2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar annem vefat etti torununu bile göremeden
Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..
Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın. Annemin adı Fatma
allah rahmet eylesin mekani cennet olsunn
Kızlaarr oğlum çok dertli dertten kederden saçları döküldü keltoş oğluşum babasının kollarında güvende ve huzurluuuu
Eki Görüntüle 793058

masallahh bebisije canimmm benimkide kel olma yolunda emin adimlarla ilerlioo

Dene canım ilkinde yapamasa da sonrasında yapar muhakkak.
Sabırlı ol.
Bebeğini kucağına dik bir şekilde karşıya bakacak şekilde al. Sakinken yanağını kulağına daya belli bir tempoda sakince ıııh ıııh sesini kulağına söyle.
Yeğenimden sonra çok bebekte gördük faydasını.umarım görürsün faydasını.birkaç gün dene.
Gerçekten ıkınmayı ve kaka yapmayı öğreniyorlar.

ayyy canım buradaki bazı anneleri de anlayamıyorum o çocuk sizin korkmayın kimse olmasada yalnız büyütebilirsiniz.vallahi bazen kızıp hayret ediyorum.ben doğduğundan beri oğlumla hep yalnızım üstelik sezeryan oldum.daha öncesindede hamileykende yalnızdım doğuma eşimle yalnız gittik çünkü akrabayla görüşmüyordum.sadece doğumdan 2 gün sonra aplam geldi memleketten 1 hafta kaldı gitti.bebeği ondan sonra kendim yıkadım aplama bebeğin tırnaklarını keselim dedim yok olmaz kırkı çıkmadı dedi o gittikten sonra ben bebek uyurken tırnagını kestim.zaten bebek için özel tırnak makası var ben bebedor aldım ve çok kullanışlı.o eldivenleri çok takmadım.sıcaklarda ben pişip terlerken oğlumu sarıpta sarmalamak bana saçma geldi.ben yardımsız daha güzel baktım.kesin tırnagını yazık yüzünü çizmesin.bizimki kendi yüzünü çizerken emzirirken gögsümüde çizdiği oldu o yüzden tırnaklarını kırkını beklemeden kestim.yıkama filesine yatırıp hergün yıkıyorum.birgün yıkarken oğlumu resmini çekeyim görün banyoda hiç aglamaz.40ına kadar evde oturmadım nerdeyse hergün oğlumla dışarı çıktım.güneşlenmeli ki sarılıgını atsın diye.zaten çabuk atlattık.kundak yapmadım bacağı egri olur diyen oldu aldırmadım.gayette güzel büyüyor.babasıda bende her fırsatta sevip öpüyoruz.

Kızlar bebeklerin tırnaklarını tırnak makasıyla kesmiyorsunuz değil mi?
Ben ucu eğri olan bıyık makasıyla oğlum uyurken kesiyorum.ses de olmadığından uyanmıyor ve hemen kesiliyor.

Canım bir arkadaş yazmış sağolsun bilmiyordum üzüldüm. Dediğin gibi anne sütü alıyor çok şükür. Sen sık sık sağ canım sütün artar emin ol

İnşallah artar canım bakalım artmasa da yapacak bişey yok mama desteğine devam
Eşim başka bir bebeği emzirmemi tavsiye etti eşimin arkadaşının bebeği 2 aylık bir bebek emzirirsen artar diyorlar :/ ben yanaşmadım ama yanlış mı yapıyorum ???

Oooo sen cag atlamissin sac konusunda o halde :)

Ben de bugun yarin gidicem kestiricem. zaten benim kiz sac kurutmayla rahatliyo, annemle birlikte gideriz kuafore Beste icin konsere gitmis gibi olur:)

Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..

Allah rahmet eylesin canım. Ben de henuz lohusayim ama fatiha okurum

Son düzenleme:

Ayyy çok güldüm, Allah da seni guldursun.

