2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ayni sorun bende de var canim ya ilk gun cok siviydi kakasi sapsariydi düngeceden beri de yesil ve taneli yapıyor ama bunları yaparken hic ikinmadigi. Kadar ikiniyor usuttum ben galiba ya

Cnm bn simdi mamayi tamamen kesmeye niyetlendim;bakaalim ne olacak iyice sute yogunlastim ,sut yapan ne var ne yoksa yemeye basladim dunaksamdan beri , oglumun kaka yapamadan o ikinmalari cok uzuyo bni resmen psikolojim bozuldu cnm yaa
bide ben arada ihlamur falan iciriyorum bisekilde idare edicez artik; ama tabi cocuk acliktan aglarsa yapacak bisey yok mecbur ((

Tontonum teyzesiyle gülüşürken kameraya kaydettim :)

[video=youtube;6L7Ue06b3hA]http://www.youtube.com/watch?v=6L7Ue06b3hA&feature=youtu.be[/video]

Kızlar yaa benim oğlan hep sallanmak istiyo besigin yanindan ayrilamiuom napayım sizce baska bi besikmi alsam acaba
benimkide öyle gece 3 saat uyusa 1,5 saati sallıyorumda öyle uyuyor o yüzden bana uyku yok hiç. bende otomatik sallanan beşik alsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim. çok çabuk büyüyorlar. 2-3 ay sonra koyamıycaz beşiklere kalkmaya başladıklarında. sırf evde kalabalık yapıcak yani. o yüzden vazgeçtim canım. hergün huyları değişiyor zaten. zamanla sallanamdan uyumayıda öğreticez sıpalara

canım onların gece inlemeleri bitmez bence odana geç iyi uyku çek ki iyi bakasın bebişe.. ben 40 bitince geçtim odama..

2. ay aşımızı olduk aşı olan bisürü bebiş vardı. hepsi de ağladı tabi benim oğluş da ağladı biraz. gelince emzirdim dolven verdim azıcık... uyuyor şimdi kuzum burnu da tıkalı :2: o da geçse ne güzel olacak

Son düzenleme:
Kızlar yaa benim oğlan hep sallanmak istiyo besigin yanindan ayrilamiuom napayım sizce baska bi besikmi alsam acaba

canım ben hiç sallamıyorum yalnız biz de hep kucaktayız emiyor gezdiriyorum pışpışlıyorum gerekirse hafif ritim ben sallanıyorum gazı çıkıyor kusuyor vs. sonra tosbağa pozisyonunda uyuyor... yine tosbağa gibi yatırıyorum yatağına... hani dedim gazı varsa ondan sallanmak istiyor olabilir çıkartmayı denesen rahatladığında kendi kendine bile dalıverir uykuya...

Kızlar bebişlerinizin göz rengi değişti yoksa hala lacivertmi ? Tabiki inşallah hepsi güzeli görür Allah sağlık sıhhat versin ama insan merak ediyor ne olacak diye :) bizimki açık lacivert ışıkta mavi gibi ve değişmedi hala çok merak ediyorum ne olacak :))

Slm herkes iyidir umarım.
Bugün kalça ultrasonu çektirdik.
Ben hasta oldum,boğazım şiş.antibiyotik verdi doktor.
Çocuk doktoruna danış öyle iç dedi.
İçebilirsin ama bebeğe çok yaklaşma dedi ((
İnşaallah bebeğime bulaşmaz (((

bizimkide aynen öyle. babasının gözleri gibi. benim gözlerde yeşil bakalım oğluşun nasıl olucak

ayy geçmiş olsun canımm bebeğe nasıl çok yaklaşmıycaksın ki.?? emziriyorsun sonuçta

bence ikinci el anadizi gibi titreşimli şeyler var ya onlardan bak istersen az kullanıcan zaten bikaç ay idare etsin yeter

benimki tam laci değil, koyu mavi gibi kenarları ortası daha açık, değişmese iyi yabi. ama benim gözlerim doğduğumda laci imiş. yaşıma doğru yeşile ordanda elaya dönmüş şimdi, her rengi denemişim elada karar kılmışım

ayyy çok geçmiş olsun şekerciiimmm((
yaklaşmadan nası olcakmış bi tarif et deseydin
hay allahım(

canım geçen trt'de bi program vardı anne elimi tutsana diye. orda biri sormuştu gripken bebeğime yaklaşamıyorum falan diye. ordaki uzman şöyle cevapladı. demişti.

kızlarr kızlar canım kızlar yazamasamda pek okuyorum hergun topıgımızı cok sevıyorumcogumuzun sorunu sut bende su ve helva yıyeyerek buldum cozumu.sadace bol su ıctım sutum olmadı,sadace helva yedım olmadı ama ıkısını bırlıkte tuketınce oldu.koskanın helvasını yıyordum ama ne yazık kı kılo vermem durdu.bende kendı tahın helvamı kendım yaptım ve guzel oldu.yagını sekerını azalttım ıcım daha rahat yıyorum.ısteyen olursa tarıf verebılırım.Allah ım hepımıze bol bol sutler versın ıns

Selam güzel anneler ve onların prens ve prensesleri.. Biz geldik kızçemle, ana dizine yatırdım karşımda sırıtıyor. Çok yılışık olacak bunlar kııı Size cimcimemi göstereyim, babası kızına gs forması almış bir giydirdik zaten saçlar da yok tam oğlan çoçuğu gibim oldu yavrucum..

Benim cimcimeminki de mavi oldu ya bakalım değişecek mi!!

Son düzenleme:
Bu arada teyzeleri biz dün 2 aylık olduk :) çok mutluyuz :)

Eki Görüntüle 796055

Maşallah prensesine canımm, tatlılığa bak yaw. Allahım nazarlardan saklasınnn..

evet evet tarifini istiyoruz canımcım merak ettim..

ya kızlar havalar serinledi ya biraz ben artık evde eceye uzun kollu giydiriyorum bi kaç gündür.
içinede çıtçıtlı atlet.
dışarı çıkarsam yelekte giydiriyorum.
artık eskisi gibi rahat pencerede açmıyorum evde.
dün gece ne kadar serindi,sabah haberlerde rizeye kar yağdığını duyunca artık yazın iyiden iyiye bittiğini farkettim.
bunu düşünürken şunuda farkettim ayrıca ben 2.5 aydır iki oda arasında mekik dokuyorum evin içinde
daha bi avm ye gidip bi üst baş alamadım kendime, hiç bi eteğim olmuyor hele pantolonlar kesinlikle basenden yukarı gıdım gitmiyor
benim kız dışarda çok mız mız, geçen kv.ye gitiiğmizde bi kaşımı aldırayım dedim görümcekin kucağında zor durdu 10dk.
hade bu yazıda bebelerimizle tatilsiz geçirdik bakalım
seneye inş bebişlerimiz yürümeye başlar bu zamanlara bol bol gezeriz :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…