2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ben de merakla bekliyorum cevapları

kızlar bebişinizin dili pamukçuk olursa karbonatla silip bebişleri ağlatmayın uyurken diline 1 çay kaşığı pudra şekeri koyarsanız yavaş yavaş emip kendi diini kendi temizler..

Bende var anakucagi bir ise yaramiyor en fazla5 dk ama israrla alistirmaya calisyorum

Canım ilk 2 ay işe yaramadı ben de ama şimdi çok işimize yarıyor etrafı seyretme hevesi başlayınca benim ana dizi var, üstünde de oyuncakları var süper işe yarıyor müziğini de açıyorum onlara bakarak vakit geçiriyor prenses. çoğunlukla da orada uyuyup kalıyor.. tavsiye ederim diyeceğim ama bazı bebişlerde de işe yaramıyor.

Bende var anakucagi bir ise yaramiyor en fazla5 dk ama israrla alistirmaya calisyorum

Peki hangi marka aldınız arkadaşlar internetten araştırdım iyice kafam karıştı siz ne almıştınız

Canımcım bende hala kestiremedim saçımı çok istiyorum ama. haftaya cuma tatile gidicez ondan önce kestirmeliyimmmm
spor konusuna gelince oğlumla ilgilenmekten başka gün içinde başka bişey yapmaya vaktim kalmıyor açıkçası.
birde son konuya gelince.
bende karnımın görüntüsünü hiiçç sevmiyorum. o yüzden üstümdeki kıyafetimi hiiçç çıkarmıyorummm

yok canım ben çıkarmadım.cok yuzunu kasıyor benımkı bende gözüne fılan zarar verır dıye çıkaramıyorum.Ne zamana kadar böyle olacak bılmıyorum
kızlar ben yaklaşık 1 haftadır eldiven takmıyorum oğluma. 2 kere yüzünü çizdi başkada bişey yapmadı. tırnaklarınıda kesicez ilk fırsatta.bence çıkarın. izlenimlerime göre eldiven çıkardığımdan beri oğlum elini kullanmaya başladı. çok fazla olmada bişeyler kavrıyor. emzirirken göğsümü mıncıklıyor parmaklarınını oynatıyor. acıkınca emzirene kadar bazen parmaklarını emiyor. en azından elleri olduğunu öğrenmeye başladı yavrum bence o yüzden sizde artık çıkarın eldivenleri.
birde takip ederken dikkat ettimde eli yüzüne geldiği zaman artık mıncırmıyor kendini. anladı galiba tırnaklarının acıttığını

ayy canım Allah yardımcın olsun. biz gelelim oğlumla. benim oğlan senin kıza kur yapsın oynaşsınlar bizde senle ev işlerini halledelim

geçmiş olsuunn. benimde sol dizim arıza vermeye başladı çok korkuyorum bi gün patlak vercek diye :18::18:bazen üstüne basamıyorum.

normal canım merak etme. bi süre sonra ondan da sıkılıcak oğluşun. başka bi huy edinicek

baska yenı bı huy edncekse boyle kalması daha hayırlı ozamn

orası oyle canım normalde yerımden kpırdatmıyordu oglum ama smdı masallah uyansada kendı kendne oyalnıyor ınsallah deguısmez ben bı anda bukdr cok uymasını hanı bı halsızlıgımı var dıye korkmusdum karnını doyurmak ıcın uyanyor ama snaırım bısı yok

bizim cadıda pek uyumuyo gündüzleri... bende atıyorum bebek arabasına gezdiriyorm peşşimde... yapaildiğim kadar işimi de yapıyorum ama carlarsa gün bitmiyo tabi...

