2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım bende tek başıma bakıyorum oğluma. hiçkimse yok yanımda. Çok şükür iyide anlaşıyoruz oğlumla. ağladığı zaman neye ağladığını anlayabiliyorum. Zaten yaptıkları ne var ki. emmek uyumak ağlamak gaz çıkarmak

biz geldiikk
salı akşamından beri kakamızı yapmadık hala söylediğiniz herşeyi yapıyorum dünden beride tık yok
azönce babişkomuzla banyoda yaptırdık sıcak suyla masajda yaptım güzelce yağladım giydirdim şöyle elini kolunu sardım kundakvari bi şekilde ayağımda sallıyorum bi yandan
pek uykuya dalmaya niyeti yok gibi ama en azından debelenmiyor
bu arada benimki 2. ay kontrolünde 5800kg ve 60cm olmuştu asm de baktılar şimdi 70günü geçtik
valla artık uzun süre taşıyamıyorum kucağımda ne sırt kaldı ne bacak
hepte gezmek istiyor kucakta dolansın anca
bide lafçı olduki sormayın akşama kadar otur konuş onunla dinlesin seni, agu bugu yapsın
artık iyiden iyiye hareketlerimize gülmeyede başladı
dün çektim şu resmide teyzoşları ana-kız kikirderken

Eklentiler

• $P9041555.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $P9041559.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $P9041548.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

canım benimkinin emmesiöle bi belli bi saati yok ne zaman isterse veriyorum baktım çok kıvranıyor meme kesmiyo 90ml mama veriyorum günde 2-3 kere oda. ama uykusu sadece gece, 9-9.30 gibi derin uykuya dalıyor mama veriyorum tok uyusun iyice diye, uyutup yatırıyorum keyfi yerindeyse 3 e kadar fln uyuyor sonra cin gibi ayaktayız ertesi geceye kadar
benim yaralarım tam 40ım çıkana kadar sürmüştü ne yaptıysam geçmedi her kremi denedim silikon başlık kullandım bi yandan pompa fln plastiklerden sıcaklardan mantarda oldum üstelik geçicek ama nasılsa unutuyoruz inş. daha fazla acı çekmezsin hemen iyileşir

cok gecmıs olsun canım gercekden zor bı durum. neysekı atlatmıssınız.

oyy gamzelı kız cok tatlı masallah

Arkadaşlar ole yapmayın cocugu tembellige alistiriyisunyz masaj yapın banyo yaptirin bekleyin 4 gune kadar normal dr ole soyluyor

Arkadaşlar ole yapmayın cocugu tembellige alistiriyisunyz masaj yapın banyo yaptirin bekleyin 4 gune kadar normal dr ole soyluyor

aynı sorun bizde de var, doktorumuz colica diye bitkisel bi şurup çnerdi,içinde dereotu,kimyon,anason filan var. kullanıyoruz iyi geldi. aile hekimliğindeki hemşiremiz de kendi bebeğinde anason-rezene-kimyon kaynatıp vermiş,bunu önerdi henüz bunu yapmadım ama yapıcam. biz hergün banyo yaptırıyoruz ve masaj yapıyoruz iyi geliyo.

kızlar geçmişe göz atarken anladım ki bazılarında süt azlığı sorunu var ve mama veriyorlar.mama bebeği kabız yapıyor kesinlikle.
başta bende de süt azlığı sorunu vardı,sürekli hurma,kuru incir,dut kurusu,aşure yedim ve ıhlamur içtim. özellikle ıhlamur acaip süt yapıyor.
gece bebeğimi emzirirken bi yandan başucuma bıraktığım dut kurusunu yiyordum ve su içiyordum,bi dahaki emzirmeye kadar acaip birikiyordu.bunları kesinlikle öneririm,ben de çok işe yaradı.çok şükür şimdi de düzene girdi.bi de kesinlikle sütüm yok diyerek psikolojinizi etkilemeyin o zaman süt azalıyor...

hala meme ucu çatlağı yaşayan arkadaşlar...
ben her emzirmede ağlıyordum ve çocuğum kan emiyordu..
denemediğim krem kalmadı,lansinoh,garmastan,bepanthen,hipokort... susam yağı,zeytinyağı,bal,e vitamini ampulleri... yok.. hiçbirşey fayda etmedi... en son babam memleketten bi ilaç yolladı, eczacı kendisi karma bi krem hazırlıyormuş, içinde lanolin vazelin filan varmış, bu biraz toparlattı, etrafınızda düzme ilaç hazırlayan eczane varsa sorabilirsiniz. bi de her emzirme öncesi sütümü sıkıp sürdüm,bebeğin ağzına kahverengi yerle birlikte ucunu almasını sağladım, emzirme sonrası tekrar sütümü sıkıp sürdüm ve açıkta kurumasını bekledim, kapatırken de penye bezler koydum. bu şekilde geçti çok şükür. bu acı doğumdan sezeryandan çok çok daha zor bence.. Allah şifa versin...

