evet 1 hafta oluyo nerdeyse arada dalıyo yüzüne ama alışıcak artık napıyım. 2.5 aylık olduk dahada eldiven takmıyalım dedim yaniimerhabalar güzel anneler ve onların minikleri
nasılsınız bakalım minikler nasıl?
biz bugün 61 günlük olduk ve 2.ay aşımızı yarın olacağız inş bir sorun çıkmaz
kıslar bizimkıde gece pek uyumuyor ya
birde siz eldivenleri çıkardınız mı?
süpermiş yaaaa
biraz açken dene canım ağzına götürünce parmağını hemen açıyo ağzını ben öle yapıyodum işaret parmağıma pamuğu doluyodum karbonatlı suya batırıp şöle bi dolandırıyodum ağzının içinde tabi bi müddet oyalaman lazım hemen bişiler vermeki ağzında biraz kalsınoğlumun dılının uzerınde pamukçuk oldu.Doktor sımdılık ılaca gerek yok dedı.Karbonatlı suya batırılmış bezle temızle dedı ama ben nasıl sokucam parmağımı dılını nasıl temızlıcem ya.sız nasıl yaptınız?
Selam kizlar,
Benim kizim biraz sakinlesti cok sukur. İctigim melisa cayinin etkisi sanirim; biraz sersemliyorum ama canı sagolsun kuzumun :) tabi gun icinde uykular kisa kisa. Tracy hanimi okudum ama ne dediyse benim kiza olmuyo:) Emzir aktivite uyku duzenini tutturamiyoruz. Bi de bugun dogru durust emmedi gibi geliyo. Parmagimi veriyorum sanki yutacak ama gogsumu emmiyo. Bakalim hayirlisi..
Ben de 49 ile hamile kaldim simdi 54 kiloyum, ama gobek duruyo tabigecen pazar kirkimiz cikinca avm'ye gittik iki pantolon aldim, mutlu oldum. Hadi ustume iyi kotu bi seyler buluyorum ama altima ne hamilelik oncesi ne de hamilelik pantolonlarim oluyodu; tayt giymekten gina gelmisti ooooh :)
Spor yapmaya ne zaman basladiniz? Ne yapiyorsunuz?
Yarin kalca ultrasonu var insallah sorunsuz gecer.
Nddd'cim üşüme konusuna ben de katiliyorum; fark etmiyoruz ama usuyorlar. Artik kisa kollu giydirmiyorum. Giydirirsem de ustune hirka giydiriyorum. Bi de icine kulotlu corap giydirmeye basladim ayaklari hep soguk oluyodu, ısındı :) iste anasi kilikli ben hep usurum; Beste de usuyor
Hala saclarini kestiremedim, azimliyim bi ara bi gidip halledicem bu işi :)
Bi de ozel olacak ama ben esimle birlikte olurken kendimden hoslanmıyorum yaa. Allah razi olsun o hep beni rahatlatiyor. Karnimdaki kahverengi cizgi belirgin bicimde duruyo, sezeryan izim var. Yani vucudumun orta yerinde koca bi arti isareti vargobek var. Afedersiniz gogsume bakinca inek gibi hissediyorum. Offf benim gibi hisseden var mi?
Cok konustuuuum aman ne biriktirmisim ne biriktirmisim
oğlumun dılının uzerınde pamukçuk oldu.Doktor sımdılık ılaca gerek yok dedı.Karbonatlı suya batırılmış bezle temızle dedı ama ben nasıl sokucam parmağımı dılını nasıl temızlıcem ya.sız nasıl yaptınız?
