2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

galiba öyle olacak :)) ama ben artık uykusuzluktan hissiz oldum; resmen zombiye bağladım ne olacak bu halim bilmiyorum :)))
battaniyede sallama ya biz henüz geçmedik,du bakalım direniyoruz :)) şuanki derdimiz kaka dünden beri kaka yokkk :))

walla kısaca özetlemişsin halimizi :) benim bide memem dışarda dolanıyorum :)unutupta cama kapıya çıkıcam diye ödüm patlıyo :))
bide biri makyajmı dedii ??? oda nee :))))

canım kuru incirden yapıcaz dimi;
şimdi hemen koyucam ocağa biraz kuru incirim var;
buarada 7-8 tane yaş incir yedim bugün heran cırcır olabilirim ....
herşey süt için :))

Yumuşak damağında yarık var bebeğimin ondan vakum yapamıyor yani sütü çekemiyor maalesef ama bunada şükür tabiki en azından besliyoruz

sağol canımm. Ada Lena yla tanışmaya gelicez çapkın oğlumlaaa

Ada lena sabırsızlıkla bekliyomuş teyzesi :))))

Kızlar annem vefat etti torununu bile göremeden
Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..
Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın. Annemin adı Fatma

başınız saolsun çok üzüldüm gerçekten
Dua ettim anneniz için mekanı cennet olsun inşallah

Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..

Allah rahmet eylesin mekani cennt olsun , Allah sizlere sabir versin canim

canım kuru incirden yapıcaz dimi;
şimdi hemen koyucam ocağa biraz kuru incirim var;
buarada 7-8 tane yaş incir yedim bugün heran cırcır olabilirim ....
herşey süt için :))

evet canım kuru incirden yapacaksın bende yas ıncır yiyiyordum ama hosafın etkisi daha büyük oluyor

Canım ablamın oğlu da öyleydi.kulak çöpüyle yaptırıyordu ablam.
Bunun sebebi de bizzmişiz çocuk kakasını yapar yapmaz altını alıp makatı silip o bölgeyi uyarıyormuşuz.
Bu sefer bebek her kaka yaptığında uyarıldığını hatırlayıp ıkınmıyormuş böylelikle delik gittikçe küçülüp bebek kaka yapmaz hale geliyormuş.
Bırakın rahat yapsın hemen altını almayın pişmez korkmayın demişti doktor.
Bir kaç gün senin yönteminle yaptı ablam çöpü dairesel hareketlerle çevirdikçe yapıyordu kuzu kakasını.
Sonra Dr bir tanıdığımıza durımdan bahsettik o da bebeği kucağına alıp tıpkı kendisi ıkınıyormuş gibi ııııh ıııh sesler çıkardı aynı sesleri bebekte çıkarmaya başladı bir süre sonra ve ıkına ıkına kakasını yaptı.sorasında birkaç gün ablam bu şekilde yaptırıp düzene sokmuştu sen de dene bir canım.
Bebeği kucağına yüzü dışarıya bakacak şekilde al.

masallahhhh tü tü tüüüü

ben yaptırdımmı o kadar çok yapıyoki her yer batıyor çok sulu oluyo,
ıkınmayı denerim kucağımda
ama yapmadığım şey kalmadı karnınamasaj bacaklara hareket sıcak tülbent, makatına masaj, her şeyi yaptım ama deliği çok sıkı,
uyarılmadıkça yapamıyo işte
pofff
bak geldi gene kaka saati, dün bu saatlerde yaptırmıştım, bas bas bağırıyo şimdi
ıkınıyo debelenip duruyo yawrum, napıyım yaptırmıyım o zaman

benim kızım da karın üstü yamayı çok seviyo, bikaç gündür hep öyle yatıyo,hatta öyleyken kendi kendine uyuyo...

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.
çok üzüldüm gerçekten

canım benim kız 15 günlükten beri gece dahil yüzüstü yatıyor
banada dediler öyle ama napıyım zaten uyumayan gazlı bi bebek
5 dk sonra uyanıyo sırtüstü yatınca
şekil şemal düşünecek lüksüm yok valla, nası rahat ederse öle yatırıyorum ben

canım bencede müdahale etme birazcık kendi ıkınsın. çok zor onu öyle görürken dayanmak ama sabırlı olmak lazım

Canım bir arkadaş yazmış sağolsun bilmiyordum üzüldüm. Dediğin gibi anne sütü alıyor çok şükür. Sen sık sık sağ canım sütün artar emin ol

