benim banyo saglam canım
karisiklik oldu yaff banyosu bozuk olan paradokstu hehee
evet evet paradoks un banyosuydu o
karisiklik oldu yaff banyosu bozuk olan paradokstu hehee
maşallah çok şeker aylizselam ahali...
uzuuuuuuuuunnnn zamandır girmiyodum... bursa'daydık anneannede...
çok merak ediyorum yüzlerce sayfa yazmışsınız... kimbilir ne kadar önemli tecrübeler paylaşılmıştır o sayfalarda... bakabildiğim kadarıyla bakıcam fırsat buldukça...
ayliz 2 eylülde 2 ayını bitirdi hayırlısıyla
gaz sancılarımız eskiye nazaran azalmış durumda
uykularımız düzene girditabi düzen derken bizde anormal bi durum var... geceleri çok şükür sadece 1 kez uyanıyoruz yalnız sabah eğer gün aydınlandıktan sonra uykuya dalarsaaaaa bütün gün uykumuz misler gibi, sadece mama aralarıyla sürüyor... ama yoookk eğer gün aydınlandı ve ayliz uykuya dalmadıysa bütün gün uyanığız... mıkır mıkır hep bi oyun, sohbet istiyo bizde takılıyoruz öyle arada bi 10ar dk uyuyoruz tabi onu unutmayalım
çok şükür beslenmemiz de gün boyu 3 saat aralıklarla devam ediyovermiyorum daha önce... ağlarsa da oyalıyorum konuşup gülüşerek yada altını açıyorum hava alıyo biraz ve çooookkk rahatlıyo...
bizim hanımefendi uyurken suratına daldığı için hep uyandırıyodu kendini... bende çareyi kundaklamakta buldum... her ne kadar savunmaz gibi görünsemde işime yarıyo... uyku zamanı geldiğinde sarıp yatırıyorum... yatağına yatırıp, müzik veya tv açınca (görüntü yok) kendi kendine uykuya dalıyo zaten
bizden haberler bu yönde güzel anneler... bi de fotoğraf ekleyelim... maşallah der bize teyzelerimiz...
Eki Görüntüle 797764
canım pudra gözenekleri tıkadığı için çok zararlı pişik kremi kullanKizlar bebekler büyüyor ve bacak ve boyun altlarında kızarıklık oluyo siz pudra suruyomusunuz
Ben surdum ama soradan terleyince oğlum o pudralar selpak gibi beyaz beyaz olmus kizartmis oglumun boynunu
tebrik ederim canımMerhaba güzel anneler ve onların minik tosbaaları..Biz geldik cimcimemle, benim kız müzik dinliyor eller ayaklar havada ben de fırsattan istifade edip size yazim dedim. Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz koca 4 yılı devirdik acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle çok şükür. güzel bir organizasyon yapmaya çalıştım ufaklıkla ne kadar yapılabilirse tabi 8 gözle akşamı bekliyoruz kızımla
Canımcım çok üzüldüm buna benzer durumu ben de yaşadım eşimle ilk 2 yıl çok uğraştım arada kaldım. Ama benimki zamanla, benim ailemle vakit geçire geçire normale döndü. Şimdi de aralarından su sızmıyor. Senin de belki biraz zamana ihtiyacın olabilir belki hemen kestirip atma canım emi ailesiyle bir görüş bence de.. Allah sana sabır ve metanet versin..
Maşallah Aylizimize annesi..
çok geçmiş olsun.göğsüne sırtın asürekli havlu veya bir tülbent koy sıcak dursun,terlerse de hemen emsin,inmez inşallah göğsüneSlm kızlar
Bizde 51 gunluk olduk :)))
Gecen hafta pazartei oğlumun atesi 37.8 i buldu ve kostur kostur doktora gittik boğazında hafif kızarıklık olmuş anne sütü+serumfızyolojı ile temizlersen duzelir dedi ilç vermedi sadece atesi düşürmek için fitil verdi cok şükür atesimizaynı gün şçinde normale döndü sonraki günler oksuruk ve aksırık devam etti bugun de sadece bi geniz akıntısı var(serumfızyoj ile sureklı burnunu cekip temizliyorum ..sinirim bozuluyor artık ödüm patlıyor göğsüne inecek die ((sizlein önereceği bişeyler varmı'?
