Kızlar bahsettiğim gibi bizim gündüz uykumuz beş dakika sürüyor ve uyanıkken de kendi başına oyalanmıyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Anakucağı alsam diyorum alan kullanan ya da bir fikri olan var mı hangisi iyidir. İstiyorum ki uyumasa da içinde oyalanacağı bir şey olsun yatırıp biraz iş yapayım yemek yapayım. adam mağdur oldu valla:)
Kızlar bahsettiğim gibi bizim gündüz uykumuz beş dakika sürüyor ve uyanıkken de kendi başına oyalanmıyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Anakucağı alsam diyorum alan kullanan ya da bir fikri olan var mı hangisi iyidir. İstiyorum ki uyumasa da içinde oyalanacağı bir şey olsun yatırıp biraz iş yapayım yemek yapayım. adam mağdur oldu valla:)
Bende var anakucagi bir ise yaramiyor en fazla5 dk ama israrla alistirmaya calisyorum
Canım ilk 2 ay işe yaramadı ben de ama şimdi çok işimize yarıyor etrafı seyretme hevesi başlayıncabenim ana dizi var, üstünde de oyuncakları var süper işe yarıyor müziğini de açıyorum onlara bakarak vakit geçiriyor prenses. çoğunlukla da orada uyuyup kalıyor.. tavsiye ederim diyeceğim ama bazı bebişlerde de işe yaramıyor.
Selam kizlar,
Benim kizim biraz sakinlesti cok sukur. İctigim melisa cayinin etkisi sanirim; biraz sersemliyorum ama canı sagolsun kuzumun :) tabi gun icinde uykular kisa kisa. Tracy hanimi okudum ama ne dediyse benim kiza olmuyo:) Emzir aktivite uyku duzenini tutturamiyoruz. Bi de bugun dogru durust emmedi gibi geliyo. Parmagimi veriyorum sanki yutacak ama gogsumu emmiyo. Bakalim hayirlisi..
Ben de 49 ile hamile kaldim simdi 54 kiloyum, ama gobek duruyo tabigecen pazar kirkimiz cikinca avm'ye gittik iki pantolon aldim, mutlu oldum. Hadi ustume iyi kotu bi seyler buluyorum ama altima ne hamilelik oncesi ne de hamilelik pantolonlarim oluyodu; tayt giymekten gina gelmisti ooooh :)
Spor yapmaya ne zaman basladiniz? Ne yapiyorsunuz?
Yarin kalca ultrasonu var insallah sorunsuz gecer.
Nddd'cim üşüme konusuna ben de katiliyorum; fark etmiyoruz ama usuyorlar. Artik kisa kollu giydirmiyorum. Giydirirsem de ustune hirka giydiriyorum. Bi de icine kulotlu corap giydirmeye basladim ayaklari hep soguk oluyodu, ısındı :) iste anasi kilikli ben hep usurum; Beste de usuyor
Hala saclarini kestiremedim, azimliyim bi ara bi gidip halledicem bu işi :)
Bi de ozel olacak ama ben esimle birlikte olurken kendimden hoslanmıyorum yaa. Allah razi olsun o hep beni rahatlatiyor. Karnimdaki kahverengi cizgi belirgin bicimde duruyo, sezeryan izim var. Yani vucudumun orta yerinde koca bi arti isareti vargobek var. Afedersiniz gogsume bakinca inek gibi hissediyorum. Offf benim gibi hisseden var mi?
