2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bende deniyim yarın bu şekilde ;herşeyleri mini minnacık tutmaya korkuyo insan :)))

hoşgeldin canım ; maşallah buarada aylize ,bursa havası yaramış kilo almış walla :))

maşalllahh kuzumaa

Masallah subanallah buyumus annesi bugun evlilik yildonumun mutebrik ederim canim

Ayliz tam bir fıstık olmuşş maşallah

kızlllaaarrrrrrrrr......... nihayetinde 7. günün sonunda oğlum kakasını yaptıııııııııı...nasıl mutluyum anlatamam:) bebeğim de bi gülüyo bi mutlu...
bu arada biz de dün 40 günlük olduk teyzeleri, temmuzun sonunda doğunca geriden takip ediyomuşuz gibi geliyo, yani biri 2 aylık olduk filan diyince bi garipsiyorum önce :)
unutmadan humananın çayı süt açısından çok katkı sağladı bana...
veeee admen canım anlattığın sorunların farklı versiyonlarını yaşadım ben de hala da yaşıyorum, Rabbim hayır etsin sonumuzu, elbet geçecek, bolca dua edelim birbirimize...

Kizlar bebekler büyüyor ve bacak ve boyun altlarında kızarıklık oluyo siz pudra suruyomusunuz
Ben surdum ama soradan terleyince oğlum o pudralar selpak gibi beyaz beyaz olmus kizartmis oglumun boynunu

hoşgeldin canım ; maşallah buarada aylize ,bursa havası yaramış kilo almış walla :))

maşalllahh kuzumaa

Masallah subanallah buyumus annesi bugun evlilik yildonumun mutebrik ederim canim

Ayliz tam bir fıstık olmuşş maşallah
çooooooookkk teşekkür ederiz güzel teyzelerimize
Kizlar bebekler büyüyor ve bacak ve boyun altlarında kızarıklık oluyo siz pudra suruyomusunuz
Ben surdum ama soradan terleyince oğlum o pudralar selpak gibi beyaz beyaz olmus kizartmis oglumun boynunu
pudra kullanımı taraftarı değilim... dalinin pişik kremini kullanıyorum çok daha faydalı... öneririm... yalnız çok ince bir tabaka sürüp iyce yedirmek lazım... çok yoğun bi kıvamı var...

teşekkür ederim canım kusura bakma kaç gündür giremiyorum haklısın onların bize ihtiyacı var bunu o mesajı yazdığım gün ve her geçen gün daha iyi anlıyorum bizim insanımız tıpkı öğrenilmiş çaresizlik gibi birbirinden duyduğunu tekrarlıyor bunu anladım neymiş alışırmış ben kendime alıştırmışım bensiz birdakika durmazmış vs. ya dedim bizler kaç yaşına gelmişiz anne babamızdan eşimizden arkadaşlarımızdan vs. hala ki normal sevgi ilgi bekleriz o küçücük gözlerimin içine bakıyor o nasıl beklemesi o uyuyunca yaparım işimi dedim hatta akşam eşimede söyledim şimdiye kadar söylenenleri kafamdan sildim kendi tecrübelerimi koyuyorum yerine dedim

canım ya onu aştımda yavrum şimdide öksürüyorben üstünü örttükçe akrabalar soydurdu neymiş sıcakmış tabi gene tereddütlüydüm ama karşılarında tek olunca birde tecrübesiz bir şey yapamadım bazen açtım yavrum öksürüyor şimdide doktora gidecektim sabaha kadar uyumayınca uyuya kalmışım biraz önce uyandım tavsiyeniz varmı neyapabilirim bu konuda birde doğduğu günden bu yana hapşuruyor hatta daha hastanedeyken hemşireye sordum doğumda akciğerine birşeyler kaçmıştır onu atmak için hapşuruyordur dedi ama 35 günlük olduk ara ara hapşurur bu konuda bilgisi tavsiyesi olan varmı

admen canim allah sana sabir esinede anlayis versin insallahh
eger kvden esine gercekten kiziyorsa bu konuda ben olsam solerdim.

ayliz bebegede kocaman masallahhh koca kiz olmus

her altini sctigimda mutlaka 1 kere hapsuruo benimkide
oksurmeside oluo ara ara ama kusmugunu yuttugu icin oluo saniri m

dediğin gibi pudr topaklanıyor. ben o sorunu zeytinyağı ile hallediyorum. hatta yapabilsem banyo sonrası tüm vücuduna süreceğim ama bizim cadıyla ne mümkün:) ( bu arada pişik için de zeytinyağı kullanıyorum. hiçbir pişik kremine ihtiyacım kalmıyor.şiddetle tavsiye ederim)

canım pudra bebeğin cildini havasız bırakıyor pek sağlıklı bişey değil yani. bence kullanma. ben incecik krem sürüyorum pişik kremi iyi geliyor

aylizeeeee maşallahhhh
admennnn çok üzüldüm canım ne denir nasıl halledilir bilemiyorum
ama anneciğinle eşin arasında kalmak çok kötü birşey olsa gerek
Sen yine de anneciğini ara ve durumu izah et....Ne kadar arada kaldığını
anlat ve bu güzel günlerinde yanında olmasını sağla:26::26::26::26:
ndddcim canım benimmmm banyon su almış tavandan geçmiş olsun
kolay gelsin yavrummmm
Ben gribi atlattım şükürler olsunnnnn.....
kızçeme doyasıya sarılıp koklayabiliyorum artık tam bir eziyet olmuştu
Neyse şükürler olsunnnnn

canım benim değil acenu nun banyosunda sıkıntı vardı. yanlış hatırlamadıysam
sende iyileşmişsin çok şükür. benim yerimede öp o zaman Duru kızçeniii

Merhaba güzel anneler ve onların minik tosbaaları.. Biz geldik cimcimemle, benim kız müzik dinliyor eller ayaklar havada ben de fırsattan istifade edip size yazim dedim. Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz koca 4 yılı devirdik acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle çok şükür. güzel bir organizasyon yapmaya çalıştım ufaklıkla ne kadar yapılabilirse tabi 8 gözle akşamı bekliyoruz kızımla

Canımcım çok üzüldüm buna benzer durumu ben de yaşadım eşimle ilk 2 yıl çok uğraştım arada kaldım. Ama benimki zamanla, benim ailemle vakit geçire geçire normale döndü. Şimdi de aralarından su sızmıyor. Senin de belki biraz zamana ihtiyacın olabilir belki hemen kestirip atma canım emi ailesiyle bir görüş bence de.. Allah sana sabır ve metanet versin..

Maşallah Aylizimize annesi..

Slm kızlar
Bizde 51 gunluk olduk :)))
Gecen hafta pazartei oğlumun atesi 37.8 i buldu ve kostur kostur doktora gittik boğazında hafif kızarıklık olmuş anne sütü+serumfızyolojı ile temizlersen duzelir dedi ilç vermedi sadece atesi düşürmek için fitil verdi cok şükür atesimizaynı gün şçinde normale döndü sonraki günler oksuruk ve aksırık devam etti bugun de sadece bi geniz akıntısı var(serumfızyoj ile sureklı burnunu cekip temizliyorum ..sinirim bozuluyor artık ödüm patlıyor göğsüne inecek die((sizlein önereceği bişeyler varmı'?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…