Acenu tesekkurler canım.
Pinu senle ayni vakitte dogurduk kismetse ayni vakitlerde kafayi sıyırıcaz gibi :)az once dr aradik artik baska bisey mi var diye o dereceyiz. Gaz bu dedi ilac sıklıgını arttırdı. Bizim kız 4-5 saatlik direnisin ardindan battaniyede sallanmak suretiyle uyudu. Bu battaniye isini hic istemiyorum yaa, tek kisiyle yapilabilecek her seye varim ama battaniyeyi istemiyorduuum
Ayy kizlar bitirdim gecmisi. Aslinda soyle bi genele bakinca gulumsedim, hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. Uyku, gaz, aşılar, sallayip sallamamak, ev isleri bi de saçlar tepede topuz :) hamileyken hastanede ben dahil herkesin tayt giymesine eşin cok gulerdi, üniforma gibi diye. Simdi de yan yana gelsek saclar tepede topuz uzerimizde bi ev kiyafeti makyaj falan nerdeee
meraba anneler :)) sütünden yana sikayeti olanlar ben denedim ve cok faydasını gordum sizde deneyin gorceksiniz faydasını sütünüz azsa eger incir hosafı yapın günde bir tabak incir hosafı icin sütünüze olan katkısını ve cogaldıgını goreksiniz bayanlar umarım bol bol sütünüz olur
Kızlaarr oğlum çok dertli dertten kederden saçları döküldükeltoş oğluşum babasının kollarında güvende ve huzurluuuu
Eki Görüntüle 793058
Neden emziremiyorsun canım göğüs uçların mı acıyor? Öyleyse silikon göğüs kelebeklerinden kullan derim. Benim çok fenaydı sonra onu kullanmaya başladım ohhh dedim dünya varmış:)) sonra geçti çatlaklar ve normal emzirmeye başladım tekrardan
sağol canımm. Ada Lena yla tanışmaya gelicez çapkın oğlumlaaa
Kızlar annem vefat ettitorununu bile göremeden
Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..
Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın. Annemin adı Fatma
Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..
canım kuru incirden yapıcaz dimi;
şimdi hemen koyucam ocağa biraz kuru incirim var;
buarada 7-8 tane yaş incir yedim bugün heran cırcır olabilirim ....
herşey süt için :))
kızlaR herkes iyidir umarım
ben dün akşam geldim eve, benim koçiş kv. ye götürdü yine 1 gün diye 3 gün kaldık yine
bi daHA gidelim dediğinde 2 kere düşünücem hatta 3 kere
ece hala kakasını kendisi yapamıyor yaa varmı böyle bi sorun yaşayan, ben kulak çöpü zeytinyağıyla yaptırıyorum
çok ta cıvık ölr kabız gibide değil dr.lar 4 gün elleme diyor olurmu öle yaa taşlaşıyor çocuk2.güne yapamasa
napcaz şaşırdık yaaa
mamasınıda değiştirdim iki kere aptamil veriyodum doğduğundan beri sma denedim olmadı aptamilin conformilini aldım kolik bebeler için oda olmadı fayda???? memede emiyor 3-4 kere günde mama veriyorum
pofff sab simplex kullanıyorum gazını çıkarıyor rahatça ama kaka yok, makatının girişi çok çok sıkı. çubuğu soktuğum an püskürtüyor resmen
bu gliserin fitilinide kullandım ama zeytinyağından fazla bi etkisi olmadı
napsak bilemedim yaaa. 2.5 aylık oldu ne zaman düzene giricek acaba?
Kızçeler ben geldim kızım bugün biraz huysuz aşıdan dolayı olsa gerek
Kucağımdan ayrılmak istemiyorŞimdi birazcık uyudu yerim ben onu
VE eldivenlere elveda dedik bakalım çizmeden alışsın artık:26::26::26::26::44::44::44:
Mevlütten resimler kızçemle ben ve köyde şalvarlı ben
Köyde geçir şalvarı ohhhh misler gibi vallahiiii geçmişi okuyayım
Akşama eşimin dernek üyeleri gelecek hazırlık yaptım azıcık kızçem durmasa da
izin verdi yine de aşkım benimmmm
Kocaman bir maşallah deyin bize
Canım ablamın oğlu da öyleydi.kulak çöpüyle yaptırıyordu ablam.
Bunun sebebi de bizzmişiz çocuk kakasını yapar yapmaz altını alıp makatı silip o bölgeyi uyarıyormuşuz.
Bu sefer bebek her kaka yaptığında uyarıldığını hatırlayıp ıkınmıyormuş böylelikle delik gittikçe küçülüp bebek kaka yapmaz hale geliyormuş.
