allah rahmet eylesin mekani cennet olsunnKızlar annem vefat ettitorununu bile göremeden
Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..
Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın. Annemin adı Fatma
Kızlaarr oğlum çok dertli dertten kederden saçları döküldükeltoş oğluşum babasının kollarında güvende ve huzurluuuu
Eki Görüntüle 793058
ben yaptırdımmı o kadar çok yapıyoki her yer batıyor çok sulu oluyo,
ıkınmayı denerim kucağımda
ama yapmadığım şey kalmadı karnınamasaj bacaklara hareket sıcak tülbent, makatına masaj, her şeyi yaptım ama deliği çok sıkı,
uyarılmadıkça yapamıyo işte
pofff
bak geldi gene kaka saati, dün bu saatlerde yaptırmıştım, bas bas bağırıyo şimdi
ıkınıyo debelenip duruyo yawrum, napıyım yaptırmıyım o zaman
Çok tatlısınız analı kızlı maşallah ikinizede canımm
ben henüz eldiveni çıkaramadım çünkü tırnak kesmek beni çok korkutuyor. :18::18:
dün biraz çıkarttım eldivenleri. hep başındayım ama nasıl olduysa yüzünü çizmiş kanatmış oğlum.ilk yaramızıda yapmış olduk yani
Kızlar bebeklerin tırnaklarını tırnak makasıyla kesmiyorsunuz değil mi?
Ben ucu eğri olan bıyık makasıyla oğlum uyurken kesiyorum.ses de olmadığından uyanmıyor ve hemen kesiliyor.
Canım bir arkadaş yazmış sağolsun bilmiyordum üzüldüm. Dediğin gibi anne sütü alıyor çok şükür. Sen sık sık sağ canım sütün artar emin ol
ayyy çok güldürdün beniii. çocuğu uyandırcaktım zor tuttum kahkahamııı
ben bu ara değişiklik yaptım amaa saçlar tepede topuz değil at kuyruğu yaptımhamileyken çok güzel bi toka almışltım ondan hevesle at kuyruğu saçlar
ama ilk fırsatta kesitiricem. kuaförümün tatilden dönmesini bekliyorumm
Kızlar annem vefat ettitorununu bile göremeden
Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..
galiba öyle olacak :)) ama ben artık uykusuzluktan hissiz oldum; resmen zombiye bağladım ne olacak bu halim bilmiyorum :)))
battaniyede sallama ya biz henüz geçmedik,du bakalım direniyoruz :)) şuanki derdimiz kaka dünden beri kaka yokkk :))
walla kısaca özetlemişsin halimizi :) benim bide memem dışarda dolanıyorum :)unutupta cama kapıya çıkıcam diye ödüm patlıyo :))
bide biri makyajmı dedii ??? oda nee :))))
Ben ucu eğri olan bıyık makasıyla oğlum uyurken kesiyorum.ses de olmadığından uyanmıyor ve hemen kesiliyor.
Kızlaarr oğlum çok dertli dertten kederden saçları döküldükeltoş oğluşum babasının kollarında güvende ve huzurluuuu
Eki Görüntüle 793058
arkadaşın bebişinin damağında küçk bi sorun vardı sanırım oyüzden emziremiyor.. buarada benim de göğüs uçlarım ne güzel iyileşmişti, dün yeniden yara oldu yaaa niye oldu anlamadımne güzel geçti artık iyileşti diye seviniyordum, resmen başa döndük yine aynı acı aynı yaralar
Ayy kizlar bitirdim gecmisi. Aslinda soyle bi genele bakinca gulumsedim, hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. Uyku, gaz, aşılar, sallayip sallamamak, ev isleri bi de saçlar tepede topuz :) hamileyken hastanede ben dahil herkesin tayt giymesine eşin cok gulerdi, üniforma gibi diye. Simdi de yan yana gelsek saclar tepede topuz uzerimizde bi ev kiyafeti makyaj falan nerdeee
