Hepimizin sıkıntıları aynıya okudukça moralim düzelio anormal bi durum yok diye:):)
Bu gaz olayında bende paranoyak olmuştum biraz ,,yok üşütüomuyum yok şu yediğimdenmi olduki yok şunu içtiğimdenmi oldu .....oooofffff ,,olacağı var oluyo bence rahat olmaya çalışıyorum artık,,böle ömür mü geçer yaf:)
Benim de yarın 50 günüm biticek ama hala akıntım bitmedi kusucam artık bu sıcaklarda beni çok bunalttı valla
Sezeryan olanlar: dikişinizin üst kısmı sizinde uyuşukmu hala,,bi 10 15 cmlik yer???
Bebek arabası aldık cumartesi gidip biz de oğluşa,,baby2go proton.Beğendim ben çok ama henüz siftah yapamadık .
Bir de ben sezeryandan yaklaşık 20 gün sonra başlayan bi tuvalet sıkıntısı çekiyorum ,,kesinlikle onun acısını çekmektense 10 kere daha sezeryanı tercih ederim.Nası bi acı o öyle.Ömrümden ömür gidiyo,,şimdi daha iyi ama çok korkuyorum tekrar artıcak diye acısı,,nie olduki??Sizde yok dimi böyle bişi??
Son olarakta her geçen gün bebişime hayranlığım artıyor..Allah bağışlasın bu sıpacıkları bizlere..
hafif çişse iyi.. benimki şarıl şarıl yapıyor açar açmaz mübarek musluktan su akıyor sankimçocuğun altına bez bağlıyoz fanteziye bak illa yatağmıza koltuklara felan yapacak yatak koltuk halı silmekten bi hal oldum ay..
Ben bebişimin eldivenlerini çoktan çıkartcam ama uyurken daha çok sıçrıo öyle olunca ve uyanıo,,sanırım korkuo kendi elinden yerim onu:):)bende uyanıkken çıkartıorum yavaş yavaş alışsın diye napiim
kızlar bugün ilkay aşımızı olduk geldik,oğlumu uyuttum sonra baya uyudu ,akşama doğru 4 gbi yıkadık emzirdim tekrar uyudu,ve sadece emmek için kalkıyo;
emiyo altını değiştiriyorum,hoop yine uyuyoo,
acaba aşıdanmı kaynaklı diye korktuk,ateşini ölçtük 36.5 ,yani ateşde yok???
sizce normalmi yaa???
he bide yıkadıktan sonra 5-6 çay kaşığı ıhlamur vermiştim,
normalde zora uyuttuğum çocuk bugün kalkmıyo??? off uyumasa ayrı dert uyusa ayrı dert
Kızlar ben bebegımın goguslerını sıktım sut geldı ama erkek bebekde yapılması pek dogru olmuyormus bende bılmyordum banada annem demısdı ama erkek bebeklerde hormonları yanlıs yonde tetıkleyebılrmıs ben 3 defa yaptım simdi bişi olmusmudur bı cvp lutfen aklıma cok takıldı(((
benimki asıdan sonra sızdı resmen :) sabah 10.30 dan 3 gibi zorla uyandırıp emzirdim geri uyudu 5'e kadar :)
bizimkide ayakta sallanmayı sevmiyor. illa battaniye içinde sallanıcak huysuzlanınca
bencede gayet iyi kilo almış canım inşallah böyle devam eder
canım benim oğlanda toplam 1100 gr almış bir ayda,tabi daha çok alan bebekler var ama bizimkide iyi yani gayet standart,
seninkide aynı şekilde 1000 gr .. maşallah diyelim çok sütümüz olsun daha çok emzirelim güzel güzel kilo alsın bebişlerimiz
oyleymıs cnm ama bılmyodm ısde annemler oyle dynce dogrudur dedm yaptım. aglamdı hıc canı yanmadı yani. ben hormonsal bı sorun yaratırmı dıye korkmaya basladım smdı dahada ellememcanım canını sıkmak istemem ama nasıl sıkılır ya yazık içim bi tuhaf oldu başka bi arkadaş daha yapmıştı burda sanırım. Kız yada erkek farketmz bence ellememk lazım
canım kötü bişey olacağını sanmıyorum,masaj yap bebişinin göğüslerine süt dağılsın;
annem oğluma ilk bi kaç hafta sürekli masaj yaptı,baya sertti şimdi hiçbir problem yok sertlik geçti.
ohh ohh maşallah cnm kilosuna ;
buarada anlattıkların okadar tanıdıkki hepimiz aynı durumdayız walla :)
cnm kusma fazla emdiğinden geliyo olabilirmi,hani mide fazlasını atıyorrdur,
bizim emziklerimizde nuk tu; bugün chicco nun çok güzel emzikleri hediye geldi bize,
bende onu deniycem bakalım :)) inş. bu sefer alır ..
saol cnm. evet bende gecmısden okudum genel problemlerbenceede benm oglum bıraz ac gozlu sureklı emmek ıstyo ama son emdıklernı yutmaıdgı ııcn sureklı onları cıkarıyo agznda gezdryor sutu. bız emzıkde alyorz yeterkı emme olsun masallah.D ınsallah sevr cnm oglun bazen emzık rahat oluyor ama ben cok vermyorm emsın bos ceknce ıcım raht etmyor dıye
[B.[/B].
bizde öylee yaa tum koltukları ve yatagimi silsim resmennn
oooww sende benm gıbı nobetcıydın desene.çd daha smdı uyuttum ancaButun gun uyuyunca gece ayaklandik tabi 2.20 gbi basladi bizimki sabah saat 7,hala bi umut gozunu kirpsin diye bekliyorum
bizde öylee yaa tum koltukları ve yatagimi silsim resmennn
canım sıkma hiç ellemede bizde de vardı kendi kendine geçti merak etmeKızlar ben bebegımın goguslerını sıktım sut geldı ama erkek bebekde yapılması pek dogru olmuyormus bende bılmyordum banada annem demısdı ama erkek bebeklerde hormonları yanlıs yonde tetıkleyebılrmıs ben 3 defa yaptım simdi bişi olmusmudur bı cvp lutfen aklıma cok takıldı(((
pompa azaltmaz aksine arttırır canım merak etme sağ senÇok teşekkür ederim içim rahatladı valla :) dün sütüm baya azalmıştı şimdi sağıcam bakalım inşallah artmıştır ya :/ pompa azaltırmı acaba????
hımm biz yapmıştık onu 40 taş koyduk suyuna birde çok az tuz. büyüklerin gönlünü aldık işteCanım yaa cocuk ağladı ne yaCam bilemedim kırk banyosu iste anlayın :)
yaramaza bak seennnbiz geldik oğluşumla canlar doktır kontrolümüz iyi geçti 46. gün oğlum 5640 gr olmuş boyuda 58 cm boyu uzun maşaallah ddedi ana uzun baba uzun tabi :)
kalça ultrasonu çektirdik çok şükür sıkıntı yok gelişimi normal dedi...
bi de oğlum doktor teyzesinin üstüne yerlere kendi üstüne çiş yaptı bezini acar acmaz çok komikti bi yapmadığın orası kalmıştı dedim :)))
yaramaza bak seennn
maşallah paşaya kocaman adam olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?