2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar galiba oğlum isal oldu çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor yavrum benim sulu yapıyordu zaten normalde de ama bu bildiğiniz su gibi ve çok sık yapıyor afedersiniz pötür pötür endişelenmem gerekir mi yaa götürmem lazım mı doktora dün ikindinden beri böyle

biz de 2. ay asımızı dun olduk, ruyalarıma bile girmisti, kolunu ası esnasında anneme tutturdum ama ben de yanında olup yuzunu oksamaya calıstım, eve gelince dakika bası atesini olctum aksam uyku oncesi atesi 37,2 iken az biraz calpol verdim ki gece farketmeden çıkmasın diye, cok ince giydirdim uzerini ince orttum, tabi gece pek keifli uyumadı zorla ve sallayarak uyudu huzursuzlukları vardı, sabah da olctum atesi az once yine 37,1 i gosterdi umarım 37,8e cıkmaz...ası anı aglıyorlar ama o topuk kanındakı kadar degil sanrım, herkese kolay gelsin o an

canım benimki de 40ı cıkınca daha kotu oldu 2. ay bitti hala da duzeni yok ,

gogus yarası konusunda benim felaket bir yaram vardı resmen birkac milimlik bir kesik olmustu, ben o gun boyunca o gogsumu emzsirmedim, garmaston madecasol evicop karıstırıp karıstırıp surdum silikon uc takıp sagdım onu da kasıkla icirdim yavruma, pek memnun olmadı kasıkla icmeye ama en azından bir gunde o yarık gecti,

simdi de her gun mutlaka lansinoh suruyorum ve dusa girerken de madecasolle garmastanı karısıtırıyorum bolca suruyoum dustan cıkarkeen iyice durulayıp cıkıyorum

aa bir de gun icinde yaranız varsa gogus pedi degil gogus kalkalnı kullanmak cok daha mantıklı, gogus kalkanı olmayanlardan merhemleri surup buzdolabı posetlerini koyuyorlarmıs gogus ucu yapısmasın camasıra diye,

bu arada sanırım soylemeye gerek yok lansınoh dısındakı tum merhemlerı emzirmeden once kaynatılıp ılıtılmıs su ve sodalı pamuk ya da sabunlu su ile silmek gerekiyor

Kızlaarr oğlum çok dertli dertten kederden saçları döküldü keltoş oğluşum babasının kollarında güvende ve huzurluuuu
Eki Görüntüle 793058

yerim onu, aynı benim minnoş saclar :)

bana da cok soyluyorlar sutun mu yetmiyır ki ilk ayda toplam 450 gr almıstı yavrum, ben de hı yetmıyordur ama dr mama onermedi henuz o onermden vermem diyorum gulup gecıyorum, sankı ustlerine vazife ya salak insanların

canım benim dr yeşil kakanın usutmeyle alakası yok yediklerindendir dedi,bir makalede de dedigin gibi sondaki yaglı sutu içmediginden, demir yogunluklu beslenmeden, ıshalden, annenin aldıgı ilac ya da yiyeceklere hassaasiyetinden olabilir ama pek riskli degildir dyordu, orijinal makale icin

Why are my breastfed baby's poos often green? - BabyCentre

kızım kaka yaptııııııııııııııııııı:81:
az bişi ama olsun
kendi başına 1 aydan sonra ilk defa yaptııııııııı
yupppiiiiiiii:119::118:

ooo bebeleri kertmelere başladık mı yani şimdi??
çok hızlısınız hanımlar yawww

çok güzelmiş gerçekten.
bende istiyorum böyle bi salıncak yapmak ama kirada olduğumuz için vazgeçiyorum. belki bişey demicekler ama sormakta istemiyorum açıkçası

kızım kaka yaptııııııııııııııııııı:81:
az bişi ama olsun
kendi başına 1 aydan sonra ilk defa yaptııııııııı
yupppiiiiiiii:119::118:
ooooo bravooooo
hadi gözünaydın canımm
darısı diğer kakaların başınaaaa