aaa bi de...ILIK DUŞ DA SÜT İNDİRİYOR... ben hergün önce bebişi yıkıyorum sonra kendim duş alıyorum...
oğluşum bugün 2 ay 10 günlük oldu teyzeleri... :))

canım benim de yar olmuştu acısa bile emzirdm geçti kendi kendine.
bi de emzirmeden önce ve sonra sütünle meme başnı ve çevresini sil

sütümle silip kuruyunca daha çok acımaz mı ya? deneyeceğim bunu mutlaka.. acısa da mecbur emziriyorum çığlık atmamak için kendimi zor tutuyorum yaa

çok tatlı yaa gamzesini yerim onun:) tatlı fıstık...

kremlemekten gına geldi zaten ya... benim anlamadığım şey en başta yara olmuştu iyileşmişti.. tamam artık alıştı heralde göğüslerim derken yeniden yara oldu... netten bakıyorum yanlış emzirme diyor, ama ben zaten sadece memeucunu vermiyorum o kahverengi kısmını da birlikte alıyor hep

kızlar az önce 2 aylık aşımızı yaptırdık yavrum nasıl ağladı gözlerinden yaş aktı baya neyseki eve dönerken uyudu da sakin şimdi. Giderken şurup faln vermedm bakalım inş ateşlnmez.
Havalarda serinledi ya keyfim yerinde sıcaktan terden nefret ediyordum

ayy güzelliğine maşallah tontiişşşşşe

ya dr.lar ateşlenmeden vermeyin diyor ama ben aşıdan eve gelince verdim bi kaşık valla. yavrucum ateşlendikten sonra o eziyeti niye çektireyim neyi test ediyorum yani dedim?? az bişi çıktı ateşi belki vermesem daha kötü olucaktı, kolayca atlattı.
dr.lar iyi güzel söylüyoda evde biz ne yaşıyoruz bilmiyolar. ben kendi bildiğimi yaptım bu konuda, bi sorunda yaşamak çok şükür
hiç anlamadı kızım ilk günü atlatınca sonra bişi olmuyor zaten, inş ateşlenmez senin kuzucuğunda

masallahhh , gamzelerine kurban olurum bennn

resim ekleyen tüm anneler tüm bebişlere maşallah.. alıntı yapamadım ama keltoş oğlumuzla, gamzeli kızımıza bonuslu maşallah benden

sonunda ben de kurtarıcım olan salıncağımızın resmini ekledim.. anane, dede, büyük teyze ve büyük eniştemizden.. hepsinin ellerine sağlık.. hepsinin duacısıyım valla. çünkü oğlum çok güzel uyuyor bu salıncakta evde hiç olmadığım kadar rahat ediyorum.. temizlik ve yemek yapabiliyorum rahatlıkla.. ve oğlum da güzel güzel uyuyanca çok keyifli oluyor maşallah.. teyzem kutu gibi birşey dikti kalın bir bezden çok sağlam.. altı zaten düz ama daha düzgün olması için strafor gibi bişey koymuşlar ve üzerine minik bir yatak.. bu dikilen bezin kenarlarına da eniştem balkon demiri yapan biryerde hafif demirler yaptırım geçirmişler.. sonra bezin içinden geçirip demirlerin ucuna takılan iplerle tavana astık.. tavana da dedemiz çelik dübel ile çengeller taktı.. önce kendileri sallandılar iplere asılıp, baktık çok sağlam sonra salıncağı astık...:) herkeslere tavsiye ederim

aa nereden bildiniz saclarımı ve memelerimi p ben de sadece ben sanyordum bu halde

Hahahaha :) eşime söyledim oda çok güldü :) çok tatlı oluyot bu sıpalar ya hergün şaşırtıyorlar insanı :)

de mi ya her gün daha bi aşık oluyor insan yavrusuna Allah acılarını göstermesin

maşaallah canım ikinize de çok güzel gözüküyorsunuz:)

Kızlar annem vefat etti torununu bile göremeden
Sizlerden ricam okumak isteyen okuyabilecek arkadaslar annemin ruhuna Yasin okuyabilirler mı..
Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın. Annemin adı Fatma

Alla rahmet eylesin canım sabır versin inş. size de dualarımdasın inş.

ama ben çok güldüm sana yaa hakkaten bu haldeyiz

maşaallah kuzucuga çok güzelsin sen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…