Bırakın rahat yapsın hemen altını almayın pişmez korkmayın demişti doktor.
Bir kaç gün senin yönteminle yaptı ablam çöpü dairesel hareketlerle çevirdikçe yapıyordu kuzu kakasını.
Sonra Dr bir tanıdığımıza durımdan bahsettik o da bebeği kucağına alıp tıpkı kendisi ıkınıyormuş gibi ııııh ıııh sesler çıkardı aynı sesleri bebekte çıkarmaya başladı bir süre sonra ve ıkına ıkına kakasını yaptı.sorasında birkaç gün ablam bu şekilde yaptırıp düzene sokmuştu sen de dene bir canım.
Bebeği kucağına yüzü dışarıya bakacak şekilde al.
kızlar benim bebiş karnı üstüne yatıyor.. arkadaşım bugün dedi kafasının üstüne yatır sivri kafalı olur.
ya öyle yatırıyorum 5 dk. sonra uyanıyordayanamadım yine karnının üstüne yatırdım bak hala uyuyor. ne yapcam ben ya??
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.Kızlar annem vefat ettitorununu bile göremeden
canım bencede müdahale etme birazcık kendi ıkınsın. çok zor onu öyle görürken dayanmak ama sabırlı olmak lazımben yaptırdımmı o kadar çok yapıyoki her yer batıyor çok sulu oluyo,
ıkınmayı denerim kucağımda
ama yapmadığım şey kalmadı karnınamasaj bacaklara hareket sıcak tülbent, makatına masaj, her şeyi yaptım ama deliği çok sıkı,
uyarılmadıkça yapamıyo işte
pofff
bak geldi gene kaka saati, dün bu saatlerde yaptırmıştım, bas bas bağırıyo şimdi
ıkınıyo debelenip duruyo yawrum, napıyım yaptırmıyım o zaman
Yumuşak damağında yarık var bebeğimin ondan vakum yapamıyor yani sütü çekemiyor maalesefama bunada şükür tabiki en azından besliyoruz
Ada lena sabırsızlıkla bekliyomuş teyzesi :))))
başınız saolsun çok üzüldüm gerçekten
Dua ettim anneniz için mekanı cennet olsun inşallah
canım benim kız 15 günlükten beri gece dahil yüzüstü yatıyor
banada dediler öyle ama napıyım zaten uyumayan gazlı bi bebek
5 dk sonra uyanıyo sırtüstü yatınca
şekil şemal düşünecek lüksüm yok valla, nası rahat ederse öle yatırıyorum ben
kızlar merhaba, kayınvalidemin evindeki misafirliğimiz bitti ve pazar gününden beri evimdeyim, oğluşuma ilk defa tek başıma bakıyorum ve annemi arayıp çağırmamak için zor tutuyorum kendimi
neyse geleyim asıl mevzuya... oğlum geçtiğimiz hafta 6 gün boyunca tuvaletini yapmadı, ağlaması da yoktu biz de 1-2 gün daha bekleyelim dedik ama pazar akşamı bebeğimin ağlama krizi başladı, karnı tok, gazını güzelce çıkarıyo altı da temiz olunca biz de götürdük acile, durumu anlatınca hemen lavman yaptılar, eve gelince oğlum çok rahatladı, ama sorunumuz şu ki oğlusum pazar gününden beri yani lavman yapıldığından beri yine tuvaletini yapmadı. normal olmadığını düşünüyorum ama bebeğimde hiçbir rahatsızlık belirtisi yok, hatta gülücükler saçarak geçiriyoruz günümüzü... böyle bir durumla karşılaşan var mı, yarın ya da cuma uzman bir doktora götüreceğiz ama size de sorayım dedım...