Cok konustuuuum aman ne biriktirmisim ne biriktirmisim
Peki hangi marka aldınız arkadaşlar internetten araştırdım iyice kafam karıştı siz ne almıştınız
kızlar ben yaklaşık 1 haftadır eldiven takmıyorum oğluma. 2 kere yüzünü çizdi başkada bişey yapmadı. tırnaklarınıda kesicez ilk fırsatta.bence çıkarın. izlenimlerime göre eldiven çıkardığımdan beri oğlum elini kullanmaya başladı. çok fazla olmada bişeyler kavrıyor. emzirirken göğsümü mıncıklıyoryok canım ben çıkarmadım.cok yuzunu kasıyor benımkı bende gözüne fılan zarar verır dıye çıkaramıyorum.Ne zamana kadar böyle olacak bılmıyorum
Hersey deniyorum popisine uyun olani elbet bulacagim..bizim kiz memur cocugu oldugunun farkina varmadi henuz
ayy canım Allah yardımcın olsun. biz gelelim oğlumla. benim oğlan senin kıza kur yapsın oynaşsınlar bizde senle ev işlerini halledelimyawfff benim kız bugün çok huysuz yaaaahhh
çıldırcaammm? şu yazıyı sabahtan beri yazmaya çalışıyorum desem
gece iyi uyudu ama sabah altıdan beri 10 dk 15 dk iki kere kayda değer uykusu var. ve emdikten sonra mamadan sonra sürekli peynir çıkarıyo ağzından üç oldu üst değiştirdiğim sabahtan beri fenalık geldi. yatmakta kesinlikle istemiyor sürekli kucakta afederdiniz döt kadar evimizin odalarını dolaşıp duruyoruz kollarımda hal kalmadı vallahi
tek başına bakması çok zor bi bebek benimki evde yapılacak dünyaa iş var 5-6 makina arada deredde yıkayıp kuruttumanca,
ütü yapılacak adamın giyecek kıyafeti kalmadı.
yerler süpürüleck silinicek toz alınacak 3 gün oldu süpürmeyeli. pazarda kv.deydik.
e akşama yemek yok,
artı ben şuanda çok acıktım 8de ikipoğaça yedim onla duruyorumvalla. bide akşama kadar naapıyosunki evde derler
kız ayağımda sallayıp sakinleştirmeye çalışıyorum
ayyy fenayım ben yaaa
annemi aradım gel diyorum ordaki kışlık hazırlığını bitirdin nasılsa az dur bayrama gidersin diyorum. oda bana sen gel diyor.
benim adamda uçağa bindirmek istemiyor eceyi. dr.lar uçağa binebilir bebekler diyo ama yok benimki karşı.
otobüsüde ben çekemem kesinlikle 11 saat bebeyle, poofffff
geçmiş olsuunn. benimde sol dizim arıza vermeye başladı çok korkuyorum bi gün patlak vercek diye :18::18:bazen üstüne basamıyorum.ayyyy...
aylizde öyleydi işte... deli oluyorum resmen... bugün maşallah diyim uyuyo karnı acıkınca uyanıyo ama yatağında değil tabi arabasında... evi turlaya turlaya... bide ayak başparmağımın tırnağı çıktı çok canım yanıyo yürüyemiyorum da... ama napalım o uyusun yeterki...
normal canım merak etme. bi süre sonra ondan da sıkılıcak oğluşun. başka bi huy edinicek
oh ne güzel keyfine bak yemegini ye evinin işine bak....daha ne istiyorsun....doymuş karnı tok altı temiz gazı yok...benimkine hep uyuyor doğdugundan beri.gazlı bebek genelde uyumuyor.biz nazara geliyoruz.hep dua okuyorum.maşallah bebişine.benim oğlumada maşallah....
bizim cadıda pek uyumuyo gündüzleri... bende atıyorum bebek arabasına gezdiriyorm peşşimde... yapaildiğim kadar işimi de yapıyorum ama carlarsa gün bitmiyo tabi...
oğlumun dılının uzerınde pamukçuk oldu.Doktor sımdılık ılaca gerek yok dedı.Karbonatlı suya batırılmış bezle temızle dedı ama ben nasıl sokucam parmağımı dılını nasıl temızlıcem ya.sız nasıl yaptınız?
kızlar ben yaklaşık 1 haftadır eldiven takmıyorum oğluma. 2 kere yüzünü çizdi başkada bişey yapmadı. tırnaklarınıda kesicez ilk fırsatta.bence çıkarın. izlenimlerime göre eldiven çıkardığımdan beri oğlum elini kullanmaya başladı. çok fazla olmada bişeyler kavrıyor. emzirirken göğsümü mıncıklıyorparmaklarınını oynatıyor. acıkınca emzirene kadar bazen parmaklarını emiyor. en azından elleri olduğunu öğrenmeye başladı yavrum bence o yüzden sizde artık çıkarın eldivenleri.
