kızlar öncelikle bana göğüs yarasına sütümü sürüp kurutma olayını kim söylediyse ALLAH ONDAN RAZI OLSUN acımı yarıya indirdi çook iyi geldi.. emzirmeden önce ve sonra göğsümü sütümle ıslatıyorum, emzirdikten sonra da ıslatıp kurumasını bekliyorum öyle kapatıyorum dün uyguladım bugün emzirirken canım daha az yandı.. çok teşekkürler...
bir de bişey soracağım.. benim oğlanın kakası sarıydı 2 gündür rengi koyu yeşile döndü.. böyle bişey yaşayan var mı?
acaba bi yeri mi rahatsız dicem ama ağrısı olsa huysuzlanır ağlardı, herzamanki huyları devam ediyor bi değişiklik görmedim oyüzden çok endişelenmiyorum ama yine de aklıma takıldı bu kaka rengi önemli bişey mi acaba?
biz bazen bebişi aramıza yatırıyoruz bazen eşimle bebiş koyun koyuna yatıyor ama ben daha koyun koyuna yatmaya cesaret edemiorum zarar veririm belki uykuda diye.. bazen de park yatağı bizim odamızda park yatağında yatıyor
Maşallah diyeyim cnm günde bi kere mama veriyor olman çok iyi çünkü ben maalesef mamayla geçiriyorum tüm günü ve bu yüzden oğlum kaka yapmada sıkıntı çekiyo 3-4 gün yapamıyo ama dr.a sordum 4 gün yapmaması normalmiş, 5.günden sonra kabız sayılıyormuş.
benimkide öyle gece 3 saat uyusa 1,5 saati sallıyorumda öyle uyuyorKızlar yaa benim oğlan hep sallanmak istiyo besigin yanindan ayrilamiuom napayım sizce baska bi besikmi alsam acaba
bu video gizlidir diyor. açılmadı göremedik fıstığıTontonum teyzesiyle gülüşürken kameraya kaydettim :)
[video=youtube;6L7Ue06b3hA]http://www.youtube.com/watch?v=6L7Ue06b3hA&feature=youtu.be[/video]
ben de oyun parkını yatak odama koydum, kendi yatağımda yatıp oğlum kalktıkça ilgileniyorum ama gece nefes alırken çıkardığı seslere bile uyandığım için ne uyku kaldı ne düzennn... 8. ayda oyun parkını çocuk odasına taşımayı düşünüyorum... hele gelsin o günleeerrrrrr :)
Kızlar yaa benim oğlan hep sallanmak istiyo besigin yanindan ayrilamiuom napayım sizce baska bi besikmi alsam acaba
bizimkide aynen öyle. babasının gözleri gibi. benim gözlerde yeşil bakalım oğluşun nasıl olucakKızlar bebişlerinizin göz rengi değişti yoksa hala lacivertmi ? Tabiki inşallah hepsi güzeli görür Allah sağlık sıhhat versin ama insan merak ediyor ne olacak diye :) bizimki açık lacivert ışıkta mavi gibi ve değişmedi hala çok merak ediyorum ne olacak :))
ayy geçmiş olsun canımm bebeğe nasıl çok yaklaşmıycaksın ki.?? emziriyorsun sonuçtaSlm herkes iyidir umarım.
Bugün kalça ultrasonu çektirdik.
Ben hasta oldum,boğazım şiş.antibiyotik verdi doktor.
Çocuk doktoruna danış öyle iç dedi.
İçebilirsin ama bebeğe çok yaklaşma dedi((
İnşaallah bebeğime bulaşmaz(((
bence ikinci el anadizi gibi titreşimli şeyler var ya onlardan bak istersen az kullanıcan zaten bikaç ay idare etsin yeterKızlar yaa benim oğlan hep sallanmak istiyo besigin yanindan ayrilamiuom napayım sizce baska bi besikmi alsam acaba
benimki tam laci değil, koyu mavi gibi kenarları ortası daha açık, değişmese iyi yabi. ama benim gözlerim doğduğumda laci imiş. yaşıma doğru yeşile ordanda elaya dönmüş şimdi, her rengi denemişim elada karar kılmışımKızlar bebişlerinizin göz rengi değişti yoksa hala lacivertmi ? Tabiki inşallah hepsi güzeli görür Allah sağlık sıhhat versin ama insan merak ediyor ne olacak diye :) bizimki açık lacivert ışıkta mavi gibi ve değişmedi hala çok merak ediyorum ne olacak :))
Slm herkes iyidir umarım.
bu video gizlidir diyor. açılmadı göremedik fıstığı
Slm herkes iyidir umarım.
demişti.anne hasta olduğunda bağışıklık sistemi hastalığa karşı savunma geliştirir, bu savunma süt yoluyla bebeğe de geçer. annenin hastalığı bebeğe bulaşmaz, anne dışındaki hastaların bebeğe yaklaşmaması gerekir
Kızlar bebişlerinizin göz rengi değişti yoksa hala lacivertmi ? Tabiki inşallah hepsi güzeli görür Allah sağlık sıhhat versin ama insan merak ediyor ne olacak diye :) bizimki açık lacivert ışıkta mavi gibi ve değişmedi hala çok merak ediyorum ne olacak :))
kızlarr kızlar canım kızlar yazamasamda pek okuyorum hergun topıgımızı cok sevıyorumcogumuzun sorunu sut bende su ve helva yıyeyerek buldum cozumu.sadace bol su ıctım sutum olmadı,sadace helva yedım olmadı ama ıkısını bırlıkte tuketınce oldu.koskanın helvasını yıyordum ama ne yazık kı kılo vermem durdu.bende kendı tahın helvamı kendım yaptım ve guzel oldu.yagını sekerını azalttım ıcım daha rahat yıyorum.ısteyen olursa tarıf verebılırım.Allah ım hepımıze bol bol sutler versın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?