MASALLAH ben bayılıyorum bu kızın susune yaaKızçeler ben geldim kızım bugün biraz huysuz aşıdan dolayı olsa gerek
Kucağımdan ayrılmak istemiyorŞimdi birazcık uyudu yerim ben onu
VE eldivenlere elveda dedik bakalım çizmeden alışsın artık:26::26::26::26::44::44::44:
Mevlütten resimler kızçemle ben ve köyde şalvarlı ben
Köyde geçir şalvarı ohhhh misler gibi vallahiiii geçmişi okuyayım
Akşama eşimin dernek üyeleri gelecek hazırlık yaptım azıcık kızçem durmasa da
izin verdi yine de aşkım benimmmm
Kocaman bir maşallah deyin bize
Çok tatlısınız analı kızlı maşallah ikinizede canımm
ben henüz eldiveni çıkaramadım çünkü tırnak kesmek beni çok korkutuyor. :18::18:
dün biraz çıkarttım eldivenleri. hep başındayım ama nasıl olduysa yüzünü çizmiş kanatmış oğlum.ilk yaramızıda yapmış olduk yani
basın saolsun Allah sabır versın hayatta en cok korktugum sey basına gelsın Allah yardımcın olsun canımKızlar annem vefat ettitorununu bile göremeden
Hahah,,biz de 27 günlükken bi piknik yerine gittik 3 saat falan uyudu uyandı emzirdim arabada eve gelirken de iiydi arabada,,geçen gün araba almaya gittik kendisine,,her an ağladı ağlayacak,ben bi stres,,kaç kere emzirdim,,eve kendimiizi zor attık:):):)Arabada gezmeyi sever inşallah,,evde koydum az gezdirdim ama istemedi pek keyfi yoktu,,dışarda farklı olur umarım:):)
ben yaptırdımmı o kadar çok yapıyoki her yer batıyor çok sulu oluyo,
ıkınmayı denerim kucağımda
ama yapmadığım şey kalmadı karnınamasaj bacaklara hareket sıcak tülbent, makatına masaj, her şeyi yaptım ama deliği çok sıkı,
uyarılmadıkça yapamıyo işte
pofff
bak geldi gene kaka saati, dün bu saatlerde yaptırmıştım, bas bas bağırıyo şimdi
ıkınıyo debelenip duruyo yawrum, napıyım yaptırmıyım o zaman
ayyy canım buradaki bazı anneleri de anlayamıyorum o çocuk sizin korkmayın kimse olmasada yalnız büyütebilirsiniz.vallahi bazen kızıp hayret ediyorum.ben doğduğundan beri oğlumla hep yalnızım üstelik sezeryan oldum.daha öncesindede hamileykende yalnızdım doğuma eşimle yalnız gittik çünkü akrabayla görüşmüyordum.sadece doğumdan 2 gün sonra aplam geldi memleketten 1 hafta kaldı gitti.bebeği ondan sonra kendim yıkadım aplama bebeğin tırnaklarını keselim dedim yok olmaz kırkı çıkmadı dedi o gittikten sonra ben bebek uyurken tırnagını kestim.zaten bebek için özel tırnak makası var ben bebedor aldım ve çok kullanışlı.o eldivenleri çok takmadım.sıcaklarda ben pişip terlerken oğlumu sarıpta sarmalamak bana saçma geldi.ben yardımsız daha güzel baktım.kesin tırnagını yazık yüzünü çizmesin.bizimki kendi yüzünü çizerken emzirirken gögsümüde çizdiği oldu o yüzden tırnaklarını kırkını beklemeden kestim.yıkama filesine yatırıp hergün yıkıyorum.birgün yıkarken oğlumu resmini çekeyim görünbanyoda hiç aglamaz.40ına kadar evde oturmadım nerdeyse hergün oğlumla dışarı çıktım.güneşlenmeli ki sarılıgını atsın diye.zaten çabuk atlattık.kundak yapmadım bacağı egri olur diyen oldu aldırmadım.gayette güzel büyüyor.babasıda bende her fırsatta sevip öpüyoruz.
