Selammmmm kizlar kizimmm 50 gunluk oldu kabizlik sorunu aslinda kakasini yapamama gibi durumla karsilasan var mi
bizde 41 günlüğüz aynı sorunla karşı karşıyayız,çok kötü bir durum hiçbirşey yapamadan onun inlemelerini izlemek vicdan azabı çektiriyo banasadece masaj falan yapıyorum ama bi faydası olmadı:S
hapşırma bizdede oluyo,özellikle altını açtiğimda oluyo,bide üşüdüğünde :S hapşırınca hemen anlıyorum bu üşüdü diye bi kAt daha giydiriyorum ben,çok açma bebişin üstünü bakma sen o akrabalara ,kuş gibi yavruşlar walla hemen üşüyiverirler..
bende sebamedin pişik önleyici kremini kullanıyorum,çok memnunum şiddetle tavsiye ederim
selam ahali...
uzuuuuuuuuunnnn zamandır girmiyodum... bursa'daydık anneannede...
çok merak ediyorum yüzlerce sayfa yazmışsınız... kimbilir ne kadar önemli tecrübeler paylaşılmıştır o sayfalarda... bakabildiğim kadarıyla bakıcam fırsat buldukça...
ayliz 2 eylülde 2 ayını bitirdi hayırlısıyla
gaz sancılarımız eskiye nazaran azalmış durumda
uykularımız düzene girditabi düzen derken bizde anormal bi durum var... geceleri çok şükür sadece 1 kez uyanıyoruz yalnız sabah eğer gün aydınlandıktan sonra uykuya dalarsaaaaa bütün gün uykumuz misler gibi, sadece mama aralarıyla sürüyor... ama yoookk eğer gün aydınlandı ve ayliz uykuya dalmadıysa bütün gün uyanığız... mıkır mıkır hep bi oyun, sohbet istiyo bizde takılıyoruz öyle arada bi 10ar dk uyuyoruz tabi onu unutmayalım
çok şükür beslenmemiz de gün boyu 3 saat aralıklarla devam ediyovermiyorum daha önce... ağlarsa da oyalıyorum konuşup gülüşerek yada altını açıyorum hava alıyo biraz ve çooookkk rahatlıyo...
bizim hanımefendi uyurken suratına daldığı için hep uyandırıyodu kendini... bende çareyi kundaklamakta buldum... her ne kadar savunmaz gibi görünsemde işime yarıyo... uyku zamanı geldiğinde sarıp yatırıyorum... yatağına yatırıp, müzik veya tv açınca (görüntü yok) kendi kendine uykuya dalıyo zaten
bizden haberler bu yönde güzel anneler... bi de fotoğraf ekleyelim... maşallah der bize teyzelerimiz...
Eki Görüntüle 797764
Kizlar bebekler büyüyor ve bacak ve boyun altlarında kızarıklık oluyo siz pudra suruyomusunuz
Ben surdum ama soradan terleyince oğlum o pudralar selpak gibi beyaz beyaz olmus kizartmis oglumun boynunu
kendimi bildim bileli hep zayıftım ben şimdi kocaman bi göbeğim var48 kilo ile hamile kaldım, 63 kilo oldum doğumda, doğum sonrasında 53 kilo oldum,ama kocaman bi karnım var.. kilomdan memnunum aslında hep kilo almak isterdim ama böyle çok tuhafım, her yerim ince göbeğim kocaman. Nasıl gider acaba? Bugün hamile bi arkadaşım geldi, karnın hala kocaman duruyo, ben de senin gibi mi olacağım dedi, iyice moralim bozuldu.. Bi an önce yürüyüşe, yüzmeye başlamam lazım..
bu arada kız bebekleri olanlar, altını temizlerken ne kullanıyosunuzi ben bi süre pamuk kullandım ama kurularken yapıştı, vazgeçip unibebe nin ıslka pamuk mendiline geçtim. Siz ne kullanıyosunuz
hoş geldınız gusel aylız ve annesı nasılsınız ınsl ıı sınız anne anne den ayrılmak zor olmusturrselam ahali...
uzuuuuuuuuunnnn zamandır girmiyodum... bursa'daydık anneannede...