Ben de iki gun once tuvalete girdim, e normal olarak pantolonumu indirmem gerekiyodu; ana bi baktim iki mememi de açmışım klozete oturmaya çalışıyorum nasıl kalktigımı bilemedim

Ben ucu eğri olan bıyık makasıyla oğlum uyurken kesiyorum.ses de olmadığından uyanmıyor ve hemen kesiliyor.

canım bebekler için olan tırnak makasıyla kesiyorum sesine uyanmıyor benimki rahatım
ama o makasla kesebiliyosan valla bravo sana:81:

Kızlaarr oğlum çok dertli dertten kederden saçları döküldü keltoş oğluşum babasının kollarında güvende ve huzurluuuu
Eki Görüntüle 793058

gercekden keltos olmuss buu ama cok tatlı masallah

benım gogus uclarım resmen ıkıye ayrıldı. emerken sut durmuyor emmesede durmuyor cnku ucu ıyce acıldı 2 saat emmese lansloh kremle kapanır gıbı oluyor agzna alnca tekrr acıyor uclarını cok canım yanıyor ama mecburrr

hahaa cok guldum ya ben arada bı rnklı nemlendırıcı suryorm yuzme renk gelsn dıye ama sac yukardan topuz allta sureklı bı tayt modunda gezıyorm kusmuklu ustler fılan cok komıgız ya

MASALLAH ben bayılıyorum bu kızın susune yaa

canm tırnak kesmek cok kolay oldu bızım ben 3 gune bır kesyorum ama eldven 1haftdan snra hıc takmadm evet yuznu bıkackez cızdı ama korkma gecyor ız kalmdı bızım. hemen kes bence tırnaklarnı ac eldvenlernı yavrunun

basın saolsun Allah sabır versın hayatta en cok korktugum sey basına gelsın Allah yardımcın olsun canım

bebek arabsına koydugumuz anda kendnı uyma moduna gecıryor benm oglan umarım senınkıde sever canım

canım benmkıde cok debelnıyor el kol bacak cekme durmuyor yatarken yapamıyor emme pozısyonnda en guzel yapıyor hatta emerken bıde yenı bezı cok sevyor ıslak olmcak bıraz dayan bence ıknsın. alıstırma yoksa daha cok zorlanırsın.

canım bız sennle aynıyız sanırım bende sureklı bebegımle yalnız kaldım ve sezryan. bence cok daha ıyı suan anenmden kvdemden kmseden yardım almıyorm cunku cocgumu en ıyı ben tanıyorum ne ısteyp ne ıstemcgnı anladım artık. . tırnaklarını 3 gune bır kesyorm bende cok cabuk uzuyor. bebdordan bende cok memnun kaldım.
masallah bebıslermıze ınsallah boyle devam eder

ben emzırmezdım herhalde ya ama karar senın bıraz yemene dıkkat edıp sagmayı arttırsan bıkac gune duzelır belkı uzme kendnı

kızlar oglum sabahları uyandıgın bogazında hırıltı oluyor hatta bı gun burnu tamamen tıklaı bogazı hırltılıydı ama nasıl acıkmıs emerken o hızla kendı kendne acdı burnunu tabı damlasını yaptım ama cok aglıyor yaparken. doktora gotrdum artık en son usutme de degıl dedı zaten oglene dogru gecıyor. boyle olan varmı.?

canım bizim de böyle hatta daha uzun süredir.ama normal merak etme.benim kızım da böyle olurdu.hatta 15 gün hiç yapmadığını bilirim.oğlum da 1 aydır falan böyle gidiyor.haftada 1 yapıyor resmen.hiç müdahale etmiyorum.ıkınmayı öğrenmesi gerekiyor.eğer fitille zeytinyağıyla şunla bunla yaptırmaya alıştırırsan ıkınmayı öğrenmesi gecikir.hiç düzelmez

hiç bıyık makasıyla kesmedim.tırnak makasıyla rahat kesiliyor bence

gheimnis başın sağolsun canım.fatiha okudum canım annene allah kabul etsin.
biz de bugün 2.ay aşımızı olduk ateşlenme olmadı inşallah gece de olmaz.bugün misafirim vardı oğlum neyseki gündüzleri uyuyor zor olmadı.

