2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar benim oglan normal besikte salkayinca uyuyo ama 10 dk sora uyaniuo otomatik besik aldim onda hep 1 derecede sallanarak 2 saat bazen 3 saat uyuuo hep sallanmak zarar verirmi acaba kullanan varmi aranizda

otamatik sallanan beşik alıpta oğlunu 1 yaşına kadar sallayan arkadaşım var 2 çocuguna da kullanmış arka arkaya doğmuşlar 1,5 yaş var.Ayakta sallanıncada sağlığa birşey olmadıysa beşikte sallayınca mı olucak.sonuçta bem 5 -10 dk sallanınca uyuyor bendede var.o olmasaydı geceleri uyutamazdım.sonra fişini çekiyorum.birşey olmuyor korkma...

bizmkininde poposunda bazen pişik oluyor. kremini sürünce çabucak geçiyor. benim kv çişi yakıyodur dedi. ne kadarda dikkat etsen olur dedi. çok uzun sürmüyo neyseki çok dert etmiyorum bende. bu arada ben prima kullanıyordum ilk zamanlar oda rahatsız etti oğlumu sonra huggies aldık bu çok iyi geldi. birde çok ucuz bir pişik kremi aldık oda çok iyi geldi. bi sürü pişik kremi var evde en pahalısından ama oğluma 3,5 tl lik olan iyi geldi

gündüz ışığı görünce uyumak istemiyor benim oğlumda. hava ısısı biranda değişti canım. bebişler üşüyor olabilir.
mesela ben geceleri ince penye bir battaniyem var onla kundak yapıp üstüne başka ince bir battaniye örtüp uyutuyordum 2 saat oluyordu en uzun uykusu.
bu gece bir battaniyeye sardım kundak yapmadım. üstüne de yorgan gibi kalınca bir battaniyesi vardı onu örttüm 4,5 saat uyudu uyandı karnını doyurdu sabaha sonra 2,5 saat uyudu. sabaha kadar epey keyifli uyudu tabi bende bugün gündüzde uyuyunca böyle sıkı örtücem bakalım ne olucak

Kizlar pisikten bahsetmissnz ben dalim kullaniyorim kizark oldugu zamanlarda geciyor hemen bir deneyin derimm.bebisleri gündüz uyumayan anneler gaz sikintisi çekiyor olabilir gecen haftaya kadar bizde oyleydik doktora gittk ssb simplex verdi ve rahatladik sukur emip uyuyor yavrum kilolara gelince 6 kilo bende dr kaldi dun yememden kistim sutum olmadi gece agladi canimin ici acliktan.kociste dedi bak 2 aylik oldu bile sik disini 4 ay daha ek hidaya başlayınca verirsn dedinapiyim bekliycem ben yoksa sutum oolmuyor kizlar ben oyle bir sutlu nuriyrydom ki anlatamam 2 kez sut stazi oldum azaldi sut stazndan sonra damarlar kapaniyormus oyle iste bizde de

kızlar kaynanamlarla barıştım pek sevmesemde görüşüyoruz eşimle.pazar günü oradaydım yalnızlık çok zor haftaya mevlütü var temizliğe gelecek kimse yok bazen bebeği bırakacak kimse olmuyor hastaneye beraber gidecek birilerini arıyor bu sebeblerle barıştım konuşuyoruz.ama onlara ne anne ne baba diye hitap etmiyorum yinede mesafeliyim.ben lohusa döneminde ağır rahatsızlık geçirdim kabızlık ,bel agrısı ,hazımsızlık yaşadım.sonunda lavman oldum sonra düzeldi.kaynanam çocukları hep 4-5 kg doğmuş hemde normal doğumla.oğlunun bebeklik resmini gördüm dev bebekti kilosu çoktu.ilk çocuğu oğlu 5 kg normal doğumla olmuş.eşimin ailesi hep iri bebek doğurmuş bizimkide iri bebek gibi doğdu biraz daha beklese 4 kg olucaktı.38. haftada dogdu kilolu uzundu.babası 4.5 kg doğmuş kaynana diyor.bizim oğluşun cuma aşısı var.
suzancım;sana birşey sorucam.sen kalça ultrasonunda 2.teste sorun çıktı sanırım geçmiş olsun. ne zaman çektirdin 2. ayda mı.1. ayda test yaptırmışmıydın.sorun çıkmışmıydı o zaman.ben merak ettim.ben 2. ay kalça ultrasyonu için randevu alamadım o yüzden götürmedim.1. ultrasyonda normaldi sorun yok denildi tekrar gel dediler ama randevular dolu.çektirmezsem birşey olurmu.2. ay kalça ultrasyonu çektirmeyen var mı.off çok kararsız kaldım...

