2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ya kızlar bişi sorcam aklımdayken
geceleri telsiz olmadan bebekini ayrı odasında yatıran varmı?
herkes bebeğinin yanındamı yatıyor?

evet ya biz hala aynı odadayıZ hemde sıcak diye oturma odasındaydık dogdugndan beri. Kendi yatagımı özledim varya. Geçen herkes kendi odasına dedk ama telsizn cızrtısı eşimi delirtnce hwrşeyi topladıl hoop geri oturma odasına
ya yeni bi telsiz alacam yada böyle artık..

canım ben daha ayırmadım kışı da beraber geçireceğiz mecbur bahara ayırırım artık. telsiz olmadan olur mu bilemedim. çünkü benim kız bazen ağlamadan garip sesler çıkararak uyanıyor oradan duyamam diye düşünüyorum..

Valla kizlar bende solim siz yine iyisiniz benim koca bebek aglayinca uyuyamadi geceleri biz halen ayri yatiyoz bbekle ben oturma odasjnda kocam yatak odasinda uyuyor ben daha zor durumdayim bide bu bebek hep yasina kadar aglarsa ayrimi yatcaz dedim evt dedi

bizde ayrıyız işte ben kızın odasında çekyatta yatıyorum yatakımı özledim ben yaa
sırtım belimm tutuldu valla. zaten 3-5 sa uyuyoruz onuda kalitelisinden uyuyamıyoz
telsiz almadım ama alsammı bilmiyorum benim kız gerçi gündüz uyumuyo ama akşam saat 9 oluncada hiç bi kuvvet onu engelliyemiyo,
aç olsun altı pis olsun farketmiyo o dalıp gidiyo 2ye kadar uyuyor 2-3 gibi kalkıp doyuruyorum tekrar uyutuyorum sabah 6ya kadar da uyuyır mıkırdana mıkırdana, sonra kucak mesaisi başlıyor .9:
şu dediğiniz kraftın anakucağı fena diilmiş yatmayı sevmeyen benim kızıma faydası olurmu orasını düşünüyorum.
şimdi heves ettik hoppalayı aldık ama yaşı tutmuyor daha kullanamadığımız için kutusunda bekliyor kuzu kuzu.
bide şimdi anakucağını alırız kız beğenmez, sorumlusu ben olurum yine kociş kafayı yer valla.9:
naapsam bilemedim ?? herzaman olduğu gibi iyi şeyler kocişten, kötü şeyler benden bilinir yaa
aldırıyım ben yaa dimi denemeden nerden bilicez ndddnin dediği doğru aslında

oohh ne güzel herkesler gezmelerde.
bizde ist da olsaydık oğluşumu alır gelirdim bende

ben küçük beşiğini yatak odasına aldım epeydir geceleri yatak odasında yatıyorum. oohh miss. çok rahatım. oğlum zaten babası işe gidene kadar gece en fazla 3 kere uyanıyor. onda da 10 dk emip sızıyor oğlum babasının uykusu bölünmüyor. çok şükür rahatız daha bi süre böyle yaşarız. ayrı oda için daha çok erken bence

aa olmaz ki öyle bebeği sen tek başına mı yaptın hem zamanla alışır annesi nasıl olsa bakıyor diye uyanmaz kocan.
benimkide ilk bikaç gün uyandı şimdi ise seslendiğim halde uyandıramıyorum

bende aldırcam galiba anakucağını.bana sanki severmiş gibi geliyor. syani, ben sevsin istiyorum

benim kocam öyle bişey yapacak çenemden kurtulamaz valla garibim benim dırdırımın korkusundan yapacağı bişey olmasa bile gece benimle uyanır emzirirken bile uyumaz yani önceden öyleydi, şimdi kıyamıyorum geceleri sen yat ben emzirir uyuturum diyorum. bizim oğlan pek mübarek bi teheccüt vaktinde uyanıyor bi de sabah namazında sonra da uyumuyor teheccüt vaktinde kocamı uyandırmıyorum ama sabah namazında emzirip veriyom kocama o uyutuyor ben uyuyorum oğluş babasına aşık zaten babasının kucağında sızıyor uysallaşıyor bi haller oluyor çocuğa, bende uyumuyor gıcık şey

Son düzenleme:

benim 10 ekim.. ücretsiz alacağım 2. döneme kadar.. sonrasını bilmiyorum.. öğretmen olan ve 2. dönem de çalışmayacak olan var mı??