canım gerçekten çok üzüldüm ya annenler hiçbirşey yapmadığı halde mi böyle davranıor eşin.eşine çok kızdım.kayınvaldene bunu söyle kesinlikle.konuşsunlar oğullarıyla.sen de tepkini belli et bunu kabullendiğini düşünmesin.hele yüzlerine karşı birşey söyleyecek olursa senin tepkinin büyük olacağını bilmeli.of gerçekten üzüldüm.slm kızlar nasılsınız umarım bebişlerde iyidir..bizde iyiyiz çok şükür mevlüdümüzü yaptık çok güzel geçti bugünde tam 51 günlük olduk...
bu aralar çok sıkıntılı günler geçiriyorum..sizlerle konuşursam biraz rahatlarım diye düşündüm . konu annem ve eşim.birbirlerinden ilk baştan beri hoşlanmıyorlardı bilyosunuz bahsediyordum fakat artık iş çıkmaz bir boyuta geldi napıcamı nasıl bir yol izlicemi bilemiyorum..annem doğumdan itibaren bizde kalıyordu ve allah razı olsun çok yardım etti nede olsa anneanne canı kanı tabiki bakacak.birde benim kv hamileyken gelecektiya doğumuma yakın GELMEDİ ne doğumuma nede mevlüde neymiş ramazanmış zor olurmuş bayramdan sonra gelirim dedi ama bi yakınının düğünleri vardı bayramdan sonra onu beklediler ve yine gelmedi..güya geçen hafta gelecekti buseferde eşimin yıılık izni zamanı gelmişit ve yazlığa gidecektik eşim aradı anne siz en iyisi kışın gelin zaten admen evde kışa kadar o işe başlayınca gelir bebeğe bakarsınız demiş ve onlarda tamam demiş..yaa kızlar söleyin ne olursa olsun ramazan bile olsa bir haftalığına gelinemezmiydi???herkezler sordu kv desi gelmemişmi diye?insanlar içinde rezil oldu...eşimde bu duruma fazlasıyla içerledi belli etmesede..düşünsenize en güzel günlerinde yanında ailesinden hiçkimse yoktu.buyüzdende benim aileme taktı..annemle bebek olduktan sonra ilk günler iyiydi tabi bakıyo o rahatsız olmuyo geceleri uyanmıyo niye laf etsinki nankörrr...
kızlar eşim bebeğime annemlerin bakmasını asla istemiyo..oğlum onların yanında büyümeyecek diyo.kendi annesi gelirmiş bakarmış..tamam hadi geldi baktı peki nezamana kadar kv memlekette yaşıyo iki ay üç ay baktı eee sonra nolcak dyorum eşime bişey demiyo arap saçına döndü bi çıkmaza girdi resmen...gelsinler ev tutsunlar burda otursun baksın ama bi ömür onunla yaşayamam zaten kv de istemez..
gelelim beni son bir hafatdır mahveden olaya..yazlığa gitmiştik ilk 3-4 gün iyiydi zaten gitmeden eşime dedim eğer bi sorun çıkartırsan yüzünü asarsan annemin yanında benimle kavga çıkartırsan bak hiç gitmeyelim evimde rahatım ben deedim..yok yok bişey olmaz tatilimizi yapar döeriz dedi...bi gün bebeği anneme bırakıp denize gittik döndüğümüzde annem yan komşuya geçmiş bunu gören eşim çıldırdı resmen nasıl götürürmüş oğlumu annen kendi kafasına nasıl iş yapar nefret ediyorum bu kadından diye başladı bağırmya...bunun üzerine bende annemi çağırmaya gittim ve eve geldiğimizde bende anneme çattım niye gidiyorsun eğer gezmek istiyosan söle ben evde kalayım sen git dedim...annemde artık sinirlenmiş ve içindekileri boşalttı...eşinle kavga edip bana çatıyosun kocandan zaten hibirzman tat alamadık hep surat astı doğru düzgün konuşmuyo bizimle ..sine ne yaptımsa yaranamadım ..