slm cnmm
ası telasınızda bıttı sukur
darısı bıseee:18:
merhabalar kızlar bugn dr daydıkk HERSEY ALLAH dan ama genede aklıma takıldı rabb ım hayırlısı versın kaldıramayacagımız yuku yuklemeısn ınsll
sabah 8 gıbı esım benı ve oglumu hast.bıraktı ve tıoplantısına gıttı ben geeceden randevu almıstım 11:30 kendım cın dogumdan sonra ılk muayenemdı dogum ve cocuk hast.dıkk
neyse oglumu dr muayene ettı cok sukru herseyı ıyı gorunuyor dedı kalca muayenesı ultraosnu ıcın oglende randeu verdı sonra ben muayene oldum dr smear verdm az enfeksıyon var dedı fıtıl yasdı dıkısler rahım gusel dedı cok sukurarada kanama oluyoo dedım(buyuk wc sonrası ozellıkle)ıc makatdan olur belkı gorunurde bırsey yok rahım ıı dedıı basur fılan da yok dedı ınsl smearda gusel cıkar
**oglumun ultrasonuna gelıncee sag bacak normall sol ıse tam uymuyo olcumler dedı 2 kez olctuu bır ay boyunca 2 bez ust uste bagla dedı (belkı ben benı gorsun dıye gecelerı hep soluna yatırıyrum kusar dıyede yan yatrıyorum artık sagnna yatrıcam)cok sukur buyuk sorun dıll her bebeklde olabılır ama dıkkt et dedı bır ay sonraya gun verdı yenıden olculcek ama aklım atakıldı hayılrısı dıyelım ınsllll varmı bole olan sızdedee
hast.geldık yattık hemen 3 musde 1 st uyumusuz cok sukurrr sımdı mutfaga gırıcemm bıraz melemen yapıcam koyden k v malz.gondermıs sabahları kolaylık olsun da ınslll
amın canım dua ıle ınsllEvwetttt kzuum bitti yahuuuu çok şükür
dARISI SIZIn başınıza umarım sorunsuz ateşsiz bir şekilde
atlatorsınız(amin)
İiyi geceler kızçeler ve melekleri
Ben geldim kızçemi babası uyuttu
Ben grip oldum:18::18::18:
Babamızdan geçti.O atlattı ama ben ilaç kullanamadığım için
uzun sürecek.Doktora gittik kızçeme geçmemiş şükürler olsun
Bana da minoset parol ve gargara verdi.Emzirirken maske takıyorum
kızçem gözümün içine bakıyor onunla konuşayım diye ama halim yok
Uzak mesafeden konuşuyorum nasıl mutlu oluyor anlatamam
Siz siz olun gripten soğuk algınlığından sakının.....
Resşmlerini paylaşan videosuna başlyam canlarım ne kadar da güzel
melekleriniz maşallah onlara
KAKA duasına çıkan arkadaşlar sabırla bekleyelim hiç ummadığımız
bir anda yapıveriyorlarEndişenmemek elde değil
geçmişi okudum ben ıhlamur içeyim biraz daha
Annesi vefat eden arkadaşıma başınız sağolsun mekanı cennet olsun
hmm ınsl gecer hepısıde canım ya dua ıle beterın beterı var tabı ock sukur her halımızeeeeeeeeeeeetatlım 1 aylık muayenesinde bebeğimin boğumları eşit değil diye kalça ultrasonu istedi normal sınırlarda ama gelişmesi gereken kadar gelişmemiş dedi bana da çift bez hatta üç bez önerdi diğer iki doktor çift bez yeter dedi zaten de ben baya erken çktirmişim ama tedavisi olan bi durum sonuçta ben de çift takıyorum 32 günlükten beri inşalah ikimizinki de düzelir
Kızlar bebişlerinizin göz rengi değişti yoksa hala lacivertmi ? Tabiki inşallah hepsi güzeli görür Allah sağlık sıhhat versin ama insan merak ediyor ne olacak diye :) bizimki açık lacivert ışıkta mavi gibi ve değişmedi hala çok merak ediyorum ne olacak :))
Selam güzel anneler ve onların prens ve prensesleri..Biz geldik kızçemle, ana dizine yatırdım karşımda sırıtıyor. Çok yılışık olacak bunlar kııı Size cimcimemi göstereyim, babası kızına gs forması almış bir giydirdik zaten saçlar da yok tam oğlan çoçuğu gibim oldu yavrucum..
