cnm mutlaka doktora git,benim oğlumda 3 gündr kıvranıyodu meğerse mama verdim diye çocuk kabız olmuş,doktor eliyle vazelini bi soktu kakalar pırtladı walla,şimdi rahat oğluşum çünkü kakaları salıverdi,mutlaka git...
benimkiide pusette durmayanlardan,çıldırmaya az kaldı hiçbişey yapamıyorum,sürekli kucakta
ütüler dağ gibi,adamcağız sabah ütülüyo giyiyo gidiyo napsin :SSS
kızlar bugün de oğlum kakasını yapmayınca doktorumuza götürdük, beslenmesini sordu anne sütü dedim ,geceleride 30 cc mama veriyorum doymuyo dedim;
neyse açtı altını,giydi eldivenlerini biraz vazelin aldı eline ve pırtttttt mutlu son kıvamlı yani katıya yakın kaka dışarıya fırladı;ama oğlum öyle bir çığlık çığlığa bağırdıkı yüreğimden bişiler koptu ama neyseki şimdilik halloldu gbi;hiç mama
veripte bu şekilde sorun yaşayan oldumu kızlar???
sonra kalça usg mizide çektirdik,temiz çıktı allaha şükür ..
ve babamız bizi yemeğe götürdü,ilk defa arabasıyla çıkardık oğlumu,gayet güzel uyudu içinde ,yemekten sonra tam ona bişiler alıyoduk bi uyandı başladı ağlamaya kasada kalakaldık ,ilk defa dışarı çıkmanın paniğiyle :) neyse ben oyaladım yawrumu babası ödedi parayı alelacele çıktık,otoparkta arabaya otur oturmaz açtım memeyi verdim ağzına beyimiz sustu ohhh :))
Benimki pusette de durmuoHiçbişe yapamıorum gündüz ,,bu sabah kahvaltımı saat 2de yaptım bide şimdi az önce akşam yemeği yedim Bugün ekstra uyumadık yaf,,gaz olayımız geçsin noluuur bir an evvel,,
kızlar bugün de oğlum kakasını yapmayınca doktorumuza götürdük, beslenmesini sordu anne sütü dedim ,geceleride 30 cc mama veriyorum doymuyo dedim;
neyse açtı altını,giydi eldivenlerini biraz vazelin aldı eline ve pırtttttt mutlu son kıvamlı yani katıya yakın kaka dışarıya fırladı;ama oğlum öyle bir çığlık çığlığa bağırdıkı yüreğimden bişiler koptu ama neyseki şimdilik halloldu gbi;hiç mama
veripte bu şekilde sorun yaşayan oldumu kızlar???
sonra kalça usg mizide çektirdik,temiz çıktı allaha şükür ..
ve babamız bizi yemeğe götürdü,ilk defa arabasıyla çıkardık oğlumu,gayet güzel uyudu içinde ,yemekten sonra tam ona bişiler alıyoduk bi uyandı başladı ağlamaya kasada kalakaldık ,ilk defa dışarı çıkmanın paniğiyle :) neyse ben oyaladım yawrumu babası ödedi parayı alelacele çıktık,otoparkta arabaya otur oturmaz açtım memeyi verdim ağzına beyimiz sustu ohhh :))
ya dr.lar ateşlenmeden vermeyin diyor ama ben aşıdan eve gelince verdim bi kaşık valla. yavrucum ateşlendikten sonra o eziyeti niye çektireyim neyi test ediyorum yani dedim?? az bişi çıktı ateşi belki vermesem daha kötü olucaktı, kolayca atlattı.
