Canım doktor gösterdi kulak çubuğuyla gözde çapağı n oluştuğu yerle burunun başladığı yerde çukur varya oraya kulak çubuğuyla bastırıp maasaj yapıyorum içinden 5 e kadar say yeterli demişti doktor
selam ahali...
uzuuuuuuuuunnnn zamandır girmiyodum... bursa'daydık anneannede...
çok merak ediyorum yüzlerce sayfa yazmışsınız... kimbilir ne kadar önemli tecrübeler paylaşılmıştır o sayfalarda... bakabildiğim kadarıyla bakıcam fırsat buldukça...
ayliz 2 eylülde 2 ayını bitirdi hayırlısıyla
gaz sancılarımız eskiye nazaran azalmış durumda
uykularımız düzene girditabi düzen derken bizde anormal bi durum var... geceleri çok şükür sadece 1 kez uyanıyoruz yalnız sabah eğer gün aydınlandıktan sonra uykuya dalarsaaaaa bütün gün uykumuz misler gibi, sadece mama aralarıyla sürüyor... ama yoookk eğer gün aydınlandı ve ayliz uykuya dalmadıysa bütün gün uyanığız... mıkır mıkır hep bi oyun, sohbet istiyo bizde takılıyoruz öyle arada bi 10ar dk uyuyoruz tabi onu unutmayalım
çok şükür beslenmemiz de gün boyu 3 saat aralıklarla devam ediyovermiyorum daha önce... ağlarsa da oyalıyorum konuşup gülüşerek yada altını açıyorum hava alıyo biraz ve çooookkk rahatlıyo...
bizim hanımefendi uyurken suratına daldığı için hep uyandırıyodu kendini... bende çareyi kundaklamakta buldum... her ne kadar savunmaz gibi görünsemde işime yarıyo... uyku zamanı geldiğinde sarıp yatırıyorum... yatağına yatırıp, müzik veya tv açınca (görüntü yok) kendi kendine uykuya dalıyo zaten
bizden haberler bu yönde güzel anneler... bi de fotoğraf ekleyelim... maşallah der bize teyzelerimiz...
Eki Görüntüle 797764
selam ahali...
çok merak ediyorum yüzlerce sayfa yazmışsınız... kimbilir ne kadar önemli tecrübeler paylaşılmıştır o sayfalarda... bakabildiğim kadarıyla bakıcam fırsat buldukça...
uykularımız düzene girditabi düzen derken bizde anormal bi durum var... geceleri çok şükür sadece 1 kez uyanıyoruz yalnız sabah eğer gün aydınlandıktan sonra uykuya dalarsaaaaa bütün gün uykumuz misler gibi, sadece mama aralarıyla sürüyor... ama yoookk eğer gün aydınlandı ve ayliz uykuya dalmadıysa bütün gün uyanığız... mıkır mıkır hep bi oyun, sohbet istiyo bizde takılıyoruz öyle arada bi 10ar dk uyuyoruz tabi onu unutmayalım
çok şükür beslenmemiz de gün boyu 3 saat aralıklarla devam ediyovermiyorum daha önce... ağlarsa da oyalıyorum konuşup gülüşerek yada altını açıyorum hava alıyo biraz ve çooookkk rahatlıyo...
bizim hanımefendi uyurken suratına daldığı için hep uyandırıyodu kendini... bende çareyi kundaklamakta buldum... her ne kadar savunmaz gibi görünsemde işime yarıyo... uyku zamanı geldiğinde sarıp yatırıyorum... yatağına yatırıp, müzik veya tv açınca (görüntü yok) kendi kendine uykuya dalıyo zaten
bizden haberler bu yönde güzel anneler... bi de fotoğraf ekleyelim... maşallah der bize teyzelerimiz...
Eki Görüntüle 797764
selam ahali...
Eki Görüntüle 797764
Ayliz tam bir fıstık olmuşş maşallahselam ahali...
Eki Görüntüle 797764
hoşgeldin canım ; maşallah buarada aylize ,bursa havası yaramış kilo almış walla :))
maşalllahh kuzumaa
Masallah subanallahbuyumus annesi bugun evlilik yildonumun mu tebrik ederim canim
çooooooookkk teşekkür ederiz güzel teyzelerimizeAyliz tam bir fıstık olmuşş maşallah
pudra kullanımı taraftarı değilim... dalinin pişik kremini kullanıyorum çok daha faydalı... öneririm... yalnız çok ince bir tabaka sürüp iyce yedirmek lazım... çok yoğun bi kıvamı var...Kizlar bebekler büyüyor ve bacak ve boyun altlarında kızarıklık oluyo siz pudra suruyomusunuz
Ben surdum ama soradan terleyince oğlum o pudralar selpak gibi beyaz beyaz olmus kizartmis oglumun boynunu
gaz sancıları başlamıştır canım.emzirdikten sonra gazını mutlaka çıkar.sac kurutma makınesı tut karnına.kucagına al gezdır ayağında salla.ben nurse harveys adlı bıtkısel gaz ılacını kullanıyorum günde 3 kez 1 cay kasıgı.Rahatlatıyor.kendımde yarım bardak suya yarım cay kasıgı kımyon koyup ıcıyorum günde 2 kez.benden ayrı kalmak ıstemezse yanımda yatırıyorum huzur ıcınde uyuyor.
