2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
MERHABALAR 5 dk bakımm dedım mısafırım var yemekliii buck gıbı burda oluralar esımın ıs ark..ve ailesii paşamı gormeye gelıyorlarmıss daa
bend eyemegimi yaptım paşa m sagolsun uyuyorrr bana o konuda yardım edıyr sımıden ısım bıttı sagolsun askımın tanesınee elhamdulıllahhh

ve yarın buyuk gun paşamın aşı gunuuuu ınsl kolayca atlatırız hayırlısı ıle ates dusurucu fılan vermıcem ara ara evde atesını olcup yazarım ona gorede verırırm ates dusurucu pedofen marka var elımde dr sorum ver derse onu verırım gene hayılrısı ınslll dua ıle saglıcakal kalınnnnnnnnnnn

bu arada benım paş aksamları cok gec yatmaya basladı 4-5 gundur ayata salla sall a ole uykuya dalıyor dun en son 10 yarım s uyudu sonra 12,5 da uyudu t aaaaaaaaaaaa dusenı kactı aksam uyumalarındaya hayırlısı bakalımmm

Deneme olayı süper olurdu gerçekten:) cts günü e bebek magasına gidicez orda varsa rica ederim denerim artık:))

Deneme olayı süper olurdu gerçekten:) cts günü e bebek magasına gidicez orda varsa rica ederim denerim artık:))

canımcım biz de e-bebek in sitesinden almıştık o ana kucağını. internette stoklarda gözükmüyor ama yine de bak derim kraft ev tipi ana kucağını. fiyatı da uygundu aldığımızda. ve çok kullanışlı, titreşimi falan da var. biz çok memnun kaldık.

mağazada denetirlerde benim amacım 1 gün evde denemek
eşimin bi ark ı bebe mağazasının müdürü. ben şansımı onda denemek istiyorum. ama eşimin bu teklifi sunması lazım. bizimkide asla öyle bişey sormaz. gider alır gelir. işe yaramazsada evde boşuna kalabalık yapan bişey olur sonra anakucağı

biraz büyüyünce işe yarıyor ama dimi alsak mı bilemiyorum bende. gün içinde oyalanabileceği bişey olmalı. bütün gün kucak olmaazzz

biraz büyüyünce işe yarıyor ama dimi alsak mı bilemiyorum bende. gün içinde oyalanabileceği bişey olmalı. bütün gün kucak olmaazzz

İşe yarıyor canım yaa. şimdi etrafı inceleme keşfetme zamanı ya bizim cimcimenin, o yüzden çok işime yarıyor. oyuncaklara bakınıyor müzik çalınca kendi kendine mırıldanıyor. mutfağa gidiyoruz beraber ben mutfakta işimi yaparken o da onunla oyalanıyor. yoksa sürekli kucak istiyor o da işkence oluyor bizim için.. deneyin bi derim ama 3. aydan sonra rahat kullanırsınız bence.

Kraft monkey ana kucağı mı canım. Bu arada çok teşekkürler yardımcı olduğun için
Hiç sorma. Sevmezse kalabalık edecek ama şimdi sevmezse bile bir iki ay sonra kesin sever diye düşünüyorum. Üzerinde oyuncakların asılı olduğu yere sevdiği başka oyuncakları falan asarız ne bileyim bişeler yaparız:))

Alalım alalım. Kucak olmaz daha şimdiden maşallah yoruyorlar ileri aylarda daha da ağırlaşacaklar:) sen hangi marka/model almayı düşünüyorsun canım

Ben de dikkat etmeye calisiyorum artik. Onceden bizim kizin neden agladigini anlayamayinca annem hemen esra emecek heralde diyodu tabi benim memeler ac kapa olmustu. Hani tuvalete gidince bile actim demistim ya :) en son emmicek anne bana bi daha emecek deme dedim o zamandan beri biraz duzene girdi.

