nasilsiniz ara ara girip okuyorum ama nadir cevap verebiliyorum
foto ve vio paylasan anisler masallahhh hepinize
suzancim gecmis olsun onemli bisi cikmaz insallahhh
bizimde kontrolumz vardi persembe gunu. kakamizdaki kan gecmemisti tekrar tahlil yapti. biogaia damla ve anestol krem verdi popoda hafif catlak varmis bunlarda gecirmezse tip fakultesine gonderecek erdeyse her bezde baya kanli oluyor insallah catlaktan kaynaklidir sadece
İyi geceler kizlar...tam 3 saattir ayagimda benim minnaki salliyorumsimdi pes etti ama belli olmaz bazen hic uyumamis gibi gozunu aciyor..Gecmisi fazla karistiramiyorum artik..kuzucuklar yavas yavas buyumeye basladilar..resim ve video paylasan arkadaslar bebisleri gulerken yakalamak ne kadar mutluluk verici degilmi..SUZAN kalca ultrasyonunu dert etme zamanla duzelir ins..EVASUDE 34 bedenden bahsediyorsun:-( kiskandim bende 36 bedene geri donsem sukredecegim 63 kioda kaldim... bugun kendi capimda spora basladim yurume bandi falan ..aklima gelmisken sorayim emzik kullaniyormusunuz? Ben bir turlu alistiramadim biraz emiyor ve atiyor bana fikir verin lutfen..
benim kız vuvu baby dinleyerek mayıştı yine ayağımdamüptela olduk
sabah babasıyla banyosunu yaptırdık kaka bekliyoruz yine
iki dakka bırakmıyorki evde iş yapayım uykularr 5dk. 10dk. ne zaman gündüzleride uyuyacak acaba?
bende acaip gelişme var ama tek elimle çorba yapabiliyorum kız kucağımda dişlerimi fırçalayabiliyorum,
tek elimle ıslak medille şöyle bi toz alabiliyorum, onla beraber egzersiz yapabiliyorum, mememde emerken kapıyı açabiliyorum eşime
sonraaa bulaşık makinasını yerleştirebiliyorum, kahvaltıyı toplayabiliyorum
acaip kol kası bacak kası yapıyorum anlıycağınız
ahanda bu kaka kokusu galiba
anaaamm durun durun valla kokuyooooyuppiiiii :119:
hadi gözüm aydın :118::118::81:
ınl gecer sızınkıde cnm yaaa
bızım
sag-alfa acısı---69 derece-beta acısı 49
sol -alfa acısı---58 derece-beta aısı 60
yazıyoooo sennkı asıl yazarmısın karsılastralımmm
:44::44:
şimdı nettende bakıcamm:26:
Kizlar mrb bi arkadas demiş bu günlerde gaz cok atıyor diye bebis ler benimkisi de ole iki gündür cok fazla gaz var bence bağırsaklari gelisiyo ondan bende usuttumu diye korktum ama ole değil
şahaneeeşimdi bakın bakalım :)
çok mantıklı bir cevap olmuşcanım geçen trt'de bi program vardı anne elimi tutsana diye. orda biri sormuştu gripken bebeğime yaklaşamıyorum falan diye. ordaki uzman şöyle cevapladı.
demişti.
oyyyy çok tatluuuuuuSelam güzel anneler ve onların prens ve prensesleri..Biz geldik kızçemle, ana dizine yatırdım karşımda sırıtıyor. Çok yılışık olacak bunlar kııı Size cimcimemi göstereyim, babası kızına gs forması almış bir giydirdik zaten saçlar da yok tam oğlan çoçuğu gibim oldu yavrucum..
Eki Görüntüle 796056
Benim cimcimeminki de mavi oldu ya bakalım değişecek mi!!
bende artık kısa kollu giydirmiyorum. geceleri ben bile üşüyorum onlar daha çok üşür heralde.ya kızlar havalar serinledi ya biraz ben artık evde eceye uzun kollu giydiriyorum bi kaç gündür.
içinede çıtçıtlı atlet.
dışarı çıkarsam yelekte giydiriyorum.
artık eskisi gibi rahat pencerede açmıyorum evde.
dün gece ne kadar serindi,sabah haberlerde rizeye kar yağdığını duyunca artık yazın iyiden iyiye bittiğini farkettim.
