oohh misss.Kızlar nazar değmesin kızım beni yalancı çıkarmaya azmetti :)
2 saat kadar uyudu,uyandı emzirdim şimdi yatırdım kendi halinde oyalanıyo, sesler çıkarıyo.
çıngıraklı bilekliklerini ve patiklerini de giydirdm:) yemeğimi yaptım evi de süpürdüm ohh benden rahatı yok
Bursa daha ağır basıyor 3 müz arasında yarim yarı bursalı bende öyle bi sen kalıyosun bence sizi taşıyalımmmmçok özeniyorum yaa siz böyle buluşup görüşünce. yok mu foto ayliz le kuzeyin ?? varsa bekliyorum face ten
özel bir kurumda çalışıyorum,devlette değil yani; sgklıysan ve doğumdan önceki son üç ay düzenli ödenmişse sigortan doğum parası alıyosun ;bağlı bulunduğun sgk ya uğra mutlaka cnm..
ben bugün gittim,iznim 25inde doluyomuş; 25inden sonra gidip alabilirmişim paramı...
Kızlar nazar değmesin kızım beni yalancı çıkarmaya azmetti :)
2 saat kadar uyudu,uyandı emzirdim şimdi yatırdım kendi halinde oyalanıyo, sesler çıkarıyo.
çıngıraklı bilekliklerini ve patiklerini de giydirdm:) yemeğimi yaptım evi de süpürdüm ohh benden rahatı yok
ben emme saatini hiç aksatmamaya çalışıyorum... saati unutmamam lazım... bu sabah 7 buçukta az emdi 10 da başladı ağlamaya normalde 3 saatten önce vermiyorum... sonra rutine bağladık... 1 de doyurdum... bi de şimdi...[/QUO
saatle emzirmeyi nasıl sağlıyosun...ben ne zaman istese emziriyorum, emmek isteyince ağlaması da değişiyo zaten, emmeye başlayınca da öyle hemen bırakmıyo oğlum sağolsun, bazen bir buçuk saat kalıyo memede, çıldırmak üzereyim. acaba doymuyo mu da sürekli emmek istiyo kızlar, mama vermiyorum, bu arada böyle kusuyo arada, hani kesik kesik derler ya aynen öyle...
bende attıımmmmözel msj attım cnm :)
canım benim oğlan ilk zamanlar öyle uzun uzun emiyordu. şimdi en fazla 15 dk duruyor. doyunca kendi çıkarıyor ağzından memeyi. bende en erken 2 saat arayla veriyorum. toksa zaten azıcık emiyor onlarıda yutmadan çıkartıyor. birde emzik alıyor mu oğlun?? memeyi çıkarınca ben ağzına emziği veriyorum emmeyi çok seviyor. onla oyalanıyor. beni emzik yapmıyor.saatle emzirmeyi nasıl sağlıyosun...ben ne zaman istese emziriyorum, emmek isteyince ağlaması da değişiyo zaten, emmeye başlayınca da öyle hemen bırakmıyo oğlum sağolsun, bazen bir buçuk saat kalıyo memede, çıldırmak üzereyim. acaba doymuyo mu da sürekli emmek istiyo kızlar, mama vermiyorum, bu arada böyle kusuyo arada, hani kesik kesik derler ya aynen öyle...
ben emme saatini hiç aksatmamaya çalışıyorum... saati unutmamam lazım... bu sabah 7 buçukta az emdi 10 da başladı ağlamaya normalde 3 saatten önce vermiyorum... sonra rutine bağladık... 1 de doyurdum... bi de şimdi...[/QUO
saatle emzirmeyi nasıl sağlıyosun...ben ne zaman istese emziriyorum, emmek isteyince ağlaması da değişiyo zaten, emmeye başlayınca da öyle hemen bırakmıyo oğlum sağolsun, bazen bir buçuk saat kalıyo memede, çıldırmak üzereyim. acaba doymuyo mu da sürekli emmek istiyo kızlar, mama vermiyorum, bu arada böyle kusuyo arada, hani kesik kesik derler ya aynen öyle...
