2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
İiyi geceler kızçeler ve melekleri
Ben geldim kızçemi babası uyuttu
Ben grip oldum:18::18::18:
Babamızdan geçti.O atlattı ama ben ilaç kullanamadığım için
uzun sürecek.Doktora gittik kızçeme geçmemiş şükürler olsun
Bana da minoset parol ve gargara verdi.Emzirirken maske takıyorum
kızçem gözümün içine bakıyor onunla konuşayım diye ama halim yok
Uzak mesafeden konuşuyorum nasıl mutlu oluyor anlatamam
Siz siz olun gripten soğuk algınlığından sakının.....
Resşmlerini paylaşan videosuna başlyam canlarım ne kadar da güzel
melekleriniz maşallah onlara
KAKA duasına çıkan arkadaşlar sabırla bekleyelim hiç ummadığımız
bir anda yapıveriyorlarEndişenmemek elde değil
geçmişi okudum ben ıhlamur içeyim biraz daha

Annesi vefat eden arkadaşıma başınız sağolsun mekanı cennet olsun

tatlım 1 aylık muayenesinde bebeğimin boğumları eşit değil diye kalça ultrasonu istedi normal sınırlarda ama gelişmesi gereken kadar gelişmemiş dedi bana da çift bez hatta üç bez önerdi diğer iki doktor çift bez yeter dedi zaten de ben baya erken çktirmişim ama tedavisi olan bi durum sonuçta ben de çift takıyorum 32 günlükten beri inşalah ikimizinki de düzelir

Evwetttt kzuum bitti yahuuuu çok şükür
dARISI SIZIn başınıza umarım sorunsuz ateşsiz bir şekilde
atlatorsınız(amin)
amın canım dua ıle ınsll
gemcmıs olsun sanada ıns bende nesle dım oglum hapsurugum ectı sanırm cok hapsuruyordu ama bgn 5.gun ılacsız bır nane lımonl aıyılestım gıbım cok sukurrr darısı san ınsl bende opemyrdum cok kotu olduydumm darısı sızeeee
muckk bende sımdı babası ayagında salldı ben mutfagımı hallettım kendım eyemek hazırladım bgn erken yedıydık acıktım daa sımdı paşayı emzırdım yatagın aaldım hop yemek ycıemmm

hmm ınsl gecer hepısıde canım ya dua ıle beterın beterı var tabı ock sukur her halımızeeeeeeeeeeee
bende taktım 2 besı sımdı uyuduu sırt ustu yatırcamm emısnce solun yatryrdum uyannınca benı gorsun dıye ama bır sure sonra artık sırt ıstu yapcamkı bacakları acık durumda olsunn bırselmesın
hayırlısı ınsl cnm

kızlar bebıslerını harıka olsudugnu solemeyı unuttum ozur olsunn vıdelu ark..pc ogretnenım cımm oglum gormesın kıscenı bakk cekık gozlerı ıle yakar gonlunu hemencecık heeeeeeeeeee

kızlar 2gundur cıldrmak uzereyım benmkı uyumyorr!!huy degstrdı ıyıce antalyada havalr serınledı bende klam acmıyorm 2 gundur ama uyku kalmdı acdıgım anda hcbısı yapmdgm halde kendı kendne uyyor. bugun tum gun 10dkka seekrlemelı uyudu uyandı klmayı acdm daha sımdı yattı. of alısmıs ıyıce yandık valla dısarısyla ıcersının havası aynı ama yınede klma ıstyor. bunlar bızı parmagında oynatıcka sanırım:::)

cnm senn kııznn renklı olcak ılk fotosunu gordgmde solmısdım koyu degıl cnku gozlrı benm oglusumunda koyu mavı ama bazen cıdden mavı oluyor zor doner herhalde kı ztaen saclarıda sapsarı masallah ıkısde boncuk olcak

oyy ben bu kızı ılk dogdugu gudnen berı begenyorm masallah fıstık yaa

canım kontrolu elden bırakma cok gecmıs olsun. onemlı bı problem oldgnu dusunmyorm. uzme guzel canını.

burun damlası bızde aldık tuzlu su gıbı tadı. guzel acıyor burnunu bıde damlattıgım anda hapsırınca ıyıce acılıyor ama bogazdakı hırıltıın klmadan oldgnu dusnyodm dun gece acmadm yıne oldu sabah smdı bııs yok. bı problem oldgnu dusnmuyorm Allah ın ıznıyle ama yınede takıluyor ınsanın aklı

Ay hadi inşallah tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar güzel görsünler de merak ediyorum işte :)) senin oğluşuna aşığım zaten ben pazartesi onu yicem yicemmmm :)))

Bu arada canım dün konuştuğumuzda sabah hırıltısı demiştin ya bende bu sabah farkettim benim kızımında sabah hırıltısı oldu ya acaba klimadanmı doktora sorucam bi

buyk bulusma

cnm bende klmadan oldgnu dusnyodm dun gece acmdm yıne vardı. ben sordum usutme degl dedı korkulcak bıs yok dedı. ama cuma tekrar gotrcem kalca ultrasonda varken bdaha baktırcam bakalım.. damlaya devam tatlım

hoppp hoppp noluyoooooo ???????????

