ya kızlar bişi sorcam aklımdayken
geceleri telsiz olmadan bebekini ayrı odasında yatıran varmı?
herkes bebeğinin yanındamı yatıyor?
canım ben daha ayırmadım kışı da beraber geçireceğiz mecbur bahara ayırırım artık. telsiz olmadan olur mu bilemedim. çünkü benim kız bazen ağlamadan garip sesler çıkararak uyanıyor oradan duyamam diye düşünüyorum..
yuppiiiikalça ultrasonunu da hallettk çok şükür sorun çıkmadı.
oohh ne güzel herkesler gezmelerde.biz geldikkk ,
tum gun oglusla ve mısafirlerle geciyorrr malesefff
bu aksam yemege yarim teyzemize davetliydik , yedik içtik bi sürü yemekler yapmiş saolsunn
ayliz kizimizuyyodu azıck gördük onuda maşallahhh suphanallahhhogluşumda pek uslu durdu gezmede annesini bunaltmadi hiç
herkes iyi çok şükür kuzularda iyi , hepinizi öpüyoruz
ben küçük beşiğini yatak odasına aldım epeydir geceleri yatak odasında yatıyorum. oohh miss. çok rahatım. oğlum zaten babası işe gidene kadar gece en fazla 3 kere uyanıyor. onda da 10 dk emip sızıyor oğlumya kızlar bişi sorcam aklımdayken
aa olmaz ki öyle bebeği sen tek başına mı yaptınValla kizlar bende solim siz yine iyisiniz benim koca bebek aglayinca uyuyamadi geceleri biz halen ayri yatiyoz bbekle ben oturma odasjnda kocam yatak odasinda uyuyor ben daha zor durumdayim bide bu bebek hep yasina kadar aglarsa ayrimi yatcaz dedim evt dedi
bende aldırcam galiba anakucağını.bana sanki severmiş gibi geliyor. syani, ben sevsin istiyorumbizde ayrıyız işte ben kızın odasında çekyatta yatıyorum yatakımı özledim ben yaa
sırtım belimm tutuldu valla. zaten 3-5 sa uyuyoruz onuda kalitelisinden uyuyamıyoz
telsiz almadım ama alsammı bilmiyorum benim kız gerçi gündüz uyumuyo ama akşam saat 9 oluncada hiç bi kuvvet onu engelliyemiyo,
aç olsun altı pis olsun farketmiyo o dalıp gidiyo 2ye kadar uyuyor 2-3 gibi kalkıp doyuruyorum tekrar uyutuyorum sabah 6ya kadar da uyuyır mıkırdana mıkırdana, sonra kucak mesaisi başlıyor .9:
şu dediğiniz kraftın anakucağı fena diilmiş yatmayı sevmeyen benim kızıma faydası olurmu orasını düşünüyorum.
şimdi heves ettik hoppalayı aldık ama yaşı tutmuyor daha kullanamadığımız için kutusunda bekliyor kuzu kuzu.
bide şimdi anakucağını alırız kız beğenmez, sorumlusu ben olurum yine kociş kafayı yer valla.9:
naapsam bilemedim ?? herzaman olduğu gibi iyi şeyler kocişten, kötü şeyler benden bilinir yaa
aldırıyım ben yaa dimi denemeden nerden bilicez ndddnin dediği doğru aslında
Valla kizlar bende solim siz yine iyisiniz benim koca bebek aglayinca uyuyamadi geceleri biz halen ayri yatiyoz bbekle ben oturma odasjnda kocam yatak odasinda uyuyor ben daha zor durumdayim bide bu bebek hep yasina kadar aglarsa ayrimi yatcaz dedim evt dedi
kızlar bugün işyerinden haber geldi iznimi hesaplamışlar yasal olarak 23 ekimde bitiyomuş iznim..süt iznimide toplu kullanmak istiyorum bakalım o kaç gün olacak...sordum adama tahmini 30 gün falan dedi..oysa başka bi arkadaşım 50 güne yakın kullanmıştı ..neymiş bayramlar denk gelmişmiş ona oyüzden fazla olabilirmiş bendekide şans arkadaş ya .şu doğum iznide çıkmadı allah nasıl biliyosa öle yapsın onları bir yıldır çıkaramadılar..ben işe başlarım sonra çıkar bende bu şans olduktan sonra... hiçbirşey anlamadım bu izinden bebişler çok küçük daha ve kendimi inanılmaz yorgun hiissediyorum bu halde nasıl işe gidicemmmmm..çok üzgünümmmmm çok
varmı benimle birlikte işe başlıcak olan izni az kalan ???
