sıcak havlu kesinlikle çok etkili. bende çok faydasını görüyorumsüper bişeymiş bu yaaa bayıldım.. tam bizlik valla ama yapması hiç kolay değil anlattığına göre:)
canım pek tek çareyi sıcak duş, sonrasında karnına sıcak havlu koyup karnına saat yönünde masaj yapmakta buldum. ama sıcak havlu süper bişey, havluyu ütüyle ısıtıp koyuyorum çok rahatlıyor çığlıkları azalıyor hatta bu şekilde alttan gaz bile çıkardığı oldu. bi de ağzına emzik veriyorum hırsla onu emiyor ozaman daha az çığlık atıyor bir de elimde ters çevirip zıplata zıplata gezdiriyorum ozaman da hafifliyor gibi.. sıcak havluyu mutlaka dene
Sağol canımm. Benim sıpam uyudu yanımda birazcık bende takılayım topic teYaa kızlar yaa.. O kadar alıntı yaptım emek emek tek tek hepinize yazdım, bizim cimcime uyandı onu emzireyim falan derken laptopun şarjı bitti tekrar açtım ama hepsi gitmiş yaw..aynen bööle çıldırdım neyse tekrar uğraşmak isterim ama benim prenses durdurmuyo uyuyacak yanına yatmam lazım. o yüzden fotolara yorum yapim bari. nddd senin paşa çok tatlı olmuş, yerim ben onu ya bakışlarına kurban evasude canım senin kızçen tam prenses olmuş yaw, sen de süpersin bu arada.. Allah nazarlardan saklasın ikinizi.. ya daha çok da sonra yazayım çığrınmaya başladı benim sıpa uyutunca gelirim yine..
çok geçmiş olsun canım.insanın evlad rahatsızlanması çok zor gerçekten.İyi geceler kizlar...uzun zaman oldu gelemedim son bir kac gundur de siteye giriyorum tam yazmaya basliyorum bizim prenses birakmiyor..kizim bugun 47 gunluk oldu cok zor gunler gecirdik:-( 12 gunu doldurdugumuz gun bize hastane yollari gozuktu..dogumdan 12 gun sonra sarilik oldu fakat iki gunde bir degerlri kontrol amacli kan alindi kizimdan..sarilik icin gittik fakat kizimin kan degerlerinin olabildigince dusuk oldugunu ogrendik biraz daha duserse kalbi yavaslayabilir o nedenle yogun bakima alip takibini yapacagiz nedenini arastiracagiz ve kan takviyesi yapacagiz dediler...bebegimizi bizden aldilar kucagimdan almalari oyle zoruma gitti ki sizler cok iyi tahmin edebilirsiniz... sadece gunduz 3 saatte bir emzirmeme izin verdiler gecelei evde onun yoklugu cok uzucuydu..bebegime kan takviyesi yapildi 4 gunun sonunda evimize geldik.. yine kontroller devam etti ve devamli kan alindi cok agladi cokk simdi son tahlil cik iyi sonuc verdi doktor bunun tekrarlamayacgini yinede 3 ay sonraa kontrol amacli tahlil yapilmasini istedi... cok zorr yaa Allah kimseyi evladiyla sinamasin.. bnn disinda ben 1 hafta arayla iki dfa 40 derece atesle acillerdeydim bir gunde 4 defa acile gitim ustune meme catlagi ama nasil gormeyin catlak degil resmen yirtik onuda atlattim cok sukur lohusaligim berbat gecti..benim bebisim hep mizmiz gecede gunduzde uyumuyor hep kucak istiyor ozellikle bende sakinlesiyor devamli emmek istiyor gunum gecem sadec onunla ilgilenmkle geciyor..bunn diinda gebelikte 26 kilo almistim su ana kadar 13 kilo verdim 13 u duruyor o da zamanla sanirm .. sacim sizler gibi devamli topuzama ben makyaj yapiyorum 5 dk mi aliyor 5 dk da kendime ayirayim canim bu benim hakkim sizede taviye ederim nsan kendini iyi hissediyor.. iste boyle kizlar gebeykende uyuyamiyorduk simdi hic uyuyamiyoruz onlar saglikli olsunda gerisi viz gelir hepinizi opuyorum kuzucuklarariniza cokk iyi bakin