İnşallah artar canım bakalım artmasa da yapacak bişey yok mama desteğine devam
Eşim başka bir bebeği emzirmemi tavsiye etti eşimin arkadaşının bebeği 2 aylık bir bebek emzirirsen artar diyorlar :/ ben yanaşmadım ama yanlış mı yapıyorum ???
canım bizim de böyle hatta daha uzun süredir.ama normal merak etme.benim kızım da böyle olurdu.hatta 15 gün hiç yapmadığını bilirim.oğlum da 1 aydır falan böyle gidiyor.haftada 1 yapıyor resmen.hiç müdahale etmiyorum.ıkınmayı öğrenmesi gerekiyor.eğer fitille zeytinyağıyla şunla bunla yaptırmaya alıştırırsan ıkınmayı öğrenmesi gecikir.hiç düzelmezkızlar merhaba, kayınvalidemin evindeki misafirliğimiz bitti ve pazar gününden beri evimdeyim, oğluşuma ilk defa tek başıma bakıyorum ve annemi arayıp çağırmamak için zor tutuyorum kendimi
neyse geleyim asıl mevzuya... oğlum geçtiğimiz hafta 6 gün boyunca tuvaletini yapmadı, ağlaması da yoktu biz de 1-2 gün daha bekleyelim dedik ama pazar akşamı bebeğimin ağlama krizi başladı, karnı tok, gazını güzelce çıkarıyo altı da temiz olunca biz de götürdük acile, durumu anlatınca hemen lavman yaptılar, eve gelince oğlum çok rahatladı, ama sorunumuz şu ki oğlusum pazar gününden beri yani lavman yapıldığından beri yine tuvaletini yapmadı. normal olmadığını düşünüyorum ama bebeğimde hiçbir rahatsızlık belirtisi yok, hatta gülücükler saçarak geçiriyoruz günümüzü... böyle bir durumla karşılaşan var mı, yarın ya da cuma uzman bir doktora götüreceğiz ama size de sorayım dedım...
meraba anneler :)) sütünden yana sikayeti olanlar ben denedim ve cok faydasını gordum sizde deneyin gorceksiniz faydasını sütünüz azsa eger incir hosafı yapın günde bir tabak incir hosafı icin sütünüze olan katkısını ve cogaldıgını goreksiniz bayanlar umarım bol bol sütünüz olur
İyi geceler kizlar...uzun zaman oldu gelemedim son bir kac gundur de siteye giriyorum tam yazmaya basliyorum bizim prenses birakmiyor..kizim bugun 47 gunluk oldu cok zor gunler gecirdik:-( 12 gunu doldurdugumuz gun bize hastane yollari gozuktu..dogumdan 12 gun sonra sarilik oldu fakat iki gunde bir degerlri kontrol amacli kan alindi kizimdan..sarilik icin gittik fakat kizimin kan degerlerinin olabildigince dusuk oldugunu ogrendik biraz daha duserse kalbi yavaslayabilir o nedenle yogun bakima alip takibini yapacagiz nedenini arastiracagiz ve kan takviyesi yapacagiz dediler...bebegimizi bizden aldilar kucagimdan almalari oyle zoruma gitti ki sizler cok iyi tahmin edebilirsiniz... sadece gunduz 3 saatte bir emzirmeme izin verdiler gecelei evde onun yoklugu cok uzucuydu..bebegime kan takviyesi yapildi 4 gunun sonunda evimize geldik.. yine kontroller devam etti ve devamli kan alindi cok agladi cokk simdi son tahlil cik iyi sonuc verdi doktor bunun tekrarlamayacgini yinede 3 ay sonraa kontrol amacli tahlil yapilmasini istedi... cok zorr yaa Allah kimseyi evladiyla sinamasin.. bnn disinda ben 1 hafta arayla iki dfa 40 derece atesle acillerdeydim bir gunde 4 defa acile gitim ustune meme catlagi ama nasil gormeyin catlak degil resmen yirtik onuda atlattim cok sukur lohusaligim berbat gecti..benim bebisim hep mizmiz gecede gunduzde uyumuyor hep kucak istiyor ozellikle bende sakinlesiyor devamli emmek istiyor gunum gecem sadec onunla ilgilenmkle geciyor..bunn diinda gebelikte 26 kilo almistim su ana kadar 13 kilo verdim 13 u duruyor o da zamanla sanirm .. sacim sizler gibi devamli topuzama ben makyaj yapiyorum 5 dk mi aliyor 5 dk da kendime ayirayim canim bu benim hakkim sizede taviye ederim nsan kendini iyi hissediyor.. iste boyle kizlar gebeykende uyuyamiyorduk simdi hic uyuyamiyoruz onlar saglikli olsunda gerisi viz gelir hepinizi opuyorum kuzucuklarariniza cokk iyi bakin
günaydın güzel anneler,
nasılsınız,keyfler yerindedir inşallah
her zamanki gibi 6 itibariyle mesaimiz basladı, omzumda uyuyo şimdi tontonum.