Yatagı enıne kullanıyoruz artık.Yanyana sıralanıyoruz üçümüz.alısırsa alışsın valla.Onun yanımızdaki huzurunu görünce alışması vız gelır.Gun gelecek opturmeyecekler bıle en azından sımdı tadını çıkarayım.
teşekkür ederim canım kusura bakma kaç gündür giremiyorum haklısın onların bize ihtiyacı var bunu o mesajı yazdığım gün ve her geçen gün daha iyi anlıyorum bizim insanımız tıpkı öğrenilmiş çaresizlik gibi birbirinden duyduğunu tekrarlıyor bunu anladım neymiş alışırmış ben kendime alıştırmışım bensiz birdakika durmazmış vs. ya dedim bizler kaç yaşına gelmişiz anne babamızdan eşimizden arkadaşlarımızdan vs. hala ki normal sevgi ilgi bekleriz o küçücük gözlerimin içine bakıyor o nasıl beklemesi o uyuyunca yaparım işimi dedim hatta akşam eşimede söyledim şimdiye kadar söylenenleri kafamdan sildim kendi tecrübelerimi koyuyorum yerine dedim
canım ya onu aştımda yavrum şimdide öksürüyorben üstünü örttükçe akrabalar soydurdu neymiş sıcakmış tabi gene tereddütlüydüm ama karşılarında tek olunca birde tecrübesiz bir şey yapamadım bazen açtım yavrum öksürüyor şimdide doktora gidecektim sabaha kadar uyumayınca uyuya kalmışım biraz önce uyandım tavsiyeniz varmı neyapabilirim bu konuda birde doğduğu günden bu yana hapşuruyor hatta daha hastanedeyken hemşireye sordum doğumda akciğerine birşeyler kaçmıştır onu atmak için hapşuruyordur dedi ama 35 günlük olduk ara ara hapşurur bu konuda bilgisi tavsiyesi olan varmı
her altini sctigimda mutlaka 1 kere hapsuruo benimkide
oksurmeside oluo ara ara ama kusmugunu yuttugu icin oluo saniri m
Kizlar bebekler büyüyor ve bacak ve boyun altlarında kızarıklık oluyo siz pudra suruyomusunuz
Ben surdum ama soradan terleyince oğlum o pudralar selpak gibi beyaz beyaz olmus kizartmis oglumun boynunu
canım pudra bebeğin cildini havasız bırakıyor pek sağlıklı bişey değil yani. bence kullanma. ben incecik krem sürüyorum pişik kremi iyi geliyorKizlar bebekler büyüyor ve bacak ve boyun altlarında kızarıklık oluyo siz pudra suruyomusunuz
canım benim değil acenu nun banyosunda sıkıntı vardı. yanlış hatırlamadıysamaylizeeeee maşallahhhh
admennnn çok üzüldüm canım ne denir nasıl halledilir bilemiyorum
ama anneciğinle eşin arasında kalmak çok kötü birşey olsa gerek
Sen yine de anneciğini ara ve durumu izah et....Ne kadar arada kaldığını
anlat ve bu güzel günlerinde yanında olmasını sağla:26::26::26::26:
ndddcim canım benimmmm banyon su almış tavandan geçmiş olsun
kolay gelsin yavrummmm
Ben gribi atlattım şükürler olsunnnnn.....
kızçeme doyasıya sarılıp koklayabiliyorum artık tam bir eziyet olmuştu
Neyse şükürler olsunnnnn
slm kızlar nasılsınız umarım bebişlerde iyidir..bizde iyiyiz çok şükür mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti bugünde tam 51 günlük olduk...
bu aralar çok sıkıntılı günler geçiriyorum..sizlerle konuşursam biraz rahatlarım diye düşündüm . konu annem ve eşim.birbirlerinden ilk baştan beri hoşlanmıyorlardı bilyosunuz bahsediyordum fakat artık iş çıkmaz bir boyuta geldi napıcamı nasıl bir yol izlicemi bilemiyorum..annem doğumdan itibaren bizde kalıyordu ve allah razı olsun çok yardım etti nede olsa anneanne canı kanı tabiki bakacak.birde benim kv hamileyken gelecektiya doğumuma yakın GELMEDİ ne doğumuma nede mevlüde neymiş ramazanmış zor olurmuş bayramdan sonra gelirim dedi ama bi yakınının düğünleri vardı bayramdan sonra onu beklediler ve yine gelmedi..güya geçen hafta gelecekti buseferde eşimin yıılık izni zamanı gelmişit ve yazlığa gidecektik eşim aradı anne siz en iyisi kışın gelin zaten admen evde kışa kadar o işe başlayınca gelir bebeğe bakarsınız demiş ve onlarda tamam demiş..yaa kızlar söleyin ne olursa olsun ramazan bile olsa bir haftalığına gelinemezmiydi???herkezler sordu kv desi gelmemişmi diye?insanlar içinde rezil oldu...eşimde bu duruma fazlasıyla içerledi belli etmesede..düşünsenize en güzel günlerinde yanında ailesinden hiçkimse yoktu.buyüzdende benim aileme taktı..annemle bebek olduktan sonra ilk günler iyiydi tabi bakıyo o rahatsız olmuyo geceleri uyanmıyo niye laf etsinki nankörrr...
kızlar eşim bebeğime annemlerin bakmasını asla istemiyo..oğlum onların yanında büyümeyecek diyo.kendi annesi gelirmiş bakarmış..tamam hadi geldi baktı peki nezamana kadar kv memlekette yaşıyo iki ay üç ay baktı eee sonra nolcak dyorum eşime bişey demiyo arap saçına döndü bi çıkmaza girdi resmen...gelsinler ev tutsunlar burda otursun baksın ama bi ömür onunla yaşayamam zaten kv de istemez..
ceevaplarınızı bekliyorum canlarım...öpüyorum sizi ve kuzucuklarınızı..
selam ahali...
Eki Görüntüle 797764
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?