2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayy geçmiş olsun canımm bebeğe nasıl çok yaklaşmıycaksın ki.?? emziriyorsun sonuçta

canım geçen trt'de bi program vardı anne elimi tutsana diye. orda biri sormuştu gripken bebeğime yaklaşamıyorum falan diye. ordaki uzman şöyle cevapladı.
demişti.

Sağolun kızlar.Allah razı olsun.

kızlar bugün sabahtan önce aile hekimine gittik oğlumun tuvalet sorunu için, bi çubuk kullanarak bazen çocukların bu sorun için uyarana ihtiyaç duyabileceğini söyledi ama benim tembel oğlumda hiçbi değişiklik olmayınca doktor da korktu ve bizi çocuk doktoruna yönlendirdi. öğleden sonra eşimle çocuk cerrahına gittik, bu sorunla cerrah ilgileniyomuş, doktor elle muayene etti, kan tahlili istedi ve maalesef röntgen dedi şükür tahlilimiz temiz çıktı, röntgende de bi sorun çıkmadı, meğerse oğluşumun o bölgesinde minik minik çatlaklar olmuş, bu da çocuğun canını yakarmış ve çocuk kaka yapmak istemezmiş... buna dayanarak bize hametan ve anestol kremlerini ve biogaia damlasını verdi... sıcak su ile o bölgeye masaj önerdi. ben zaten kullanmıyodum ama ıslak mendil kullanmayın pamuğu sıcak suya batırıp öyle temizleyin dedi... biraz uzun oldu ama bizden haberler böyle, inşallah oğlum yapar kakasını da rahat edeerrr...

çok geçmiş olsun canım benim kızdada vardı kaka yapamama sorunu çok şükür iki gündür kendi yapıyor
inş. çabuk iyileşir tospikiiinnnn

çok geçmiş olsun canım benim kızdada vardı kaka yapamama sorunu çok şükür iki gündür kendi yapıyor
inş. çabuk iyileşir tospikiiinnnn

ammmiiiinnnnn.... pazar günü lavman yapılmıştı, o günden beri hala tık yok... inşallah şifa bulur bebeğim....

merhabalar kızlar bugn dr daydıkk HERSEY ALLAH dan ama genede aklıma takıldı rabb ım hayırlısı versın kaldıramayacagımız yuku yuklemeısn ınsll
sabah 8 gıbı esım benı ve oglumu hast.bıraktı ve tıoplantısına gıttı ben geeceden randevu almıstım 11:30 kendım cın dogumdan sonra ılk muayenemdı dogum ve cocuk hast.dıkk

neyse oglumu dr muayene ettı cok sukru herseyı ıyı gorunuyor dedı kalca muayenesı ultraosnu ıcın oglende randeu verdı sonra ben muayene oldum dr smear verdm az enfeksıyon var dedı fıtıl yasdı dıkısler rahım gusel dedı cok sukur arada kanama oluyoo dedım(buyuk wc sonrası ozellıkle)ıc makatdan olur belkı gorunurde bırsey yok rahım ıı dedıı basur fılan da yok dedı ınsl smearda gusel cıkar

**oglumun ultrasonuna gelıncee sag bacak normall sol ıse tam uymuyo olcumler dedı 2 kez olctuu bır ay boyunca 2 bez ust uste bagla dedı (belkı ben benı gorsun dıye gecelerı hep soluna yatırıyrum kusar dıyede yan yatrıyorum artık sagnna yatrıcam)cok sukur buyuk sorun dıll her bebeklde olabılır ama dıkkt et dedı bır ay sonraya gun verdı yenıden olculcek ama aklım atakıldı hayılrısı dıyelım ınsllll varmı bole olan sızdedee

hast.geldık yattık hemen 3 musde 1 st uyumusuz cok sukurrr sımdı mutfaga gırıcemm bıraz melemen yapıcam koyden k v malz.gondermıs sabahları kolaylık olsun da ınslll

bizimkide aynen öyle. babasının gözleri gibi. benim gözlerde yeşil bakalım oğluşun nasıl olucak

Ay renkli olur ozaman benim eşiminki mavi bizim ailede de renk çok eşimin tüm aile renkli bakalım ne olacak :))

Giderek rengi açılır diyolar belki mavi olur senin bebişinde :))

Oy yerim o cimcimeyiii :) peki ilk doğduğunda nasıldı ??

merhabalar ncm bnm kıde öle bende nes ledım ondan sanırıyordum ama kayserı havası kuru dedı drr denız suyu speyy al kullan dedı ınsll

gecmıs olsun canım benımm ınsll ınsl sorun cıkmazzz
gaz sorunu olabılırmı bısde oleydı gaz mıs ole anladık ılacı verdık sukur bır sorun yok artıkkkk ama kalabalık mısfır fılan olunca aksamları husursuz oluyooo
kızlar 48. gün bugün kırmızı leke geldi,bu adet kanaması mı? erken değil mi daha?
olabılır kıslarrrrrrrrrr bende 47.gunu oldum gıderek artarsa regl olmssundur cnm cımmm erken dıl
oglumu pusete koydum
puseti mutfak masasinin ustune

ancak bu sekilde mutfagimi topladim :) imdattttttttttttt
ayy sorma bende pusete koyuyommm tezgah ustude benı gorunce susuyoo yoksam raahat edemyr gormesı lazım annesını askım enımm

lacivertti canımcım giderek açıldı..
bısımde öleydı sımdı koyu kahve oldu kıneeeeeeeeeeee

maşalllahhhh suphanallah :)

çok geçmiş olsun canim..

m.s.c nin kızında ilk doğduğu andan beri gözümüz var eşimle
amannn babası duymasıınnn fıstığınn

Ahh evet duymasın çünkü kızının ilk ve son aşkı olduğunu iddia ediyor bide ya şöyle olursa böyle olursa dediğimde ciddi ciddi kızıyo saçma sapan konuşma diyo

geçmiş olsun canim , düzelir inş. takip etmek lazim ama . ihmal etmeyin.

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim iltifatların için ama bazı eski kıyafetlerime giremiyorum
Ama bugün 36 beden kotuma girdim tek hayalim 34 beden kotuma girmek
Çok yiyerek kilo verdim kuzum tatlıya çok sarmadım genelde hep çorba tüketiyorum

benim kızımında sağ bacağında hafif açı darlığı varmış, diğeri normalmiş, sağ bacağının açısı normalde 60 olması gerekirsen 58miş. bize şimdilik bişey yapmanıza gerek yok, diğer ay tekrar bakalım dedi doktor.

slm cnmm
ası telasınızda bıttı sukur
darısı bıseee:18:

ınl gecer sızınkıde cnm yaaa

bızım
sag-alfa acısı---69 derece-beta acısı 49
sol -alfa acısı---58 derece-beta aısı 60
yazıyoooo sennkı asıl yazarmısın karsılastralımmm

:44::44:
şimdı nettende bakıcamm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…