2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

geçmiş olsun cnmmm

ben verdim , acikinca kene gibi yapışıyo özellikle :) ve susturucu oluyo

Bizim de

sag-alfa acısı---58 derece-beta acısı 51
sol -alfa acısı---62 derece-beta aısı 52

SAĞda sorun yok, solda da küçük bi açı darlığı var dediler. hiç bişey yapın demediler, nedense ben çok rahatım, çok şükür düzeltilebilcek bişey. Bi ay sonra tekrar gideceğiz o zamana düzelebilir kendiliğinden dedi doktor, düzelmezse yastık mı lastik mi öyle bişeyvar onu kullanır dediler :)

doğduğumda benimde bi bacağımda 2 boğum bi bacağımda 3 boğum varmış babam takıntılıdır böle bazı konularda o farketmiş dr.a götürmüş kalçamda benzer bi sorun bendede çıkmış öle ortopedik ayakkabılar güneş egzersiz fln şimdi bi problemim yok şükür
suzancım inş. düzelir alpereninde hemencecik. ama yerinde olsam tek dr.la yetinmezdim. başka birinden daha fikir alırdım
dr çok önemli

evasudem sanada geçmiş olsun cnm çok. tam hasta olma havaları gerçekten. hepimizin dikkat etmesi gerek

Kizlar mrb bi arkadas demiş bu günlerde gaz cok atıyor diye bebis ler benimkisi de ole iki gündür cok fazla gaz var bence bağırsaklari gelisiyo ondan bende usuttumu diye korktum ama ole değil

Kizlar mrb bi arkadas demiş bu günlerde gaz cok atıyor diye bebis ler benimkisi de ole iki gündür cok fazla gaz var bence bağırsaklari gelisiyo ondan bende usuttumu diye korktum ama ole değil

Bu bebişler anlaşıomu nedir,,benimkide iki gündür baya çıkarıo gaz bende seviniorum oğluşum öğrendi die hiç çok gazı var die düşünmedim,,zaten çok gazı vardı da çıkaramıodu şimdi en azından rahatlayabilio yavrumm

oyyyy çok tatluuuuuu
yerim ben onu yiriiimmmmm

bende artık kısa kollu giydirmiyorum. geceleri ben bile üşüyorum onlar daha çok üşür heralde.
biz bu ay gidicez 3 günlüğüne inşallah oğlum çok huysuzlanmaz.
ama seneye gidebilirsek eğer çok daha keyifli olucaktır

çook eğlenceliii.
benim oğlan çok dertli göksel in yalanmış şarkısına bayılıyor bizimkide onda sakinleşip sızıyor

geçmiş olsun canımcım bizim oğlanında gözü çapaklıydı sürekli. meğer mikrop kaptığı için olmuş. 1 hafta antibiyotik ve göz damlası kullandık. şimdi hiçbişey yok gözünde çok şükür. inşallah sizinkide biran önce iyileşir tatlım

Ahh evet duymasın çünkü kızının ilk ve son aşkı olduğunu iddia ediyor bide ya şöyle olursa böyle olursa dediğimde ciddi ciddi kızıyo saçma sapan konuşma diyo
bizim kızımız yok ama eğer ikinci kız olursa ben napıcam diye olmayan kızı için dertleniyo benimki
ben oğlumu kimseyle paylaşamam dediğimdeyse bana kızıyor kötü kaynana olma diye.
tuhaflar yaaaa

darısı başımızaaa... Allahım benim oğlum da kaka yapsın amin :)

paradoks cum dr dedıgı gıbı olabılır dedı amagenede ben onem alcam tabı hersey rabb ım denn ama tedbırı bırakmyrm artık bez baglıyor yatsını ayarlıyorum ınsl gecerr 1 ay sonra ıcıme sınmesse gotururumm kı ınsl sıner sagolsınnn

off yaa üst katımı su bastı galiba evdede yoklar banyom mahvoldu yaa
şıpır şıpır sular aktı tavanın muhtelif yerlerinden
günde 3-4 lt su içen biri için tuvaleti kullanamamak nasıldı bi düşünün, eskiden olsa camiye giderdik
hay allahım sinir tepeme vurdu galiba

ayyy Allah kolaylık sabır versin canım çok sinir bozucu bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…