- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
ayy geçmiş olsun canımm bebeğe nasıl çok yaklaşmıycaksın ki.?? emziriyorsun sonuçta
bence ikinci el anadizi gibi titreşimli şeyler var ya onlardan bak istersen az kullanıcan zaten bikaç ay idare etsin yeter
benimki tam laci değil, koyu mavi gibi kenarları ortası daha açık, değişmese iyi yabi. ama benim gözlerim doğduğumda laci imiş. yaşıma doğru yeşile ordanda elaya dönmüş şimdi, her rengi denemişim elada karar kılmışım
ayyy çok geçmiş olsun şekerciiimmm((
yaklaşmadan nası olcakmış bi tarif et deseydin
hay allahım(
canım geçen trt'de bi program vardı anne elimi tutsana diye. orda biri sormuştu gripken bebeğime yaklaşamıyorum falan diye. ordaki uzman şöyle cevapladı.
demişti.
kızlar bugün sabahtan önce aile hekimine gittik oğlumun tuvalet sorunu için, bi çubuk kullanarak bazen çocukların bu sorun için uyarana ihtiyaç duyabileceğini söyledi ama benim tembel oğlumda hiçbi değişiklik olmayınca doktor da korktu ve bizi çocuk doktoruna yönlendirdi. öğleden sonra eşimle çocuk cerrahına gittik, bu sorunla cerrah ilgileniyomuş, doktor elle muayene etti, kan tahlili istedi ve maalesef röntgen dedişükür tahlilimiz temiz çıktı, röntgende de bi sorun çıkmadı, meğerse oğluşumun o bölgesinde minik minik çatlaklar olmuş, bu da çocuğun canını yakarmış ve çocuk kaka yapmak istemezmiş... buna dayanarak bize hametan ve anestol kremlerini ve biogaia damlasını verdi... sıcak su ile o bölgeye masaj önerdi. ben zaten kullanmıyodum ama ıslak mendil kullanmayın pamuğu sıcak suya batırıp öyle temizleyin dedi... biraz uzun oldu ama bizden haberler böyle, inşallah oğlum yapar kakasını da rahat edeerrr...
çok geçmiş olsun canım benim kızdada vardı kaka yapamama sorunu çok şükür iki gündür kendi yapıyor
inş. çabuk iyileşir tospikiiinnnn
bizimkide aynen öyle. babasının gözleri gibi. benim gözlerde yeşil bakalım oğluşun nasıl olucak
bence ikinci el anadizi gibi titreşimli şeyler var ya onlardan bak istersen az kullanıcan zaten bikaç ay idare etsin yeter
benimki tam laci değil, koyu mavi gibi kenarları ortası daha açık, değişmese iyi yabi. ama benim gözlerim doğduğumda laci imiş. yaşıma doğru yeşile ordanda elaya dönmüş şimdi, her rengi denemişim elada karar kılmışım
ayyy çok geçmiş olsun şekerciiimmm((
yaklaşmadan nası olcakmış bi tarif et deseydin
hay allahım(
Selam güzel anneler ve onların prens ve prensesleri..Biz geldik kızçemle, ana dizine yatırdım karşımda sırıtıyor. Çok yılışık olacak bunlar kııı Size cimcimemi göstereyim, babası kızına gs forması almış bir giydirdik zaten saçlar da yok tam oğlan çoçuğu gibim oldu yavrucum..
Eki Görüntüle 796056
Benim cimcimeminki de mavi oldu ya bakalım değişecek mi!!
Oy yerim o cimcimeyiii :) peki ilk doğduğunda nasıldı ??
merhabalar ncm bnm kıde öle bende nes ledım ondan sanırıyordum ama kayserı havası kuru dedı drr denız suyu speyy al kullan dedı ınsllkızlar oglum sabahları uyandıgın bogazında hırıltı oluyor hatta bı gun burnu tamamen tıklaı bogazı hırltılıydı ama nasıl acıkmıs emerken o hızla kendı kendne acdı burnunu tabı damlasını yaptım ama cok aglıyor yaparken. doktora gotrdum artık en son usutme de degıl dedı zaten oglene dogru gecıyor. boyle olan varmı.?
