2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar laptamıl kullanıp faydasını gören var mı? Ben aldım tadı da guzel ama cok bı fark goremedım doğrusu

Lactamil demek istedin sanırım.Bende içiyorum.Fark olarak sütün çoğalmasını kastediyorsan bu sütü çoğaltmak için değil daha verimli süt için.Sütün kalitesini arttırıyor.Çoğaltmak için ben humana still tea kullandım baya fayda etti bende.

oo kalabalığız herkes bebeleri uyuttu galibaaa :119:
yuupppiiiii:81::81:

Son düzenleme:

Ben saldım gitti; annem varsa o yanimdayken her seyi yapiyorum ama o yoksa yemek bile yiyemedigim oluyor. Hatta oyle ki bazen annemlere gidince banyo yapiyorum dusun yani :)
He binde esim cok yardimci. O sabah 9-10 gibi ise gidiyo gitmeden once bi saat kadar oyaliyo ben uyuyorum gece de 10 gibi geliyo hem kiziyla vakit geciriyo hem uyutuyo. Bende bu arada evi topluyorum cunku aksam kizimla cebellestigim icin savas alani gibi oluyo:) ertesi sabah icin evi hazirliyorum.

Gecmis olsun atlatmissiniz aşıyı. senin kendin icin dedigin ne aşısı canım?

yaw o still tea bende işe yaramadı çok umutluydum halbuki
ben karnımı güzel doyurursam sütüm oluyo bunu anladım en az 3lt su içiyorum tabi ama mesela ece beni çok yorarda fazla bişi yiyemezsem sütüm az oluyor
ne yediğin önemli tabi gün içinde, fakat düzenli yemek yemekte önemli bence

hade ben kaçar kız uyudu fazla oyalamadan bende yatayımda enerjik olayım demi
ya varyaa hamileyken 12 saat uyuyodum nerdeyse, hey gidi heeeyyy
işe bak yarım saatin hesabını yapıyoruz şimdi
her odada saat var neyse allahtan gece uyuyor bunada şükür naapalım

iyi geceler tatlı annişleerrr ve ballı kaymaklı kuzucuklarıııı

merhablar kıslarr suanda eısmın ayagınd apaşam sızlanıyo uykuya dalınca gerı uyanıyoo calpol verdım bu 3..oldu sbhdan beriii atesı hafıf varrr 4-5 st ara ıl everdım calpolunu yoksamm agrısı oldundan dayanamıyoo gıbımmmm

hayı hayırlısı geceyı kolay atlatmak dılegımleeeeeee

yok cnm burdan tanişiyozz
aa nıe kinee nıreye gızz ne gusel tanısmıssınız ıste gıtme ne olurr gıtmeeeeeeeeeeeeeeeeee:26:

heraldee cnm yaa ebe dedı ama unuttummmm
sagolasın cnm ınsl ecede rahat uyurrr

ya kızlar bişi sorcam aklımdayken
geceleri telsiz olmadan bebekini ayrı odasında yatıran varmı?
herkes bebeğinin yanındamı yatıyor?

bizimki yatağı yanımızda olduğu halde bizimle yatıyoo :))) walla 1 metre uzaktaki yatağına bile koyamıyoruz,ortamıza alıyoruz yatağa enine yatıyoruz;alıştık artık napalım ...başka odaya nasıl yatırcam bilmiyorum

bende aldırcam galiba anakucağını.bana sanki severmiş gibi geliyor. syani, ben sevsin istiyorum

bende bu haftasonu bakıcam ,galiba bizde alıcaz,hiçbiriş yapamıyorum,mesela bugün uyumadıda hiç mecburen full kucağımdaydı,ben bile bişey yiyemedim ,ee bişey yiyemeyince sütte yok bugün poffff

bizde e bebekten albüm aldık,önünde alçı vardı çok güzel; bastık ayağını koyduk albümün kapağına ,içinede resimleri çok hoş oldu :)))

eşim gelmeden hiçbirşey yapamıyorum :S
kişisel bakımmı o da ne :S
napayım bende kendi kendime diyorumki; maximum oğlumla vakit geçireyim işe başlayınca zaten bu günleri arıcaz

yaw ben şu doğum parasını 15günle kaçırdım
15 gün önce olsaydı sigortam iyiydi yaa

tühh kötü olmuş yaa; yatan maaşın 3 katına kadar alıyosun :S

Kızlar laptamıl kullanıp faydasını gören var mı? Ben aldım tadı da guzel ama cok bı fark goremedım doğrusu

ben Hip'in bitki çayını aldım,emziren anneler için destekleyici ama henüz bi artma yok; tadı da güzel değil :S
humananın çayını alıcam ;

selam kızlar nasılsınızzz bebıslerınız nasılll bızımkısı yıkandı sımdı mışıl mışıl uyuyor geceye hazırlık yapacak anlasılan

kızım 53 günlük oldu geçenlerde kakasını yapamıyodu bırden yaptı rahatldı melegım ama 2 gundur yıne yapamıyor sızde oyle seyler oluyormu cok tedırgınım doktora alacam sanırım

göğüs ucu yarana sütünü sür ve kurumasını bekle..kurumasını bekleyemezsen bebişlerle biraz zor oluyor avent in göğüs kalkanını al.onu kullanabilirsin..