dr.lar iyi güzel söylüyoda evde biz ne yaşıyoruz bilmiyolar. ben kendi bildiğimi yaptım bu konuda, bi sorunda yaşamak çok şükür
hiç anlamadı kızım ilk günü atlatınca sonra bişi olmuyor zaten, inş ateşlenmez senin kuzucuğunda
ateşlendi valla öldüm sabhtan beri 38.5 oldu inleyip durdu yavrum. Şurup pek fayda etmedi ne emdi doru düzgn nede uyudu. Şimdi biraz iyi nöbetteyim bu gece uyku yok bana
biz geldiikk
salı akşamından beri kakamızı yapmadık hala söylediğiniz herşeyi yapıyorum dünden beride tık yok
azönce babişkomuzla banyoda yaptırdık sıcak suyla masajda yaptım güzelce yağladım giydirdim şöyle elini kolunu sardım kundakvari bi şekildeayağımda sallıyorum bi yandan
pek uykuya dalmaya niyeti yok gibi ama en azından debelenmiyor
bu arada benimki 2. ay kontrolünde 5800kg ve 60cm olmuştu asm de baktılar şimdi 70günü geçtik
valla artık uzun süre taşıyamıyorum kucağımda ne sırt kaldı ne bacak
hepte gezmek istiyor kucakta dolansın anca
bide lafçı olduki sormayın akşama kadar otur konuş onunla dinlesin seni, agu bugu yapsın
artık iyiden iyiye hareketlerimize gülmeyede başladı
dün çektim şu resmide teyzoşları ana-kız kikirderken
günaydın milleeeettttt
gece 10da yatmıştı kızım sabah 4.30da uyandık aldım yanıma,7 ye kadarda mememde yarı uyanık yarı uykulu
alışkanlık oldu beşiğine yatırınca uyanıyor emdikten sonra, yanımdaysa rahat, ben hala gece kızımın odasındaki çekyatta yatıyorum
yatakodamı yatağımı unuttum vallaartık eşimle yatınca rahat edemiyorum işin kötüsü, ecenin nefesinden başka ses istemiyo kafam valla nası yapcaz bilmiyoruumm
siz nası yatıyosunuuuzzzz???
günaydın milleeeettttt
gece 10da yatmıştı kızım sabah 4.30da uyandık aldım yanıma,7 ye kadarda mememde yarı uyanık yarı uykulu
alışkanlık oldu beşiğine yatırınca uyanıyor emdikten sonra, yanımdaysa rahat, ben hala gece kızımın odasındaki çekyatta yatıyorum
yatakodamı yatağımı unuttum vallaartık eşimle yatınca rahat edemiyorum işin kötüsü, ecenin nefesinden başka ses istemiyo kafam valla nası yapcaz bilmiyoruumm
siz nası yatıyosunuuuzzzz???
ateşlendi valla öldüm sabhtan beri 38.5 oldu inleyip durdu yavrum. Şurup pek fayda etmedi ne emdi doru düzgn nede uyudu. Şimdi biraz iyi nöbetteyim bu gece uyku yok bana
kızlar öncelikle bana göğüs yarasına sütümü sürüp kurutma olayını kim söylediyse ALLAH ONDAN RAZI OLSUN acımı yarıya indirdi çook iyi geldi.. emzirmeden önce ve sonra göğsümü sütümle ıslatıyorum, emzirdikten sonra da ıslatıp kurumasını bekliyorum öyle kapatıyorum dün uyguladım bugün emzirirken canım daha az yandı.. çok teşekkürler...
bir de bişey soracağım.. benim oğlanın kakası sarıydı 2 gündür rengi koyu yeşile döndü.. böyle bişey yaşayan var mı?
acaba bi yeri mi rahatsız dicem ama ağrısı olsa huysuzlanır ağlardı, herzamanki huyları devam ediyor bi değişiklik görmedim oyüzden çok endişelenmiyorum ama yine de aklıma takıldı bu kaka rengi önemli bişey mi acaba?
biz bazen bebişi aramıza yatırıyoruz bazen eşimle bebiş koyun koyuna yatıyor ama ben daha koyun koyuna yatmaya cesaret edemiorum zarar veririm belki uykuda diye.. bazen de park yatağı bizim odamızda park yatağında yatıyor
derin uykuya geçiş saati belli değil 9 buçuk 10 buçuk 11 buçuk değişiyor.. geç yatıyor benimki ya:44:
maşallah..
ya benimkine de ablasından geçti malesefburnu tıkanıyor daha minicik..
Allahım bugün nasıl oldu bilmiyorum düzensiz emzirdim.. ne uyku ne bir şey boyuna ağlama boyuna pırt.. yarın düzgün emzireyim ipin ucu kaçınca çok yoruluyorum..
2. ay aşısından sonra mı ateşlendi kıyamam yaabizim de 1 hafta kaldı napcam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?