maasalah alı beye:) bızmde dokuluyordu durdu sımdı artarak cıkıyorlar yasasınnnnnnnnKızlaarr oğlum çok dertli dertten kederden saçları döküldükeltoş oğluşum babasının kollarında güvende ve huzurluuuu
Eki Görüntüle 793058
koya gelsın darsı bıse cnm benımslm kızlar kv dede kaldığımız için net yok yazamıyorum. üçlü aşıyı olduk korktuğum gibi olmadı. ben gitmeden şurup vermedim aşıyı sabah 9 da olduk akşam 10 a kadar olmadı ateş. 10 dan sonra 37,8 e kadar yükseldi o zaman şurup verdim sabaha kadar uyumadım ölçtüm. sonra sabah 9 da yani 24 saatin sonunda 38 oldu hemen ıslak havlu ile ayak bilekleri ve kol bilekleri ve alnına koydum. tekrr şurup verdim sonra düşmeye başladı. ikinci gün akşam ateş normale döndü hiç bişey olmadı. aşıyı önce kolundan vurdular o pek acımaz dedi hemire kola yapılan aşı önemli dedi 6 ay dikkat et özellikle iki hafta iyi koru dedi. kanar,iltahap olur kabuk bağlar bu aşının tuttuğunun göstergesi hiç biri de olmayabilir o zaman tutmamış demek değil oda tutar güvenmezzsen aşının doğru yapılıp yapılmadığına baktırtabilirsin dedi. o sırada oğlum çok ağlıyordu hiç sormadım nasıl bakılacak diye. sonra bacaktan olanları yaptı sağ olanda çok ağlamadı ama sol da kinde yıktı ortalığı yapmadan hemşire dedi sol çok acır hem al kucağına emzir dedi. hemen aldım emzirdim emerken bile ağladı içini çekti durdu
maasallah sızlere cnm benımmmm kolay geleeeKızçeler ben geldim kızım bugün biraz huysuz aşıdan dolayı olsa gerek
Kucağımdan ayrılmak istemiyorŞimdi birazcık uyudu yerim ben onu
VE eldivenlere elveda dedik bakalım çizmeden alışsın artık:26::26::26::26::44::44::44:
Mevlütten resimler kızçemle ben ve köyde şalvarlı ben
Köyde geçir şalvarı ohhhh misler gibi vallahiiii geçmişi okuyayım
Akşama eşimin dernek üyeleri gelecek hazırlık yaptım azıcık kızçem durmasa da
izin verdi yine de aşkım benimmmm
Kocaman bir maşallah deyin bize
inna lillahi ve inna ileyhi racıun(ALLAH dan geldık ve yıne ALLAH a donecegız)Kızlar annem vefat ettitorununu bile göremeden
canım müdahale etme kendi alışsın bizimkide 2 hafta önce haftada 1 yapıyordu.çok üzüldüm hatta dr a götürdüm.bana dr 10 gün normal anne sütü alan bebekler için normal kakası katı degilse dedi.ben 1 hafta boyunca ugraştım kulak çöpü denedim olmadı az yaptı.fitil verdim oğün yaptı ertesi gün yine yapmadı zeytinyağı falan içirdim olmadı sonunda 2 hafta sonra dr gittik işte sonra içim rahatlamadı yinede hiçbişey yapılmaz dedi.internette bizim bebek gibi kaka yapmayan bebekler için konu açılmış.biz onlara yardım ettikçe kendi kendine kaka yapmayı öğrenemiyorlarmış.yaptığımız iyilik bizim bebişlere alışkanlık kazandırıyormuş.bu yüzden normal yapamıyormuş.bazı bebeklerin makatı bile kulak çöpü yüzünden yırtılmış aman sakın....benim bebiş ben müdahale etmeyince 2 hftadır kendi yapıyor bazen hergün bazen 2 günde bir ben sadece doyurduktan sonra yatırmadan gazını çıkarıyorum karnının ovalıyorum okadar.dün 3 kez kaka yaptı beze.ve bugün 2 kere kakalı bez degiştirdim.gittikçe normale dönecek.merak etmeyin.anne sütü alan bebekler kabız olmaz.bugünlerde oğlum ıkınmaktan popos kızarmış bende pişik kremi sürünce rahatladı zeytin yagıylada poposunun kızarıklıgına iyi geldi ama makatına birşey sokmadım.kızlaR herkes iyidir umarım
ben dün akşam geldim eve, benim koçiş kv. ye götürdü yine 1 gün diye 3 gün kaldık yine
bi daHA gidelim dediğinde 2 kere düşünücem hatta 3 kere
ece hala kakasını kendisi yapamıyor yaa varmı böyle bi sorun yaşayan, ben kulak çöpü zeytinyağıyla yaptırıyorum
çok ta cıvık ölr kabız gibide değil dr.lar 4 gün elleme diyor olurmu öle yaa taşlaşıyor çocuk2.güne yapamasa
napcaz şaşırdık yaaa
mamasınıda değiştirdim iki kere aptamil veriyodum doğduğundan beri sma denedim olmadı aptamilin conformilini aldım kolik bebeler için oda olmadı fayda???? memede emiyor 3-4 kere günde mama veriyorum
pofff sab simplex kullanıyorum gazını çıkarıyor rahatça ama kaka yok, makatının girişi çok çok sıkı. çubuğu soktuğum an püskürtüyor resmen
bu gliserin fitilinide kullandım ama zeytinyağından fazla bi etkisi olmadı
napsak bilemedim yaaa. 2.5 aylık oldu ne zaman düzene giricek acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?