Kızlar dün çok zor bir aksam geçirdik akşam olunca duru bas basbağıra bağıra ağladı ne yaptıysak susturamadk daha önce de ağlamanöbetleri olmuştu ama dün çok çok fenaydı gazdı galiba mosmor oldu ağlamaktan. Çaresizlikten o ağladı ben ağladım. Sonra eşim arabaya bindirelim dedi aşağı indik komşumuzla karşılaştık sağolsun bize gidelim ben yardımcı olurum dedi onlara gittik bitki çayları masajlar falan derken saat 11de sızdı eve geldik yatırdık
Böyle ağlama nöbetleri geçiren bebekler varmı aranızda
Siz neler yapıyorsunuz
Artık akşam gelsin istemiyorum korkuyorum((((

çok aşırı değil ama her gece 8 de başlayan ağlama nöbetleri var bizimde.
uyutmak çok zor oluyor. hiçbişey sakinleştirmiyor.
ben şunu farkettim akşam 6-7 den sonra benim sütüm azalmaya başlıyor. geliyor aslında süt ama oğlum huzursuz olduğu için o az gelen sütü emmek istemiyor. bende öyle huzursuzlandığında 30 ml mama hazırlıyorum.öncesinde zorlada olsa emzirmeye çalışıyorum.aç oluoyo çünkü bşraz emip bırakıyor. sonra mamayı veriyorum.onu içerken sakinleşiyor.sonra kucağımda yatar vaziyette gezidrmeye başlıyorum.odanın ışığınıda kapatıyorum tv açık oluyor sesi biraz kısık. birde gezerken şşş diyip sırtına hafif hafif vuruyorum öyle sakinleşip uyuyor. tabi bu odanın içinde gezme yarım saati geçebiliyor. uyuduktan sonrada hemen bırakmıyorum yarım saat daha kucağımda tutuyorum. sonra güzelce kollarını sarıp (kendini uyandırmasın diye) yatağına yatırıyorum. en az 2 saat uyuyor böyle ama genelde 3-4 saati buluyor.gecede iyice ağlamadan alıp emziriyorum yine hemen uykuya dalıyor yine en az 2 saat uyuyor.sabaha kadar 2 saatte bir uyanıp emiyor.
baya uzun anlattım ama ben böyle buldum çözümü

Teşekkür ederim canım
ben de deneyeceğim bunları bugün de ağlarsa

tweety84
o ne süper bi yatakmış yaaa
heeee şimdi oldu
kv. tarif ediyodu bana şöe yapcam böle yapcam die ama hiç görmediğimden bi anlam veremiyodum
halbuki kadın gayette güzel anlatmış, resmi görünce farkettim

Son düzenleme:

Maşallah Ece'mize Allah hep güldürsün:))

süper bişeymiş bu yaaa bayıldım.. tam bizlik valla ama yapması hiç kolay değil anlattığına göre:)

canım pek tek çareyi sıcak duş, sonrasında karnına sıcak havlu koyup karnına saat yönünde masaj yapmakta buldum. ama sıcak havlu süper bişey, havluyu ütüyle ısıtıp koyuyorum çok rahatlıyor çığlıkları azalıyor hatta bu şekilde alttan gaz bile çıkardığı oldu. bi de ağzına emzik veriyorum hırsla onu emiyor ozaman daha az çığlık atıyor bir de elimde ters çevirip zıplata zıplata gezdiriyorum ozaman da hafifliyor gibi.. sıcak havluyu mutlaka dene

Canım çok teşekkür ederim :)

Yaa kızlar yaa.. O kadar alıntı yaptım emek emek tek tek hepinize yazdım, bizim cimcime uyandı onu emzireyim falan derken laptopun şarjı bitti tekrar açtım ama hepsi gitmiş yaw.. aynen bööle çıldırdım neyse tekrar uğraşmak isterim ama benim prenses durdurmuyo uyuyacak yanına yatmam lazım. o yüzden fotolara yorum yapim bari. nddd senin paşa çok tatlı olmuş, yerim ben onu ya bakışlarına kurban evasude canım senin kızçen tam prenses olmuş yaw, sen de süpersin bu arada.. Allah nazarlardan saklasın ikinizi.. ya daha çok da sonra yazayım çığrınmaya başladı benim sıpa uyutunca gelirim yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…