canım sen denedınmı gecıyor mu ?bırde pudra sekerı yemesının bır zararı olmasın
bende istiyorum anakucağı ama sevmez diye çok korkuyorum. oto koltuğu var kesinlikle durmuyor içinde. keşke 1 gün deneyip alabilsek
bu arada ben park yatağındaki dönenceyi açıyorum en fazla 5 dk bakıp oyalanıyor. sonra yine başlıyor ağlamaya
Deneme olayı süper olurdu gerçekten:) cts günü e bebek magasına gidicez orda varsa rica ederim denerim artık:))
mağazada denetirlerde benim amacım 1 gün evde denemekDeneme olayı süper olurdu gerçekten:) cts günü e bebek magasına gidicez orda varsa rica ederim denerim artık:))
biraz büyüyünce işe yarıyor ama dimicanımcım biz de e-bebek in sitesinden almıştık o ana kucağını. internette stoklarda gözükmüyor ama yine de bak derim kraft ev tipi ana kucağını. fiyatı da uygundu aldığımızda. ve çok kullanışlı, titreşimi falan da var. biz çok memnun kaldık.
biraz büyüyünce işe yarıyor ama dimialsak mı bilemiyorum bende. gün içinde oyalanabileceği bişey olmalı. bütün gün kucak olmaazzz
Kraft monkey ana kucağı mı canım. Bu arada çok teşekkürler yardımcı olduğun içincanımcım biz de e-bebek in sitesinden almıştık o ana kucağını. internette stoklarda gözükmüyor ama yine de bak derim kraft ev tipi ana kucağını. fiyatı da uygundu aldığımızda. ve çok kullanışlı, titreşimi falan da var. biz çok memnun kaldık.
Hiç sorma. Sevmezse kalabalık edecek ama şimdi sevmezse bile bir iki ay sonra kesin sever diye düşünüyorum. Üzerinde oyuncakların asılı olduğu yere sevdiği başka oyuncakları falan asarız ne bileyim bişeler yaparız:))mağazada denetirlerde benim amacım 1 gün evde denemek
eşimin bi ark ı bebe mağazasının müdürü. ben şansımı onda denemek istiyorum. ama eşimin bu teklifi sunması lazım. bizimkide asla öyle bişey sormaz. gider alır gelir. işe yaramazsada evde boşuna kalabalık yapan bişey olur sonra anakucağı
biraz büyüyünce işe yarıyor ama dimialsak mı bilemiyorum bende. gün içinde oyalanabileceği bişey olmalı. bütün gün kucak olmaazzz
Kraft monkey ana kucağı mı canım. Bu arada çok teşekkürler yardımcı olduğun için
ben emme saatini hiç aksatmamaya çalışıyorum... saati unutmamam lazım... bu sabah 7 buçukta az emdi 10 da başladı ağlamaya normalde 3 saatten önce vermiyorum... sonra rutine bağladık... 1 de doyurdum... bi de şimdi...
sende yine sadece artı işareti varmış benim bi de çatlaklarım var.. ama karanlık olunca görünmüyorbenim sezeryan izim çok belli değil ve baya bi aşağıda olduğu için pek görünmüyor. mediccasana diye bi krem vermişti doktor izin geçmesi için kayboluyor yavaş yavaş..
Canımcım bende hala kestiremedim saçımı çok istiyorum ama. haftaya cuma tatile gidicez ondan önce kestirmeliyimmmm
spor konusuna gelince oğlumla ilgilenmekten başka gün içinde başka bişey yapmaya vaktim kalmıyor açıkçası.
birde son konuya gelince.
