2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
annişler, istanbul avrupa yakasında özellikle bakırköy civarı (çok oldum galiba) çocuk doktoru önerecek olan var mıdır?

maşallah çok şeker ayliz

Kizlar bebekler büyüyor ve bacak ve boyun altlarında kızarıklık oluyo siz pudra suruyomusunuz
Ben surdum ama soradan terleyince oğlum o pudralar selpak gibi beyaz beyaz olmus kizartmis oglumun boynunu
canım pudra gözenekleri tıkadığı için çok zararlı pişik kremi kullan

tebrik ederim canım
çok geçmiş olsun.göğsüne sırtın asürekli havlu veya bir tülbent koy sıcak dursun,terlerse de hemen emsin,inmez inşallah göğsüne

canım gerçekten çok üzüldüm ya annenler hiçbirşey yapmadığı halde mi böyle davranıor eşin.eşine çok kızdım.kayınvaldene bunu söyle kesinlikle.konuşsunlar oğullarıyla.sen de tepkini belli et bunu kabullendiğini düşünmesin.hele yüzlerine karşı birşey söyleyecek olursa senin tepkinin büyük olacağını bilmeli.of gerçekten üzüldüm.

Selammmmm kizlar kizimmm 50 gunluk oldu kabizlik sorunu aslinda kakasini yapamama gibi durumla karsilasan var mi

kendimi bildim bileli hep zayıftım ben şimdi kocaman bi göbeğim var 48 kilo ile hamile kaldım, 63 kilo oldum doğumda, doğum sonrasında 53 kilo oldum,ama kocaman bi karnım var.. kilomdan memnunum aslında hep kilo almak isterdim ama böyle çok tuhafım, her yerim ince göbeğim kocaman. Nasıl gider acaba? Bugün hamile bi arkadaşım geldi, karnın hala kocaman duruyo, ben de senin gibi mi olacağım dedi, iyice moralim bozuldu.. Bi an önce yürüyüşe, yüzmeye başlamam lazım..

bu arada kız bebekleri olanlar, altını temizlerken ne kullanıyosunuzi ben bi süre pamuk kullandım ama kurularken yapıştı, vazgeçip unibebe nin ıslka pamuk mendiline geçtim. Siz ne kullanıyosunuz

karnını sarmadinmi canım dogumdan sonra ? ben sardim baya toparladi.

Ben kizima ilk basta pamukla siliyirdum ama simdi primanin ialak mendilini kullaniyirummm ve organik olanindan sanirim o dalinin markasiydi

Selammmmm kizlar kizimmm 50 gunluk oldu kabizlik sorunu aslinda kakasini yapamama gibi durumla karsilasan var mi

bizde 41 günlüğüz aynı sorunla karşı karşıyayız,çok kötü bir durum hiçbirşey yapamadan onun inlemelerini izlemek vicdan azabı çektiriyo bana sadece masaj falan yapıyorum ama bi faydası olmadı:S

hapşırma bizdede oluyo,özellikle altını açtiğimda oluyo,bide üşüdüğünde :S hapşırınca hemen anlıyorum bu üşüdü diye bi kAt daha giydiriyorum ben,çok açma bebişin üstünü bakma sen o akrabalara ,kuş gibi yavruşlar walla hemen üşüyiverirler..

canım pudra bebeğin cildini havasız bırakıyor pek sağlıklı bişey değil yani. bence kullanma. ben incecik krem sürüyorum pişik kremi iyi geliyor

bende sebamedin pişik önleyici kremini kullanıyorum,çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

karnımı sarmaya cesaret edemedim Benim kesilen yer de baya geniş

canım benimde halen karnım var ama dogumdan sonra davul gibiydi sardım hafifce hergün biraz daha sıktım ,şimdide sarıyorum aama fayda etmiyo şişlikler bitti yaglar kaldi cunki 30 kilo alinca sen bence simdi sar canim en azından geceleri , benimde baya geniş kesik yeri ama sardim inatlaa

Canım ben pamuğu kaynamış ılımış suyla ıslatıyorum göz çukuruna pamuğu bastırıp 30 defa dairesel hareket yapıyorum sabah akşam yapıyorum burdan bir arkadaş anlattı bana da Allah ondan razı olsun ilk günden bir gözü geçti diğeri baya azaldı hatta bugün geçmiş olabilir inşallah bakalım

anladım...benim bebiştede olmuştu banada annem söylemişti hemen geçti...hatta k.v bizdede böyle yapılır demişti...inşallah su iyi gelir canım...çok küçükler kıyamıyoruz...

Hadi ya doktorum da anne sütü damlat ve masaj yap dedi ama maalesef daha çok artmıştı bakalım bir gözü kaldı inşallah oda düzelir :) aynen kıyamıyoruz bu sevimlilil abidelerinee :)

Günaydın kızlar
Bugün 3lü aşımız var, çok korkuyorum, nasıl dayanıcam
Dua edin kızımın canı çok yanmasın

kızlar cok dertliyim bi türlü kilo veremiyorm sezeryanla 15 temmuzda kızım oldu.. toplamda 19 kilo almıştım 11 i gitti kaldı 8 ama gitmiyr bunalıma girdim bebeğimle ilğilenemiyrm sinirleniyrm ağlıyrm bebeğime de geciyr stresim hatta bazen onunla ilğilenmek dahi istemyrm gün boyu beni bırakmıyr 6metrekare odadan dısarı cıkamıyrm... ben zaten kolay kilo verebilen biri değilim bu beni iyiyce strese sokuyor..

Canimmmmmm HİÇ ÜZÜLME BEN SENDEN DAHA KOTUYUM SOLIMDE SEVIN HALINE BEN 30 KİLO ALDI M VE 15 GİTTİ ANCA KALDI 15 VE DOĞUM YAPALI IKI AY OLDU ÜZÜLME GEÇİCİ BUNLAR BİRAZ FAZLA SU IC SPOR YAPAMIYOSAN AMA EMZIREN ANNESİN SANIRIM BEBISIDE UZME

ben de aynı durumdayım canım 48le hamile kaldım 60la doğuma girdim şuanda 50 kiloyum ama göbek kaldı.. sporsuz gitmez sanırım. gerçi benim arkadaşlarım bebişleri emeklemeye başladıklarında göbekleri gitti peşlerinde koşturmaktan kurudular resmen spor bile yapmadılar hiç

Günaydın kızlar
Bugün 3lü aşımız var, çok korkuyorum, nasıl dayanıcam
Dua edin kızımın canı çok yanmasın

bizim de önümüzdeki pazartesi çok stres oldum ya inşallah kolayca atlatırız hepimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…