Doğum parası mı öyle birşey mi var ben sgk ya gidip raporlarıma baktırdım iziin btiş tarihin sordum bana öyle brşeyden bahsetmedler siz devlet bünyesnde m çalışıyorsunuz acaba fark o mu?

merhabalar güzel anneler ve onların minikleri

nasılsınız bakalım minikler nasıl?

biz bugün 61 günlük olduk ve 2.ay aşımızı yarın olacağız inş bir sorun çıkmaz
kıslar bizimkıde gece pek uyumuyor ya
birde siz eldivenleri çıkardınız mı?

canim benim kizimin hic pisigi olmadi ben de z.yagi ve pisik kremi kullaniyorum yediklerinden olabilir bebisin pisigi anne sutune geciyor domates gibi mesela pisik yapiyor

Dogru domatesi bir sitede okumustum... belli bir sure dometes yemeyi birakip deneyeyim akalim sagol canim

Masallah sizee ..bende bez olarak prima pisik kremi nivea islak mendilde huggies kullaniyorum benim kiz hassas sanirim

Selam kizlar,
Benim kizim biraz sakinlesti cok sukur. İctigim melisa cayinin etkisi sanirim; biraz sersemliyorum ama canı sagolsun kuzumun :) tabi gun icinde uykular kisa kisa. Tracy hanimi okudum ama ne dediyse benim kiza olmuyo:) Emzir aktivite uyku duzenini tutturamiyoruz. Bi de bugun dogru durust emmedi gibi geliyo. Parmagimi veriyorum sanki yutacak ama gogsumu emmiyo. Bakalim hayirlisi..

Ben de 49 ile hamile kaldim simdi 54 kiloyum, ama gobek duruyo tabi gecen pazar kirkimiz cikinca avm'ye gittik iki pantolon aldim, mutlu oldum. Hadi ustume iyi kotu bi seyler buluyorum ama altima ne hamilelik oncesi ne de hamilelik pantolonlarim oluyodu; tayt giymekten gina gelmisti ooooh :)

Spor yapmaya ne zaman basladiniz? Ne yapiyorsunuz?

Yarin kalca ultrasonu var insallah sorunsuz gecer.

Nddd'cim üşüme konusuna ben de katiliyorum; fark etmiyoruz ama usuyorlar. Artik kisa kollu giydirmiyorum. Giydirirsem de ustune hirka giydiriyorum. Bi de icine kulotlu corap giydirmeye basladim ayaklari hep soguk oluyodu, ısındı :) iste anasi kilikli ben hep usurum; Beste de usuyor

Hala saclarini kestiremedim, azimliyim bi ara bi gidip halledicem bu işi :)

Bi de ozel olacak ama ben esimle birlikte olurken kendimden hoslanmıyorum yaa. Allah razi olsun o hep beni rahatlatiyor. Karnimdaki kahverengi cizgi belirgin bicimde duruyo, sezeryan izim var. Yani vucudumun orta yerinde koca bi arti isareti var gobek var. Afedersiniz gogsume bakinca inek gibi hissediyorum. Offf benim gibi hisseden var mi?

Cok konustuuuum aman ne biriktirmisim ne biriktirmisim

Ben her acista krem veya zeytin yagi suruyorum dogru yapmiyorum sanirm

Gunde defalarca kaka yapiyor her defasinda yikamiyorum usur zanediyoruz islak mendille temizliyorum bizde hergun yikiyordk artik birer gun ara veriyoruz bu sene istanbul erken serinledi cok sukur sagol birde dalin pisik kremi alayim bakalim

Hametanda kullandim kaka problemi daha zor olmali Allah kolaylik versin yavruna

yok canım ben çıkarmadım.cok yuzunu kasıyor benımkı bende gözüne fılan zarar verır dıye çıkaramıyorum.Ne zamana kadar böyle olacak bılmıyorum

oğlumun dılının uzerınde pamukçuk oldu.Doktor sımdılık ılaca gerek yok dedı.Karbonatlı suya batırılmış bezle temızle dedı ama ben nasıl sokucam parmağımı dılını nasıl temızlıcem ya.sız nasıl yaptınız?

