2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
2 aylık bebeğim var ve gaz problemi yaşıyoruz denemediğim gaz damlası kalmadı neredeyse ve bugün bir arkadaş anason önerdi.mamasına 2 şeker kaşığı kattım biraz önce ama içim huzursuz ya bişey olursa diye aranızda deneyen varmı.mama ile katınca kötü bişey olur mu acaba

canım ben kattım bişey olmadı önce kaşıkla ayrıca veriyodum tadını ayırıyo içmiyodu sonra mamasına kattım bi süre,
faydasında bi azalma fln oluyomuydu bilemiyorum gerçi.
anason rezene demliyodum fincana 1.çaykaşığı kadar.
ama şu iyi geceler çayı var ya öndan içiriyorum bi kaçgündür gazımız azaldı sab simplexle rahat çıkarıyoruz
fakat uyku sorunumuz var bizimde.
o çayın tadınıda beğenmedi 20ml zorla içiyodu oda açsa mama zannediyo baştan sonra tükürüyodu.
bende 50ml çayın içine bi kaşık ölçüsüyle aptamil attım bugün,
cokkur cokkur gayet güzel bitirdi
kandırdım onu birazcık yani ama sayesinde öğlenleyin ilk defa 1.5 saat uyudu maşallah. bişeyde olmadı.
napalım ilk çocuğumuz böle deneme yapa yapa bulucaz sorunlarımızın çözümünü.

Son düzenleme:
canım gazın tek ilacı ZAMAN.. bunu bilirsen daha rahat geçer gaz dönemi...

Kesinlikle haklısın canım zamanla geçiyor. Bizimkinin neredeyse azaldı çok şükür..

Teşekkür ederim canımcım yarın deneyeceğim inş..

Geçmiş olsun canım kıyamam ben ona yaa..

Geçmiş olsun canımcım...

Suzancım geçmiş olsun kısa zamanda düzelecektir inş..

Fazla kilolardan kurtulmak icin Zaman lazim sanirim neyse bu konuda bebisler bize yardimci olack kac emzik denedim kisa ure emiyor ve atiyor

Gecmis olsun canim insallah onemli birsey yoktur

Sarkiyi bende denedim is yariyor sagol

ben verdim , acikinca kene gibi yapışıyo özellikle :) ve susturucu oluyo

Bende susturucu olsun istiyorum israrla devam edecegim vermeye

2 gun once mercimek tanesi kadar cilek receline batırdım ucunu , emzigi bir tutusu vardi görmen lazim :)) sapur supur

Allah yardimcin olsun cnm çok zor bi durum.

Bende batiriyorum ama tadi bitince atiyor uyanik hep ttliyami batiracagiz yoksa alisana kadarmi?

ben ilk acikitiginda hani uykudan uyanıyo ya kıyameti koparıyo benimki acıkmıs oluyo o zaman agzişna tıkıyorum :) mamasını yapana kadar yada emzirene kadar oyalaniyo , tatli olayı cok abartinca bagirsaklari bozuluyo , o yuzden ara ara vermek lazim bi şekilde alışıyo :)

bide ben bi sürü emzik almiştim hiç birini emmedi ablam hollandadan getirmişti bibi marka bi onu emiyo bide böle bişey var

