2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Allahım bugün nasıl oldu bilmiyorum düzensiz emzirdim.. ne uyku ne bir şey boyuna ağlama boyuna pırt.. yarın düzgün emzireyim ipin ucu kaçınca çok yoruluyorum..

kangurulardan alıp evde onla gezmeyi planliyorummm

benimki dışardayken uyyo :)

Maşallah diyeyim cnm günde bi kere mama veriyor olman çok iyi çünkü ben maalesef mamayla geçiriyorum tüm günü ve bu yüzden oğlum kaka yapmada sıkıntı çekiyo 3-4 gün yapamıyo ama dr.a sordum 4 gün yapmaması normalmiş, 5.günden sonra kabız sayılıyormuş.

ateşlendi valla öldüm sabhtan beri 38.5 oldu inleyip durdu yavrum. Şurup pek fayda etmedi ne emdi doru düzgn nede uyudu. Şimdi biraz iyi nöbetteyim bu gece uyku yok bana

Kızlar günaydın topiği bugün ben açayım bari. Benim cimcime kalktı biraz önce emzirdim tekrar yatırdım ama gelgelelim benim uyku kaçtı. neyse mutfağa gidip bulaşık makinasını çalıştırayım bari, mutfağı da elden geçiririm rahat rahat kız uyurken. Hadi öptüm hepinizi tekrardan gününüz aydın olsun..

Canım maşallah subhanallah ne kadar da tatlı senin prenses Allah nazarlardan saklasın canım.

günaydın milleeeettttt
gece 10da yatmıştı kızım sabah 4.30da uyandık aldım yanıma,7 ye kadarda mememde yarı uyanık yarı uykulu
alışkanlık oldu beşiğine yatırınca uyanıyor emdikten sonra, yanımdaysa rahat, ben hala gece kızımın odasındaki çekyatta yatıyorum
yatakodamı yatağımı unuttum valla artık eşimle yatınca rahat edemiyorum işin kötüsü, ecenin nefesinden başka ses istemiyo kafam valla nası yapcaz bilmiyoruumm
siz nası yatıyosunuuuzzzz???

kızlar öncelikle bana göğüs yarasına sütümü sürüp kurutma olayını kim söylediyse ALLAH ONDAN RAZI OLSUN acımı yarıya indirdi çook iyi geldi.. emzirmeden önce ve sonra göğsümü sütümle ıslatıyorum, emzirdikten sonra da ıslatıp kurumasını bekliyorum öyle kapatıyorum dün uyguladım bugün emzirirken canım daha az yandı.. çok teşekkürler...

bir de bişey soracağım.. benim oğlanın kakası sarıydı 2 gündür rengi koyu yeşile döndü.. böyle bişey yaşayan var mı?
acaba bi yeri mi rahatsız dicem ama ağrısı olsa huysuzlanır ağlardı, herzamanki huyları devam ediyor bi değişiklik görmedim oyüzden çok endişelenmiyorum ama yine de aklıma takıldı bu kaka rengi önemli bişey mi acaba?

biz bazen bebişi aramıza yatırıyoruz bazen eşimle bebiş koyun koyuna yatıyor ama ben daha koyun koyuna yatmaya cesaret edemiorum zarar veririm belki uykuda diye.. bazen de park yatağı bizim odamızda park yatağında yatıyor

günaydın
bizimki karışık biraz
kızım kanepede, yatak yaptım ona
oğlum beşikte
ben kız uyuyana kadar yanında sonra yatak odasında
oğlum gece uyanırsa onu alıp kız uyanmasın diye salonda ilgileniyorum
gezici servis yani...

ateşlendi valla öldüm sabhtan beri 38.5 oldu inleyip durdu yavrum. Şurup pek fayda etmedi ne emdi doru düzgn nede uyudu. Şimdi biraz iyi nöbetteyim bu gece uyku yok bana

2. ay aşısından sonra mı ateşlendi kıyamam yaa bizim de 1 hafta kaldı napcam ben yaa

canım üşütünce veya süt bağısaklardan hızlı geçince rengi yeşil olur diyorlar.. kızımda olmuştu ama düzelir merak etme..

derin uykuya geçiş saati belli değil 9 buçuk 10 buçuk 11 buçuk değişiyor.. geç yatıyor benimki ya:44:

maşallah..

ya benimkine de ablasından geçti malesef burnu tıkanıyor daha minicik..

Allahım bugün nasıl oldu bilmiyorum düzensiz emzirdim.. ne uyku ne bir şey boyuna ağlama boyuna pırt.. yarın düzgün emzireyim ipin ucu kaçınca çok yoruluyorum..

Benim kiz da dalamiyor bir turlu uykuya o yuzden gunduz de gece de hic birakamiyorum.

Ayyy iste ayni ben. Burdu tikali olunca ememiyo heralde o yuzden saatte bir deli gibi saldiriyo mememe. İki gundur uykusuzum bakalim bi de bugun misafir gelicek Allah vere de onlarin yaninda uyuyup kalmasam :)

Kızlar yaa benim oğlan hep sallanmak istiyo besigin yanindan ayrilamiuom napayım sizce baska bi besikmi alsam acaba

ben de oyun parkını yatak odama koydum, kendi yatağımda yatıp oğlum kalktıkça ilgileniyorum ama gece nefes alırken çıkardığı seslere bile uyandığım için ne uyku kaldı ne düzennn... 8. ayda oyun parkını çocuk odasına taşımayı düşünüyorum... hele gelsin o günleeerrrrrr :)

2. ay aşısından sonra mı ateşlendi kıyamam yaa bizim de 1 hafta kaldı napcam ben yaa

evet aynen öyle ya bence gitmeden şurup ver keşke ben de verseydim bu kadar olmazdı belki.. Neyseki azaldı geçiyo biraz inş akşama kadar bişeyi kalmz.
Bu yatak konusunu ben de soracaktım ya hwrkes aynı odada yatıyo galiba. Ben artık odasına yatırayım diyorum ama bi türlü yapamadm.
Telsz almıştım ama parazit mi yapio neyse hiç memnun kalmadım weewell marka
ona güvenip de yatıramıyorum belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…