2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
evet 1 hafta oluyo nerdeyse arada dalıyo yüzüne ama alışıcak artık napıyım. 2.5 aylık olduk dahada eldiven takmıyalım dedim yanii

süpermiş yaaaa

biraz açken dene canım ağzına götürünce parmağını hemen açıyo ağzını ben öle yapıyodum işaret parmağıma pamuğu doluyodum karbonatlı suya batırıp şöle bi dolandırıyodum ağzının içinde tabi bi müddet oyalaman lazım hemen bişiler vermeki ağzında biraz kalsın

Canim cocuklar bize bayagi bir efor sarfettiriyor bunun yani sira hergun yurume bandinda yarim saat yuruyorum disari cikamiyoruz malum ... kendimden hoslanmiyorum demissin belli bir sure sonra gececek bu vucuduna alisacaksin ve emin ol hep oyle kalmayacak ayrica kapkaranlik ortami tercih etanlarsin ya

Banada karbonat dedi dr ben iki cay kasigi su verdim geciuo

yawfff benim kız bugün çok huysuz yaaaahhh
çıldırcaammm? şu yazıyı sabahtan beri yazmaya çalışıyorum desem
gece iyi uyudu ama sabah altıdan beri 10 dk 15 dk iki kere kayda değer uykusu var. ve emdikten sonra mamadan sonra sürekli peynir çıkarıyo ağzından üç oldu üst değiştirdiğim sabahtan beri fenalık geldi. yatmakta kesinlikle istemiyor sürekli kucakta afederdiniz döt kadar evimizin odalarını dolaşıp duruyoruz kollarımda hal kalmadı vallahi
tek başına bakması çok zor bi bebek benimki evde yapılacak dünyaa iş var 5-6 makina arada deredde yıkayıp kuruttumanca,
ütü yapılacak adamın giyecek kıyafeti kalmadı.
yerler süpürüleck silinicek toz alınacak 3 gün oldu süpürmeyeli. pazarda kv.deydik.
e akşama yemek yok,
artı ben şuanda çok acıktım 8de ikipoğaça yedim onla duruyorumvalla. bide akşama kadar naapıyosunki evde derler
kız ayağımda sallayıp sakinleştirmeye çalışıyorum
ayyy fenayım ben yaaa
annemi aradım gel diyorum ordaki kışlık hazırlığını bitirdin nasılsa az dur bayrama gidersin diyorum. oda bana sen gel diyor.
benim adamda uçağa bindirmek istemiyor eceyi. dr.lar uçağa binebilir bebekler diyo ama yok benimki karşı.
otobüsüde ben çekemem kesinlikle 11 saat bebeyle, poofffff

Son düzenleme:

aaa ölemiymiş:) ona yetiosa bu uyku benim için problem yok hele birde kendi kendine durmayı öğrenirse:)
Aynen ya nette bebişimize uyan bi tarif yok yane:):) peki iş, yemek vs yapabiliomusun senn??

canım belki bir derdi olabilir;hafif üşütmüştür yada kakasını normal yapıyormu ondan da olabilir,örneğin benimki az az uyuyosa anlıyorum ki o gün kaka biraz zor yapılacak (
eveeet zaten ya gaz yapacak oluyo ya kaka,,ama bu hergün böyle,eskiye göre çok rahatız bu günler de geçecek ümit ediyorum:)

ayyyy...
aylizde öyleydi işte... deli oluyorum resmen... bugün maşallah diyim uyuyo karnı acıkınca uyanıyo ama yatağında değil tabi arabasında... evi turlaya turlaya... bide ayak başparmağımın tırnağı çıktı çok canım yanıyo yürüyemiyorum da... ama napalım o uyusun yeterki...

Dün de benimki öyleydii sabah 8de emzirdim sonra başladı emdiğini kusmaya ,,bütün gün rahatsız gibiydi midesinden bi taraftan gaz sancımızda ilk kez bu kadar çoktu,,yatırcaamı anladığı an ağlamaya başlıodu,,bütün gün memede kucakta şekerleme yaptı işte,,çok zor bi gündü Allah yardımcın olsun yarın rahatlıycaksın:):)

Haftasonu arabasoyla sahile indik ilk kez malum uykusu vardı durmadı arabada aldım yürürken kucağımda uyudu koyduk arabaya,,iyi dedik uyur nerdee 20 dk sonra uyandı ağlamaya başladı apar topar eve geldik uykusu olmasına bağlıyorum yoksa sevicek benim oğlum arabasınıannesi evde oturmaktan çok sıkıldı çünküü
basur oldum otur otur