bende karnımın görüntüsünü hiiçç sevmiyorum. o yüzden üstümdeki kıyafetimi hiiçç çıkarmıyorummm
aaa evet hamilelikte çok gezmekten olabilir gerçekten. öğlenleri oğlum bir türlü uyuyamayınca bende balkona çıkıyorum 10 dk ya uykuya dalıyor. çok seviyor dışarda olmayı. akşamları kv ye yemeğe gidiyorum. dışarı çıkana kadar çığlık çığlığa ağlayan oğlum kapıdan çıktığım an susuyor. sonra kv ye gidip eve girince bir daha başlıyor ağlamaya.gezenti oğlum benim
ben şundan almayı düşünüyorum canım titreşimli sırt kısmı yatıyor müzikli güzel bişey. biraz daha düşüneyim belki alırımKraft monkey ana kucağı mı canım. Bu arada çok teşekkürler yardımcı olduğun için
Hiç sorma. Sevmezse kalabalık edecek ama şimdi sevmezse bile bir iki ay sonra kesin sever diye düşünüyorum. Üzerinde oyuncakların asılı olduğu yere sevdiği başka oyuncakları falan asarız ne bileyim bişeler yaparız:))
Alalım alalım. Kucak olmaz daha şimdiden maşallah yoruyorlar ileri aylarda daha da ağırlaşacaklar:) sen hangi marka/model almayı düşünüyorsun canım
havalar soğuyunca büyümüş başka şeylerle oyalanabiliyor olucaklar inşallah. bütün gün oyunlar oynucaz yaniBen de dikkat etmeye calisiyorum artik. Onceden bizim kizin neden agladigini anlayamayinca annem hemen esra emecek heralde diyodu tabi benim memeler ac kapa olmustu. Hani tuvalete gidince bile actim demistim ya :) en son emmicek anne bana bi daha emecek deme dedim o zamandan beri biraz duzene girdi.
İse yaradiysa ben de alayim o kremi. Benim de dikisim asagida aslinda ama ilk kez vucuduma cinsel olarak baktim ve begenmedim
Ay ben de cikartmiyoruuumzaten esimin de emilen sagilan biseyle ilgilenecegini sanmiyorum, resmen yasakli bolge :)
Bizimki de balkonda susuyo ama havalar soguyunca napicaz bilmiyorum
benim de gün boyu uyuyor ama gece uyumuyor.o da çok zor halim kalmadı artık.sabah uyuyabilsem neyse.sabah da kızım uyanıyor anne hadi kalk diye.Gündüzleri hiç uyumuyorus çok üzülüyorum çünkü çok uykusu oluyo yavrumun,uyumakta istiyo ama beş dkya uyanıyo,,yaklaşık bir aydır böyle.Ne yapacağımı şaşırdım ,,bütün günüm onu uyutmakla geçio,uyanık kaldığında da keyfi olmuyo uykusu olduğu için,,çok yoruluyorum nedenini düşünmekten?? Yavrum perişan da oluyo..
Bugün ekstra problemliydik ,,sabah bütün emdiğini kustu nerdeyse,,sonrada bütün gün sıkıntılıydı,ufak ufak kustu yine,bide midesinden hava mı gelioki ne sürekli bi garip nefes aldı bugün,,hiç böyle ağlamamıştı ne yapıcaamı şaşırdım,,üzüldüğüm için çok yıpranıyorum,elimden bişi gelmiyokii,, Böyle bebeği gündüz uyumayan varmı???
kızlar bugün işyerinden haber geldi iznimi hesaplamışlar yasal olarak 23 ekimde bitiyomuş iznim..süt iznimide toplu kullanmak istiyorum bakalım o kaç gün olacak...sordum adama tahmini 30 gün falan dedi..oysa başka bi arkadaşım 50 güne yakın kullanmıştı ..neymiş bayramlar denk gelmişmiş ona oyüzden fazla olabilirmiş bendekide şans arkadaş ya .şu doğum iznide çıkmadı allah nasıl biliyosa öle yapsın onları bir yıldır çıkaramadılar..ben işe başlarım sonra çıkar bende bu şans olduktan sonra... hiçbirşey anlamadım bu izinden bebişler çok küçük daha ve kendimi inanılmaz yorgun hiissediyorum bu halde nasıl işe gidicemmmmm..çok üzgünümmmmm çok
varmı benimle birlikte işe başlıcak olan izni az kalan ???