canım lor gibi çıkıyorsa fazlasını cıkartıyordur ayrıca teyzeler diyorkı bu durumu sutun yarıyor bence her ıstedıgınde emzirmek iyi değil meme ile oynamaya baslıyorlar yanı benım oğlum ole yapıyor babası dıyor resmen memenı oyuncak yapmısbende artık emzıkle sallamakla oyalıyorum artık ıkı satte bı acıkıyo cok sukur geceleri daha iyi
canım benim oğlan ilk zamanlar öyle uzun uzun emiyordu. şimdi en fazla 15 dk duruyor. doyunca kendi çıkarıyor ağzından memeyi. bende en erken 2 saat arayla veriyorum. toksa zaten azıcık emiyor onlarıda yutmadan çıkartıyor. birde emzik alıyor mu oğlun?? memeyi çıkarınca ben ağzına emziği veriyorum emmeyi çok seviyor. onla oyalanıyor. beni emzik yapmıyor.
benim oğlum en fazla 5 bilemedin 7 dakka duruyo hıc oyle uzun uzun emzırdıgımı bılmıyorum gogsumu sagıncada50- 80cc felan cıkıyo az sutle doyuyor demekkı dıyorum
bakın araştırırken değişik bişi daha buldum
enteresanmış ilk defa görüyorum
Baby Memory Print 3D Fanus Ceviz - e-bebek.com
baska yenı bı huy edncekse boyle kalması daha hayırlı ozamn
orası oyle canım normalde yerımden kpırdatmıyordu oglum ama smdı masallah uyansada kendı kendne oyalnıyor ınsallah deguısmez ben bı anda bukdr cok uymasını hanı bı halsızlıgımı var dıye korkmusdum karnını doyurmak ıcın uyanyor ama snaırım bısı yok
su gezme olayına baslayamdık bı turlu daha yorgunluugumu atamdım ustumden doktrum bebek arabsına at bebegı yuryus yapın brlıkde ıkınzde ıyı gelır dedı her kontrolde soryor basladnmı dye bende utanark henuz degıl dyorm kızyor
ya cnm gecmıs olsun bızde pamukcuk tam olmadıda kusmadan sonra kalan brıkntler oluyor agznda bezle bende slmeye calsıyorm cnku onu cıkaramadıkca oguryor uyumyor ama elımı agzna sokncada kusmak ıster gıbı hareket yapyor bende ustelemedım bırazcık su veryorm okdr
canım anakucagnı ben ılk 1 ay yatak olrk kullandım smdı muzıgını acyorm yatryorm oyalanması en fazla 10dkka suryor.. sanırım dhaa anlmyor bu ayın sonnda oyuncaklarla bıraz daha ıyı anlasabılr alsan rahat edersın.
cnım cıkarmakla ıyı yapmıssın bız 1.haftdan berı cıkardık. ellrını kulalnyor dedgn gıbı emıyor hele emerken memeyı mıcıklaması cok komıktırnaklarnı uyrken 4 gune bır kesyorm ama
kızlar bızımde gaz olayımız var ama pırtlatabılıyor en azndan ben sabahları kayısı cayı mutlaka aksam yatmadan kımyonlu rezene cayı ıcıyorum. bunlar banada onada ıyı gelıyor..
bızı en cok rahatsız eden kusma olayı emdıkden sonra en az yaırm saat onn kusmasnı beklyorz yoksa uysda uyanıyor bazen agznn kenarından akıtyor bazen gazla bırlıkde kesık kusyor. 2gune bırde resmen posa atıyor dolu dolu ve katıya yakın bsekılde cok garıbme gdyor ndr bu peynırlesme olayı hala anlamdım..