su gezme olayına baslayamdık bı turlu daha yorgunluugumu atamdım ustumden doktrum bebek arabsına at bebegı yuryus yapın brlıkde ıkınzde ıyı gelır dedı her kontrolde soryor basladnmı dye bende utanark henuz degıl dyorm kızyor

ya cnm gecmıs olsun bızde pamukcuk tam olmadıda kusmadan sonra kalan brıkntler oluyor agznda bezle bende slmeye calsıyorm cnku onu cıkaramadıkca oguryor uyumyor ama elımı agzna sokncada kusmak ıster gıbı hareket yapyor bende ustelemedım bırazcık su veryorm okdr

canım anakucagnı ben ılk 1 ay yatak olrk kullandım smdı muzıgını acyorm yatryorm oyalanması en fazla 10dkka suryor.. sanırım dhaa anlmyor bu ayın sonnda oyuncaklarla bıraz daha ıyı anlasabılr alsan rahat edersın.

cnım cıkarmakla ıyı yapmıssın bız 1.haftdan berı cıkardık. ellrını kulalnyor dedgn gıbı emıyor hele emerken memeyı mıcıklaması cok komık tırnaklarnı uyrken 4 gune bır kesyorm ama

biz nerdeyse hergün çıkıyoruz dışarı... çünkü çok bunaldım lohusalıkta... ayliz dışarda çok mutlu... bunu da hamilelikte çok gezmeye bağlıyoruz
aaa evet hamilelikte çok gezmekten olabilir gerçekten. öğlenleri oğlum bir türlü uyuyamayınca bende balkona çıkıyorum 10 dk ya uykuya dalıyor. çok seviyor dışarda olmayı. akşamları kv ye yemeğe gidiyorum. dışarı çıkana kadar çığlık çığlığa ağlayan oğlum kapıdan çıktığım an susuyor. sonra kv ye gidip eve girince bir daha başlıyor ağlamaya. gezenti oğlum benim

ayakta sallanmayi sevmio mu
ben yatiriyorum ayagima netten bi program var onu indirdik su sesi var icinde onuda aciyorum uyuyup kalio tabi biraz mucadeledn sonra ama bu cok gazi yoksa gecerli bi durum
gaz varsa zaten hiçbir çözüm geçerli değil. illa ağlıycak

kızlar bızımde gaz olayımız var ama pırtlatabılıyor en azndan ben sabahları kayısı cayı mutlaka aksam yatmadan kımyonlu rezene cayı ıcıyorum. bunlar banada onada ıyı gelıyor..

bızı en cok rahatsız eden kusma olayı emdıkden sonra en az yaırm saat onn kusmasnı beklyorz yoksa uysda uyanıyor bazen agznn kenarından akıtyor bazen gazla bırlıkde kesık kusyor. 2gune bırde resmen posa atıyor dolu dolu ve katıya yakın bsekılde cok garıbme gdyor ndr bu peynırlesme olayı hala anlamdım..

benim iznimde 8 ekimde bitiyor. bana süt iznimi birleştirmeme izin vermediler. işe başlayınca haftada 1 gün ilave izin olarak kullanıcam. ücretsiz izin aldım ben ocağa kadar evdeyim.
ücretsiz izin alamaazmısın ?
çok küçücük olucak başladığın tarihte

ayakta sallanmayi sevmio mu
ben yatiriyorum ayagima netten bi program var onu indirdik su sesi var icinde onuda aciyorum uyuyup kalio tabi biraz mucadeledn sonra ama bu cok gazi yoksa gecerli bi durum

sallanmadan uyuyan bebeklere hayranım

valla benımkı napsan durmuyor tuvalete bile gıdemedım bugun yapıştı iyice :)

kızlar bebişinizin dili pamukçuk olursa karbonatla silip bebişleri ağlatmayın uyurken diline 1 çay kaşığı pudra şekeri koyarsanız yavaş yavaş emip kendi diini kendi temizler..

canım sen denedınmı gecıyor mu ?bırde pudra sekerı yemesının bır zararı olmasın

bende istiyorum anakucağı ama sevmez diye çok korkuyorum. oto koltuğu var kesinlikle durmuyor içinde. keşke 1 gün deneyip alabilsek
bu arada ben park yatağındaki dönenceyi açıyorum en fazla 5 dk bakıp oyalanıyor. sonra yine başlıyor ağlamaya

benimoğlum ağzında kalırsa o peynirleride yutuyor. bi zararı yoktur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…