gündüzleri uykularımız ya omuzda ya da kucakta devam ediyo.
elhamdülillah gaz sıkıntımız da pek yok maşallah.
günde 1 defa mama veriyorum 90ml. önceden çok takıyodum ama kızım aç kalmasın da nolursa olsun. sadece mamayla beslenen bebekler de var sonuçta.
yarın 2 aylık oluyouruz inşaallah. 10eylülde de aşımız var. biraz korkuyorum, annemle beraber gitmeyi düşünüyorum ama, dayanamam kuzumun ağlamasına
bizde haberler böle
Günaydın canım.
bizimde mesaimiz başladı. bugün biraz daha geç başladı. biraz daha uykuyla oyalamayı başardım bu sabah
bende akşamları mama veriyorum canım. akşam sütüm azalıyor. emerken çok ağlıyor oğlum. bende mama veriyorum öyle sakinleşip uyuyor. yoksa uyuyamıyor uyusada saat başı uyanıyor kuzum
aşıda Allah yardımcın olsun canım. bende çok korkuyorum 2.ay aşısından oofff yine çook ağlıycaklar bebişlerimiz
kızlaR herkes iyidir umarım
ben dün akşam geldim eve, benim koçiş kv. ye götürdü yine 1 gün diye 3 gün kaldık yine
bi daHA gidelim dediğinde 2 kere düşünücem hatta 3 kere
ece hala kakasını kendisi yapamıyor yaa varmı böyle bi sorun yaşayan, ben kulak çöpü zeytinyağıyla yaptırıyorum
çok ta cıvık ölr kabız gibide değil dr.lar 4 gün elleme diyor olurmu öle yaa taşlaşıyor çocuk2.güne yapamasa
napcaz şaşırdık yaaa
mamasınıda değiştirdim iki kere aptamil veriyodum doğduğundan beri sma denedim olmadı aptamilin conformilini aldım kolik bebeler için oda olmadı fayda???? memede emiyor 3-4 kere günde mama veriyorum
pofff sab simplex kullanıyorum gazını çıkarıyor rahatça ama kaka yok, makatının girişi çok çok sıkı. çubuğu soktuğum an püskürtüyor resmen
bu gliserin fitilinide kullandım ama zeytinyağından fazla bi etkisi olmadı
napsak bilemedim yaaa. 2.5 aylık oldu ne zaman düzene giricek acaba?
kızlar merhaba, kayınvalidemin evindeki misafirliğimiz bitti ve pazar gününden beri evimdeyim, oğluşuma ilk defa tek başıma bakıyorum ve annemi arayıp çağırmamak için zor tutuyorum kendimi
neyse geleyim asıl mevzuya... oğlum geçtiğimiz hafta 6 gün boyunca tuvaletini yapmadı, ağlaması da yoktu biz de 1-2 gün daha bekleyelim dedik ama pazar akşamı bebeğimin ağlama krizi başladı, karnı tok, gazını güzelce çıkarıyo altı da temiz olunca biz de götürdük acile, durumu anlatınca hemen lavman yaptılar, eve gelince oğlum çok rahatladı, ama sorunumuz şu ki oğlusum pazar gününden beri yani lavman yapıldığından beri yine tuvaletini yapmadı. normal olmadığını düşünüyorum ama bebeğimde hiçbir rahatsızlık belirtisi yok, hatta gülücükler saçarak geçiriyoruz günümüzü... böyle bir durumla karşılaşan var mı, yarın ya da cuma uzman bir doktora götüreceğiz ama size de sorayım dedım...
bebişlerinizin emme ve uykuları düzene girdi mi? 40ı çıkınca düzelir diyolardı hani nerde yattığı kalktığı saat belli değil..
buarada bebeğim kahverengi kustu demiştim ya, göğsüm kanıyomuş emerken ondanmışallahım bu göğüs acısı ne fena bişey yaa nerdeyse 2 ay olacak hala yara ne zaman iyileşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?