gecmıs olsun canım benımm ınsll ınsl sorun cıkmazzzİyi geceler kizlar...uzun zaman oldu gelemedim son bir kac gundur de siteye giriyorum tam yazmaya basliyorum bizim prenses birakmiyor..kizim bugun 47 gunluk oldu cok zor gunler gecirdik:-( 12 gunu doldurdugumuz gun bize hastane yollari gozuktu..dogumdan 12 gun sonra sarilik oldu fakat iki gunde bir degerlri kontrol amacli kan alindi kizimdan..sarilik icin gittik fakat kizimin kan degerlerinin olabildigince dusuk oldugunu ogrendik biraz daha duserse kalbi yavaslayabilir o nedenle yogun bakima alip takibini yapacagiz nedenini arastiracagiz ve kan takviyesi yapacagiz dediler...bebegimizi bizden aldilar kucagimdan almalari oyle zoruma gitti ki sizler cok iyi tahmin edebilirsiniz... sadece gunduz 3 saatte bir emzirmeme izin verdiler gecelei evde onun yoklugu cok uzucuydu..bebegime kan takviyesi yapildi 4 gunun sonunda evimize geldik.. yine kontroller devam etti ve devamli kan alindi cok agladi cokk simdi son tahlil cik iyi sonuc verdi doktor bunun tekrarlamayacgini yinede 3 ay sonraa kontrol amacli tahlil yapilmasini istedi... cok zorr yaa Allah kimseyi evladiyla sinamasin.. bnn disinda ben 1 hafta arayla iki dfa 40 derece atesle acillerdeydim bir gunde 4 defa acile gitim ustune meme catlagi ama nasil gormeyin catlak degil resmen yirtik onuda atlattim cok sukur lohusaligim berbat gecti..benim bebisim hep mizmiz gecede gunduzde uyumuyor hep kucak istiyor ozellikle bende sakinlesiyor devamli emmek istiyor gunum gecem sadec onunla ilgilenmkle geciyor..bunn diinda gebelikte 26 kilo almistim su ana kadar 13 kilo verdim 13 u duruyor o da zamanla sanirm .. sacim sizler gibi devamli topuzama ben makyaj yapiyorum 5 dk mi aliyor 5 dk da kendime ayirayim canim bu benim hakkim sizede taviye ederim nsan kendini iyi hissediyor.. iste boyle kizlar gebeykende uyuyamiyorduk simdi hic uyuyamiyoruz onlar saglikli olsunda gerisi viz gelir hepinizi opuyorum kuzucuklarariniza cokk iyi bakin
gaz sorunu olabılırmı bısde oleydı gaz mıs ole anladık ılacı verdık sukur bır sorun yok artıkkkk ama kalabalık mısfır fılan olunca aksamları husursuz oluyoooKızlar dün çok zor bir aksam geçirdik akşam olunca duru bas basbağıra bağıra ağladı ne yaptıysak susturamadk daha önce de ağlamanöbetleri olmuştu ama dün çok çok fenaydı gazdı galiba mosmor oldu ağlamaktan. Çaresizlikten o ağladı ben ağladım. Sonra eşim arabaya bindirelim dedi aşağı indik komşumuzla karşılaştık sağolsun bize gidelim ben yardımcı olurum dedi onlara gittik bitki çayları masajlar falan derken saat 11de sızdı eve geldik yatırdık
Böyle ağlama nöbetleri geçiren bebekler varmı aranızda
Siz neler yapıyorsunuz
Artık akşam gelsin istemiyorum korkuyorum((((
olabılır kıslarrrrrrrrrr bende 47.gunu oldum gıderek artarsa regl olmssundur cnm cımmm erken dılkızlar 48. gün bugün kırmızı leke geldi,bu adet kanaması mı? erken değil mi daha?
ayy sorma bende pusete koyuyommm tezgah ustude benı gorunce susuyoo yoksam raahat edemyr gormesı lazım annesını askım enımmoglumu pusete koydum
puseti mutfak masasinin ustune
ancak bu sekilde mutfagimi topladim :) imdattttttttttttt
bısımde öleydı sımdı koyu kahve oldu kıneeeeeeeeeeeelacivertti canımcım giderek açıldı..
Tontonum teyzesiyle gülüşürken kameraya kaydettim :)
[video=youtube;6L7Ue06b3hA]http://www.youtube.com/watch?v=6L7Ue06b3hA&feature=youtu.be[/video]
Slm herkes iyidir umarım.
Bugün kalça ultrasonu çektirdik.
Ben hasta oldum,boğazım şiş.antibiyotik verdi doktor.
Çocuk doktoruna danış öyle iç dedi.
İçebilirsin ama bebeğe çok yaklaşma dedi((
İnşaallah bebeğime bulaşmaz(((
Selam güzel anneler ve onların prens ve prensesleri..Biz geldik kızçemle, ana dizine yatırdım karşımda sırıtıyor. Çok yılışık olacak bunlar kııı Size cimcimemi göstereyim, babası kızına gs forması almış bir giydirdik zaten saçlar da yok tam oğlan çoçuğu gibim oldu yavrucum..
Eki Görüntüle 796056
Benim cimcimeminki de mavi oldu ya bakalım değişecek mi!!
kızlar bugün sabahtan önce aile hekimine gittik oğlumun tuvalet sorunu için, bi çubuk kullanarak bazen çocukların bu sorun için uyarana ihtiyaç duyabileceğini söyledi ama benim tembel oğlumda hiçbi değişiklik olmayınca doktor da korktu ve bizi çocuk doktoruna yönlendirdi. öğleden sonra eşimle çocuk cerrahına gittik, bu sorunla cerrah ilgileniyomuş, doktor elle muayene etti, kan tahlili istedi ve maalesef röntgen dedişükür tahlilimiz temiz çıktı, röntgende de bi sorun çıkmadı, meğerse oğluşumun o bölgesinde minik minik çatlaklar olmuş, bu da çocuğun canını yakarmış ve çocuk kaka yapmak istemezmiş... buna dayanarak bize hametan ve anestol kremlerini ve biogaia damlasını verdi... sıcak su ile o bölgeye masaj önerdi. ben zaten kullanmıyodum ama ıslak mendil kullanmayın pamuğu sıcak suya batırıp öyle temizleyin dedi... biraz uzun oldu ama bizden haberler böyle, inşallah oğlum yapar kakasını da rahat edeerrr...