2 çocukla senin işinde çok zor gerçekten. Allah yardımcın olsun. ÇAlışmak daha kolay geliyor gerçekten bazen insana.benim de gün boyu uyuyor ama gece uyumuyor.o da çok zor halim kalmadı artık.sabah uyuyabilsem neyse.sabah da kızım uyanıyor anne hadi kalk diye.
benim iznim de 20 ekimde bitiyor.ücretsiz izin de istemiyorum ben başlamak istiyorum.annem şimdi de çağırsam gelir ama çok fazla kalmaz.ben işe başlayınca annemle kayınvaldem sırayla gelip kalarak bakacaklar oğluma.evde oldukları için de geceleri uyurum.yemeğim falan da hazır olur.hem ücretsiz izin alırsam temizlikçi de çok fazla tutamayabilirim.işe başladığımda haftada bir temizlikçi alıcam her işimi yapsın ütü için falan da anlaşıcam.konuştum 150 falan alacak ayda. hadi 200 olsun ücretsiz izin alsaydım maaşım hiç olmayacaktı sonuçta.
yani iznimin biteceği günler gelse diyorum artık neredeyse.eve gelirim yemeğim hazır olur.dinlenmeye vaktim olur.zaten öğretmenim yarım gün çalışıyorum.çok zor böyle ya.eşim ne kadar yardım etse fazla birşey isteyemiyorum o çalışıyor sonuçta ben evdeyim.
Doğum parası mı öyle birşey mi var ben sgk ya gidip raporlarıma baktırdım iziin btiş tarihin sordum bana öyle brşeyden bahsetmedler siz devlet bünyesnde m çalışıyorsunuz acaba fark o mu?
kızlar bugün işyerinden haber geldi iznimi hesaplamışlar yasal olarak 23 ekimde bitiyomuş iznim..süt iznimide toplu kullanmak istiyorum bakalım o kaç gün olacak...sordum adama tahmini 30 gün falan dedi..oysa başka bi arkadaşım 50 güne yakın kullanmıştı ..neymiş bayramlar denk gelmişmiş ona oyüzden fazla olabilirmiş bendekide şans arkadaş ya .şu doğum iznide çıkmadı allah nasıl biliyosa öle yapsın onları bir yıldır çıkaramadılar..ben işe başlarım sonra çıkar bende bu şans olduktan sonra... hiçbirşey anlamadım bu izinden bebişler çok küçük daha ve kendimi inanılmaz yorgun hiissediyorum bu halde nasıl işe gidicemmmmm..çok üzgünümmmmm çok
varmı benimle birlikte işe başlıcak olan izni az kalan ???
Evet ya naapsaak bu kucak olayını çözmemiz lazımKızlar bahsettiğim gibi bizim gündüz uykumuz beş dakika sürüyor ve uyanıkken de kendi başına oyalanmıyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Anakucağı alsam diyorum alan kullanan ya da bir fikri olan var mı hangisi iyidir. İstiyorum ki uyumasa da içinde oyalanacağı bir şey olsun yatırıp biraz iş yapayım yemek yapayım. adam mağdur oldu valla:)
ay süper olur kız vallaaayy canım Allah yardımcın olsun. biz gelelim oğlumla. benim oğlan senin kıza kur yapsın oynaşsınlar bizde senle ev işlerini halledelim
bendede 3 gündür çok oluyor annem dediki yedikleri yarıyor ona fazlasını çıkarıyor demekki.kızlar bızımde gaz olayımız var ama pırtlatabılıyor en azndan ben sabahları kayısı cayı mutlaka aksam yatmadan kımyonlu rezene cayı ıcıyorum. bunlar banada onada ıyı gelıyor..
bızı en cok rahatsız eden kusma olayı emdıkden sonra en az yaırm saat onn kusmasnı beklyorz yoksa uysda uyanıyor bazen agznn kenarından akıtyor bazen gazla bırlıkde kesık kusyor. 2gune bırde resmen posa atıyor dolu dolu ve katıya yakın bsekılde cok garıbme gdyor ndr bu peynırlesme olayı hala anlamdım..
hadi gözünaydın canım :81:kalça ultrasonunu da hallettk çok şükür sorun çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?