz mi gitsin??
Çatlağım yok buna şükür ediyorum ben
HIÇKIRIK benim kızçem de tek derdim bu...İçi çıkıyor emziriyorum
geçiyor ama bazen çok doyduğu için emmek istemiyor....Neyse tek sorunumuz bu olsun
Bu arada gaz sorunundan bahsetmişsiniz ben henüz hiç yaşamadım(maşallah deyin)
Doktorumuz da şaşkın :44::44::44::44::44:Ama kızçemi görünce çok mutlu oldu...Bit bebek 10 günde bu kadar mı değişir dediKöy havası yaradı kuzuma
58 cm ve 5350 gr olmuşuz
Kalça ultasonumuz da temiz maşallah
ESKİ KİLOMA dönmeme 1 kilo kaldı fakat ben de kalça genişliğinden şikayetçiyim:26::26::26::26::26:
Bazı kotlarıma giremiyorum normal doğumla alakası var mı bilmiyorum:26::26::26::26::26:
Buna da şükür diyelim
SPOR a başlayacaktım dün ama kızçemin aşılarından dolayı olmadı
Bu hafta olmaz herhalde haftaya 3 gün gideceğim.EVDE de pilates yapıp kalçaları eritmem lazım....
Eşim çok beğenip kıskansa da ben eritmek istiyorum
REGLİ de oldumeskisi gibi 3 gün sürdü fakat bazen akıntı oluyor
BEBEĞİNİZİİN GÜLMESİ ve takip etmesi ile konuşmuşsunuz acele etmeyin zamanı var herşeyin
benimki beni kapıdan çıkana
kadar takip ediyor sonra da iç çekip kafasını çeviriyor.Deli gibi sesler çıkarıyor bayılıyorum aguularına
HAtta küçük kurt yavruları gibi uluyorrrrr
AŞILARDAN önce ateş düşürücü ya da fitil vermeyin ki bebişleirmizin aşıya karşı direncini görelim
BEBO VE SUZAN tatildeydim kızçelerrrrrr merak edip sormuşsunuz seviyorum sizleriiiiii
ACENUUUU KISSSS helal sana kilolar verilmiş maşallah sana çok kilo alan daha çabuk
veriyor maşallah sana
RAGİNDA geçmiş olsun canım benimmmmmmm
NDD gözün aydın canım
EMZİRİRKEN muhakkak önlük takın ben sürekli önlük ile emziriyorum ve kıyafet sorunumuz olmuyor

NİNNİ derken bir azeri ninnisi var ATEM TUTEM BEN SENİ yazın you tube benim kızçemin çok hoşuna
gdiyor onu ezberledim ve kadının ses tonu gibi yumuşak söyleyince hemen dalıyor

SÜT YAPANNNLARRRR:Ben denedim inanılmaz oluyor hatta burada tarifler bile verilmiş.
SOĞUK AYRAN AŞI....Yoğurdu dereotu derken hem tok hem sütlü nuriye oluyorsunuz
BİR de haftada bir ya da iki kez parça kırmızı eti yağsız tavada kızartıyorum kısık ateşte
yanına sadece makarna haşlar gibi bulgur haşlıyorum yağsız tuzsuz...Bayılıyorum bu şekilde
tüketmeye....GELSİn sonra SÜTLERRRRRRR
Az önce sağdım uyanmadan tek memeden 120 cl çıktı(maşallahhhhh deyin)
Sağmadan sütler artmaz zaten acı veriyor insana.....Ve her daim SUUUUUUUUUUUUU
Ben gebeyken de çok içtim biliyorsunuz zararını görmedim henüz

Çok mu konuştum ama sizleri çok özledimmmmm inanılmaz
REsimlerinize bayıldım sünnet olan erkeklerimize maşallah
Hemen iyileşsinler....
Bu arada ben kızçemi koltuğa düşmeyecek şekilde yatırıyorum tvde müzik açıyorum
Ama onu tvyi görmeyecek şekilde yatırıyorum....Ağzında emzik uyuyor ben o arada iş güç yapıyorum
Sıcak olduğu için sürekli kucakta pişiyoruz kendisi de sevmiyor daralıyor çünkü
PARADOKSUMMMM ECE miz çok büyümüşşş maşallah ona
ALLAH'ım nazarlardan korusun meleklerimizi
TATİLDE 5 saat kadar kayınvalideme bırakıp denize gittik inanılmaz keyif aldım
aklım kzıçem de olsa da eğlendim...Ama memeler şişti eve gelir gelmez sağdım ve
attım.Çünkü sıcağın altında sütler meme de bile ekşiyormuş ve bebek rahatsız oluyormuş
(kayınvalidemden bir bilgi eskilerin tecrübesine inanırım)
ELDİVENlerini daha çıkarmadım tereddütteyim :26::26::26::26:
Ayyyyy bitti herhalde uamrım okumaya gözleriniz vaktiniz yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…