2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım bizimde çapaklanma vardı ilk günler bi damla kullandık işe yaramadı sonra antibiyotik damla verdi dediğin gibi damlayı kullanınca daha çok çapAklanıyo sanki bakalım bir ay kullanıcaz sonra yine gidicem umarım geçer. Göz damarı tıkalıymış masajda yapıyorum. Bizim krem değil sıvı bir damla netira adı ilacın. İnşallh sîzinde düzelir bîran önce

Buyuk ihtimal bizimde tikali cnm; masaji nasil yapiyorsun bnde cok yapmak istiyorum ama göz olunca tirsiyorum zarar veririm diye
bizum bu damlada antibiyotikliymis bakalim fayda eder insallah...

Ya birde oyle birsey var benimd emzik kolesiyonu var

İsin zor cani Allah kolaylik versin ..birbirlerindn hoslanmamalari neyle basladi bilemiyorum ama esinin yaptigi cok ayip... ben senin yerinde olsam kv ye soylerim bimesi gerekiyor...ayrica sakin ol yeni cocuk sahibi oldunuz oyle seyler dusunme hemen yuva yikmakta neyin nei hersey gelir gecer sabretmek lazim bnlar ufak tefek sinavlar emin ol hepimizin cokkkkk zor anlari oluyor biraz sabir canim ...anneine soyle esini

kızlar sizin de bebeğiniz bezini ağırlaştıracak kadar çok küçük çiş yapıyor mu???? acil cevap

Yapiyor yapiyor

Buyuk ihtimal bizimde tikali cnm; masaji nasil yapiyorsun bnde cok yapmak istiyorum ama göz olunca tirsiyorum zarar veririm diye bizum bu damlada antibiyotikliymis bakalim fayda eder insallah...
Canım doktor gösterdi kulak çubuğuyla gözde çapağı n oluştuğu yerle burunun başladığı yerde çukur varya oraya kulak çubuğuyla bastırıp maasaj yapıyorum içinden 5 e kadar say yeterli demişti doktor

Ah canım yaaa çok üzüldüm, Allah kolaylık versin. Eşin çok çiğ davranmış malesef. Benim kv der ki erkeğin çocugu olmazmiş; gercekten de oyle en dusuncelisi bile bi anne kadar sahip cikmiyo fedakarlik etmiyo kendi egosundan vazecemiyo. Merak etme annenle aran duzelir. Eger kv anlayacaksa bence de anlat kulaklarini ceksinler ogullarinin. Ne demek sogutacagim, bebek sevgiyle buyur. Esini de Allah ıslah etsin bu konuda. Dua edicem.

Canım ağladığında Youtube'dan "Buzuki Orhan" yaz "kolik bebeğiniz ağlamasın rahatlasın uyusun" yazıyor. Bizimki çığlığı basınca açıyorum kucağımda bir kolumda duru bir kolumda ipad onu dinletiyorum odaları dolaştırıyorum şaşkınlıkla dinliyor ağladığını unutuyor:)) anne karnında duyduğu seslere en yakın seslermiş uyumadı ama rahatladı duru:)

Canım bizimde 2 gözünde birden baya çok çapaklanma vardı burda bi arkadaşım dediği gibi pamuğu kaynamış ılımış suyla 30 defa sabah akşam masaj yaptım sağ gözü ilk masajda geçti şok oldum hatta diğer gözünde hala çapaklanma var hergün masaj yapıyorum baya azaldı umarım iyileşir

Saol canım ânin Allah doğru yolu gösterip akıl versin. Duş etmekten başka yapacağım birşey yok.

gözde çapaklanma için oraya sütünü sağmalısın...birer damla sütünden damlat ...gözüne geliyor diye korkma canım...

Kızlar selaaaam
Bugun 40'ımız cikti biz de avn'de uçurduk kimse hediye falan vermedi

Dun gece ve bu sabah melisa çayı ictim; 2 çay kaşıgı kadar da kızıma verdim. Çok guzel uyudu ve gazini cikardi. Tavsiye ediyorum. Biliyorum ek bisey vrmek icin erken ama bizimkinin cingeneligi yuzunden atip tutuyoruz zaten onu; bence bi omuza bi kucaga bi ayaga almak daha cok yoruyordu onu. Artik yalnizca kendim icicem Besteye vermicem sutumden alır sanırım. O keyifli olunca yorgunlugum falan kalmadı; oysa ki gozlerim kanlanmaya basladi..

gözde çapaklanma için oraya sütünü sağmalısın...birer damla sütünden damlat ...gözüne geliyor diye korkma canım...