maşallah çok şekerbiz geldiikk
salı akşamından beri kakamızı yapmadık hala söylediğiniz herşeyi yapıyorum dünden beride tık yok
azönce babişkomuzla banyoda yaptırdık sıcak suyla masajda yaptım güzelce yağladım giydirdim şöyle elini kolunu sardım kundakvari bi şekildeayağımda sallıyorum bi yandan
pek uykuya dalmaya niyeti yok gibi ama en azından debelenmiyor
bu arada benimki 2. ay kontrolünde 5800kg ve 60cm olmuştu asm de baktılar şimdi 70günü geçtik
valla artık uzun süre taşıyamıyorum kucağımda ne sırt kaldı ne bacak
hepte gezmek istiyor kucakta dolansın anca
bide lafçı olduki sormayın akşama kadar otur konuş onunla dinlesin seni, agu bugu yapsın
artık iyiden iyiye hareketlerimize gülmeyede başladı
dün çektim şu resmide teyzoşları ana-kız kikirderken
çok sıksa doktora bir sor istersen.kızlar galiba oğlum isal oldu çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor yavrum benim sulu yapıyordu zaten normalde de ama bu bildiğiniz su gibi ve çok sık yapıyor afedersiniz pötür pötür endişelenmem gerekir mi yaa götürmem lazım mı doktora dün ikindinden beri böyle
gözünaydın darısı bizim başımızakızım kaka yaptııııııııııııııııııı:81:
az bişi ama olsun
kendi başına 1 aydan sonra ilk defa yaptııııııııı
yupppiiiiiiii:119::118:
kızım kaka yaptııııııııııııııııııı:81:
az bişi ama olsun
kızlar 48. gün bugün kırmızı leke geldi,bu adet kanaması mı? erken değil mi daha?
kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum umarım sizler ve bebeleriniz iyidir hasta bebeklerimizede Allahım şifa versin ; biz 46 gunluk olduk doğurduk douramadık derken ne cabuk zaman geçiyor izinin bitmesi yaklaşıyor evldını kendi buyutecek anneler ve bebekleri ne kadar şanşlılar :)))
kızım kaka yaptııııııııııııııııııı:81:
az bişi ama olsun
Ah ayni biz. Biz artik bi yerini mi acittik diye dusunur olduk. Gozumun icine baka baka bagiriyo. En son dr aradik o da bi fitil onerdi gittik aldik agri kesiciymis yalniz bizim kiz biz gelene kadar anneanne ve dedesinin battaniye ile sallamasi sonucu uyumustu. Sonra hemen uyandi ama sakinlesmisti. Benim kizmsi irden emmiyo bile o kadar yani dusun.Kızlar dün çok zor bir aksam geçirdik akşam olunca duru bas basbağıra bağıra ağladı ne yaptıysak susturamadk daha önce de ağlamanöbetleri olmuştu ama dün çok çok fenaydı gazdı galiba mosmor oldu ağlamaktan. Çaresizlikten o ağladı ben ağladım. Sonra eşim arabaya bindirelim dedi aşağı indik komşumuzla karşılaştık sağolsun bize gidelim ben yardımcı olurum dedi onlara gittik bitki çayları masajlar falan derken saat 11de sızdı eve geldik yatırdık
Böyle ağlama nöbetleri geçiren bebekler varmı aranızda
Siz neler yapıyorsunuz
Artık akşam gelsin istemiyorum korkuyorum((((
kesinlikle şanslılar, ben de 1 yıl ücretsiz izin alacağım inşallah ama 1 yaşındayken bırakmak için bile çok küçük yaaacaba 2 yıl mı alsam diye düşünüyorum.. kime bırakcam ben yavrumu yaa nası güvencez bakıcılara off allah iyilerle karşılaştırsın ne diyim
yarında devam ederse bi sorayım artıkçok sıksa doktora bir sor istersen.
