2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Maşallah sana da bebiişine de
Ben de dışarı çıkıcam ama cesaret edemiorum ya durmassa die,,atasım var kendimi sokaklara artık
Yüzlerini gözlerini çizmesinler die sık sık tırnak kesices napalım,,bende tedirginim ama yavaştan çıkarıorum,,aslında seviorumda minnak ellerine bi çift eldivenBebek bunlar yaff yiycem hepsiniii

Keltoşuna aşık oldum ya ben burdaki bütün bebeklere aşığım
Benimki de keltoş hep dua ettim keltoş olsun
BAndana takılınca belli olmuyor

valla süpersiniz.. kızın da çok tatlı maşallah.. bugün bizim de birçok anne ve bebişi gibi aşı günümüzdü.. bu arada evasudecim doğumu sen mi yaptın yoksam taşıyıcı anne filanmı vardı valla şıııp diye vermişsin kiloları sana ayrı bir maşallah süpersin darısı başıma.. nasıl becerdin diycem yemeyerek tabi ki.. benim gibi tatlısever biri değilsindir muhtemelen.. sanırım birde yapı meselesi..

neyse Allah sağlımızı bozmasın da kilo da veririz inş...

ya denemediğim şey kalmadı ama yapamıyor ıkınıyo ama sonuç boş

ayyy canım bnm yaa maşallah size
bende şu anda tırnaklarını kesiyodum aynen bizde an itibarıyle eldivenleri çıkarttık :81:
bnde köye gitmek istiyorum annemler orda ama bizim köy bilyosun uzak taa kayseri, eşim hiç uzun yola gitmek istemiyor
çok öpüyoruz kızçemle siziii

ayyy çok güldürdün beniii. çocuğu uyandırcaktım zor tuttum kahkahamııı
ben bu ara değişiklik yaptım amaa saçlar tepede topuz değil at kuyruğu yaptım hamileyken çok güzel bi toka almışltım ondan hevesle at kuyruğu saçlar
ama ilk fırsatta kesitiricem. kuaförümün tatilden dönmesini bekliyorumm

canım bebeğin mamasını çok sık değiştirmek bebeklerin midesini bozabilirmiş. bi yerde tesadüfi okumuştum. haberin olsun. gaz problemi 3. aydan sonra düzelir diyorlar seninde az kaldı dimi 3 ayın bitmesine. inşallah yakında düzene girer Ece miz.ç.

benim kız kardeşimde keltoştu bebeyken. hemen dökülmüştü onunda saçları.ama sonra lüle lüle saçları oldu o kadar sevimliydiki. belki bizim bebişlerde öyle olur
kel kafalarını yerimmm ben onların yaa çok komikleerr

bak aklıma ne geldi dışarı çıkmak diyince.
akşam yemeğine kv ye gidiyorum ben.
bigün yine gitmiştim oğlumda 20 günlük falandı galiba.
yemekten sonra çok sakin keyifliydi oğlum. eşimin kardeşide dediki acaba abimi almaya gitsek mi durur mu dedi. Avm de çalışıyor eşim. mesaisi bitene kadar birazda gezeriz diye düşündük. hem eşimi alır eve geliriz dedik.
Girdik avm ye eşimin mağazasına girdik. onla biraz sohbet ettik çıktık mağazadan.sonra oğlum ağlamaya başladı.emzirme odasına gittik emzirdim biraz sustu. sonra pusetine koydum. öyle bir ağlamaya başladı ki. eşimin mağazasına mesafe olduğu halde duymuş oğlumun sesini
eve nasıl döndüğümüz ne ben ne kv nede eşimin kardeşi hiiçç kimse hatırlamıyorr arabada da susmadı eşşek sıpam yol boyunca ağladı. eve girdiğimiz gibide sustu bende ogünden sonra çok korktum dışarı çıkmaya.
dün benim için hastaneye gittik. gayet sakindi hiç ağlamadı. birazcık ağlar gibi oldu hemen mamasını verdim ağzına eve gidene kadar hiç sesi çıkmadı. keşke hep öyle olsada gezdirsem bende. hem banada değişiklik olsa ama nerdeee