çok merak ediyorum yüzlerce sayfa yazmışsınız... kimbilir ne kadar önemli tecrübeler paylaşılmıştır o sayfalarda... bakabildiğim kadarıyla bakıcam fırsat buldukça...
ayliz 2 eylülde 2 ayını bitirdi hayırlısıyla
gaz sancılarımız eskiye nazaran azalmış durumda
uykularımız düzene girditabi düzen derken bizde anormal bi durum var... geceleri çok şükür sadece 1 kez uyanıyoruz yalnız sabah eğer gün aydınlandıktan sonra uykuya dalarsaaaaa bütün gün uykumuz misler gibi, sadece mama aralarıyla sürüyor... ama yoookk eğer gün aydınlandı ve ayliz uykuya dalmadıysa bütün gün uyanığız... mıkır mıkır hep bi oyun, sohbet istiyo bizde takılıyoruz öyle arada bi 10ar dk uyuyoruz tabi onu unutmayalım
çok şükür beslenmemiz de gün boyu 3 saat aralıklarla devam ediyovermiyorum daha önce... ağlarsa da oyalıyorum konuşup gülüşerek yada altını açıyorum hava alıyo biraz ve çooookkk rahatlıyo...
bizim hanımefendi uyurken suratına daldığı için hep uyandırıyodu kendini... bende çareyi kundaklamakta buldum... her ne kadar savunmaz gibi görünsemde işime yarıyo... uyku zamanı geldiğinde sarıp yatırıyorum... yatağına yatırıp, müzik veya tv açınca (görüntü yok) kendi kendine uykuya dalıyo zaten
bizden haberler bu yönde güzel anneler... bi de fotoğraf ekleyelim... maşallah der bize teyzelerimiz...
Eki Görüntüle 797764
ınsl koklarım cnm evet anlıyorlar ya ne zmn keyfı brsey yapsam alarm gıbım otuyor hehe saglıklı olsunlarda varsın keyıf olmasınnn ınsllSuzancım buralardayım CNm hep okuyorum ama cvp yazamıyorum telefondan çok sinîr bişey en iyi teknolojik telefonu kullanıyorum ama buraya yazı yazmaya gelince tırt kalıyo :))bilgisayarı açınca sanki benim sıpam anlıyomuş gibi hemen basıyo yaygarayı. İnşallh iyisinizdir. Alpereni kokla benim yerime grş canım
evet cevre genıs ark..cok cok sukur gelen gıdennnn ...merhablarr kıslar mısafr var yatılı ancak bakalbıldımm
oglusu yıkadık baba-ogul uyudurlar ınsll sıze bakım dedımm
canım maşallah ne kadar çok misafir ağırlıyorsun
ben biri bebek görmeye gelecek diye bile tırsıyorum
o da şundan biraz stresliyim
bebek ağlarsa elim ayağım dolaşır diye:26:
yok cok sukur öle bır korkum aglarsada mısafıre tarıf ederım o yapar yada esımm devam eder...
strese nıe gırıyorsunkı cnm benım sonunda ölum yoksa ve bebkler anne kucgaına gelınce hop susuyorlar sakın ole kokruyrm fılan demee kıı ice stres olursun ve sureklı aglamasından korkuyorum dıyorsun bebek bu kı aglıcak tabıkıde kokrkma lutfen kendı kafanda yer acma öle basıt bır meseleye ALLAH bererındne korusunkı susar bebek nıhayetındeee
oglum artık burnu ve gozu ıle huylu oldu elletmyr ama saglıgı ıcn aglasana yapıyorum gosune damlatınca dagılıyor goz kapagını kapatınca cnm benım sen merak etme tabı kıprıklerıne takılıyor ama o gosle temas edıyoo sonucda masajıda goz pınarına ısaret yada orta parmak ıle dokun cek yapıyrum 10 ar kez 3 ogn seklınde aıle hekımı ole tarıf et zaten o esnada bayagı ıltahap cıkıyor ama artık cıkmyr cunku ıı oldu ama sımıdde su gıbı akıyor gozlerı arada pers..gıttgımde sorucam nedenını
canım nasıl kullanıyosun damlayı;baya katı bi damla ben damlatıyorum dağılmıyo gözünde biyere toplaşıyo akıyo;yanı daha çok akıntı yapıyo,bende akıntıyla birlikte pamukla siliyorum
acaba faydası oluyomudur, masajı nasıl yapıyosun ???
nıce senelere cnm beım bısde 5.bıtırdık heheytttttttttttt agut.10 da koydedık tabım bırseyde yapmadıkk pöffffffMerhaba güzel anneler ve onların minik tosbaaları..Biz geldik cimcimemle, benim kız müzik dinliyor eller ayaklar havada ben de fırsattan istifade edip size yazim dedim. Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz koca 4 yılı devirdik acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle çok şükür. güzel bir organizasyon yapmaya çalıştım ufaklıkla ne kadar yapılabilirse tabi 8 gözle akşamı bekliyoruz kızımla
Canımcım çok üzüldüm buna benzer durumu ben de yaşadım eşimle ilk 2 yıl çok uğraştım arada kaldım. Ama benimki zamanla, benim ailemle vakit geçire geçire normale döndü. Şimdi de aralarından su sızmıyor. Senin de belki biraz zamana ihtiyacın olabilir belki hemen kestirip atma canım emi ailesiyle bir görüş bence de.. Allah sana sabır ve metanet versin..