m.s.c nin kızında ilk doğduğu andan beri gözümüz var eşimle
amannn babası duymasıınnn fıstığınn
merhabalar kızlar bugn dr daydıkk HERSEY ALLAH dan ama genede aklıma takıldı rabb ım hayırlısı versın kaldıramayacagımız yuku yuklemeısn ınsll
sabah 8 gıbı esım benı ve oglumu hast.bıraktı ve tıoplantısına gıttı ben geeceden randevu almıstım 11:30 kendım cın dogumdan sonra ılk muayenemdı dogum ve cocuk hast.dıkk
neyse oglumu dr muayene ettı cok sukru herseyı ıyı gorunuyor dedı kalca muayenesı ultraosnu ıcın oglende randeu verdı sonra ben muayene oldum dr smear verdm az enfeksıyon var dedı fıtıl yasdı dıkısler rahım gusel dedı cok sukurarada kanama oluyoo dedım(buyuk wc sonrası ozellıkle)ıc makatdan olur belkı gorunurde bırsey yok rahım ıı dedıı basur fılan da yok dedı ınsl smearda gusel cıkar
**oglumun ultrasonuna gelıncee sag bacak normall sol ıse tam uymuyo olcumler dedı 2 kez olctuu bır ay boyunca 2 bez ust uste bagla dedı (belkı ben benı gorsun dıye gecelerı hep soluna yatırıyrum kusar dıyede yan yatrıyorum artık sagnna yatrıcam)cok sukur buyuk sorun dıll her bebeklde olabılır ama dıkkt et dedı bır ay sonraya gun verdı yenıden olculcek ama aklım atakıldı hayılrısı dıyelım ınsllll varmı bole olan sızdedee
hast.geldık yattık hemen 3 musde 1 st uyumusuz cok sukurrr sımdı mutfaga gırıcemm bıraz melemen yapıcam koyden k v malz.gondermıs sabahları kolaylık olsun da ınslll
valla süpersiniz.. kızın da çok tatlı maşallah.. bugün bizim de birçok anne ve bebişi gibi aşı günümüzdü.. bu arada evasudecim doğumu sen mi yaptın yoksam taşıyıcı anne filanmı vardıvalla şıııp diye vermişsin kiloları sana ayrı bir maşallah süpersin darısı başıma.. nasıl becerdin diycem yemeyerek tabi ki.. benim gibi tatlısever biri değilsindir muhtemelen.. sanırım birde yapı meselesi..
neyse Allah sağlımızı bozmasın da kilo da veririz inş...
sagol cnm ya ınl gecerr hayırlısı dıyelımmmm ınsll takıpteyıss heppp:44:geçmiş olsun canim , düzelir inş. takip etmek lazim ama . ihmal etmeyin.
merhabalar kızlar bugn dr daydıkk HERSEY ALLAH dan ama genede aklıma takıldı rabb ım hayırlısı versın kaldıramayacagımız yuku yuklemeısn ınsll
sabah 8 gıbı esım benı ve oglumu hast.bıraktı ve tıoplantısına gıttı ben geeceden randevu almıstım 11:30 kendım cın dogumdan sonra ılk muayenemdı dogum ve cocuk hast.dıkk
neyse oglumu dr muayene ettı cok sukru herseyı ıyı gorunuyor dedı kalca muayenesı ultraosnu ıcın oglende randeu verdı sonra ben muayene oldum dr smear verdm az enfeksıyon var dedı fıtıl yasdı dıkısler rahım gusel dedı cok sukurarada kanama oluyoo dedım(buyuk wc sonrası ozellıkle)ıc makatdan olur belkı gorunurde bırsey yok rahım ıı dedıı basur fılan da yok dedı ınsl smearda gusel cıkar
**oglumun ultrasonuna gelıncee sag bacak normall sol ıse tam uymuyo olcumler dedı 2 kez olctuu bır ay boyunca 2 bez ust uste bagla dedı (belkı ben benı gorsun dıye gecelerı hep soluna yatırıyrum kusar dıyede yan yatrıyorum artık sagnna yatrıcam)cok sukur buyuk sorun dıll her bebeklde olabılır ama dıkkt et dedı bır ay sonraya gun verdı yenıden olculcek ama aklım atakıldı hayılrısı dıyelım ınsllll varmı bole olan sızdedee
hast.geldık yattık hemen 3 musde 1 st uyumusuz cok sukurrr sımdı mutfaga gırıcemm bıraz melemen yapıcam koyden k v malz.gondermıs sabahları kolaylık olsun da ınslll
ınl gecer sızınkıde cnm yaaabenim kızımında sağ bacağında hafif açı darlığı varmış, diğeri normalmiş, sağ bacağının açısı normalde 60 olması gerekirsen 58miş. bize şimdilik bişey yapmanıza gerek yok, diğer ay tekrar bakalım dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?