Olmazmi cnm ;kaka derdi cogu kiside var, ben resmen kaka yapti diye dans ettim dun:))
yapamayinca cok huzursuz oluyo uyuyamiyo; eldende masaj disinda hicbirsey gelmiyor
allah yardimcimiz olsun ...

Olmazmi cnm ;kaka derdi cogu kiside var, ben resmen kaka yapti diye dans ettim dun:))
yapamayinca cok huzursuz oluyo uyuyamiyo; eldende masaj disinda hicbirsey gelmiyor
allah yardimcimiz olsun ...

bendeeeeee alkış tutmustummmm esım geldı ne oluyor dedı dedım kı kızımız kakasını yaptı hıc aklıma gelmezdı bırının kakasını yapıpta bu kadar sevınecegımmmm...allah sızlere ve bana sabır versın meleklerımız acı cekmesın..

Uyumuyor uyumuyor ; bugun gunduzde uyumadi bakalim bu gece bizi neler bekliyor; bn yoruldum esime verdim simdi o ayaginda salliyor :s

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler,Bugün mesaimiz 5.30gibi başladı.
Babamızı işe gönderdik, biraz önce uyudu kızım.
Bkalım ne kadar uyucak :)
Ben de size bakayım dedim. Maşallah bizim kızın ateşi olmadı aşıdan sonra, 8 saat aralıklarla ne olur ne olmaz diye ateş düşürücü verdim. Böylece atlattık elhamdülillah.

Günaydın canlar bi sorunumuz var oğlumun burnu cok tıkali fosur fosur sesler geliyor acamiyorum da hele sabah 5ten sonra nefes alamaz hale geliyor bi de geniz akıntısı var galiba midesi bulanıyor kusacak gibi oluyor ,geçen akşam acildeki buruno yazmış ama hic ise yaramıyor açmıyor sizin kullandığınız bi sey var mi oğlum cok rahatsız

Cnm benim oğlum da ole serum fizyolojik var adi physioligica gifrer bundan iki deliğine damlatiyorum uc dort damla sora burun aspiratoruyle cekuyorum valla solemesi ayip daha demin koca bi pislik cikti oglumda cok rahatsiz oluuo mamasini bile yemek istemiuo bi dene istersen bide sunu diyeyim burun aspiratoru kullanmuuosan damlalari damlattiktan sora bebek hapsuruyo zaten olede rahatliuo burnu

lactamil içiyorum ben, tadı çok nefis zaten. sütümü artırdı mı bilmiyorum ama lactamil de d,e kalsiyum vitaminler felan var anne vücudunu destekleyici yani, beslenmeme çok dikkat edemediğim için içiyorum.

göğüs ucu yarana sütünü sür ve kurumasını bekle..kurumasını bekleyemezsen bebişlerle biraz zor oluyor avent in göğüs kalkanını al.onu kullanabilirsin..

kalkan aldım kullandım ama kalkan kahverengi bölgeye masaj yaptığı için süt akıyor devamlı nemli kalıyor meme ucu, nemliyken de yaralar kapanmazmış kuruması gerekirmiş. bi de göğüs ucu koruyucu aldım onu takıp onla emziriyim diye o daha da yara yaptı çünkü o koruyucuyla sadece ucunu emiyor daha beter kanadı dün hiç vermedim göğsümü sağıp biberonla verdim bugün emzirdim pek acımadı sanırım iyileşiyor gibi Allahım sabah akşam dua ediorum inşallah iyileşir yaa yoksa emzirmek işkenceye dönüyor

kızlar günaydın...bi arkadaş bebişlerle nasıl vakit geçirdiğinizi sormuş, o benim de büyük derdim... bazen o kadar yorgun o kadar halsiz oluyorum ki bebişim uyandıktan sonra emzirme gaz çıkarma bez değiştirme vs işlerinden sonra hemen yine uyutmak istiyorum, tabi içim rahat etmiyo istiyorum ki oğlumla ilgilenirken her daim dinç olayım farklı farklı bissürü şey yapayım...Allahım hepiciğimize güç kudret versin...

arkadaslar dun sıze sorduktan sonra ben de fisher-price ın internet sayfasını buldum orada aylara gore bir iki oyun onerisi var, belki sizin de isinize yarar, yanıtlar icin cok cok merci cok fikir verdiniz bana :))

Ne demek:) Youtube'da "bebeğin gazı nasıl çıkarılır" diye bir video var çok işime yaradı bir bak istersen canım:)

bakayım tatlım benim bildigim tek yontem sırtını ovusturmak o da pek hosuna gitmiyor ne zaman omuzuma yatırsam kıyamet, az biraz cazgır benim oglum

ben gunese kafasını da koyuyordum yapmayayım bir daha o zaman aynen ben de pert, annem olmasa ki bir haftalıgına gidecek simdi evine ne yapacagım bilmiyorum

benim 192 tl idi dogum parası sanırım, bizimki oynasan da oynatsan da en fazla 5-10 dk duruyor uyudu sandım bir yorum okuyup begenene kadar uyandı eglencesi de oyle cabuk sıkılıyor yavrum, isin tuhafı donence almadım henuz gorumcem verecegim dedi vermedi de ben de istemedim ama anakucagının muzikli oyncagı var bazen onu takıyorum dun bir de mendili bagladım oyuncaga eline vermeye calıstım hani cektikce sesi gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…