bebişlerinizin emme ve uykuları düzene girdi mi? 40ı çıkınca düzelir diyolardı hani nerde yattığı kalktığı saat belli değil..
buarada bebeğim kahverengi kustu demiştim ya, göğsüm kanıyomuş emerken ondanmışallahım bu göğüs acısı ne fena bişey yaa nerdeyse 2 ay olacak hala yara ne zaman iyileşecek
Kızlaarr oğlum çok dertli dertten kederden saçları döküldükeltoş oğluşum babasının kollarında güvende ve huzurluuuu
Eki Görüntüle 793058
Ben nazara geldiğimi düşünüyorum canım. hakkaten boldu sütüm. ama oğlumun ağladığını her gören aç bu çocuk senin sütün yetmiyor.doymuyor. 1 ay sonra senin sütün kesilir yetmez bu çocuğa diye diye azaldı hakkaten sütüm. gün içinde ve gece gayet iyide akşam 7 den sonra yetmiyor oğluma. memede ağlayan oğlum mama verince sakinleşiyor. bende bu yüzden akşamları aç kaldığını düşünmeye başladım. akşamları veriyorum artık mama. benim oğlum o kadar uzun uyumuyor yaa. en uzun 3 saat. hele bu ara iyice az uyumaya başladı saat başı uyanıyor 40 ı çıktı huy değiştirdi anlamadım bendegündüz çok uyuduğu için mi acaba
Sadece bebişe bakmak çok güsel kesinlikle ama yanında ev işlerini yapmak ve birde yemek yapmak lüks eğer bebişiniz gündüz uyumuosaHatta yemek yemeniz bile..İnşallah şu gaz kaka sorunlarımız tamamen biticekte bi düzene girices..
Göğüs pedi kesinlikle lansinohh,,çok konforlu çok çok dolmadikça varlığını bile unutursunuz
Yeşil kaka yapması üşütmesindenmiki bebişin?? Ben sütün sadece ön kısmını emerlerse yeşil olur kaka die okumuştum.
Acenu demir hapıda kullanmıorum ama çok fenayım çok,,Allah düşmanıma vermesin yaf
Bu saç olayını ben de düşünüorum günlerdir ,,uzadı baya şeklide kaydı:):) Kestiresim var ama bu sefer toplayamassam çocuumun ağzına gözüne girer diye korkuorum,,şimdi şıpıdık üstten bi topus tamam ama kestirince öle olmucak bilemedim
Eski kotumu giyebildim geçen hafta çok mutlu oldum
Böööyle ortaya karışık yazıorum kızlar,,okuorum 10 15 syf sonra aklımda kalanları yazıorum işte,,
kızım kaka yaptııııııııııııııııııı:81:
az bişi ama olsun
kendi başına 1 aydan sonra ilk defa yaptııııııııı
yupppiiiiiiii:119::118:
kızınıza talip olabiliriz yaniiiiiNası da anlamlı anlamlı bakmış kuzummm yaaa, o gözlerinin güzelliğineeeee
çok güzelmiş gerçekten.resim ekleyen tüm anneler tüm bebişlere maşallah.. alıntı yapamadım ama keltoş oğlumuzla, gamzeli kızımıza bonuslu maşallah benden
sonunda ben de kurtarıcım olan salıncağımızın resmini ekledim.. anane, dede, büyük teyze ve büyük eniştemizden.. hepsinin ellerine sağlık.. hepsinin duacısıyım valla. çünkü oğlum çok güzel uyuyor bu salıncakta evde hiç olmadığım kadar rahat ediyorum.. temizlik ve yemek yapabiliyorum rahatlıkla.. ve oğlum da güzel güzel uyuyanca çok keyifli oluyor maşallah.. teyzem kutu gibi birşey dikti kalın bir bezden çok sağlam.. altı zaten düz ama daha düzgün olması için strafor gibi bişey koymuşlar ve üzerine minik bir yatak.. bu dikilen bezin kenarlarına da eniştem balkon demiri yapan biryerde hafif demirler yaptırım geçirmişler.. sonra bezin içinden geçirip demirlerin ucuna takılan iplerle tavana astık.. tavana da dedemiz çelik dübel ile çengeller taktı.. önce kendileri sallandılar iplere asılıp, baktık çok sağlam sonra salıncağı astık...:) herkeslere tavsiye ederim
Eki Görüntüle 794401
ooooo bravoooookızım kaka yaptııııııııııııııııııı:81:
az bişi ama olsun
m.s.c nin kızında ilk doğduğu andan beri gözümüz var eşimleooo bebeleri kertmelere başladık mı yani şimdi??
çok hızlısınız hanımlar yawww
çok aşırı değil ama her gece 8 de başlayan ağlama nöbetleri var bizimde.Kızlar dün çok zor bir aksam geçirdik akşam olunca duru bas basbağıra bağıra ağladı ne yaptıysak susturamadk daha önce de ağlamanöbetleri olmuştu ama dün çok çok fenaydı gazdı galiba mosmor oldu ağlamaktan. Çaresizlikten o ağladı ben ağladım. Sonra eşim arabaya bindirelim dedi aşağı indik komşumuzla karşılaştık sağolsun bize gidelim ben yardımcı olurum dedi onlara gittik bitki çayları masajlar falan derken saat 11de sızdı eve geldik yatırdık
Böyle ağlama nöbetleri geçiren bebekler varmı aranızda
Siz neler yapıyorsunuz
Artık akşam gelsin istemiyorum korkuyorum((((
ooooo bravooooo
hadi gözünaydın canımm
darısı diğer kakaların başınaaaa
çok aşırı değil ama her gece 8 de başlayan ağlama nöbetleri var bizimde.
