2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
sıcak havlu kesinlikle çok etkili. bende çok faydasını görüyorum

Sağol canımm. Benim sıpam uyudu yanımda birazcık bende takılayım topic te

çok geçmiş olsun canım.insanın evlad rahatsızlanması çok zor gerçekten.
maşallah çok şeker
çok sıksa doktora bir sor istersen.
kızım kaka yaptııııııııııııııııııı:81:
az bişi ama olsun
kendi başına 1 aydan sonra ilk defa yaptııııııııı
yupppiiiiiiii:119::118:
gözünaydın darısı bizim başımıza

kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum umarım sizler ve bebeleriniz iyidir hasta bebeklerimizede Allahım şifa versin ; biz 46 gunluk olduk doğurduk douramadık derken ne cabuk zaman geçiyor izinin bitmesi yaklaşıyor evldını kendi buyutecek anneler ve bebekleri ne kadar şanşlılar :)))

bebeğim uyudu, ben de geleyim bi dedim kızlar... oğlum hala kaka yapmadı, 4. gün de gecti boylece... pööffff....

kızlar 48. gün bugün kırmızı leke geldi,bu adet kanaması mı? erken değil mi daha?

kesinlikle şanslılar, ben de 1 yıl ücretsiz izin alacağım inşallah ama 1 yaşındayken bırakmak için bile çok küçük yaa acaba 2 yıl mı alsam diye düşünüyorum.. kime bırakcam ben yavrumu yaa nası güvencez bakıcılara off allah iyilerle karşılaştırsın ne diyim

Ah ayni biz. Biz artik bi yerini mi acittik diye dusunur olduk. Gozumun icine baka baka bagiriyo. En son dr aradik o da bi fitil onerdi gittik aldik agri kesiciymis yalniz bizim kiz biz gelene kadar anneanne ve dedesinin battaniye ile sallamasi sonucu uyumustu. Sonra hemen uyandi ama sakinlesmisti. Benim kizmsi irden emmiyo bile o kadar yani dusun.

Kizlar kizim hasta oldu sanirim. Dun gece hapşıra hapşıra mahvoldu yavrum. Tabi o zaman uykudan da uyaniyo agliyo. Son care eşimle reflu yastigina yatirip aramiza koyduk, hapsirdikca kaldirdik. Burnu tikali. Otribebeyle cekiyorum ama tam bosalmiyo. Dr gittik bugun o cigerlerde bisey yok ilac vermicem dedi. deniz suyu kullanicakmisiz. insallah anne sutuyle kolayca atlatir. Offf yaaa yavrum üşüyormuş ben son bunu fark ettim. Hava birden sogudu ama dikkat edin kizlar.!

amin canım inşallh,bende bır yıl ücretsiz alıcam inşallh evimiz kira ev almayı dusunuyoruz ama bıraz erteleyecez artık

oglumu pusete koydum
puseti mutfak masasinin ustune

ancak bu sekilde mutfagimi topladim :) imdattttttttttttt

çok sıksa doktora bir sor istersen.
yarında devam ederse bi sorayım artık

benim oğlumda 26. günde bi hastalandı 40ımız çıkana kadar burun tıkanıklığı geçmedi gece 2 kere temizliyordumm tıkanınca uyuyamıyordu garibim dünden beri de ben grip oldum bugün oğlum yine hapşırmaya başladı gözleri de kıpkırmızı oldu yavrumun ya zaten isal bi de bu ççıkmasaydı :

oglumu pusete koydum

Benimki pusette de durmuo Hiçbişe yapamıorum gündüz ,,bu sabah kahvaltımı saat 2de yaptım bide şimdi az önce akşam yemeği yedimBugün ekstra uyumadık yaf,,gaz olayımız geçsin noluuur bir an evvel,,

kızlar bugün de oğlum kakasını yapmayınca doktorumuza götürdük, beslenmesini sordu anne sütü dedim ,geceleride 30 cc mama veriyorum doymuyo dedim;

neyse açtı altını,giydi eldivenlerini biraz vazelin aldı eline ve pırtttttt mutlu son kıvamlı yani katıya yakın kaka dışarıya fırladı;ama oğlum öyle bir çığlık çığlığa bağırdıkı yüreğimden bişiler koptu ama neyseki şimdilik halloldu gbi;hiç mama

veripte bu şekilde sorun yaşayan oldumu kızlar???
sonra kalça usg mizide çektirdik,temiz çıktı allaha şükür ..

ve babamız bizi yemeğe götürdü,ilk defa arabasıyla çıkardık oğlumu,gayet güzel uyudu içinde ,yemekten sonra tam ona bişiler alıyoduk bi uyandı başladı ağlamaya kasada kalakaldık ,ilk defa dışarı çıkmanın paniğiyle :) neyse ben oyaladım yawrumu babası ödedi parayı alelacele çıktık,otoparkta arabaya otur oturmaz açtım memeyi verdim ağzına beyimiz sustu ohhh :))

bizde de var aynısı. elektrikli süpürge yi çalıştırınca 3 sn içinde sakinleşiyor. fön makinesi de işe yarıyor. bir de arabayla turlayınca biraz uyuyakalıyor.kolik nöbetlerini böyle atlatmaya çalışıyoruz. umarım 3 aydan sonra azalır ve biter.

bebeğim uyudu, ben de geleyim bi dedim kızlar... oğlum hala kaka yapmadı, 4. gün de gecti boylece... pööffff....

cnm mutlaka doktora git,benim oğlumda 3 gündr kıvranıyodu meğerse mama verdim diye çocuk kabız olmuş,doktor eliyle vazelini bi soktu kakalar pırtladı walla,şimdi rahat oğluşum çünkü kakaları salıverdi,mutlaka git...

oglumu pusete koydum

benimkiide pusette durmayanlardan,çıldırmaya az kaldı hiçbişey yapamıyorum,sürekli kucakta
ütüler dağ gibi,adamcağız sabah ütülüyo giyiyo gidiyo napsin :SSS

derin uykuya geçiş saati belli değil 9 buçuk 10 buçuk 11 buçuk değişiyor.. geç yatıyor benimki ya:44:

maşallah..

ya benimkine de ablasından geçti malesef burnu tıkanıyor daha minicik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…