Hersey deniyorum popisine uyun olani elbet bulacagim..bizim kiz memur cocugu oldugunun farkina varmadi henuz

kızlar sizin de bebeğiniz bezini ağırlaştıracak kadar çok küçük çiş yapıyor mu???? acil cevap
hemde fazlasıyla, iyi beslenirse doldururmuş bebeler bezleri

pinu hadi seninde gözün aydın 40ı uçurdunuz :)::81:
benim kızında tek gözünde olmuştu yaklaşık 2 hafta sürdü hep temizliyoduk pamukla, netria damla kullandımö pek faydası oldu diyemem masjda yaptım gözün iç tarafına küçük parmağınla hafif hafif bastırıyosun daire çizer gibi sabah akşam 20-3- kere yapıyodum ama çay banyosu diyoruz ya kendimize yaparız hani ben o şekilde gözüne pamukla sürmeye başladım ondan sonra geçti bizimki

Kizlar bebekler büyüyor ve bacak ve boyun altlarında kızarıklık oluyo siz pudra suruyomusunuz
Ben surdum ama soradan terleyince oğlum o pudralar selpak gibi beyaz beyaz olmus kizartmis oglumun boynunu
pudra artık tavsiye etmiyo dr.lar ben hergün banyosundan sonra kırkpınar güreşçileri gibi yağlıyorum.
çok şükür hiç b,işi olmadı daha

canım benim değil acenu nun banyosunda sıkıntı vardı. yanlış hatırlamadıysam
sende iyileşmişsin çok şükür. benim yerimede öp o zaman Duru kızçeniii

evet evet paradoks un banyosuydu o
evet evet benim banyomdu
kapattı güvenlik kadının vanasınıda sonra durdu sular tabi bana kaldı banyo temizliği

annişler, istanbul avrupa yakasında özellikle bakırköy civarı (çok oldum galiba) çocuk doktoru önerecek olan var mıdır?
şişli türkiye hastanesinde şükrü bey varmış onu önerdiler bana hatta sabahları tgrt de programıda varmış iyi bi dr.muş
gitmed,m bilmiyorum ama tavsiye edenler oldu bana

bu arada kız bebekleri olanlar, altını temizlerken ne kullanıyosunuzi ben bi süre pamuk kullandım ama kurularken yapıştı, vazgeçip unibebe nin ıslka pamuk mendiline geçtim. Siz ne kullanıyosunuz
cnm ben kırıkı çıkana kadar sadece pamuk ve su kullandım şimdi johnsons ın ıslak mendilini kullanıyorum
yanlız arkadan öne silmiyorum hep önden arkaya temizliyorum

karnımı sarmaya cesaret edemedim Benim kesilen yer de baya geniş
banada çok dediler ama sıcaktan iki kere fln sardım sonra çıkardım dayanamadım

Günaydın kızlar
Bugün 3lü aşımız var, çok korkuyorum, nasıl dayanıcam
Dua edin kızımın canı çok yanmasın
hadi inş. çabucak atlatırsınız hooopp biter gider inş

canım ben,m kilonu dert etme yaa sadece bunun için strese girmeye değmez millet ne kilolar veriyor bizimki neki?
dışarı çıkma konusunda bende aynıyım benim kız çok huysuz hiç durmuyor gündüzleride çok fena yani. napalım geçicek bu günlerde
bende kolay kilo veremem 8-9 kiloda bende kaldı ama dert etmiyorum 3-4 ay sonra spora başlar yok ederiz hepsini inş.
sen bebekini ihmal etme sonra vicdan yaparsın bak, sen kendini hatta bebeği,ne daha fazla ver ki kendini düşünmeye fırsatın olmasın ben öyle yapıyorum, bide kendimi kafaya takarsam sütüm fln gider die hiç düşünmüyorum.
hatta sezeryandan sonra ben kırkım çıkana kadar hatta belki daha fazla bi süre ameliyat yerime bakmadım moralim bozulmasın diye

ayyyneeennn o benim işteeee yok ya ne yaptıysam olmadı anason rezene iyi uykular çayı hepsini denedim uyumuyor gündüzleri, gece uyuyor allahtan öle avutuyorum kendimi biliyorum uyuması lazım yetmez sadece gece uyuması ama yok 5- dk 5 dk sonra açıyor gözünü

hemşire dışarda 3-4 saat durabilir sonra üstüne sağabilirsin demişti ama sıcaklıklarının aynı olması lazım diye biliyorum buzdolabındada 1gün bekletiyolardı yoğun bakımdaki hemşireler.ama süt saklama poşetinde buzdolabında 3-4 gün durabilir yazıyo

admen canım çok üzüldüm gerçekten durumun çok zor
yerinde olsam hemen annemin gönlünü alırdım. eşini at bi köşeye boşver demiyorum çocuğunun babası tabiki sonuçta ama koca çok bulunur anne bi tane. eşin ne zaman kendi ailesiyle arayı düzeltir anca o zaman huzuru bulursunuz bence tüm siniri bu yüzden.
al bendede var bi tane uğraş dur işte hangisi yeterli ilgiyi gösteriyoki??? hep idare hep idaree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…