İse yaradiysa ben de alayim o kremi. Benim de dikisim asagida aslinda ama ilk kez vucuduma cinsel olarak baktim ve begenmedim

Ay ben de cikartmiyoruuum zaten esimin de emilen sagilan biseyle ilgilenecegini sanmiyorum, resmen yasakli bolge :)

Bizimki de balkonda susuyo ama havalar soguyunca napicaz bilmiyorum

ben şundan almayı düşünüyorum canım titreşimli sırt kısmı yatıyor müzikli güzel bişey. biraz daha düşüneyim belki alırım
Casual Actıvıty Rocker - Ana Kucağı / Green - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

havalar soğuyunca büyümüş başka şeylerle oyalanabiliyor olucaklar inşallah. bütün gün oyunlar oynucaz yani

benim de gün boyu uyuyor ama gece uyumuyor.o da çok zor halim kalmadı artık.sabah uyuyabilsem neyse.sabah da kızım uyanıyor anne hadi kalk diye.

benim iznim de 20 ekimde bitiyor.ücretsiz izin de istemiyorum ben başlamak istiyorum.annem şimdi de çağırsam gelir ama çok fazla kalmaz.ben işe başlayınca annemle kayınvaldem sırayla gelip kalarak bakacaklar oğluma.evde oldukları için de geceleri uyurum.yemeğim falan da hazır olur.hem ücretsiz izin alırsam temizlikçi de çok fazla tutamayabilirim.işe başladığımda haftada bir temizlikçi alıcam her işimi yapsın ütü için falan da anlaşıcam.konuştum 150 falan alacak ayda. hadi 200 olsun ücretsiz izin alsaydım maaşım hiç olmayacaktı sonuçta.
yani iznimin biteceği günler gelse diyorum artık neredeyse.eve gelirim yemeğim hazır olur.dinlenmeye vaktim olur.zaten öğretmenim yarım gün çalışıyorum.çok zor böyle ya.eşim ne kadar yardım etse fazla birşey isteyemiyorum o çalışıyor sonuçta ben evdeyim.

2 çocukla senin işinde çok zor gerçekten. Allah yardımcın olsun. ÇAlışmak daha kolay geliyor gerçekten bazen insana.

Doğum parası mı öyle birşey mi var ben sgk ya gidip raporlarıma baktırdım iziin btiş tarihin sordum bana öyle brşeyden bahsetmedler siz devlet bünyesnde m çalışıyorsunuz acaba fark o mu?

özel bir kurumda çalışıyorum,devlette değil yani; sgklıysan ve doğumdan önceki son üç ay düzenli ödenmişse sigortan doğum parası alıyosun ;bağlı bulunduğun sgk ya uğra mutlaka cnm..
ben bugün gittim,iznim 25inde doluyomuş; 25inden sonra gidip alabilirmişim paramı...

bende ücretsiz izin alıcam cnm; kışa kadar düşünmüyorum başlamayı hatta ilk bahar bile olur belki
ama çok sıkılırsam evde o zamn bilemem tabi; bide çok küçükler yaa,insan nasıl bırakır gider bunlarıı poooofffff

biz geldikkk ,

tum gun oglusla ve mısafirlerle geciyorrr malesefff
bu aksam yemege yarim teyzemize davetliydik , yedik içtik bi sürü yemekler yapmiş saolsunn
ayliz kizimizuyyodu azıck gördük onuda maşallahhh suphanallahhh ogluşumda pek uslu durdu gezmede annesini bunaltmadi hiç

herkes iyi çok şükür kuzularda iyi , hepinizi öpüyoruz

Evet ya naapsaak bu kucak olayını çözmemiz lazım

ayy canım Allah yardımcın olsun. biz gelelim oğlumla. benim oğlan senin kıza kur yapsın oynaşsınlar bizde senle ev işlerini halledelim
ay süper olur kız vallaa

bendede 3 gündür çok oluyor annem dediki yedikleri yarıyor ona fazlasını çıkarıyor demekki.

kalça ultrasonunu da hallettk çok şükür sorun çıkmadı.
hadi gözünaydın canım :81:

ya kızlar bişi sorcam aklımdayken
geceleri telsiz olmadan bebekini ayrı odasında yatıran varmı?
herkes bebeğinin yanındamı yatıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…