İki aylıkkenki kontrolde doktorumuz birkaç gün kaka yapmayabilir korkmayın dedi
Bir de mama yiyen bebekler daha az kaka yapıyo
Senin bebeğin ne kadarlık ve mama veriyor musun canım
geçmiş olsun canım.biz saat 9 da aşımızı olduk kızlar çok şükür bitti. kızım ayda 700 gram alıyor biraz az geldi bana
Kizlar benim oğlum gazdan uyumuydu otomatik sallanan beşik aldik ark deneme amacli sabahtan beri uyuyo cok yavas salliyo kullanan bilen varmi bole uyursa alicam ben yoksa is yapamiyorum yaaa kahvalti bile yapamıyorum
evt ben kullanıyorum.hatta daha önce arkadaşlara tavsiye etmiştim.bende geceleri onda uyutuyorum mışıl mışıl uyuyor.bende 2 tane var biri beşik diğeri salıncak.gündüzleri bazende salıncakta sallanıyor.bebeklerin gazına en iyi çözümden biri...Eki Görüntüle 793179
canım uyumadan önce koyuyorum . 2,5 haftalıkken kullanmaya başladım.belki sizinki biraz geç başladınız diye istemiyor olabilir.birde hangi marka salıncağı kullanıyorsunuz. ya da belki bebeğiniz farklı salıncakta uyur.ancak deneyerek bebeğe salıncaga karar verebilirsiniz.ben uyuduktan sonra salıncaktan kaldırıyorum.canım belki bebegin çok gazlıdır üstten gazını çıkarıp uyutmayı dene.zaten benim oğlum çoğunlukla emerkende uykuya dalan bir bebek.sürekli gece gündüz hep sallanmıyor çok huysuz olunca...doğduğundan beri uykusuzluk nedir bilmeyiz.çok şükür Rabbime bu konuda çok şanslıyım.inşallah sonraki aylarda diş çıkarma dönemide rahat geçer.şimdi bu günler gaz sorunları iyi günlermiş diş çıkarması ve aglaması,ateşi zormuş.Allah hepimize kolaylık ve sabır versin...Uyuduktan sonramı koyuyorsunuz salıncağa yoksa içine koyunca kendimi uyuyor?
Bizde aldık salıncak gündüz arada koyuyorum ama 5-10 dk duruyor ağlamaya başlıyor.alıyorum içinden bende.
Alışmasını umut ediyorum ama daha küçükler alışır zamanla sever diye düşünüyorum.
MERHABA KIZLAR...
geçmişi okudum geldim.herkes aynı dertlerden muzdarip.3 aylık ounca çoğu geçer diyorlar ama bugünlerde geri gelmeyecek diye üzülüyorum vallahi...(
dün bileğimden iğne vuruldum bayağı canım yandı.bugünde sargı kullanmaya başlayacağım inş. geçer.
kuru öksürük başladı ıhlamura dayandım tabi :)
süt konusunu eğer çok az değilse takmayın.incir kompostosu hep söylüyorum tahin pekmez yada helva bol su ve buğday çorbasıyla hallolur evelallah...
ben öyle dakika saat yok en son hangi göğüs falan tutmuyorum fazla.oluruna bırakın onlar bir yol çizecektir.
bugünde rezene içmeye başladım.kızımın gazına iyi gelir umuduyla...
haftaya bugün evimizde olacağız inş.
5 ay sonra evime dönme hayali bile tuhaf gelir oldu artık.sanki yıllar geçmiş gibi..
tabi buralarda alıştım sadece bebekle ilgilenmeye eve gidince ne yapıcaz bakalım :)
hepinizin bebişlerini öpüyorummmmm :)
nddd maşallah oğluna benimkinin de tepesindeki saçları azdökülmüş gibi çok komik
bu sabah oğlum az miktarda açık kahverengi kustu ilk defa böyle bişey oldu hep süt kusardı veya kesik kesik peynirimsi şekilde olurdu, netten baktım üşütmüş olabilir diyor, üşüttük mü acaba elleri kaç gündür hep buz gibiydi eldiven giydiriyorum ısınıyor çıkarıyom hemen buz gibi oluyor yine, devamlı da takmak istemiom.. şimdi korkumdan polar battaniyeye sardım mayıştı uyuyor
kızlaR herkes iyidir umarım
ben dün akşam geldim eve, benim koçiş kv. ye götürdü yine 1 gün diye 3 gün kaldık yine
bi daHA gidelim dediğinde 2 kere düşünücem hatta 3 kere
ece hala kakasını kendisi yapamıyor yaa varmı böyle bi sorun yaşayan, ben kulak çöpü zeytinyağıyla yaptırıyorum
çok ta cıvık ölr kabız gibide değil dr.lar 4 gün elleme diyor olurmu öle yaa taşlaşıyor çocuk2.güne yapamasa
napcaz şaşırdık yaaa
mamasınıda değiştirdim iki kere aptamil veriyodum doğduğundan beri sma denedim olmadı aptamilin conformilini aldım kolik bebeler için oda olmadı fayda???? memede emiyor 3-4 kere günde mama veriyorum
pofff sab simplex kullanıyorum gazını çıkarıyor rahatça ama kaka yok, makatının girişi çok çok sıkı. çubuğu soktuğum an püskürtüyor resmen
bu gliserin fitilinide kullandım ama zeytinyağından fazla bi etkisi olmadı
napsak bilemedim yaaa. 2.5 aylık oldu ne zaman düzene giricek acaba?
benim kv de yapıcakkmış o zımbırtıdan, ben görmedim hiç nası b,ş amaa kumaşını fln hazırladı bakalım faydasını görücezmi gündüzleri 5 dk uykularımız hala. senin adına öok sevindim vallabu arada bebişi çok uyumayan anneler.. ben de iki hafta öncesine kadar aynı dertten muzdariptim.. taaa ki annem ve teyzemler imdadıma yetişene kadar.. büyük oğlumda tavandan salıncak gibi yatak yapmıştık.. biz de çingene beşiği derler.. şimde küçük oğlum için de yaptılar sağolsunlar hatta bunda aştık kendimiz çok süper bişey oldu.. park yatağı kaldırdım bile.. 5-6 ay bunda yatar diye düşünüyorum.. doyurup gazını çikarıp, biraz da gönlünü edip, ince bir tülbentle kollarını sarıyorum ve hooop yatağına yani salıncağına:)) sonra iki sallıyorum.. bir de park yatağın müzik çalan bir aleti vardı onu da taktık salıncağa, sallarken onu da açıyorum çok güzel uyuyor maşallah..resmini ekleyemedim ah bi ekleyebilsem sizlere de fikir olurdu...:44::44: sanırım resim boyutu büyük nasıl küçültebilirim acep :44:
kız oğluşun çok datluymuşşşKızlaarr oğlum çok dertli dertten kederden saçları döküldükeltoş oğluşum babasının kollarında güvende ve huzurluuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?