Kizlar selam, havalar birden nasil sogudu yaa istanbulda,
nekadar cam kapi varsa kapatiyorum , bn cok usuyorum
bebegimde usuyodur diye dusunuyorum,ama babamiz bu durumdan cok sikayetci :))
dayanacak mecbur ...
Son bi haftadir uzunkollu citcitli badi giydiriyorum ogluma, inanin 0-3ay arasi acmadigim sifirkol ve yarim kollu badilerimiz var
hepsi kaldi giyemedi oglusum, bende simdi hava soguk diye sifir kollulari atlet gibi giydiriyorum,uzerinede uzun kollu citcitli giydiriyorum :)) iki cit cit ust uste ama napalim :)) oglum sicak olsun
Uykudan uyanincada yelek giydiriyorum ama sonra cikartiyorum

Bugun bide oglum bir kaka yapmis, resmen dusa soktuk altini oyle yikadik,dun doktorun yaptigi vazelin ise yaradi
tum gun bekledim hadi kaka kaakaa diye ,aksam resmen dans ettim sevincten:)))
Nelere seviniyoruz artik :)))

Maşallah prensesine canımm, tatlılığa bak yaw. Allahım nazarlardan saklasınnn..

evet evet tarifini istiyoruz canımcım merak ettim..
canım yemek kasıgı ucu kadar tereyagını erıtıp 2 su bardagı unu kokusu cıkana kadar kavurdum.3 yemek kasıgı pudra sekerı 1 cay bardagı tahın 1 carbagı suyu ekleyıp helva kıvamına getrıdım.borcamada bastım kesıp kesıp yıyorum cokda lezzetlı.sekerı cok sevmem az koydum sen daha fazla koyabılırsın ama bence hzır helvalardan daha hafıf oldu

İyi geceler kizlar...tam 3 saattir ayagimda benim minnaki salliyorum simdi pes etti ama belli olmaz bazen hic uyumamis gibi gozunu aciyor..Gecmisi fazla karistiramiyorum artik..kuzucuklar yavas yavas buyumeye basladilar..resim ve video paylasan arkadaslar bebisleri gulerken yakalamak ne kadar mutluluk verici degilmi..SUZAN kalca ultrasyonunu dert etme zamanla duzelir ins..EVASUDE 34 bedenden bahsediyorsun:-( kiskandim bende 36 bedene geri donsem sukredecegim 63 kioda kaldim... bugun kendi capimda spora basladim yurume bandi falan ..aklima gelmisken sorayim emzik kullaniyormusunuz? Ben bir turlu alistiramadim biraz emiyor ve atiyor bana fikir verin lutfen..

Ben doğumdan çıktığımda 6 kilo vermiştim,,iki ayda da 5 daha verdim dahada vermek istemiyorum:):)Kafanıza takmayın fazla bence,,ama tatlılardan falan ,sağlıksın kilo yapacak şeylerden uzak durun hepsicikleri gider kilolarınızın inşallah.

Emzik ben 40 günden sonra denedim bi vermeyi,,zorladım falan bikaç kere 5 10 dk uyudu ,,sonra yine arada çok az,, zorlayarak aldı ,,bikaç gündür çığlığı basıo emziği verince,zorla da almıo yanii,,bizdeki gelişme negatif yönde olduuOysa çok büyük rahatlık hem bebiş için hem benim için..hem de insanlık için

nasilsiniz ara ara girip okuyorum ama nadir cevap verebiliyorum

foto ve vio paylasan anisler masallahhh hepinize

suzancim gecmis olsun onemli bisi cikmaz insallahhh

bizimde kontrolumz vardi persembe gunu. kakamizdaki kan gecmemisti tekrar tahlil yapti. biogaia damla ve anestol krem verdi popoda hafif catlak varmis bunlarda gecirmezse tip fakultesine gonderecek erdeyse her bezde baya kanli oluyor insallah catlaktan kaynaklidir sadece

benim kız vuvu baby dinleyerek mayıştı yine ayağımda müptela olduk
sabah babasıyla banyosunu yaptırdık kaka bekliyoruz yine
iki dakka bırakmıyorki evde iş yapayım uykularr 5dk. 10dk. ne zaman gündüzleride uyuyacak acaba?
bende acaip gelişme var ama tek elimle çorba yapabiliyorum kız kucağımda dişlerimi fırçalayabiliyorum,
tek elimle ıslak medille şöyle bi toz alabiliyorum, onla beraber egzersiz yapabiliyorum, mememde emerken kapıyı açabiliyorum eşime
sonraaa bulaşık makinasını yerleştirebiliyorum, kahvaltıyı toplayabiliyorum
acaip kol kası bacak kası yapıyorum anlıycağınız
ahanda bu kaka kokusu galiba
anaaamm durun durun valla kokuyooooyuppiiiii:119:
hadi gözüm aydın :118::118::81:

buyk bulusma

cnm bende klmadan oldgnu dusnyodm dun gece acmdm yıne vardı. ben sordum usutme degl dedı korkulcak bıs yok dedı. ama cuma tekrar gotrcem kalca ultrasonda varken bdaha baktırcam bakalım.. damlaya devam tatlım

cnmmm o hırıltı bızdede var uzun zamndır ne bılıomusunz o burundakı sumuklerın kuruması ıle olusan bı hrltı buda neyden kaynaklanıomus havadakı nemın dusmesyle sumuklerde kuruyomus hasata fılan etmedık yanı

mşallahhhh sanaa sennkı kucaga alşmş tatlm işin zor allah kolaylık versın bebgnedee bol bol uykuu

geçmiş olsun canım inş düzelir..

aynen
sol elim işler oldu sağ elimde oğlum, emiyor; sol elimle kızıma resim yapıyorum balon şişiriyorum
daha neler neler..

kızlar,
3 ayımıza başladık.
benim tespitim, yanılıyor muyum bilmem ama
sanki daha çok pırt oluyor bebikte:44:
2 ayı devirenler ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…