Eki Görüntüle 796056
Benim cimcimeminki de mavi oldu ya bakalım değişecek mi!!
merhabalar kızlar bugn dr daydıkk HERSEY ALLAH dan ama genede aklıma takıldı rabb ım hayırlısı versın kaldıramayacagımız yuku yuklemeısn ınsll
sabah 8 gıbı esım benı ve oglumu hast.bıraktı ve tıoplantısına gıttı ben geeceden randevu almıstım 11:30 kendım cın dogumdan sonra ılk muayenemdı dogum ve cocuk hast.dıkk
neyse oglumu dr muayene ettı cok sukru herseyı ıyı gorunuyor dedı kalca muayenesı ultraosnu ıcın oglende randeu verdı sonra ben muayene oldum dr smear verdm az enfeksıyon var dedı fıtıl yasdı dıkısler rahım gusel dedı cok sukurarada kanama oluyoo dedım(buyuk wc sonrası ozellıkle)ıc makatdan olur belkı gorunurde bırsey yok rahım ıı dedıı basur fılan da yok dedı ınsl smearda gusel cıkar
**oglumun ultrasonuna gelıncee sag bacak normall sol ıse tam uymuyo olcumler dedı 2 kez olctuu bır ay boyunca 2 bez ust uste bagla dedı (belkı ben benı gorsun dıye gecelerı hep soluna yatırıyrum kusar dıyede yan yatrıyorum artık sagnna yatrıcam)cok sukur buyuk sorun dıll her bebeklde olabılır ama dıkkt et dedı bır ay sonraya gun verdı yenıden olculcek ama aklım atakıldı hayılrısı dıyelım ınsllll varmı bole olan sızdedee
hast.geldık yattık hemen 3 musde 1 st uyumusuz cok sukurrr sımdı mutfaga gırıcemm bıraz melemen yapıcam koyden k v malz.gondermıs sabahları kolaylık olsun da ınslll
cnm senn kııznn renklı olcak ılk fotosunu gordgmde solmısdım koyu degıl cnku gozlrıbenm oglusumunda koyu mavı ama bazen cıdden mavı oluyor zor doner herhalde kı ztaen saclarıda sapsarı masallah ıkısde boncuk
Ay hadi inşallah tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar güzel görsünler de merak ediyorum işte :)) senin oğluşuna aşığım zaten ben pazartesi onu yicem yicemmmm :)))
Bu arada canım dün konuştuğumuzda sabah hırıltısı demiştin ya bende bu sabah farkettim benim kızımında sabah hırıltısı oldu ya acaba klimadanmıdoktora sorucam bi
Ay hadi inşallah tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar güzel görsünler de merak ediyorum işte :)) senin oğluşuna aşığım zaten ben pazartesi onu yicem yicemmmm :)))
Bu arada canım dün konuştuğumuzda sabah hırıltısı demiştin ya bende bu sabah farkettim benim kızımında sabah hırıltısı oldu ya acaba klimadanmıdoktora sorucam bi
Kizlar selam, havalar birden nasil sogudu yaa istanbulda,
nekadar cam kapi varsa kapatiyorum , bn cok usuyorum
bebegimde usuyodur diye dusunuyorum,ama babamiz bu durumdan cok sikayetci :))
dayanacak mecbur ...
Son bi haftadir uzunkollu citcitli badi giydiriyorum ogluma, inanin 0-3ay arasi acmadigim sifirkol ve yarim kollu badilerimiz var
hepsi kaldi giyemedi oglusum, bende simdi hava soguk diye sifir kollulari atlet gibi giydiriyorum,uzerinede uzun kollu citcitli giydiriyorum :)) iki cit cit ust uste ama napalim :)) oglum sicak olsun
Uykudan uyanincada yelek giydiriyorum ama sonra cikartiyorum
Bugun bide oglum bir kaka yapmis, resmen dusa soktuk altini oyle yikadik,dun doktorun yaptigi vazelin ise yaradi
tum gun bekledim hadi kaka kaakaa diye ,aksam resmen dans ettim sevincten:)))
Nelere seviniyoruz artik :)))
canım yemek kasıgı ucu kadar tereyagını erıtıp 2 su bardagı unu kokusu cıkana kadar kavurdum.3 yemek kasıgı pudra sekerı 1 cay bardagı tahın 1 carbagı suyu ekleyıp helva kıvamına getrıdım.borcamada bastım kesıp kesıp yıyorum cokda lezzetlı.sekerı cok sevmem az koydum sen daha fazla koyabılırsın ama bence hzır helvalardan daha hafıf olduMaşallah prensesine canımm, tatlılığa bak yaw. Allahım nazarlardan saklasınnn..
evet evet tarifini istiyoruz canımcım merak ettim..