Maşallah Aylizimize annesi..
aksama sen özel bırseyler yap barii.:13::13:
da ıle cnm sen anlat darıs pers..bıseeeee:26::18:Günaydın kızlar
Bugün 3lü aşımız var, çok korkuyorum, nasıl dayanıcam
Dua edin kızımın canı çok yanmasın
benımde kg druyor ama acayıp ekmek yıyor m ben ya tatlıyada dayanamrmm pöffffffffkızlar cok dertliyim bi türlü kilo veremiyorm sezeryanla 15 temmuzda kızım oldu.. toplamda 19 kilo almıştım 11 i gitti kaldı 8 ama gitmiyr bunalıma girdim bebeğimle ilğilenemiyrm sinirleniyrm ağlıyrm bebeğime de geciyr stresim hatta bazen onunla ilğilenmek dahi istemyrm gün boyu beni bırakmıyr 6metrekare odadan dısarı cıkamıyrm...ben zaten kolay kilo verebilen biri değilim bu beni iyiyce strese sokuyor..
15 kg aldım 6 sı duruyorrrr ve 2,5 aya yaklastıkkk
gider det etmeyınkı suunuse gecmesın gobek ıcınde korse takın topladı bnmkısı ona goreeee
Aşımızı olduk kızlar,
Çok şükür korktuğum gibi olmadı, iğneden sonra hemen kucağıma aldım sakinleşti miniğim.
Boyumuz 59 cm olmuş, kilomuz da 5760gr. (15 Ağustosta 4700gr'dı)
Hemşire çok güzel dedi, maşallah kuzuma :)
Aşıya gitmeden yarım saat önce ateş düşürücü verdim, şu anda bi sıkıntımız yok elhamdülillah.
Şimdi meleğim uyuyo mışıl mışıl, ara ara ateşi var mı diye bakıyorum ama şimdilik yok çok şükür.
Rabbim hepimize kolaylık versin.
1 ay sonra kilo kontrolü için tekrar gidicez.
Aşımızı olduk kızlar,
Çok şükür korktuğum gibi olmadı, iğneden sonra hemen kucağıma aldım sakinleşti miniğim.
Boyumuz 59 cm olmuş, kilomuz da 5760gr. (15 Ağustosta 4700gr'dı)
Hemşire çok güzel dedi, maşallah kuzuma :)
Aşıya gitmeden yarım saat önce ateş düşürücü verdim, şu anda bi sıkıntımız yok elhamdülillah.
Şimdi meleğim uyuyo mışıl mışıl, ara ara ateşi var mı diye bakıyorum ama şimdilik yok çok şükür.
Rabbim hepimize kolaylık versin.
1 ay sonra kilo kontrolü için tekrar gidicez.
canım ben de 46yla hamile kaldım 68le doğuma girdim.şimdi 56yım.dediğin gibi ben de çok zayıftım kiloların hepsini vermek istemem ama 50 olsam iyi olur.bir de göbek var benim de.o çok canımı sıkıyor.ilk doğumda gider merak etme benim ilk doğumdan 3-4 ay sonra gitmişti.göbek falan da kalmamıştı.şimdi ikinci olunca kalıcı olcak diye ödüm kopuyor.spora başlıycam ben de.kendimi bildim bileli hep zayıftım ben şimdi kocaman bi göbeğim var48 kilo ile hamile kaldım, 63 kilo oldum doğumda, doğum sonrasında 53 kilo oldum,ama kocaman bi karnım var.. kilomdan memnunum aslında hep kilo almak isterdim ama böyle çok tuhafım, her yerim ince göbeğim kocaman. Nasıl gider acaba? Bugün hamile bi arkadaşım geldi, karnın hala kocaman duruyo, ben de senin gibi mi olacağım dedi, iyice moralim bozuldu.. Bi an önce yürüyüşe, yüzmeye başlamam lazım..