bunu düşünürken şunuda farkettim ayrıca ben 2.5 aydır iki oda arasında mekik dokuyorum evin içinde
daha bi avm ye gidip bi üst baş alamadım kendime, hiç bi eteğim olmuyor hele pantolonlar kesinlikle basenden yukarı gıdım gitmiyor
benim kız dışarda çok mız mız, geçen kv.ye gitiiğmizde bi kaşımı aldırayım dedim görümcekin kucağında zor durdu 10dk.
hade bu yazıda bebelerimizle tatilsiz geçirdik bakalım
seneye inş bebişlerimiz yürümeye başlar bu zamanlara bol bol gezeriz :81:
çook eğlenceliii.Baby Vuvu aka Cutest Baby Song in the world - Everybody Dance Now - Full Version - YouTube
anaammm kıııız teyzoşlarıııııı benim kızımın sevdiği şarkıyada bakın helee
bunu açıyorum hemen susuyor sabahtan beri
laptopuda ona çevirdim izlerken uyudu valla ayağımda sallarken
önümüzdeki ayların favori şarkısı bu sanırsam
baby vuvu
geçmiş olsun canımcım bizim oğlanında gözü çapaklıydı sürekli. meğer mikrop kaptığı için olmuş. 1 hafta antibiyotik ve göz damlası kullandık. şimdi hiçbişey yok gözünde çok şükür. inşallah sizinkide biran önce iyileşir tatlımkızlar bugün sabahtan önce aile hekimine gittik oğlumun tuvalet sorunu için, bi çubuk kullanarak bazen çocukların bu sorun için uyarana ihtiyaç duyabileceğini söyledi ama benim tembel oğlumda hiçbi değişiklik olmayınca doktor da korktu ve bizi çocuk doktoruna yönlendirdi. öğleden sonra eşimle çocuk cerrahına gittik, bu sorunla cerrah ilgileniyomuş, doktor elle muayene etti, kan tahlili istedi ve maalesef röntgen dedişükür tahlilimiz temiz çıktı, röntgende de bi sorun çıkmadı, meğerse oğluşumun o bölgesinde minik minik çatlaklar olmuş, bu da çocuğun canını yakarmış ve çocuk kaka yapmak istemezmiş... buna dayanarak bize hametan ve anestol kremlerini ve biogaia damlasını verdi... sıcak su ile o bölgeye masaj önerdi. ben zaten kullanmıyodum ama ıslak mendil kullanmayın pamuğu sıcak suya batırıp öyle temizleyin dedi... biraz uzun oldu ama bizden haberler böyle, inşallah oğlum yapar kakasını da rahat edeerrr...
bizim kızımız yok ama eğer ikinci kız olursa ben napıcam diye olmayan kızı için dertleniyo benimkiAhh evet duymasınçünkü kızının ilk ve son aşkı olduğunu iddia ediyor bide ya şöyle olursa böyle olursa dediğimde ciddi ciddi kızıyo saçma sapan konuşma diyo
Kizlar selam, havalar birden nasil sogudu yaa istanbulda,
nekadar cam kapi varsa kapatiyorum , bn cok usuyorum
bebegimde usuyodur diye dusunuyorum,ama babamiz bu durumdan cok sikayetci :))
dayanacak mecbur ...
Son bi haftadir uzunkollu citcitli badi giydiriyorum ogluma, inanin 0-3ay arasi acmadigim sifirkol ve yarim kollu badilerimiz var
hepsi kaldi giyemedi oglusum, bende simdi hava soguk diye sifir kollulari atlet gibi giydiriyorum,uzerinede uzun kollu citcitli giydiriyorum :)) iki cit cit ust uste ama napalim :)) oglum sicak olsun
Uykudan uyanincada yelek giydiriyorum ama sonra cikartiyorum
Bugun bide oglum bir kaka yapmis, resmen dusa soktuk altini oyle yikadik,dun doktorun yaptigi vazelin ise yaradi
tum gun bekledim hadi kaka kaakaa diye ,aksam resmen dans ettim sevincten:)))
Nelere seviniyoruz artik :)))
yarim bursaya gitmişti.bugün dönüyor. lyre oğluşundan fırsat bulup gelemiyor sanırımYarim ve lyre Nerdeler bilen var mı?
ayyy Allah kolaylık sabır versin canım çok sinir bozucu bir durumoff yaa üst katımı su bastı galiba evdede yoklar banyom mahvoldu yaa
şıpır şıpır sular aktı tavanın muhtelif yerlerinden
günde 3-4 lt su içen biri için tuvaleti kullanamamak nasıldı bi düşünün, eskiden olsa camiye giderdik
hay allahım sinir tepeme vurdu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?