Kizlar kizim hasta oldu sanirim. Dun gece hapşıra hapşıra mahvoldu yavrum. Tabi o zaman uykudan da uyaniyo agliyo. Son care eşimle reflu yastigina yatirip aramiza koyduk, hapsirdikca kaldirdik. Burnu tikali. Otribebeyle cekiyorum ama tam bosalmiyo. Dr gittik bugun o cigerlerde bisey yok ilac vermicem dedi. deniz suyu kullanicakmisiz. insallah anne sutuyle kolayca atlatir. Offf yaaa yavrum üşüyormuş ben son bunu fark ettim. Hava birden sogudu ama dikkat edin kizlar.!
oglumu pusete koydum
puseti mutfak masasinin ustune
ancak bu sekilde mutfagimi topladim :) imdattttttttttttt
Ah ayni biz. Biz artik bi yerini mi acittik diye dusunur olduk. Gozumun icine baka baka bagiriyo. En son dr aradik o da bi fitil onerdi gittik aldik agri kesiciymis yalniz bizim kiz biz gelene kadar anneanne ve dedesinin battaniye ile sallamasi sonucu uyumustu. Sonra hemen uyandi ama sakinlesmisti. Benim kizmsi irden emmiyo bile o kadar yani dusun.
bebeğim uyudu, ben de geleyim bi dedim kızlar... oğlum hala kaka yapmadı, 4. gün de gecti boylece... pööffff....
oglumu pusete koydum
puseti mutfak masasinin ustune
ancak bu sekilde mutfagimi topladim :) imdattttttttttttt
bebişlerinizin emme ve uykuları düzene girdi mi? 40ı çıkınca düzelir diyolardı hani nerde yattığı kalktığı saat belli değil..
buarada bebeğim kahverengi kustu demiştim ya, göğsüm kanıyomuş emerken ondanmışallahım bu göğüs acısı ne fena bişey yaa nerdeyse 2 ay olacak hala yara ne zaman iyileşecek
biz geldiikk
salı akşamından beri kakamızı yapmadık hala söylediğiniz herşeyi yapıyorum dünden beride tık yok
azönce babişkomuzla banyoda yaptırdık sıcak suyla masajda yaptım güzelce yağladım giydirdim şöyle elini kolunu sardım kundakvari bi şekildeayağımda sallıyorum bi yandan
pek uykuya dalmaya niyeti yok gibi ama en azından debelenmiyor
bu arada benimki 2. ay kontrolünde 5800kg ve 60cm olmuştu asm de baktılar şimdi 70günü geçtik
valla artık uzun süre taşıyamıyorum kucağımda ne sırt kaldı ne bacak
hepte gezmek istiyor kucakta dolansın anca
bide lafçı olduki sormayın akşama kadar otur konuş onunla dinlesin seni, agu bugu yapsın
artık iyiden iyiye hareketlerimize gülmeyede başladı
dün çektim şu resmide teyzoşları ana-kız kikirderken
Kizlar kizim hasta oldu sanirim. Dun gece hapşıra hapşıra mahvoldu yavrum. Tabi o zaman uykudan da uyaniyo agliyo. Son care eşimle reflu yastigina yatirip aramiza koyduk, hapsirdikca kaldirdik. Burnu tikali. Otribebeyle cekiyorum ama tam bosalmiyo. Dr gittik bugun o cigerlerde bisey yok ilac vermicem dedi. deniz suyu kullanicakmisiz. insallah anne sutuyle kolayca atlatir. Offf yaaa yavrum üşüyormuş ben son bunu fark ettim. Hava birden sogudu ama dikkat edin kizlar.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?