2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benimki eldiven tutmuyordu çorap taktım 1-2.. sonra onu da çıkardık, şimdi 3. ayımıza başladık eller ağızda..

Biz bir aylık olduğundan beri takmıyoruz sağlık ocağında aşıya götürünce ordaki hemşire çıkarttırdı dokunması hissetmesi lazım dedi

Ben de Durulama gerektirmeyecek bi temizleyici kullanıyorum: topicrem. Bebekler için. Ablam önerdi (cilt doktoru)
Bir seçenek daha olsun sana:)

hımm biz yapmıştık onu 40 taş koyduk suyuna birde çok az tuz. büyüklerin gönlünü aldık işte

Bizim buralarda da kırk tane taş, kırk farklı çiçek yada yaprak, bir tane altın konuyo mesela alyans veya çeyrek altın gibi. Her yerde farklı adetler :)

Bizim buralarda da kırk tane taş, kırk farklı çiçek yada yaprak, bir tane altın konuyo mesela alyans veya çeyrek altın gibi. Her yerde farklı adetler :)
evet bende alyansımı koymuştum şimdi sen söyleyince hatırladım

kızlar oğluşumu ilk defa kendim yıkadım bugün hiç ağlamadı bu sefer başkaları ile yıkarkenn ağlıyordu bu sefer sakin sakin konuşarak yıkadım sesimi duyunca rahatlıyor oğluşşum yerim ben onu yaa

anne sesı anlıyorlar ama benımkı anlamyor sanıırm her dusda aglıyor sarkı soylyorm sevıyorm fılan ama dınlemıyor ılk suya grısı guzel oyalnyorz yıkamaya baslaynca ıstemıyor nıye anlamadım.

anne sesı anlıyorlar ama benımkı anlamyor sanıırm her dusda aglıyor sarkı soylyorm sevıyorm fılan ama dınlemıyor ılk suya grısı guzel oyalnyorz yıkamaya baslaynca ıstemıyor nıye anlamadım.

suyu sevmiyor demek ki canım senin ki bi de benim oğlum ilk zamanlarda daha çok ağlıyordu çenesi titriyordu şimdi şimdi anlıyorum üşüdüğünden ağlıyormuş ben artık ısıtıcıyı acıp yıkıyorum üşümüyor belki de ondan ağlamıyor sende dene öyle istersen ne kadar sıcakta desek onlar daha çok küçük suya girince daha çok üşüyorlar

suzancım bende dolduruyorum oto koltuğunun içini. Daha önce koyduğum şeklinde aslında. ama niye şimdi sevmiyor hiç anlamadım.hergün deniyorum. inşallah yine sevmeye başlar
ınsl canımm
Kızlar kırk bandınızı ne zaman yaptınız Yada ne zaman yapılır kimisi 39. Gün aksam kimisi 40. Gün yapılır diye bilemedim şimdi
bende 39 aksamı yapptım cnm
ben hıc ellemedım daha dr dokunmayın demıstı cunkummm ana eskıler hepp oksarmıs dagılsın dıyeee:26:

anamm duru ıle annesıı ne ka cosmuslar bole okudum ama hepıcını oglumda uyuya kaldı o sırada hehehesütlere maasallah sutlu nurıyelerız hepımız cok sukur bagıslayana bızeeeeee
ayy sureklı laf ıstıyor bu bebeler yaa sonrada aguluyorlar goslerınıde ayırmıyorlar derken bagrıma sıkıca basasım gelıyorr cıglık cıglıga öpüyorum paşamı esıme dıyom senn askın yalanmıs uleynn bebegımın askı hıcc tatmadıgındamıss oda bana aynını dıyor tabıı:9
cok sukurr agular bsladıyaa arkası gelırde konus konus cenem agrıyor aksamaca laf beklıyor askım benımmm :))
neyse uyumuskene esıme corba yapımmm ınsll..bez stogumuz ıttı bgn son esımde markete ugrayacak 3.no ya gecıceyorz ınsll 2 nor gerıde kalıyorrrbu arada bpaşamın boyuu 51 cm dogduu 59 olmusuz cok sukurrrrrrrr

aynen eskıler hep sıkarmıs banada annemler annnenmler dedı.
masallah ogluna boyuda uzunmus artık sız 0 3 ayları bırakdınız desene onlar 56 cm oluyormasallah..
blkde her bebek svmek zornda degıl. bugun bende evn heryernı kapdm da yıkdm ama usyorda olblr dedgn gıbı

Acenu tesekkurler canım.

Pinu senle ayni vakitte dogurduk kismetse ayni vakitlerde kafayi sıyırıcaz gibi :) az once dr aradik artik baska bisey mi var diye o dereceyiz. Gaz bu dedi ilac sıklıgını arttırdı. Bizim kız 4-5 saatlik direnisin ardindan battaniyede sallanmak suretiyle uyudu. Bu battaniye isini hic istemiyorum yaa, tek kisiyle yapilabilecek her seye varim ama battaniyeyi istemiyorduuum

Hehehehe yaramaz oğluşun çok güldürdü beni :) maşallah ona

pompa azaltmaz aksine arttırır canım merak etme sağ sen

İnşallah canım ama neden azaldı 2 gündür anlamadım:/

Pompa artırdı benimkini:)

Canım ne yiyosun be içiyosun artı kaç saate bir ne kadar sağıyorsun aynı zamanda emziriyormusun yoksa sadece pompayla mı sağıyorsun :)) çok oldu sorular ama sütüm 2 gündür azalınca bitecek diye korkar oldum

Hehehehe yaramaz oğluşun çok güldürdü beni :) maşallah ona

pompa azaltmaz aksine arttırır canım merak etme sağ sen

İnşallah canım ama neden azaldı 2 gündür anlamadım:/

Pompa artırdı benimkini:)

Canım ne yiyosun be içiyosun artı kaç saate bir ne kadar sağıyorsun aynı zamanda emziriyormusun yoksa sadece pompayla mı sağıyorsun :)) çok oldu sorular ama sütüm 2 gündür azalınca bitecek diye korkar oldum

Off poff bugünki derdimizde,geceden beri kaka yok,çiş dolduruyoruz ama kaka yapamadık :S

İki aylıkkenki kontrolde doktorumuz birkaç gün kaka yapmayabilir korkmayın dedi
Bir de mama yiyen bebekler daha az kaka yapıyo
Senin bebeğin ne kadarlık ve mama veriyor musun canım

evde heryere yapmıştı da kendi yüzü dahil doktora yapmaası komik oldu hakkatenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…