slm kızlar nasılsınız umarım bebişlerde iyidir..bizde iyiyiz çok şükür mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti bugünde tam 51 günlük olduk...
bu aralar çok sıkıntılı günler geçiriyorum..sizlerle konuşursam biraz rahatlarım diye düşündüm . konu annem ve eşim.birbirlerinden ilk baştan beri hoşlanmıyorlardı bilyosunuz bahsediyordum fakat artık iş çıkmaz bir boyuta geldi napıcamı nasıl bir yol izlicemi bilemiyorum..annem doğumdan itibaren bizde kalıyordu ve allah razı olsun çok yardım etti nede olsa anneanne canı kanı tabiki bakacak.birde benim kv hamileyken gelecektiya doğumuma yakın GELMEDİ ne doğumuma nede mevlüde neymiş ramazanmış zor olurmuş bayramdan sonra gelirim dedi ama bi yakınının düğünleri vardı bayramdan sonra onu beklediler ve yine gelmedi..güya geçen hafta gelecekti buseferde eşimin yıılık izni zamanı gelmişit ve yazlığa gidecektik eşim aradı anne siz en iyisi kışın gelin zaten admen evde kışa kadar o işe başlayınca gelir bebeğe bakarsınız demiş ve onlarda tamam demiş..yaa kızlar söleyin ne olursa olsun ramazan bile olsa bir haftalığına gelinemezmiydi???herkezler sordu kv desi gelmemişmi diye?insanlar içinde rezil oldu...eşimde bu duruma fazlasıyla içerledi belli etmesede..düşünsenize en güzel günlerinde yanında ailesinden hiçkimse yoktu.buyüzdende benim aileme taktı..annemle bebek olduktan sonra ilk günler iyiydi tabi bakıyo o rahatsız olmuyo geceleri uyanmıyo niye laf etsinki nankörrr...
kızlar eşim bebeğime annemlerin bakmasını asla istemiyo..oğlum onların yanında büyümeyecek diyo.kendi annesi gelirmiş bakarmış..tamam hadi geldi baktı peki nezamana kadar kv memlekette yaşıyo iki ay üç ay baktı eee sonra nolcak dyorum eşime bişey demiyo arap saçına döndü bi çıkmaza girdi resmen...gelsinler ev tutsunlar burda otursun baksın ama bi ömür onunla yaşayamam zaten kv de istemez..
gelelim beni son bir hafatdır mahveden olaya..yazlığa gitmiştik ilk 3-4 gün iyiydi zaten gitmeden eşime dedim eğer bi sorun çıkartırsan yüzünü asarsan annemin yanında benimle kavga çıkartırsan bak hiç gitmeyelim evimde rahatım ben deedim..yok yok bişey olmaz tatilimizi yapar döeriz dedi...bi gün bebeği anneme bırakıp denize gittik döndüğümüzde annem yan komşuya geçmiş bunu gören eşim çıldırdı resmen nasıl götürürmüş oğlumu annen kendi kafasına nasıl iş yapar nefret ediyorum bu kadından diye başladı bağırmya...bunun üzerine bende annemi çağırmaya gittim ve eve geldiğimizde bende anneme çattım niye gidiyorsun eğer gezmek istiyosan söle ben evde kalayım sen git dedim...annemde artık sinirlenmiş ve içindekileri boşalttı...eşinle kavga edip bana çatıyosun kocandan zaten hibirzman tat alamadık hep surat astı doğru düzgün konuşmuyo bizimle ..sine ne yaptımsa yaranamadım ..çocuğunuza bakıcam diye eve tıkanamam gelmeyin bidaha böle sorunlar yaşıyacaksak falan diye açtı ağzını ikimizde sinirliyizya tartıştık orda...sonra ben yukarı eşimin yanına gittiğimde o sakinlemiş sanki kendinin bunda hiç suçu yokmuş gibi davrandı oysaki ben onunla kavga etmiyim diye bianlık sinirle anneme çattım ((bunun üzerine eşim hadi gidiyoruz dedi çocukla nasıl gidicez araba yok eşyalarmız çoktu abim arabayla götürmüştü bizi...gideriz dedi sen gelmezsen ben giderm dedi...bende o sinirle tamam gidelim artık tatil falan yapamam burda dedim annemde gidin deyince toplandık geldik..çıkarken annem yine bana çok ağır konuştu artık ben senin annen değilim bittin sen falan diye laflar etti ama kızlar nasıl koydu içime anlatamam...neyse eve geldik 5 gün oldu annemi arıyorum vee telefonlarımı açmıyo çok kırılmış o böyle yapıncada ben kahroluyorum bu 5 gündür ağlamaktan gözlerim ağrıyo artık..ben anneme nasıl böle yaprım diye kendimi yiyorum..eşimede mesafeliyim tabi ama o hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam ediyo ve inanırmısınız bu durumdan memnun bile...annemle aram bozuldu diye oynamadığı kaldı bi...ve benim onun için üzüldüğümü görüncede kavga çıkartıyo...boşver konuşmazsa konuşmasın onlara ihtiyacımız yok biz bize yeteriz bak benim ailemde yok gibi saçma sapan laflar söyleyip duruyo...onu her gördüğümde anneme söylediği laflar geliyo ve kocamdan tiskiniyorum...
dün gece bebeği yatırdı eşim yanıma geldi niye ilgisizsin neden yüzüme bakmıyosun noldu diye sordu sanki bilmiyormuş gibi..konu yine açıldı ama hala aynı yaaaaa hiç düzelme yok ..karım üzülüyo bu konuda daha anlayşlı olsam onun hatrına ailesine iyi davramsam demiyo...busefer daha ağır konuştu...oğlunu onlardan kaçıracakmış onlara karşı soğutacakmış gün gün öğreticem diyo...yaa insan evladına doğruyu yanlışı öğretmeye çalışır bizimkinin düşüncesine bakın afayı yiycem yaaa...bende artık seninle bu şekilde olamayız dedim çağır annenleri oturup konuşalım ve bitirelim dedim...oğlumu bırak sen nereye istersen git dedi bana ...hala ağlıyorum kızlar ben bunları yaşayacak naptımmmmm..biliyorum bu bi sınav allahım beni sınıyo ve güçlü olmaya çalışıyorum bunu atlatmaya çalışıyorum dualar ediyorum kocamın içindeki bu kin gitsin diye ama dahada kötüleşiyo herşey...annemin yüzüne karşı onu istemediğini evine gelmemesini söylicekmiş bakarmısınız aklındaki oyunlara ozaman annenin yüzünü bidaha görmem diyo...
çok uzattım kızlar ama helal edin hakkınızı içim çok dolu anlatmak istedim..
aranızda ailesiyle böle sounlar yaşayan varmı?neler yapılmalı böle durumlarda bana bi akıl verin???ve dualarınıza benide ekleyin lütfen allah dayanma gücü ve sabır versin bana...kocamada merhamet,şefkat,sevgi versin diye.....
kızlar birde kv arayıp olayları anlatmak istiyorum sizce doğru yapmış olurmuyum..onlar annemleri çok severler bikez daha böle bi olay olmuştu söylemiştim onlara ve eşime çok kızmışlardı o insanlar çok iyi sakın bi terbiyesizliğini duymayayyım demişlrdi.