Kızlar bahsettiğim gibi bizim gündüz uykumuz beş dakika sürüyor ve uyanıkken de kendi başına oyalanmıyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Anakucağı alsam diyorum alan kullanan ya da bir fikri olan var mı hangisi iyidir. İstiyorum ki uyumasa da içinde oyalanacağı bir şey olsun yatırıp biraz iş yapayım yemek yapayım. adam mağdur oldu valla:)
kızlar ben yaklaşık 1 haftadır eldiven takmıyorum oğluma. 2 kere yüzünü çizdi başkada bişey yapmadı. tırnaklarınıda kesicez ilk fırsatta.bence çıkarın. izlenimlerime göre eldiven çıkardığımdan beri oğlum elini kullanmaya başladı. çok fazla olmada bişeyler kavrıyor. emzirirken göğsümü mıncıklıyorparmaklarınını oynatıyor. acıkınca emzirene kadar bazen parmaklarını emiyor. en azından elleri olduğunu öğrenmeye başladı yavrum bence o yüzden sizde artık çıkarın eldivenleri.
birde takip ederken dikkat ettimde eli yüzüne geldiği zaman artık mıncırmıyor kendini. anladı galiba tırnaklarının acıttığını
kızlar bızımde gaz olayımız var ama pırtlatabılıyor en azndan ben sabahları kayısı cayı mutlaka aksam yatmadan kımyonlu rezene cayı ıcıyorum. bunlar banada onada ıyı gelıyor..
bızı en cok rahatsız eden kusma olayı emdıkden sonra en az yaırm saat onn kusmasnı beklyorz yoksa uysda uyanıyor bazen agznn kenarından akıtyor bazen gazla bırlıkde kesık kusyor. 2gune bırde resmen posa atıyor dolu dolu ve katıya yakın bsekılde cok garıbme gdyor ndr bu peynırlesme olayı hala anlamdım..
benim kocam öyle bişey yapacak çenemden kurtulamaz vallagaribim benim dırdırımın korkusundan yapacağı bişey olmasa bile gece benimle uyanır emzirirken bile uyumaz yani önceden öyleydi, şimdi kıyamıyorum geceleri sen yat ben emzirir uyuturum diyorum. bizim oğlan pek mübarek bi teheccüt vaktinde uyanıyor bi de sabah namazında sonra da uyumuyor teheccüt vaktinde kocamı uyandırmıyorum ama sabah namazında emzirip veriyom kocama o uyutuyor ben uyuyorum oğluş babasına aşık zaten babasının kucağında sızıyor uysallaşıyor bi haller oluyor çocuğa, bende uyumuyor gıcık şey
benim 10 ekim..ücretsiz alacağım 2. döneme kadar.. sonrasını bilmiyorum.. öğretmen olan ve 2. dönem de çalışmayacak olan var mı??
..
benim oğlan da sabah namazına uyandırmazsa diyorum oğlum niye geç kaldın tutturamadın diye
benim eşim de iyidir, bebek sadece emecekse salona gidiyorum ama altını alacaksam yatak odasına geliyorum gerekirse eşim de ilgilenir, gazdan ağlarsa gezdirir..
yağ bezimi çapak mı?benimkinin de bir gözünde çapak oluyor. bir ara çok fazlaydı koyu renkti. doktor mikroptan dedi antibiyotik verdi oğluma sonra geçti şimdi çok az çapak oluyor.kızlar benim oğluşun göz altında minik yağ bezeleri oluşuyor, geçiyor, yine oluyor, var mı bizim gibi??:44:
o yağ bezelerinden bizdede var cnm bizimkide burnunda çıkıyor. hele bi tanesi doğduğundan beri varkızlar benim oğluşun göz altında minik yağ bezeleri oluşuyor, geçiyor, yine oluyor, var mı bizim gibi??:44:
ben varımm :))) hatta 2 yıl bile izin alabilirim.. benim 26 eylülde iznim bitiyor, 14 ekime kadar rapor alacağım 14 ekim-14 haziran ücretsiz izin kullanacağım. maaşı geri ödememek için.
valla eşim olmasa ben zorlanırdım Allah razı olsun ondan Alllah acısını ağrısı göstermesin canım kocam yaa
Bebeği gündüz uyumayan bayanlar,
Ev işlerinizi, yemeğinizi nasıl hallediyosunuz?
Kişisel bakımınızı nasıl yapıyosunuz.
Ben resmen dağıldım
İşlerimi yapamıyorum. Bizim kız kendi kendine en fazla 10 dk duruyo, sonra başlıyo mıkırdanmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?