bendee bendeeeeeiçimden geldi söylemek;
kızlar burayı seviyorum..
bende huyunun düzeliceği günü sabırla bekliyorum, sırtı yere değdimi basıyor çığlığı.Hoşbulduk ceydanın teyzeleri.
Bizim kiz biraz huysuz. Bana hic bir iş yaptirmiyor, babası istem gelsede bir an önce yemek yesek, ortalığı toplayıp temizlik yapim diyorum. Inşallah gazı azaldığında düzelir.
Canlar selaaam,
Benim tostos kızımın da kalçaları guzelmis :)
Prensesceyda aramıza hoşgeldin tatlım, gazlı bebekler kervanına
Bebekleri uslu annelere sesleniyorum alın gelin onları benimkine bi el versinler :) benimki 45 gunluk acaba kucuk oldugu icin mi boyle?
Bi de yine alakasız bir yerden konuya giricem ama benim 2 arkadasim dogum yapti iki tanesi de yapacak. Hepsi erkek. Guzel biseyler hediye almak istiyorum :) bana da bircok hediye geliyor bazisini maalesef kullanamiyorum ya cok buyuk ya bastan savmak icin alinmis (yanlış anlamayın lutfen ama besbelli oyle) bu yuzden kullanissiz; degistiremediklerim de var. Bircok seyi zaten kendimiz almis oluyoruz coktan. Peki size ne alinsa ya da alındı da mutlu oldunuz?
mrb kızlar..... en son ne yasdım onu bile hatırlamıorum.. cünküüüüü işe başladımm ve kafamı kaşıcak vaktim yok... 11 temmuzda oğlumla buluştukk .. 2. ayımızı bitirdik yanii.. ama benimm aslan oğlummm doymuoo.. ama bunu hemşire ablaları anlamamak da ısrar edio.. sizin bebişleriniz 1 öğünde kaç ml anne sütü üçiooo?
kızlar kalca ultrasonumuzun sonucu ıyı sukurler olsun. bırazcık ufakcık sorun cıkanlarda uuzlmesın dun bı cocuk gordum halımıze cok sukrettım atlatılmcak bısı degıll.bebegın ayagına kordon dolanmıs kopuyormus nerdeyse ayagı ıce donmus smdı dısa donsun dıye demırden ayakkabı var bıde ortasında koca demır ve bu 4 yasına kadr boyle devam edıcek Allah ım acıl sıfalar versın. cok zor cok huzursuzdu bacaklarnı acamıyor kapayamıyor sureklı ındırp ındırıp kaldryor sınırınde koca demırı bıle..
ultrasondan sonra doktor kontrol ettı benım oglanın azcık ısılık gıb bısı vardı vucudunda bakdı bısı degıl bu dedı ama puturcukde degıl sdce vucdunda kırmızı ufak benkler ele bısı gelmıyor. smılk krem fln vermcem gecer dedı. hırıltı mevzusunu sordum sureklı dmalasını yap usutmesı yok ıyı dedı hırıltı olabılr dedı yanı endıselenmeyın kızlar. ben grp oldm 2 gundur ona gecmesın dıye 10dkkaya bır ellerımı yıkcakmısım bıde maske kullanıcakmısım kendım de bıtkı caylarıyla ıyılesmeye bakıcakmısım 3 gun ıcınde oksruk yada ates gıbı bısı olmassa ona bulasmamıs demekdır dedı. ınsallah bulasmaz.
doktorumuz emzık verdırmeyın dıyor e ozamn sureklı memede yasıcaz tamam dedım bısı demedım ustnu gydrrken kusdu pcete almaya uzandım yalnız bırakma sakın dedı onada tamam deık bırazcık azarlandık yanu:) ama bebıslermız ıcın katlanalım npalım
boy 58 cm dedı kıloda 5.300 15 gunde 700 gram sadece anne sutu masallah bıze:)
buda kontrol sonrası ılk mcdonals zıyeretmızden bır kare hepınız mucxxxladıkk:)Eki Görüntüle 802527
Canlar selaaam,
Bebekleri uslu annelere sesleniyorum alın gelin onları benimkine bi el versinler :) benimki 45 gunluk acaba kucuk oldugu icin mi boyle?
Bi de yine alakasız bir yerden konuya giricem ama benim 2 arkadasim dogum yapti iki tanesi de yapacak. Hepsi erkek. Guzel biseyler hediye almak istiyorum :) bana da bircok hediye geliyor bazisini maalesef kullanamiyorum ya cok buyuk ya bastan savmak icin alinmis (yanlış anlamayın lutfen ama besbelli oyle) bu yuzden kullanissiz; degistiremediklerim de var. Bircok seyi zaten kendimiz almis oluyoruz coktan. Peki size ne alinsa ya da alındı da mutlu oldunuz?
bendee bendeeeee
bende huyunun düzeliceği günü sabırla bekliyorum, sırtı yere değdimi basıyor çığlığı.