Valla kizlar bende solim siz yine iyisiniz benim koca bebek aglayinca uyuyamadi geceleri biz halen ayri yatiyoz bbekle ben oturma odasjnda kocam yatak odasinda uyuyor ben daha zor durumdayim bide bu bebek hep yasina kadar aglarsa ayrimi yatcaz dedim evt dedi
ben varımm :))) hatta 2 yıl bile izin alabilirim.. benim 26 eylülde iznim bitiyor, 14 ekime kadar rapor alacağım 14 ekim-14 haziran ücretsiz izin kullanacağım. maaşı geri ödememek için.
valla eşim olmasa ben zorlanırdım Allah razı olsun ondan Alllah acısını ağrısı göstermesin canım kocam yaa
canım nasıl rapor alacaksın?
kızımda, doktorum 15 gün verdi -şimdi 10 günden çok veriliyor mu bilmiyorum-
aile hekimi 3, başka hekim 5 başka kadın doğumcu 7
zar zor ayın 14 ü yapıp ücretsize çıkmıştım..
şimdi uğraşmak zor geliyor bin nazla rapor veriyorlar..
mrb larr ası olduk geldıkkk............koldaa aglamadı ama bacaklarında ugundu paşammmaz kaldı bnde aglacaktım mınık ellerını tuttum sımdı calpol verdım 8 st bır ates olursa 37,5 gıbı 3 st dede verebılırsın dedııı
sıze yazıyorum bnm ası gunumde gelmiş ama bebegımı tutmakda zorlanırım fılan due p.tesı olucam sız oldunuz mu agrı sı oldumu sızınkınınnnn:44:
merhaba anneler
bende temmuz annesiyim...30 temmuzda minik aslanımı kucağıma aldım..son bir haftada 3 kere bezini alırken sulu köpüklü kaka yaptı...doğduğundan beri bir kaç kerede fışkırır tarza sulu kaka yaptı..bizim gibi olan var mı...
canım bebişler sağdığında çıkandan daha fazla emiyorlar. onların emiş gücü daha iyi yani. damaklarında eziyorlar çünkü daha çok süt alıyorlar. 80 cc süt çıkıyorsa sağdığında emdiği daha fazladır merak etmebenim oğlum en fazla 5 bilemedin 7 dakka duruyo hıc oyle uzun uzun emzırdıgımı bılmıyorum gogsumu sagıncada50- 80cc felan cıkıyo az sutle doyuyor demekkı dıyorum
bu yazdıklarından sonra koşarak gidip anadizi alasım geldi inan.
eşimle bir daha konuşayım ben şu işi. ona kalsa hemen alalım diycekte işte ben çok kararsızım. keşke hamileyken karar verdiğim anda alsaydım. herkes bişey dedi vazgeçmiştim bende. şimdi çalışmadığım için bişey alırken bikaç kere düşünmek gerekiyor.
Bebeği gündüz uyumayan bayanlar,
Ev işlerinizi, yemeğinizi nasıl hallediyosunuz?
Kişisel bakımınızı nasıl yapıyosunuz.
Ben resmen dağıldım
İşlerimi yapamıyorum. Bizim kız kendi kendine en fazla 10 dk duruyo, sonra başlıyo mıkırdanmaya.
ben artık gaz için ilaç kullanmıyorum. o ilaçları versemde vermesemde hergün hemen hemen aynı saatlerde gaz sancısı oluyor oğlumun. ilacın etkisi olduğuna pek inanmıyorum o yüzden. ilacı verincede aynı oluyor vermeyincede. bende bıraktım artıkben bır aylıkken cıkardım tırnakları uzayınca takıyorum babası kesınce cıkartıyorum dun acıktı 4 parmak cızdı yuzumuel becerısının arttığını gormek benı mutlu edıyo kızlar bazen emzık agzından dusecek oluyo elıyle tutuyo yada emzıgı ıstemıyo ısaret parmagını ucundan gecırıyor attırıyor mememı avucluyo
ben sap sımleks kullanıyordum nurse haveys aldım ondan daha memnun kaldım gercı bu ılacların etkınlığı bebekten bebege değişiyo
2013 uzun kollu temmuz anneleri olduk hep birlikteElbet alisacalar boyle kucakta nereye kadar , kilolarida artti kollarim yoruluyor artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?