çocuğunuza bakıcam diye eve tıkanamam gelmeyin bidaha böle sorunlar yaşıyacaksak falan diye açtı ağzını ikimizde sinirliyizya tartıştık orda...sonra ben yukarı eşimin yanına gittiğimde o sakinlemiş sanki kendinin bunda hiç suçu yokmuş gibi davrandı oysaki ben onunla kavga etmiyim diye bianlık sinirle anneme çattım((bunun üzerine eşim hadi gidiyoruz dedi çocukla nasıl gidicez araba yok eşyalarmız çoktu abim arabayla götürmüştü bizi...gideriz dedi sen gelmezsen ben giderm dedi...bende o sinirle tamam gidelim artık tatil falan yapamam burda dedim annemde gidin deyince toplandık geldik..çıkarken annem yine bana çok ağır konuştu artık ben senin annen değilim bittin sen falan diye laflar etti ama kızlar nasıl koydu içime anlatamam...neyse eve geldik 5 gün oldu annemi arıyorum vee telefonlarımı açmıyo çok kırılmış o böyle yapıncada ben kahroluyorum bu 5 gündür ağlamaktan gözlerim ağrıyo artık..ben anneme nasıl böle yaprım diye kendimi yiyorum..eşimede mesafeliyim tabi ama o hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam ediyo ve inanırmısınız bu durumdan memnun bile...annemle aram bozuldu diye oynamadığı kaldı bi...ve benim onun için üzüldüğümü görüncede kavga çıkartıyo...boşver konuşmazsa konuşmasın onlara ihtiyacımız yok biz bize yeteriz bak benim ailemde yok gibi saçma sapan laflar söyleyip duruyo...onu her gördüğümde anneme söylediği laflar geliyo ve kocamdan tiskiniyorum...
dün gece bebeği yatırdı eşim yanıma geldi niye ilgisizsin neden yüzüme bakmıyosun noldu diye sordu sanki bilmiyormuş gibi..konu yine açıldı ama hala aynı yaaaaa hiç düzelme yok ..karım üzülüyo bu konuda daha anlayşlı olsam onun hatrına ailesine iyi davramsam demiyo...busefer daha ağır konuştu...oğlunu onlardan kaçıracakmış onlara karşı soğutacakmış gün gün öğreticem diyo...yaa insan evladına doğruyu yanlışı öğretmeye çalışır bizimkinin düşüncesine bakın afayı yiycem yaaa...bende artık seninle bu şekilde olamayız dedim çağır annenleri oturup konuşalım ve bitirelim dedim...oğlumu bırak sen nereye istersen git dedi bana ...hala ağlıyorum kızlar ben bunları yaşayacak naptımmmmm..biliyorum bu bi sınav allahım beni sınıyo ve güçlü olmaya çalışıyorum bunu atlatmaya çalışıyorum dualar ediyorum kocamın içindeki bu kin gitsin diye ama dahada kötüleşiyo herşey...annemin yüzüne karşı onu istemediğini evine gelmemesini söylicekmiş bakarmısınız aklındaki oyunlara ozaman annenin yüzünü bidaha görmem diyo...
çok uzattım kızlar ama helal edin hakkınızı içim çok dolu anlatmak istedim..
aranızda ailesiyle böle sounlar yaşayan varmı?neler yapılmalı böle durumlarda bana bi akıl verin???ve dualarınıza benide ekleyin lütfen allah dayanma gücü ve sabır versin bana...kocamada merhamet,şefkat,sevgi versin diye.....
kızlar birde kv arayıp olayları anlatmak istiyorum sizce doğru yapmış olurmuyum..onlar annemleri çok severler bikez daha böle bi olay olmuştu söylemiştim onlara ve eşime çok kızmışlardı o insanlar çok iyi sakın bi terbiyesizliğini duymayayyım demişlrdi.
ceevaplarınızı bekliyorum canlarım...öpüyorum sizi ve kuzucuklarınızı..
kendimi bildim bileli hep zayıftım ben şimdi kocaman bi göbeğim var48 kilo ile hamile kaldım, 63 kilo oldum doğumda, doğum sonrasında 53 kilo oldum,ama kocaman bi karnım var.. kilomdan memnunum aslında hep kilo almak isterdim ama böyle çok tuhafım, her yerim ince göbeğim kocaman. Nasıl gider acaba? Bugün hamile bi arkadaşım geldi, karnın hala kocaman duruyo, ben de senin gibi mi olacağım dedi, iyice moralim bozuldu.. Bi an önce yürüyüşe, yüzmeye başlamam lazım..
karnını sarmadinmi canım dogumdan sonra ? ben sardim baya toparladi.