İyi geceler kizlar...tam 3 saattir ayagimda benim minnaki salliyorumsimdi pes etti ama belli olmaz bazen hic uyumamis gibi gozunu aciyor..Gecmisi fazla karistiramiyorum artik..kuzucuklar yavas yavas buyumeye basladilar..resim ve video paylasan arkadaslar bebisleri gulerken yakalamak ne kadar mutluluk verici degilmi..SUZAN kalca ultrasyonunu dert etme zamanla duzelir ins..EVASUDE 34 bedenden bahsediyorsun:-( kiskandim bende 36 bedene geri donsem sukredecegim 63 kioda kaldim... bugun kendi capimda spora basladim yurume bandi falan ..aklima gelmisken sorayim emzik kullaniyormusunuz? Ben bir turlu alistiramadim biraz emiyor ve atiyor bana fikir verin lutfen..
hoppp hoppp noluyoooooo ???????????
buyk bulusma
cnm bende klmadan oldgnu dusnyodm dun gece acmdm yıne vardı. ben sordum usutme degl dedı korkulcak bıs yok dedı. ama cuma tekrar gotrcem kalca ultrasonda varken bdaha baktırcam bakalım.. damlaya devam tatlım
benim kız vuvu baby dinleyerek mayıştı yine ayağımdamüptela olduk
sabah babasıyla banyosunu yaptırdık kaka bekliyoruz yine
iki dakka bırakmıyorki evde iş yapayım uykularr 5dk. 10dk. ne zaman gündüzleride uyuyacak acaba?
bende acaip gelişme var ama tek elimle çorba yapabiliyorum kız kucağımda dişlerimi fırçalayabiliyorum,
tek elimle ıslak medille şöyle bi toz alabiliyorum, onla beraber egzersiz yapabiliyorum, mememde emerken kapıyı açabiliyorum eşime
sonraaa bulaşık makinasını yerleştirebiliyorum, kahvaltıyı toplayabiliyorum
acaip kol kası bacak kası yapıyorum anlıycağınız
ahanda bu kaka kokusu galiba
anaaamm durun durun valla kokuyooooyuppiiiii :119:
hadi gözüm aydın :118::118::81:
nasilsiniz ara ara girip okuyorum ama nadir cevap verebiliyorum
foto ve vio paylasan anisler masallahhh hepinize
suzancim gecmis olsun onemli bisi cikmaz insallahhh
bizimde kontrolumz vardi persembe gunu. kakamizdaki kan gecmemisti tekrar tahlil yapti. biogaia damla ve anestol krem verdi popoda hafif catlak varmis bunlarda gecirmezse tip fakultesine gonderecek erdeyse her bezde baya kanli oluyor insallah catlaktan kaynaklidir sadece
benim kız vuvu baby dinleyerek mayıştı yine ayağımdamüptela olduk
sabah babasıyla banyosunu yaptırdık kaka bekliyoruz yine
iki dakka bırakmıyorki evde iş yapayım uykularr 5dk. 10dk. ne zaman gündüzleride uyuyacak acaba?
bende acaip gelişme var ama tek elimle çorba yapabiliyorum kız kucağımda dişlerimi fırçalayabiliyorum,
tek elimle ıslak medille şöyle bi toz alabiliyorum, onla beraber egzersiz yapabiliyorum, mememde emerken kapıyı açabiliyorum eşime
sonraaa bulaşık makinasını yerleştirebiliyorum, kahvaltıyı toplayabiliyorum
acaip kol kası bacak kası yapıyorum anlıycağınız
ahanda bu kaka kokusu galiba
anaaamm durun durun valla kokuyooooyuppiiiii :119:
hadi gözüm aydın :118::118::81:
Muck bebeğimeeee :))) şuan süt sağıyorum kızlar tipimi görseniz gülme krizine girerdiniz bide çift sağım yapıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?