inan bazen akşama kadar aç kaldığım bile oluyor iş yapmayı fln bırak yane,
üstelik biz 82 günlük olduk hala bi gelişme yok, benim emekliyeceği güne kadar umudum bile yok
anca o zaman düzelir heralde
bi ark. sormuş dişi kaşınan varmı diye, benimkini eli hep ağzında bayağı iştahlı çekiyo cok cok , ama dişi değildir heralde yaa
kısçeler aranızda dişleri kaşınan bebiş var mı :)
kızlar kalca ultrasonumuzun sonucu ıyı sukurler olsun. bırazcık ufakcık sorun cıkanlarda uuzlmesın dun bı cocuk gordum halımıze cok sukrettım atlatılmcak bısı degıll.bebegın ayagına kordon dolanmıs kopuyormus nerdeyse ayagı ıce donmus smdı dısa donsun dıye demırden ayakkabı var bıde ortasında koca demır ve bu 4 yasına kadr boyle devam edıcek Allah ım acıl sıfalar versın. cok zor cok huzursuzdu bacaklarnı acamıyor kapayamıyor sureklı ındırp ındırıp kaldryor sınırınde koca demırı bıle..
ultrasondan sonra doktor kontrol ettı benım oglanın azcık ısılık gıb bısı vardı vucudunda bakdı bısı degıl bu dedı ama puturcukde degıl sdce vucdunda kırmızı ufak benkler ele bısı gelmıyor. smılk krem fln vermcem gecer dedı. hırıltı mevzusunu sordum sureklı dmalasını yap usutmesı yok ıyı dedı hırıltı olabılr dedı yanı endıselenmeyın kızlar. ben grp oldm 2 gundur ona gecmesın dıye 10dkkaya bır ellerımı yıkcakmısım bıde maske kullanıcakmısım kendım de bıtkı caylarıyla ıyılesmeye bakıcakmısım 3 gun ıcınde oksruk yada ates gıbı bısı olmassa ona bulasmamıs demekdır dedı. ınsallah bulasmaz.
doktorumuz emzık verdırmeyın dıyor e ozamn sureklı memede yasıcaz tamam dedım bısı demedım ustnu gydrrken kusdu pcete almaya uzandım yalnız bırakma sakın dedı onada tamam deık bırazcık azarlandık yanu:) ama bebıslermız ıcın katlanalım npalım
boy 58 cm dedı kıloda 5.300 15 gunde 700 gram sadece anne sutu masallah bıze:)
buda kontrol sonrası ılk mcdonals zıyeretmızden bır kare hepınız mucxxxladıkk:)Eki Görüntüle 802527
SELAM kızçeler ve onların melekleri
Geçmişi okudum geçenlerde de okumuşum ama
herkesin banyosunu karıştırmışım galiba
Nasıl okuduysam artık
Ben saçlarıma maşa yapmakla meşgulüm kızçem uyudu...
Aslında gündüzleri az uyuyor geceleri uyusun da gündüz sorun değil...
Gece 1 kere kalkıyor emişmeyeEmip acele acele hemen uyuyor
Çok yoğunuz yazın son günlerinde,güneşin son demlerinde gezip tozuyoruz
Kızçemle gece oturmalarına bebiş görmeye gidiyoruz.Kızçemin maşallahı var
Dilimi ısırıp,totomu kaşıyayımgeçen gece ziyarete gittiğimizde 21.00 da bir yattı
biz misafirlikten 01.00da kalktık ortaokul arkadaşlarım olunca hasret giderdik o saate kadar orada
uyudu.Eve geldik hala kalkmıyor ben de uykusunu bölmedim.sonra 02.30da kalktı ve deli gibi emdi
sonra yine uyku..Biz bu şekilde büyüyoruz doktorum 2.aydan sonra kızınherşeyi kontorl altına alacak
uyku saati,emme saati,oyun saati vs vs...Ben de zaman süre yok o ne zaman isterse
Gündüzleri de ana kucağında oturup beni izliyor sürekli...mutfakta yemek yapıyoruz balkonda çamaşır asıyoruz
odada dans ediyoruz,aguluyoruz sürekli böyle ağlaması yok şükürler olsun
Sabahtan beri dünyanın işini yaptım:renkliler yıkandı asıldı . O ara eşim geldi beraber yemek yiyelim dedi krep yaptım
Sonra beyazlar yıkandı asıldı...Ev toparlandı.Duru'nun çamaşırları toplandı akşama köye gidilecek valizlerimizi
hazırladım...Kışlık biber,dolmalık biber buzluğa atıldı,ev toplandı Duru tekrar uyutuldu ve şimdi bakım zamanıSabah nasıl oluyor akşam anında beliriyor Zaman su gibi akıp geçi,yor
Tam 75 günlük oldukkkkkk sürekli agulayan,oyuncaklarına tepki verev,gülücükler saçan,annesini izlemekten
yorulmayan bir kızçem var ve ben ona deli gibi aşığımmmm
raginda kız bende ilk eldivenden çıkardığımda ellerini buz gibiydi ama bi kaç saat sonra vücut ısısına uyum sağladı.