Keltoşuna aşık oldum ya ben burdaki bütün bebeklere aşığım
Benimki de keltoş hep dua ettim keltoş olsun
BAndana takılınca belli olmuyor
Bizde Duru ya ailecek aşığız
bende hep oğluşum keltoş olsun istemiştim. karnımdaykende bazen keltoşum diye seviyordum. eşimde kızıyordu bana nerden biliyosun kel olcak diye. ilk doğduğunda saçları vardı. eşim nasıl sevinçliydi. ben hep dökülür o saçlar diyordum eşim yine kızıyordu bana. dediğimde oldu yerim ben o keltoşlarııı

Çok tatlısınız analı kızlı maşallah ikinizede canımm
ben henüz eldiveni çıkaramadım çünkü tırnak kesmek beni çok korkutuyor. :18::18:
dün biraz çıkarttım eldivenleri. hep başındayım ama nasıl olduysa yüzünü çizmiş kanatmış oğlum. ilk yaramızıda yapmış olduk yani

canım ben çok sık yaşıyorum topicte tek olmayı.artık pek buluşamıyoruz. bebişlerimiz 3-4 aylık olunca daha sık görüşürüz heralde

:):)İnşallah ,,günleri günlerini tutmuo bu yaramazların,,pervane olduk resmen,,eşimle başka konumuz kalmadı varsa yoksa oğluş,yok böle yaptı yok şöle agu dedi,,böle hapşurdu ,kaka yaptı,gazını çıkardı....uzuo gidio

Fırsat buldukça da yanınıza geliorum ama okumakla kalıorum sadece,çok nadir katılabiliorum.Herkesler de böyle:):)

Canım cocuğu müdahale ile kakaya alıştırma sonra bağırsaklar tembellesiyo yapamıyorlar bir gün bekle ikinci gün kendisi yapar zaten kakasını yapamıyor diye kurma kendini bebek huzursuzken hep yatıştır bende bebegime müdahale ediyordum daha huzursuz oluyordu üstüne kakası normal degildi daha cıvık. Dayandım bekledim sürekli gaz masajı yaptım bıkmadım o kıvrandıkca bebeğimden izin aldım konuştum masajını yaptım ve kakamızı kendimiz başardık artık ve daha huzurluyuz.. Sab kullanıyordum bende doktorun kesinlikle kullanmamamı bir ise yaramadığını kullanamasa bebeğimin o sancıları çekeceğini söyledi. Bunun dışında kimyasal haricinde bitkisel olan nurse harveys kullanılırsın tada humananin anasonsuz iyi geceler çayını
Sağlıklı günler size

Kızlar annem vefat etti torununu bile göremeden
Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..
Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın. Annemin adı Fatma

kızlar benim bebiş karnı üstüne yatıyor.. arkadaşım bugün dedi kafasının üstüne yatır sivri kafalı olur.
ya öyle yatırıyorum 5 dk. sonra uyanıyor dayanamadım yine karnının üstüne yatırdım bak hala uyuyor. ne yapcam ben ya??

Son düzenleme:

Hahah,,biz de 27 günlükken bi piknik yerine gittik 3 saat falan uyudu uyandı emzirdim arabada eve gelirken de iiydi arabada,,geçen gün araba almaya gittik kendisine,,her an ağladı ağlayacak,ben bi stres,,kaç kere emzirdim,,eve kendimiizi zor attık:):):)Arabada gezmeyi sever inşallah,,evde koydum az gezdirdim ama istemedi pek keyfi yoktu,,dışarda farklı olur umarım:):)

meraba anneler :)) sütünden yana sikayeti olanlar ben denedim ve cok faydasını gordum sizde deneyin gorceksiniz faydasını sütünüz azsa eger incir hosafı yapın günde bir tabak incir hosafı icin sütünüze olan katkısını ve cogaldıgını goreksiniz bayanlar umarım bol bol sütünüz olur

Kızlar annem vefat etti torununu bile göremeden
Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..
Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın. Annemin adı Fatma
ahhh canım benim yaaa
başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten
abdesim yok yasin okuyamam ama dua ederim bolca
rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…