İyi geceler kizlar...uzun zaman oldu gelemedim son bir kac gundur de siteye giriyorum tam yazmaya basliyorum bizim prenses birakmiyor..kizim bugun 47 gunluk oldu cok zor gunler gecirdik:-( 12 gunu doldurdugumuz gun bize hastane yollari gozuktu..dogumdan 12 gun sonra sarilik oldu fakat iki gunde bir degerlri kontrol amacli kan alindi kizimdan..sarilik icin gittik fakat kizimin kan degerlerinin olabildigince dusuk oldugunu ogrendik biraz daha duserse kalbi yavaslayabilir o nedenle yogun bakima alip takibini yapacagiz nedenini arastiracagiz ve kan takviyesi yapacagiz dediler...bebegimizi bizden aldilar kucagimdan almalari oyle zoruma gitti ki sizler cok iyi tahmin edebilirsiniz... sadece gunduz 3 saatte bir emzirmeme izin verdiler gecelei evde onun yoklugu cok uzucuydu..bebegime kan takviyesi yapildi 4 gunun sonunda evimize geldik.. yine kontroller devam etti ve devamli kan alindi cok agladi cokk simdi son tahlil cik iyi sonuc verdi doktor bunun tekrarlamayacgini yinede 3 ay sonraa kontrol amacli tahlil yapilmasini istedi... cok zorr yaa Allah kimseyi evladiyla sinamasin.. bnn disinda ben 1 hafta arayla iki dfa 40 derece atesle acillerdeydim bir gunde 4 defa acile gitim ustune meme catlagi ama nasil gormeyin catlak degil resmen yirtik onuda atlattim cok sukur lohusaligim berbat gecti..benim bebisim hep mizmiz gecede gunduzde uyumuyor hep kucak istiyor ozellikle bende sakinlesiyor devamli emmek istiyor gunum gecem sadec onunla ilgilenmkle geciyor..bunn diinda gebelikte 26 kilo almistim su ana kadar 13 kilo verdim 13 u duruyor o da zamanla sanirm .. sacim sizler gibi devamli topuz ama ben makyaj yapiyorum 5 dk mi aliyor 5 dk da kendime ayirayim canim bu benim hakkim sizede taviye ederim nsan kendini iyi hissediyor.. iste boyle kizlar gebeykende uyuyamiyorduk simdi hic uyuyamiyoruz onlar saglikli olsunda gerisi viz gelir hepinizi opuyorum kuzucuklarariniza cokk iyi bakin

incir kuru incir mi olacak acaba simdilik yetiyor ama ucuncu ayin icindeyiz ilerleyen gunlerde ihtiyac olabilirr

çok çok geçmiş olsunn canim allah bize bagişlasin evlatlarimiizi

Ben 1. Ay aşısında dayanamam dedim annem durmuştu kızımın yanında, sonradan öğrendim ki aşı olurken kuzularımızı bizim kucaklamamız lazımmış biz kucaklarsak kendilerini güvende hissederlermiş biz yanlarında olmazsak bize güvenleri azalırmış, 2. Ay aşımız yaklaşıyor nasıl dayanıcam kara kara düşünüyorum

kızlar eşimin yeğeninin de kaka ve gaz problemi çok fazlaydı dr ona bağırsaktaki yararlı bakterileri arttıran bi ilaç vermişti , bir de biogaia diye bi ilaç veriyolar kaka yapamayanlar için diye biliyorum ben?, bi dr a danışın isterseniz, arkadaşların dediği gibi önce biraz yardımla kendi yapmayı öğrensinler,

bebişlerinizin emme ve uykuları düzene girdi mi? 40ı çıkınca düzelir diyolardı hani nerde yattığı kalktığı saat belli değil..
buarada bebeğim kahverengi kustu demiştim ya, göğsüm kanıyomuş emerken ondanmış allahım bu göğüs acısı ne fena bişey yaa nerdeyse 2 ay olacak hala yara ne zaman iyileşecek

Son düzenleme:

canım benim de yar olmuştu acısa bile emzirdm geçti kendi kendine.
bi de emzirmeden önce ve sonra sütünle meme başnı ve çevresini sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…