2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bizde bundan bahsediodukşu an gündemdeki fikir anakucağı:)

benimki onda da durmuo..ama bence çevre dikkatlerini çekmeye başlayınca duraca bu bıdıklar

mrb larr ası olduk geldıkkk............koldaa aglamadı ama bacaklarında ugundu paşammmaz kaldı bnde aglacaktım mınık ellerını tuttum sımdı calpol verdım 8 st bır ates olursa 37,5 gıbı 3 st dede verebılırsın dedııı

sıze yazıyorum bnm ası gunumde gelmiş ama bebegımı tutmakda zorlanırım fılan due p.tesı olucam sız oldunuz mu agrı sı oldumu sızınkınınnnn:44:

bende senin gibiyim canım bırakıverdım herseyı esım gelınce yapıyorum o bebege bakerken temizlik gene hafta sonları eşimle yada temizlikçi geliyor resmen oluyorum gun ıcınde uyusa dıye gozunun ıcıne bakıyorum

uyudu ask tanem atom karıncam benımmmmmmmmmmmmm ne ka uyur bılemem gecmıse bakıp evımı toplucam aksam yemegım var rahatm oh mısssssss
oglum uyanmassa o vakte kdr bende yanına hoppp

oo afyet sıfa olsunn sızlere cnm ark..yada akraba mısınız aylız lerle sız??ne gusellllALLAH ayırmasın ınsll

benm paşada mısafırlıkde cok sukur ıı gıdıyr sımdılıkk

ya kızlar bişi sorcam aklımdayken
geceleri telsiz olmadan bebekini ayrı odasında yatıran varmı?
herkes bebeğinin yanındamı yatıyor?
bır karıs vardı aramısda onuda donmeye baslıyor dıye yapıstırdım besıkle yatagımısı yan korumasın takmadık daha benım ıcın zor olur dıye kısa kadr dıp dıbe yız paşamlaa ayrı odamıs olmayacagı ıcın bu sekılde devammmm cunku baba annelrle beraber oturuyoruz seneye ancak odasını ayırırım odaa buyuyor dıye yada kardesı olursa dıyeee
kızlar benim oğluşun göz altında minik yağ bezeleri oluşuyor, geçiyor, yine oluyor, var mı bizim gibi??:44:
kg aldıgı ıcnı oluyormus onlarr cnm ınsl kı öleırde dokunmayınız gecer ınslll

Canım oğlumun uykuları fena değil ama ona rağmen hiç bişey halledemiyorum :/ organize olamıyorum bi türlü o uyuduğunda ben de dinleniyorum ya da çok az iş yapıyorum zaten uyanıyo herşey yarımyamalak bide taşınıyoruz bugün ben annemde eşyanın bitmesini bekliyorum sonra nasıl yerleşcem hiç bilmiyorum of oofff

kızlar benim oğluşun göz altında minik yağ bezeleri oluşuyor, geçiyor, yine oluyor, var mı bizim gibi??:44:
Canim benim kizi gozunun altinda cookk mini bir tane var dogduktan iki hafta sonra oldu duruyor...isin enterasan yani ayni zamanda ayni yerde bendede olustu garip:44:

merhaba anneler
bende temmuz annesiyim...30 temmuzda minik aslanımı kucağıma aldım..son bir haftada 3 kere bezini alırken sulu köpüklü kaka yaptı...doğduğundan beri bir kaç kerede fışkırır tarza sulu kaka yaptı..bizim gibi olan var mı...

Canim benim kizi gozunun altinda cookk mini bir tane var dogduktan iki hafta sonra oldu duruyor...isin enterasan yani ayni zamanda ayni yerde bendede olustu garip:44:

benim oğlumdada yanaklarında olmuştu...internetten araştırdığımda ter bezleri çalışmadığı için olduğu yazıyordu...yanaklarımızda 4er 3 er tane vardı...daha sonra hafif bir isilik olduk...üstünü biraz daha ince giydirmeye başlayınca önce yanağındaki yağ bezeleri sonra isiliğimiz geçti..

Selam kizlar... kucakta gezdirme ve sallama tum hiziyla devam ediyor 10 dk uyusa kar sayip bemen kalkip birsey yapiyorum...simdide ana dizinde salliyorum uyudu hemen kalkip islerime baslayacagim...bu arada ben bir haftadir milupa gece cayi iciriyorum kizima once iyice bir dusundum arastirdim oylealdim verdim...aksam 23:00 gibi iciriyorum hem gaz sorunumuz olmuyor hemde biraz ona bagliyorum gece en az 4 saat uyuyor..onerilen miktarin yarisini veriyorum..ana dizine alisiyor yavas yavas ayrica etrafi daha net gormeye baslayinca cok daha iyi olur diye dusunuyorum.. ayakta sallamaktansa artik cogu zaman orda sallayip uyutuyorum bilgilerinize..

Oncelikle Allah evladini sana bagislasin... bizim kizdada mevcut hatta hic unutmayacagim altini acinca silerken poposunu hafif kaldirinca uzerime fiskirdi.. kopuklude yapiyor zaman zaman..

O zaman kalici birsey degildir zaten cok minik ayri bir guzellik katiyor prensesime

maşallah minik prensese...

Son düzenleme:
canım ben oğlumu gündüzleri uyutabiliyorum artık. biraz kalın örtüyorum sıcacık oluyor o sıcaklıkla uykuya dalıyor. ama uyanık olduğu zamanlarda herhangi bir oyalama şekli henüz bende bulamadım. daha küçükler oyundan anlamıyorlar. 1 ay sonra daha rahat oyalarız diye düşünüyorum

neeeee taşınmak mııııı
Allah kolaylık sabır versin canımm.
Neden taşınıyorsunuz? kendi evine falan mı çıkıyorsun.
çok zor yaaa taşınmak hele birde minnacık bebişlerle iyice zor

yok cnm burdan tanişiyozz

bu yazdıklarından sonra koşarak gidip anadizi alasım geldi inan.
eşimle bir daha konuşayım ben şu işi. ona kalsa hemen alalım diycekte işte ben çok kararsızım. keşke hamileyken karar verdiğim anda alsaydım. herkes bişey dedi vazgeçmiştim bende. şimdi çalışmadığım için bişey alırken bikaç kere düşünmek gerekiyor.

tasiyalim senidee
Bursa daha ağır basıyor 3 müz arasında yarim yarı bursalı bende öyle bi sen kalıyosun bence sizi taşıyalımmmm çok özeniyorum yaa siz böyle buluşup görüşünce. yok mu foto ayliz le kuzeyin ?? varsa bekliyorum face ten

Kızlar nazar değmesin kızım beni yalancı çıkarmaya azmetti :)
2 saat kadar uyudu,uyandı emzirdim şimdi yatırdım kendi halinde oyalanıyo, sesler çıkarıyo.
çıngıraklı bilekliklerini ve patiklerini de giydirdm:) yemeğimi yaptım evi de süpürdüm ohh benden rahatı yok

kızlar bebegi verem aşısı olan var mı.saglık ocagı aradı gelin diye.yarın hem karma aşımız hemde verem aşısı olucak oğlum çok zor olucak bize.verem aşısı 2. ayda mı oluyor ki

kızlar bebegi verem aşısı olan var mı.saglık ocagı aradı gelin diye.yarın hem karma aşımız hemde verem aşısı olucak oğlum çok zor olucak bize.verem aşısı 2. ayda mı oluyor ki
evet canım 2. ayda oluyor koldan yapılıyor.
toplam 3 aşı oluyor 2. ayda. bizde 25 inde gidicez :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…