birde takip ederken dikkat ettimde eli yüzüne geldiği zaman artık mıncırmıyor kendini. anladı galiba tırnaklarının acıttığını
aaa evet hamilelikte çok gezmekten olabilir gerçekten. öğlenleri oğlum bir türlü uyuyamayınca bende balkona çıkıyorum 10 dk ya uykuya dalıyor. çok seviyor dışarda olmayı. akşamları kv ye yemeğe gidiyorum. dışarı çıkana kadar çığlık çığlığa ağlayan oğlum kapıdan çıktığım an susuyor. sonra kv ye gidip eve girince bir daha başlıyor ağlamaya.biz nerdeyse hergün çıkıyoruz dışarı... çünkü çok bunaldım lohusalıkta... ayliz dışarda çok mutlu... bunu da hamilelikte çok gezmeye bağlıyoruz
gaz varsa zaten hiçbir çözüm geçerli değil. illa ağlıycakayakta sallanmayi sevmio mu
ben yatiriyorum ayagima netten bi program var onu indirdik su sesi var icinde onuda aciyorum uyuyup kalio tabi biraz mucadeledn sonra ama bu cok gazi yoksa gecerli bi durum
benim iznimde 8 ekimde bitiyor. bana süt iznimi birleştirmeme izin vermediler. işe başlayınca haftada 1 gün ilave izin olarak kullanıcam. ücretsiz izin aldım ben ocağa kadar evdeyim.kızlar bugün işyerinden haber geldi iznimi hesaplamışlar yasal olarak 23 ekimde bitiyomuş iznim..süt iznimide toplu kullanmak istiyorum bakalım o kaç gün olacak...sordum adama tahmini 30 gün falan dedi..oysa başka bi arkadaşım 50 güne yakın kullanmıştı ..neymiş bayramlar denk gelmişmiş ona oyüzden fazla olabilirmiş bendekide şans arkadaş ya .şu doğum iznide çıkmadı allah nasıl biliyosa öle yapsın onları bir yıldır çıkaramadılar..ben işe başlarım sonra çıkar bende bu şans olduktan sonra... hiçbirşey anlamadım bu izinden bebişler çok küçük daha ve kendimi inanılmaz yorgun hiissediyorum bu halde nasıl işe gidicemmmmm..çok üzgünümmmmm çok
varmı benimle birlikte işe başlıcak olan izni az kalan ???
ayakta sallanmayi sevmio mu
ben yatiriyorum ayagima netten bi program var onu indirdik su sesi var icinde onuda aciyorum uyuyup kalio tabi biraz mucadeledn sonra ama bu cok gazi yoksa gecerli bi durum
kızlar bebişinizin dili pamukçuk olursa karbonatla silip bebişleri ağlatmayın uyurken diline 1 çay kaşığı pudra şekeri koyarsanız yavaş yavaş emip kendi diini kendi temizler..
bende istiyorum anakucağı ama sevmez diye çok korkuyorum. oto koltuğu var kesinlikle durmuyor içinde. keşke 1 gün deneyip alabilsekKızlar bahsettiğim gibi bizim gündüz uykumuz beş dakika sürüyor ve uyanıkken de kendi başına oyalanmıyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Anakucağı alsam diyorum alan kullanan ya da bir fikri olan var mı hangisi iyidir. İstiyorum ki uyumasa da içinde oyalanacağı bir şey olsun yatırıp biraz iş yapayım yemek yapayım. adam mağdur oldu valla:)
Peki hangi marka aldınız arkadaşlar internetten araştırdım iyice kafam karıştı siz ne almıştınız
benimoğlum ağzında kalırsa o peynirleride yutuyor. bi zararı yoktur inşallah..kızlar bızımde gaz olayımız var ama pırtlatabılıyor en azndan ben sabahları kayısı cayı mutlaka aksam yatmadan kımyonlu rezene cayı ıcıyorum. bunlar banada onada ıyı gelıyor..
bızı en cok rahatsız eden kusma olayı emdıkden sonra en az yaırm saat onn kusmasnı beklyorz yoksa uysda uyanıyor bazen agznn kenarından akıtyor bazen gazla bırlıkde kesık kusyor. 2gune bırde resmen posa atıyor dolu dolu ve katıya yakın bsekılde cok garıbme gdyor ndr bu peynırlesme olayı hala anlamdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?