Selammmmm kizlar kizimmm 50 gunluk oldu kabizlik sorunu aslinda kakasini yapamama gibi durumla karsilasan var mi
teşekkür ederim canım kusura bakma kaç gündür giremiyorum haklısın onların bize ihtiyacı var bunu o mesajı yazdığım gün ve her geçen gün daha iyi anlıyorum bizim insanımız tıpkı öğrenilmiş çaresizlik gibi birbirinden duyduğunu tekrarlıyor bunu anladım neymiş alışırmış ben kendime alıştırmışım bensiz birdakika durmazmış vs. ya dedim bizler kaç yaşına gelmişiz anne babamızdan eşimizden arkadaşlarımızdan vs. hala ki normal sevgi ilgi bekleriz o küçücük gözlerimin içine bakıyor o nasıl beklemesi o uyuyunca yaparım işimi dedim hatta akşam eşimede söyledim şimdiye kadar söylenenleri kafamdan sildim kendi tecrübelerimi koyuyorum yerine dedim
canım ya onu aştımda yavrum şimdide öksürüyorben üstünü örttükçe akrabalar soydurdu neymiş sıcakmış tabi gene tereddütlüydüm ama karşılarında tek olunca birde tecrübesiz bir şey yapamadım bazen açtım yavrum öksürüyor şimdide doktora gidecektim sabaha kadar uyumayınca uyuya kalmışım biraz önce uyandım tavsiyeniz varmı neyapabilirim bu konuda birde doğduğu günden bu yana hapşuruyor hatta daha hastanedeyken hemşireye sordum doğumda akciğerine birşeyler kaçmıştır onu atmak için hapşuruyordur dedi ama 35 günlük olduk ara ara hapşurur bu konuda bilgisi tavsiyesi olan varmı
canım pudra bebeğin cildini havasız bırakıyor pek sağlıklı bişey değil yani. bence kullanma. ben incecik krem sürüyorum pişik kremi iyi geliyor
karnımı sarmaya cesaret edemedimBenim kesilen yer de baya geniş
canım masajı nasıl yapıyorsunuz tam olarak anlatır mısınız benim bebişiminde gözü çapak oluyor kızarıyor sulanıyor yaş geliyor bir doktora götürdüm normal dedi diğeri damla verdi damla kullanorken iyiydi ama kullanmayınca aynı devam ediyor
anladım...benim bebiştede olmuştu banada annem söylemişti hemen geçti...hatta k.v bizdede böyle yapılır demişti...inşallah su iyi gelir canım...çok küçükler kıyamıyoruz...
Günaydın kızlar
Bugün 3lü aşımız var, çok korkuyorum, nasıl dayanıcam
Dua edin kızımın canı çok yanmasın
kızlar cok dertliyim bi türlü kilo veremiyorm sezeryanla 15 temmuzda kızım oldu.. toplamda 19 kilo almıştım 11 i gitti kaldı 8 ama gitmiyr bunalıma girdim bebeğimle ilğilenemiyrm sinirleniyrm ağlıyrm bebeğime de geciyr stresim hatta bazen onunla ilğilenmek dahi istemyrm gün boyu beni bırakmıyr 6metrekare odadan dısarı cıkamıyrm...ben zaten kolay kilo verebilen biri değilim bu beni iyiyce strese sokuyor..
kendimi bildim bileli hep zayıftım ben şimdi kocaman bi göbeğim var48 kilo ile hamile kaldım, 63 kilo oldum doğumda, doğum sonrasında 53 kilo oldum,ama kocaman bi karnım var.. kilomdan memnunum aslında hep kilo almak isterdim ama böyle çok tuhafım, her yerim ince göbeğim kocaman. Nasıl gider acaba? Bugün hamile bi arkadaşım geldi, karnın hala kocaman duruyo, ben de senin gibi mi olacağım dedi, iyice moralim bozuldu.. Bi an önce yürüyüşe, yüzmeye başlamam lazım..
Günaydın kızlar
Bugün 3lü aşımız var, çok korkuyorum, nasıl dayanıcam
Dua edin kızımın canı çok yanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?