Canım ben ilk başta sütümü damlatıp sildim hep daha da çoğaldı diğer
Gözünde de olmaya başladı o nedenle suyla silmeye başladım belki benim sütüm iyi gelmedi korktum bende sonra bi daha süremedim :/

canım masajı nasıl yapıyorsunuz tam olarak anlatır mısınız benim bebişiminde gözü çapak oluyor kızarıyor sulanıyor yaş geliyor bir doktora götürdüm normal dedi diğeri damla verdi damla kullanorken iyiydi ama kullanmayınca aynı devam ediyor

anladım...benim bebiştede olmuştu banada annem söylemişti hemen geçti...hatta k.v bizdede böyle yapılır demişti...inşallah su iyi gelir canım...çok küçükler kıyamıyoruz...

merhablarr kıslar mısafr var yatılı ancak bakalbıldımm
oglusu yıkadık baba-ogul uyudurlar ınsll sıze bakım dedımm

ınsl cnm benım dua ıle ınsll
cok sagol hepıcın okuudm cok faydalı buldum yapıcam yazılanları ınsll

canım son soyedıgın sey evet annesıgılı ara ve anlar durumu neden tek taraflı dusunuyorkı esınnn sen aılen sonucda ne olursa olsun sen onun aılesıne karsı nasılsın oda ole olmalıkı oda evlat buyutuyor ınsll artık genıs bır aılesınız ınsl duselır ALLAH EISNE HIDAYET versınde duselsın ısll dua ıle

bu arad hep aklımdaydın nerde bu esmer kız dıyeeeeeee

kızlar sizin de bebeğiniz bezini ağırlaştıracak kadar çok küçük çiş yapıyor mu???? acil cevap
evettt sunnetden sonra daha cok yapmaa basadıı hemdeee
aynı ılac

aıle hekımne goturdum goz oınarı tıkalı olabılır dedı 3 ogun 10 ar kez marmagınla masaj yap dedı ılkını yaptı bır suru ıltahap aktı yaa yavrumun gssunde sonra her gun yapıyrum bırde krem damla yazdı ısmıı-fucıthalmıc 5 g 2 ogun sbh aksam damlatıyorum 1 kez cok sukur capaklanma gıtı bıraz kısarıyor goz kapagı onuda asıya gıdınce osrucam ınsll dua ıle sıfa dılegımleee

çapak olmuyor bısde artık da az az su akıyor nıe bılmıyomm ama:44iuspınea cımm

selam ahali...
uzuuuuuuuuunnnn zamandır girmiyodum... bursa'daydık anneannede...
çok merak ediyorum yüzlerce sayfa yazmışsınız... kimbilir ne kadar önemli tecrübeler paylaşılmıştır o sayfalarda... bakabildiğim kadarıyla bakıcam fırsat buldukça...
ayliz 2 eylülde 2 ayını bitirdi hayırlısıyla
gaz sancılarımız eskiye nazaran azalmış durumda
uykularımız düzene girdi tabi düzen derken bizde anormal bi durum var... geceleri çok şükür sadece 1 kez uyanıyoruz yalnız sabah eğer gün aydınlandıktan sonra uykuya dalarsaaaaa bütün gün uykumuz misler gibi, sadece mama aralarıyla sürüyor... ama yoookk eğer gün aydınlandı ve ayliz uykuya dalmadıysa bütün gün uyanığız... mıkır mıkır hep bi oyun, sohbet istiyo bizde takılıyoruz öyle arada bi 10ar dk uyuyoruz tabi onu unutmayalım
çok şükür beslenmemiz de gün boyu 3 saat aralıklarla devam ediyo vermiyorum daha önce... ağlarsa da oyalıyorum konuşup gülüşerek yada altını açıyorum hava alıyo biraz ve çooookkk rahatlıyo...
bizim hanımefendi uyurken suratına daldığı için hep uyandırıyodu kendini... bende çareyi kundaklamakta buldum... her ne kadar savunmaz gibi görünsemde işime yarıyo... uyku zamanı geldiğinde sarıp yatırıyorum... yatağına yatırıp, müzik veya tv açınca (görüntü yok) kendi kendine uykuya dalıyo zaten
bizden haberler bu yönde güzel anneler... bi de fotoğraf ekleyelim... maşallah der bize teyzelerimiz...

Suzancım buralardayım CNm hep okuyorum ama cvp yazamıyorum telefondan çok sinîr bişey en iyi teknolojik telefonu kullanıyorum ama buraya yazı yazmaya gelince tırt kalıyo :))bilgisayarı açınca sanki benim sıpam anlıyomuş gibi hemen basıyo yaygarayı. İnşallh iyisinizdir. Alpereni kokla benim yerime grş canım

bugün bayramdan sonra ilk kez köye gittik
gündüz uyumayan kızım 9 da sızdı yola çıkınca uyandı
oğlum uyuyordu eve gelince uyandı stresten öldüm
neyse çok sürmedi 11 gibi uyudular
çocukla gezme işi uyku sorunu yüzünden beni geriyor..:18:

canım nasıl kullanıyosun damlayı;baya katı bi damla ben damlatıyorum dağılmıyo gözünde biyere toplaşıyo akıyo;yanı daha çok akıntı yapıyo,bende akıntıyla birlikte pamukla siliyorum
acaba faydası oluyomudur, masajı nasıl yapıyosun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…