merak etme kilolar gider bir kaç aya.yalnız bunalıma girmişsin sanırım.biraz bende de var o anlıyorum.dışarı çıkmaya gezmeye çalış.bebek dışarda ağlarsa diye korkma ağlarsa da dönersin.bırakabileceğin birileri varsa da arada bırak eşinle bi yerlere çıkın.biraz rahatlarsın iyi gelir.kızlar cok dertliyim bi türlü kilo veremiyorm sezeryanla 15 temmuzda kızım oldu.. toplamda 19 kilo almıştım 11 i gitti kaldı 8 ama gitmiyr bunalıma girdim bebeğimle ilğilenemiyrm sinirleniyrm ağlıyrm bebeğime de geciyr stresim hatta bazen onunla ilğilenmek dahi istemyrm gün boyu beni bırakmıyr 6metrekare odadan dısarı cıkamıyrm...ben zaten kolay kilo verebilen biri değilim bu beni iyiyce strese sokuyor..
Selaamm kızlaarrr.
Bugün oğluşumu sağlık ocağına götürdük. sadece boyunu kilosunu ölçtürmek için
en son 28 ağustosta kontrole gitmiştik o zamn 4400 dü oğlum. bugün 5100 olmuşsadece günde 1 kez akşamları 30 ml mama veriyorum diğer öğünler hep emişiyoruz. Güzel büyümüş oğlum 2 haftada.
kontrolden sonra oğlumun sakin halinden cesaret eşimde yanımdayken gezmelere gittik. avm ye girdik. kendime bikaç bişey aldım. bir tanede kitap aldım. arada okurum oğlum uyurken banada değişiklik olur. çok keyifli bir gündü. oğlumda hiç ağlamadı maşallah
2 hafta sonrada yine aşı zamanı :18::18:
inşallah sıkıntısız atlatırız.
pc öğretmeni canım sen atlatmışsın hadi gözünaydın tatlım
Silikon emzik denemelerim başarısızlıkla sonuçlanınca bende bugun kauçuk aldım.Kullananlar arkadaşlar nasıl dezenfekte ediyorsunuz?Chıcco marka.Ustunde 5 dk kaynatın dıyor satıcı kaynatma ama kaynamış sıcak suda beklet dedi.Internettede soğuk sterıl edın dıyor.Kafam karıştı yaw
hadi bir el atında su sorunu çözüme ulastıralım
Ayni emzik bendede var pek kullanamadim ama dezenfekte isini kaynamis sicak suda 1 dk bekleterek yaptim....bu arada bizim kiz sadece o emzigi ilk olarak keyifle emmisti.. biz simdi baska emzige gectikbe inat ediyorum o inat ediyor
aynen bız ınatlasmaya devam bakalım kım başaracak? sımdı kullandığın emzıgı aldı mı? Markası ne? Bakalım bende uyanınca deneyecegım yenı aldığımı olmazsa senınkınıde denerim:)
Gündüzleri hiç uyumuyorus çok üzülüyorum çünkü çok uykusu oluyo yavrumun,uyumakta istiyo ama beş dkya uyanıyo,,yaklaşık bir aydır böyle.Ne yapacağımı şaşırdım ,,bütün günüm onu uyutmakla geçio,uyanık kaldığında da keyfi olmuyo uykusu olduğu için,,çok yoruluyorum nedenini düşünmekten?? Yavrum perişan da oluyo..
Bugün ekstra problemliydik ,,sabah bütün emdiğini kustu nerdeyse,,sonrada bütün gün sıkıntılıydı,ufak ufak kustu yine,bide midesinden hava mı gelioki ne sürekli bi garip nefes aldı bugün,,hiç böyle ağlamamıştı ne yapıcaamı şaşırdım,,üzüldüğüm için çok yıpranıyorum,elimden bişi gelmiyokii,, Böyle bebeği gündüz uyumayan varmı???
Gündüzleri hiç uyumuyorus çok üzülüyorum çünkü çok uykusu oluyo yavrumun,uyumakta istiyo ama beş dkya uyanıyo,,yaklaşık bir aydır böyle.Ne yapacağımı şaşırdım ,,bütün günüm onu uyutmakla geçio,uyanık kaldığında da keyfi olmuyo uykusu olduğu için,,çok yoruluyorum nedenini düşünmekten?? Yavrum perişan da oluyo..
Bugün ekstra problemliydik ,,sabah bütün emdiğini kustu nerdeyse,,sonrada bütün gün sıkıntılıydı,ufak ufak kustu yine,bide midesinden hava mı gelioki ne sürekli bi garip nefes aldı bugün,,hiç böyle ağlamamıştı ne yapıcaamı şaşırdım,,üzüldüğüm için çok yıpranıyorum,elimden bişi gelmiyokii,, Böyle bebeği gündüz uyumayan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?