Biz de daha yeni yeni başladık yüzüstü yatırmaya. Keske daha önce yapsaymışız böyle daha uzun uyuyor yoksa beş dakika sürmüyor geri uyanması cadının:)

kızlar merhaba, kayınvalidemin evindeki misafirliğimiz bitti ve pazar gününden beri evimdeyim, oğluşuma ilk defa tek başıma bakıyorum ve annemi arayıp çağırmamak için zor tutuyorum kendimi
neyse geleyim asıl mevzuya... oğlum geçtiğimiz hafta 6 gün boyunca tuvaletini yapmadı, ağlaması da yoktu biz de 1-2 gün daha bekleyelim dedik ama pazar akşamı bebeğimin ağlama krizi başladı, karnı tok, gazını güzelce çıkarıyo altı da temiz olunca biz de götürdük acile, durumu anlatınca hemen lavman yaptılar, eve gelince oğlum çok rahatladı, ama sorunumuz şu ki oğlusum pazar gününden beri yani lavman yapıldığından beri yine tuvaletini yapmadı. normal olmadığını düşünüyorum ama bebeğimde hiçbir rahatsızlık belirtisi yok, hatta gülücükler saçarak geçiriyoruz günümüzü... böyle bir durumla karşılaşan var mı, yarın ya da cuma uzman bir doktora götüreceğiz ama size de sorayım dedım...

al işte bak aynı problem
kaç dr.a götürdüm dr.lar bize bekleyin kendiniz yaptırmayın dedi ama 4 gün bekledim kıvrana kıvrana tık yoktu bizimkinde
hemde öle sıkıntılıki benimki devamlı ağlıyo ıkınıyo meme bile emmiyo doğru dürüst
nası dayanıcam bi kere 4 gün bekledim bi kere 3gün bi kere 2 gün ama yapamıyo yaaa
perişanız

selam kızlar nbr sınız 1 s once alıntılaım ama oglum husursuzlanınca balkon keyfı yaptık az once uyudu esım gelemden cvp layım dedımm

yarınn 60 gunluk oluyor ve 2.aya veda edıyoruzzzzzzzzzzzzz
oglumun tulumları olmuyor yaz meleklerı dedıgın gıbım 3.ay lıklara geltık yasasınnn

yarın buyuk gun konu komsu oglumu gormeye hemde hatım yapmıslar dua lamaya gelecekler 30-40 kişi aralıgında haydı hayırlısı bakalımm dua ılee

bugun temsılık yaptımm perde yıkadımc am sıldım derken toz alma ısı sabaha kaldıı haydı kolaylık dılegımle hepımıze

Kızlaarr oğlum çok dertli dertten kederden saçları döküldü keltoş oğluşum babasının kollarında güvende ve huzurluuuu
Eki Görüntüle 793058
maasalah alı beye:) bızmde dokuluyordu durdu sımdı artarak cıkıyorlar yasasınnnnnnnn

koya gelsın darsı bıse cnm benım

maasallah sızlere cnm benımmmm kolay geleee
inna lillahi ve inna ileyhi racıun(ALLAH dan geldık ve yıne ALLAH a donecegız)

ınsl soz vermeeyın ama musaıt olursam okurum
rabb ım sabır vermesı dılegımleee
basın sagolsun
dua ıleee

canım müdahale etme kendi alışsın bizimkide 2 hafta önce haftada 1 yapıyordu.çok üzüldüm hatta dr a götürdüm.bana dr 10 gün normal anne sütü alan bebekler için normal kakası katı degilse dedi.ben 1 hafta boyunca ugraştım kulak çöpü denedim olmadı az yaptı.fitil verdim oğün yaptı ertesi gün yine yapmadı zeytinyağı falan içirdim olmadı sonunda 2 hafta sonra dr gittik işte sonra içim rahatlamadı yinede hiçbişey yapılmaz dedi.internette bizim bebek gibi kaka yapmayan bebekler için konu açılmış.biz onlara yardım ettikçe kendi kendine kaka yapmayı öğrenemiyorlarmış.yaptığımız iyilik bizim bebişlere alışkanlık kazandırıyormuş.bu yüzden normal yapamıyormuş.bazı bebeklerin makatı bile kulak çöpü yüzünden yırtılmış aman sakın....benim bebiş ben müdahale etmeyince 2 hftadır kendi yapıyor bazen hergün bazen 2 günde bir ben sadece doyurduktan sonra yatırmadan gazını çıkarıyorum karnının ovalıyorum okadar.dün 3 kez kaka yaptı beze.ve bugün 2 kere kakalı bez degiştirdim.gittikçe normale dönecek.merak etmeyin.anne sütü alan bebekler kabız olmaz.bugünlerde oğlum ıkınmaktan popos kızarmış bende pişik kremi sürünce rahatladı zeytin yagıylada poposunun kızarıklıgına iyi geldi ama makatına birşey sokmadım.
aman sma mama verme.en iyi mama aptamil anne sütüne yakın olanı.mama degişikliğide bebeğini etkiler sindirimi bozulur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…