2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
oohh misss.
senin kız yalancı çıkardı hakkaten seni
e artık büyüyor annesi oyalanmayıda öğreniyor

özel msj attım cnm :)

İznim bayram sonu bitiyor bende sgk ya tekrar bir uğrayayım bu rapor parasından hariç birşey sanırım öyle mi? saol canım..

masallahhhhhhhhhhhhhh

canım benim oğlan ilk zamanlar öyle uzun uzun emiyordu. şimdi en fazla 15 dk duruyor. doyunca kendi çıkarıyor ağzından memeyi. bende en erken 2 saat arayla veriyorum. toksa zaten azıcık emiyor onlarıda yutmadan çıkartıyor. birde emzik alıyor mu oğlun?? memeyi çıkarınca ben ağzına emziği veriyorum emmeyi çok seviyor. onla oyalanıyor. beni emzik yapmıyor.

kızlar ben devlet memuruyum bizde doğum yada süt parası alıyormuyuz acaba ben hiç bi evrak felan vermedim bide doğum izni 18 hafta mı oldu

ben bır aylıkken cıkardım tırnakları uzayınca takıyorum babası kesınce cıkartıyorum dun acıktı 4 parmak cızdı yuzumu el becerısının arttığını gormek benı mutlu edıyo kızlar bazen emzık agzından dusecek oluyo elıyle tutuyo yada emzıgı ıstemıyo ısaret parmagını ucundan gecırıyor attırıyor mememı avucluyo

ben sap sımleks kullanıyordum nurse haveys aldım ondan daha memnun kaldım gercı bu ılacların etkınlığı bebekten bebege değişiyo

benim oğlum gece ağlamıyor çok sükür ama ben uyandırıyorum istemeden her emzirdiğimnde babasını ama sabahları işe gitmeden veriyorum kucagına gazını cıkartıyo uyutuyo ole gidiyo bende dinlenmiş oluyorum en azından

aminnn canım Allah hepimizin evine huzur versın

hastaneden on gunluk rapor alıp onuncu gunun sonunda kontrole cağrılıyorsun tekrar on gun daha verılıyor toplam 20 gunluk alabılırsın ama 20 gunluk rapor bıttıgınde tekrar alamıyorsun bı gun calışman gerekıyor sonra tekrar 20 gun ben bole yapıcam sonra yıllık ıznımı alacam 26 gun sonrada ucretsız ızın ınsallh ev kıramız cok fazla ama bı yılda oğlumuz ıcın gecsın sonra ev alalım dıye karar verdık esımle

ne asısı olacaksın suzancım tetanoz mu

canım benım oğlum kakasını yaparken gazıyla bırlıkte cıkıyor fıskırıyor vede kopuruyor

benim oğlum en fazla 5 bilemedin 7 dakka duruyo hıc oyle uzun uzun emzırdıgımı bılmıyorum gogsumu sagıncada50- 80cc felan cıkıyo az sutle doyuyor demekkı dıyorum
canım bebişler sağdığında çıkandan daha fazla emiyorlar. onların emiş gücü daha iyi yani. damaklarında eziyorlar çünkü daha çok süt alıyorlar. 80 cc süt çıkıyorsa sağdığında emdiği daha fazladır merak etme

Elbet alisacalar boyle kucakta nereye kadar , kilolarida artti kollarim yoruluyor artik...

Ohooo senin 10 dk iyiymiş canım:))))

ben artık gaz için ilaç kullanmıyorum. o ilaçları versemde vermesemde hergün hemen hemen aynı saatlerde gaz sancısı oluyor oğlumun. ilacın etkisi olduğuna pek inanmıyorum o yüzden. ilacı verincede aynı oluyor vermeyincede. bende bıraktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…