ceevaplarınızı bekliyorum canlarım...öpüyorum sizi ve kuzucuklarınızı..

canım çok üzüldm yaa.. eşin büyük terbiyesizlk etmiş. ailen ne yaptıki ona, bu ne hazımsızlık..
bence annenle lafdalaşına girdiyse, onun ailesi annen ve siz bi araya gelip konuşmalısınz, yüzyüze..

canım daha karşılılı laf dalaşı olmadı ikiside bana sölüyo ne diyolarsa yani olan bana oluyo anlıcan...ama bu gidişle karşıklıda olabilir her an...

Üzüldüm canım yaa umarım en yakın zamanda düzelir herşey yoluna girer
Bence eşiniz sizi ailenizden kıskanıyor olabilir kendi ailesi yanında değil sizinki yanında diye de kıskanıyor olabilir :/ Allah yardımcınız olsun

kızlar sizin de bebeğiniz bezini ağırlaştıracak kadar çok küçük çiş yapıyor mu???? acil cevap

kızlar sizin de bebeğiniz bezini ağırlaştıracak kadar çok küçük çiş yapıyor mu???? acil cevap

benim oğlum yapıyo canım çok ağır oluyo bezi...sütün yetiyo doyuyo dedi annem bak çişini ne güzel yapıyo dedi...bizimkide kakasını az yapıyo bugünlerde günde 2 yada 3 kez buda normaldir heralde ???

neden sevmiyor anneni?? Eşinle birlikte psikoloğa yada psikiyatriste gitseniz başka dışardan objektif biri olur iyi gelir bence.
Yarın bigün oğlu evlenrde aynısını ona uaparsa ne hisseder acaba! Sende dengeyi kuramamışsın cnm haklısın kime ne desen... Eşinin yanında haklısın niye komşuya gidiyo de, annene bişi deme belli etme, eşine de kızdm anneme tartıştık de :26: Bilemedim ki bende... en kısa sürede huzur dolsun yuvan inşallah, bi anlık öfkelere yenik düşme canım oğlun var ve karşımıza çıkan zorluklarla mücadele etmeliyz kaçmamalıyız aslında.. İyice bi düşün plan yap bence satranç oynar gibi..

Offf hemde nasıl Hatta 1 gün boyunca bezlerini aynı poşete koydum kaç bez oluyor bakayım dedim, 1 günün sonunda poşetin ağırlığı kendi kadar vardı:26:

selam kizlar; bizimde 40miz cikti nihayet; dun 39. gun banyomuzu yaptik ,usutur diye disari cikarmadim oglumu,
bugunde misafirim vardi onlari ugurladim, cok yoruldum ama atlattik ..walla bebekle misafir agirlamak zor oluyomus , beni yordu acikcasi;
biraz dinlenip kirkimizi ucurmaya gitcez anaanneme :) 85 yasinda ninem cok seviyo oglumu; ben ilk torunuyum ve haliyle ilk torunundan ilk bebis olunca akli cikiyo kadincagizim, bizde kirkimizi orda cikaralim dedik ))

Bide kizlar buarada oglusumun gozunde surekli bi capaklanma var; doktor bi merh verdi FUcithalmic diye; damlatiyorum daha cok capak oluyo :s hic kullanan varmi bu merhemi baya kati kivamli bisey ... Bide capak kuruyunca temuzleyene kadar kizariyo gozu napcam bilmiyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…