Var!!!!!!!! Benimki de öyle. Uyumakta problem yok uykusu gelince uyutuyorum ama en fazla tuvalete gidip geliyorum ya da mutfağa gidip su içiyorum bi bakıyorum ki uyanmış cin gibi bakıyor. Ben de habire araştırıyorum uyumayan bebek, hemen uyanan bebek diye. Hiçbir açıklama uymuyor bize. Anlamadım gitti. İki aylık kontrolünde doktora da sordum bazı bebeklere 10 dk uyku yeter dedi sağlığı yerinde olduktan sonra problem değil dedi. Bizimkiler de böyle demek ki:))
eveeet zaten ya gaz yapacak oluyo ya kaka,,ama bu hergün böyle,eskiye göre çok rahatız bu günler de geçecek ümit ediyorum:)canım belki bir derdi olabilir;hafif üşütmüştür yada kakasını normal yapıyormu ondan da olabilir,örneğin benimki az az uyuyosa anlıyorum ki o gün kaka biraz zor yapılacak(
ayyyy...yawfff benim kız bugün çok huysuz yaaaahhh
çıldırcaammm? şu yazıyı sabahtan beri yazmaya çalışıyorum desem
gece iyi uyudu ama sabah altıdan beri 10 dk 15 dk iki kere kayda değer uykusu var. ve emdikten sonra mamadan sonra sürekli peynir çıkarıyo ağzından üç oldu üst değiştirdiğim sabahtan beri fenalık geldi. yatmakta kesinlikle istemiyor sürekli kucakta afederdiniz döt kadar evimizin odalarını dolaşıp duruyoruz kollarımda hal kalmadı vallahi
tek başına bakması çok zor bi bebek benimki evde yapılacak dünyaa iş var 5-6 makina arada deredde yıkayıp kuruttumanca,
ütü yapılacak adamın giyecek kıyafeti kalmadı.
yerler süpürüleck silinicek toz alınacak 3 gün oldu süpürmeyeli. pazarda kv.deydik.
e akşama yemek yok,
artı ben şuanda çok acıktım 8de ikipoğaça yedim onla duruyorumvalla. bide akşama kadar naapıyosunki evde derler
kız ayağımda sallayıp sakinleştirmeye çalışıyorum
ayyy fenayım ben yaaa
annemi aradım gel diyorum ordaki kışlık hazırlığını bitirdin nasılsa az dur bayrama gidersin diyorum. oda bana sen gel diyor.
benim adamda uçağa bindirmek istemiyor eceyi. dr.lar uçağa binebilir bebekler diyo ama yok benimki karşı.
otobüsüde ben çekemem kesinlikle 11 saat bebeyle, poofffff
yawfff benim kız bugün çok huysuz yaaaahhh
gece iyi uyudu ama sabah altıdan beri 10 dk 15 dk iki kere kayda değer uykusu var. ve emdikten sonra mamadan sonra sürekli peynir çıkarıyo ağzından üç oldu üst değiştirdiğim sabahtan beri fenalık geldi. yatmakta kesinlikle istemiyor sürekli kucakta afederdiniz döt kadar evimizin odalarını dolaşıp duruyoruz kollarımda hal kalmadı vallahi
tek başına bakması çok zor bi bebek benimki evde yapılacak dünyaa iş var 5-6 makina arada deredde yıkayıp kuruttumanca,
yerler süpürüleck silinicek toz alınacak 3 gün oldu süpürmeyeli. pazarda kv.deydik.
e akşama yemek yok,
artı ben şuanda çok acıktım 8de ikipoğaça yedim onla duruyorumvalla. bide akşama kadar naapıyosunki evde derler
ayyy fenayım ben yaaa
annemi aradım gel diyorum ordaki kışlık hazırlığını bitirdin nasılsa az dur bayrama gidersin diyorum. oda bana sen gel diyor.
benim adamda uçağa bindirmek istemiyor eceyi. dr.lar uçağa binebilir bebekler diyo ama yok benimki karşı.
ayyyy...
aylizde öyleydi işte... deli oluyorum resmen... bugün maşallah diyim uyuyo karnı acıkınca uyanıyo ama yatağında değil tabi arabasında... evi turlaya turlaya... bide ayak başparmağımın tırnağı çıktı çok canım yanıyo yürüyemiyorum da... ama napalım o uyusun yeterki...