çıngıraklı oyun halısı gibi bir şey de olur.. ben beşiğine dün 2 çıngırak taktım hoş 15 dk oyalandı olsun o da yeter..

ben her hafta tırnaklarını kesiyorum perş. veya cumaya denk getirmeye çalışıyorum..

gazlı kusma bizde de var sanki kaygan bir sıvıyla beraber mide salgısı gibi.. rahatlıyor ama..

bizim ev küçük.. ben eşimin yanındayım, bebek odasında, ama her sesi duyabiliyorum..

Son düzenleme:
kızlar benim oğluşun göz altında minik yağ bezeleri oluşuyor, geçiyor, yine oluyor, var mı bizim gibi??:44:

Son düzenleme:

benim oğlan da sabah namazına uyandırmazsa diyorum oğlum niye geç kaldın tutturamadın diye
benim eşim de iyidir, bebek sadece emecekse salona gidiyorum ama altını alacaksam yatak odasına geliyorum gerekirse eşim de ilgilenir, gazdan ağlarsa gezdirir..

benim 10 ekim.. ücretsiz alacağım 2. döneme kadar.. sonrasını bilmiyorum.. öğretmen olan ve 2. dönem de çalışmayacak olan var mı??

..

ben varımm :))) hatta 2 yıl bile izin alabilirim.. benim 26 eylülde iznim bitiyor, 14 ekime kadar rapor alacağım 14 ekim-14 haziran ücretsiz izin kullanacağım. maaşı geri ödememek için.

valla eşim olmasa ben zorlanırdım Allah razı olsun ondan Alllah acısını ağrısı göstermesin canım kocam yaa

kızlar benim oğluşun göz altında minik yağ bezeleri oluşuyor, geçiyor, yine oluyor, var mı bizim gibi??:44:
yağ bezimi çapak mı?benimkinin de bir gözünde çapak oluyor. bir ara çok fazlaydı koyu renkti. doktor mikroptan dedi antibiyotik verdi oğluma sonra geçti şimdi çok az çapak oluyor.

o yağ bezelerinden bizdede var cnm bizimkide burnunda çıkıyor. hele bi tanesi doğduğundan beri var
ama sakın elleme komşum oğlunun yanağındakin, bebekken almış eliyle iz kalmış. o yüzden bende dokunmuyorum
çok şiriiinnnn

aa kızlar dün aklıma ne geldi
hengamede unutabiliyoruz bi çok şeyi,
bebeğimizin el ayak izini alçıya basıcaz ve saklıcaz hazır kalıplar var ya onlara:119:
yapmak isteyenlere hatırlatıyım geç kalmayalım

Bebeği gündüz uyumayan bayanlar,
Ev işlerinizi, yemeğinizi nasıl hallediyosunuz?
Kişisel bakımınızı nasıl yapıyosunuz.
Ben resmen dağıldım
İşlerimi yapamıyorum. Bizim kız kendi kendine en fazla 10 dk duruyo, sonra başlıyo mıkırdanmaya.

canım nasıl rapor alacaksın?
kızımda, doktorum 15 gün verdi -şimdi 10 günden çok veriliyor mu bilmiyorum-
aile hekimi 3, başka hekim 5 başka kadın doğumcu 7
zar zor ayın 14 ü yapıp ücretsize çıkmıştım..
şimdi uğraşmak zor geliyor bin nazla rapor veriyorlar..

canım benimkine ne oldu bilmiyorum dün 9 dan 1 e kadar uyudu.. gerçi öğleden sonra ve akşam gaz ağlaması oldu..
evi süpürdüm sildim dolap düzenledim yemek çorba yaptım büyük kızla oynadım süper oldu
ama neden bilmem :44:
bugün de öyle sayılır arada uyandı kucağıma aldım tosbağa gibi sonra yüzüstü yatırdım arada sesler çıkarıyor yine dalıyor.. uyanır birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…