Ay bi de o kargasada ne yaptigini da anlamiyo insan, ne zaman emdi ne zaman uyudu ne zaman altini degistirdim sasiriyorum ben valla

benım oğlanda oyle 7 den berı kucağımda ve sık sık kusuyor.bellim çatladı kucağımda dolanmaktan kollarım koptu

biz nerdeyse hergün çıkıyoruz dışarı... çünkü çok bunaldım lohusalıkta... ayliz dışarda çok mutlu... bunu da hamilelikte çok gezmeye bağlıyoruz

Ay bi de o kargasada ne yaptigini da anlamiyo insan, ne zaman emdi ne zaman uyudu ne zaman altini degistirdim sasiriyorum ben valla

ben emme saatini hiç aksatmamaya çalışıyorum... saati unutmamam lazım... bu sabah 7 buçukta az emdi 10 da başladı ağlamaya normalde 3 saatten önce vermiyorum... sonra rutine bağladık... 1 de doyurdum... bi de şimdi...

5 dk kaynattım, emziği her vereceğimde de hazır suyla yıkamaya çalışıyorum

Gunde defalarca kaka yapiyor her defasinda yikamiyorum usur zanediyoruz islak mendille temizliyorum bizde hergun yikiyordk artik birer gun ara veriyoruz bu sene istanbul erken serinledi cok sukur sagol birde dalin pisik kremi alayim bakalim

dalin pişik kremi süper bi krem. benim oğlanın da poposu yara olmuştu dalin sürdüm bir günde geçti hemen.

sende yine sadece artı işareti varmış benim bi de çatlaklarım var.. ama karanlık olunca görünmüyor benim sezeryan izim çok belli değil ve baya bi aşağıda olduğu için pek görünmüyor. mediccasana diye bi krem vermişti doktor izin geçmesi için kayboluyor yavaş yavaş..

benım oğlanda oyle 7 den berı kucağımda ve sık sık kusuyor.bellim çatladı kucağımda dolanmaktan kollarım koptu

ayakta sallanmayi sevmio mu
ben yatiriyorum ayagima netten bi program var onu indirdik su sesi var icinde onuda aciyorum uyuyup kalio tabi biraz mucadeledn sonra ama bu cok gazi yoksa gecerli bi durum

aaa ölemiymiş:) ona yetiosa bu uyku benim için problem yok hele birde kendi kendine durmayı öğrenirse:)
Aynen ya nette bebişimize uyan bi tarif yok yane:):) peki iş, yemek vs yapabiliomusun senn??

İş mi:)) yemek bile yiyemiyorum bazen çubuk krakerle geçiştiriyorum mümkün değil kendi başına oyalanmıyor bas bas bağırıyor yanına gidince gülücük saçıyor. Hiç kucağımdan inmek istemiyor. Kollarım kopuyor bütün gün gezdirmekten. Arada uyusa dinlenicem ama yok. Beş dakika sürüyor işte. Tabi Allah'ın gücüne gitmesin şikayet gibi olmasın çok şükür sağlığı yerinde o yeter napalım...

benim oğlum hergün böyle kızlar kucakta gezerek uyuyor oda 5 ılı 15 dakka arasında degısıyor, bulaşıklarımı makınaya bıle koyamadım evıme yenı geldım heryer toz içinde atılacak çamasırlar var eşimi bekliyorum

Bende aynı senin gibi düşünüyorum canım hiç şikayetim yok:) ama hani acaba bi yolu var da benmi bilmiyorum acaba diye soruyorm,,anladığım kadarıyla bi yol bulan yok

kızlar bugün işyerinden haber geldi iznimi hesaplamışlar yasal olarak 23 ekimde bitiyomuş iznim..süt iznimide toplu kullanmak istiyorum bakalım o kaç gün olacak...sordum adama tahmini 30 gün falan dedi..oysa başka bi arkadaşım 50 güne yakın kullanmıştı ..neymiş bayramlar denk gelmişmiş ona oyüzden fazla olabilirmiş bendekide şans arkadaş ya .şu doğum iznide çıkmadı allah nasıl biliyosa öle yapsın onları bir yıldır çıkaramadılar..ben işe başlarım sonra çıkar bende bu şans olduktan sonra... hiçbirşey anlamadım bu izinden bebişler çok küçük daha ve kendimi inanılmaz yorgun hiissediyorum bu halde nasıl işe gidicemmmmm..çok üzgünümmmmm çok

varmı benimle birlikte işe başlıcak olan izni az kalan ???

Kızlar bahsettiğim gibi bizim gündüz uykumuz beş dakika sürüyor ve uyanıkken de kendi başına oyalanmıyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Anakucağı alsam diyorum alan kullanan ya da bir fikri olan var mı hangisi iyidir. İstiyorum ki uyumasa da içinde oyalanacağı bir şey olsun yatırıp biraz iş yapayım yemek yapayım. adam mağdur oldu valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…