e akşama yemek yok,
ayyy fenayım ben yaaa
e akşama yemek yok,
ayyy fenayım ben yaaa
Haftasonu arabasoyla sahile indik ilk kez malum uykusu vardı durmadı arabada aldım yürürken kucağımda uyudu koyduk arabaya,,iyi dedik uyur nerdee 20 dk sonra uyandı ağlamaya başladı apar topar eve geldikuykusu olmasına bağlıyorum yoksa sevicek benim oğlum arabasını annesi evde oturmaktan çok sıkıldı çünküü
basur oldum otur otur
Ay bi de o kargasada ne yaptigini da anlamiyo insan, ne zaman emdi ne zaman uyudu ne zaman altini degistirdim sasiriyorum ben valla
Silikon emzik denemelerim başarısızlıkla sonuçlanınca bende bugun kauçuk aldım.Kullananlar arkadaşlar nasıl dezenfekte ediyorsunuz?Chıcco marka.Ustunde 5 dk kaynatın dıyor satıcı kaynatma ama kaynamış sıcak suda beklet dedi.Internettede soğuk sterıl edın dıyor.Kafam karıştı yaw
hadi bir el atında su sorunu çözüme ulastıralım
Gunde defalarca kaka yapiyor her defasinda yikamiyorum usur zanediyoruz islak mendille temizliyorum bizde hergun yikiyordk artik birer gun ara veriyoruz bu sene istanbul erken serinledi cok sukur sagol birde dalin pisik kremi alayim bakalim
Selam kizlar,
Benim kizim biraz sakinlesti cok sukur. İctigim melisa cayinin etkisi sanirim; biraz sersemliyorum ama canı sagolsun kuzumun :) tabi gun icinde uykular kisa kisa. Tracy hanimi okudum ama ne dediyse benim kiza olmuyo:) Emzir aktivite uyku duzenini tutturamiyoruz. Bi de bugun dogru durust emmedi gibi geliyo. Parmagimi veriyorum sanki yutacak ama gogsumu emmiyo. Bakalim hayirlisi..
Ben de 49 ile hamile kaldim simdi 54 kiloyum, ama gobek duruyo tabigecen pazar kirkimiz cikinca avm'ye gittik iki pantolon aldim, mutlu oldum. Hadi ustume iyi kotu bi seyler buluyorum ama altima ne hamilelik oncesi ne de hamilelik pantolonlarim oluyodu; tayt giymekten gina gelmisti ooooh :)
Spor yapmaya ne zaman basladiniz? Ne yapiyorsunuz?
Yarin kalca ultrasonu var insallah sorunsuz gecer.
Nddd'cim üşüme konusuna ben de katiliyorum; fark etmiyoruz ama usuyorlar. Artik kisa kollu giydirmiyorum. Giydirirsem de ustune hirka giydiriyorum. Bi de icine kulotlu corap giydirmeye basladim ayaklari hep soguk oluyodu, ısındı :) iste anasi kilikli ben hep usurum; Beste de usuyor
Hala saclarini kestiremedim, azimliyim bi ara bi gidip halledicem bu işi :)
Bi de ozel olacak ama ben esimle birlikte olurken kendimden hoslanmıyorum yaa. Allah razi olsun o hep beni rahatlatiyor. Karnimdaki kahverengi cizgi belirgin bicimde duruyo, sezeryan izim var. Yani vucudumun orta yerinde koca bi arti isareti vargobek var. Afedersiniz gogsume bakinca inek gibi hissediyorum. Offf benim gibi hisseden var mi?
Cok konustuuuum aman ne biriktirmisim ne biriktirmisim
benım oğlanda oyle 7 den berı kucağımda ve sık sık kusuyor.bellim çatladı kucağımda dolanmaktan kollarım koptu
aaa ölemiymiş:) ona yetiosa bu uyku benim için problem yok hele birde kendi kendine durmayı öğrenirse:)
Aynen ya nette bebişimize uyan bi tarif yok yane:):) peki iş, yemek vs yapabiliomusun senn??
Dün de benimki öyleydii sabah 8de emzirdim sonra başladı emdiğini kusmaya ,,bütün gün rahatsız gibiydi midesinden bi taraftan gaz sancımızda ilk kez bu kadar çoktu,,yatırcaamı anladığı an ağlamaya başlıodu,,bütün gün memede kucakta şekerleme yaptı işte,,çok zor bi gündü Allah yardımcın olsun yarın rahatlıycaksın:):)
İş mi:)) yemek bile yiyemiyorum bazen çubuk krakerle geçiştiriyorum mümkün değil kendi başına oyalanmıyor bas bas bağırıyor yanına gidince gülücük saçıyor. Hiç kucağımdan inmek istemiyor. Kollarım kopuyor bütün gün gezdirmekten. Arada uyusa dinlenicem ama yok. Beş dakika sürüyor işte. Tabi Allah'ın gücüne gitmesin şikayet gibi olmasın çok şükür sağlığı yerinde o yeter napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?