uyutmak çok zor oluyor. hiçbişey sakinleştirmiyor.
ben şunu farkettim akşam 6-7 den sonra benim sütüm azalmaya başlıyor. geliyor aslında süt ama oğlum huzursuz olduğu için o az gelen sütü emmek istemiyor. bende öyle huzursuzlandığında 30 ml mama hazırlıyorum.öncesinde zorlada olsa emzirmeye çalışıyorum.aç oluoyo çünkü bşraz emip bırakıyor. sonra mamayı veriyorum.onu içerken sakinleşiyor.sonra kucağımda yatar vaziyette gezidrmeye başlıyorum.odanın ışığınıda kapatıyorum tv açık oluyor sesi biraz kısık. birde gezerken şşş diyip sırtına hafif hafif vuruyorum öyle sakinleşip uyuyor. tabi bu odanın içinde gezme yarım saati geçebiliyor. uyuduktan sonrada hemen bırakmıyorum yarım saat daha kucağımda tutuyorum. sonra güzelce kollarını sarıp (kendini uyandırmasın diye) yatağına yatırıyorum. en az 2 saat uyuyor böyle ama genelde 3-4 saati buluyor.gecede iyice ağlamadan alıp emziriyorum yine hemen uykuya dalıyor yine en az 2 saat uyuyor.sabaha kadar 2 saatte bir uyanıp emiyor.
baya uzun anlattım ama ben böyle buldum çözümü
biz geldiikk
salı akşamından beri kakamızı yapmadık hala söylediğiniz herşeyi yapıyorum dünden beride tık yok
azönce babişkomuzla banyoda yaptırdık sıcak suyla masajda yaptım güzelce yağladım giydirdim şöyle elini kolunu sardım kundakvari bi şekildeayağımda sallıyorum bi yandan
pek uykuya dalmaya niyeti yok gibi ama en azından debelenmiyor
bu arada benimki 2. ay kontrolünde 5800kg ve 60cm olmuştu asm de baktılar şimdi 70günü geçtik
valla artık uzun süre taşıyamıyorum kucağımda ne sırt kaldı ne bacak
hepte gezmek istiyor kucakta dolansın anca
bide lafçı olduki sormayın akşama kadar otur konuş onunla dinlesin seni, agu bugu yapsın
artık iyiden iyiye hareketlerimize gülmeyede başladı
dün çektim şu resmide teyzoşları ana-kız kikirderken
kızım kaka yaptııııııııııııııııııı:81:
az bişi ama olsun
resim ekleyen tüm anneler tüm bebişlere maşallah.. alıntı yapamadım ama keltoş oğlumuzla, gamzeli kızımıza bonuslu maşallah benden
sonunda ben de kurtarıcım olan salıncağımızın resmini ekledim.. anane, dede, büyük teyze ve büyük eniştemizden.. hepsinin ellerine sağlık.. hepsinin duacısıyım valla. çünkü oğlum çok güzel uyuyor bu salıncakta evde hiç olmadığım kadar rahat ediyorum.. temizlik ve yemek yapabiliyorum rahatlıkla.. ve oğlum da güzel güzel uyuyanca çok keyifli oluyor maşallah.. teyzem kutu gibi birşey dikti kalın bir bezden çok sağlam.. altı zaten düz ama daha düzgün olması için strafor gibi bişey koymuşlar ve üzerine minik bir yatak.. bu dikilen bezin kenarlarına da eniştem balkon demiri yapan biryerde hafif demirler yaptırım geçirmişler.. sonra bezin içinden geçirip demirlerin ucuna takılan iplerle tavana astık.. tavana da dedemiz çelik dübel ile çengeller taktı.. önce kendileri sallandılar iplere asılıp, baktık çok sağlam sonra salıncağı astık...:) herkeslere tavsiye ederim
Eki Görüntüle 794401
Kızlar dün çok zor bir aksam geçirdik akşam olunca duru bas basbağıra bağıra ağladı ne yaptıysak susturamadk daha önce de ağlamanöbetleri olmuştu ama dün çok çok fenaydı gazdı galiba mosmor oldu ağlamaktan. Çaresizlikten o ağladı ben ağladım. Sonra eşim arabaya bindirelim dedi aşağı indik komşumuzla karşılaştık sağolsun bize gidelim ben yardımcı olurum dedi onlara gittik bitki çayları masajlar falan derken saat 11de sızdı eve geldik yatırdık
Böyle ağlama nöbetleri geçiren bebekler varmı aranızda
Siz neler yapıyorsunuz
Artık akşam gelsin istemiyorum korkuyorum((((
süper bişeymiş bu yaaa bayıldım.. tam bizlik valla ama yapması hiç kolay değil anlattığına göre:)
canım pek tek çareyi sıcak duş, sonrasında karnına sıcak havlu koyup karnına saat yönünde masaj yapmakta buldum. ama sıcak havlu süper bişey, havluyu ütüyle ısıtıp koyuyorum çok rahatlıyor çığlıkları azalıyor hatta bu şekilde alttan gaz bile çıkardığı oldu. bi de ağzına emzik veriyorum hırsla onu emiyor ozaman daha az çığlık atıyor bir de elimde ters çevirip zıplata zıplata gezdiriyorum ozaman da hafifliyor gibi.. sıcak havluyu mutlaka dene
inşallah sizede bir faydası olur canım.Ağlamasın Minik Duru.kıyamam onaaTeşekkür ederim canım
ben de deneyeceğim bunları bugün de ağlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?