korktum hala hep böle soğukmu kalıcak die.
ama senin ortamda soğuk diyosun bi denesen bi süre açık bırakmayı belki ısınabilir kendi kendine
bu arada evine kavuşmuşsun gözünaydın cnm:81:
benimkide öğürüyordu. sakinken hep denedim vermeyi. artık uykusu gelince memeyi bırakıyor emziği veriyorum öyle uykuya dalıyor. benim epey işimi görüyor emzikcanım yaa emziği alınca da öğürüyo, midesi bulanıyo zaten atıyo ağzından, emzik veremiyorum o yüzden, anlayacağın memem oldu emzikgündüz bi şekilde geçiyo da sabaha karşı çok zorlanıyorum, 5 gibi kalkıyo emmeye başlıyo, 7-8e kadar yapışıkız... Allah hepimizin yardımcısı olsun, ne diyelim :)
ben bazen tutmuyorum canım ya elimi dinlendiriyorum. çok uzun değil tabide bırakıyorum arada.arkadaslar sıze iki sorum var konusuldu mu bılmıyorum ama
ilki; emzırrken dıger elimizle c seklinde destek vriyoruz ya vermezsek ne olur elim cok yoruluyor da (utangac smiley)
ikincisi, mınnoslarınız emmediginde ve uyumadıgında onları nasıl oyalıyorsunuz, oyun vs oynuyor musunuz, evetse ne tarz oyunlar?
,cnm bazen hala yenıdogan set getrylar onlar hıc ısıme yaramıyor yazlık 3 6 getryolar onlarda yaramıyor yaz bttı zatenO bir numaralı cavap balım amaaa başka populer cevaplar arıyorum :)
merhaba kızlarrrr
geçmişi okudum hergün yeni sıkıntılar yeni çözümler buluyoruz maşaallah bizlere :)
ben evimdeyim hamdolsun nasıl özlemişimmmm anlatamammm
temizlikle uğraşıyorum bir yandan yavrumla düzen oturtmaya çalışıyorum.
kaldığım yerlerde herşeyiyle ben ilgilendim kimseye fırsat vermedim çünkü o rahatlığa alışacağımı biliyordum (herkes kızıyordu ama olsun :)) şimdi avantajını yaşayacağım inş.
5 ayda ev ne hale geldi tahmin edin artık...
elimden iğne vurulmuştum o biraz iyi geldi ağrılarım azaldı çok şükür...
adetim çok az ama hala devam ediyor.eskisi gibi mi sürecek zamanı yoksa uzayacak mı merak ediyorum.zaten çok az oluyorum başından beri anlamadım gitti :26:
bebişlerle nasıl vakit geçiririm diyenler,aylaa göre bebek oyunları var onları bir okuyun derim.ben eline tesbih veriyorum mesela o çekiyor ben çekiyorum o çekerken güzel şeyler söylüyorum.önüne bir oyuncak tutup dokunmasını sağlıyorum.dans ediyoruz bol bol konuşuyoruz masaj yapıyorum.2günde gülmelere başladı yavrum maşaallahhhnasıl tatlı bunlar ya rabbimmmm
ben park yatağın dönencesini açtım 5er dakika oyalandı sıkılmadan aldım hemen.
sonra onu ana kucağının askına koydum ona bakıp oyalanıyor şimdi biraz biraz bakalım ne zaman sıkılacak.size de fikir olsun
kucak isteyen bebeler fena bizde de var biraz.ağlayınca hemen almayın,konuşun,sesler çıkarın,müzik açın,5 dk tvye baktırın.
tek yolun kucak olmadığını öğrenecekler bir şekilde...
kızalr bu arada ben doğuya geldim malummm.evler soğuk bayağıı.tulum ve çıtçıtlı badi giyiyoruz şuan.kafası falan sıcak ama eller buzzz.eldiven takıyorum mecbur hiç istemeyerek elleriyle oynamayı çok seviyor çünkü.acaba üşüdüğü için mi soğuk minik ellerimizzz
cnm bak maşaallah de çok anlatma vakkahi nazara geleceksin diye korkuyorummm.arada mız mız de ağlak de nazarlık olsun
bu arada bebelerini tv karşısında emzikle uyutan anneler nasıl başardınız bir diyiverin yahuuu :))
gözünaydın canım.Canlar selaaam,
çok hoşsun
eller ve ayaklarda kan dolaşımı az olduğundan soğuk oluyormuş canım.merhaba kızlarrrr
geçmişi okudum hergün yeni sıkıntılar yeni çözümler buluyoruz maşaallah bizlere :)
kaldığım yerlerde herşeyiyle ben ilgilendim kimseye fırsat vermedim çünkü o rahatlığa alışacağımı biliyordum (herkes kızıyordu ama olsun :)) şimdi avantajını yaşayacağım inş.
adetim çok az ama hala devam ediyor.eskisi gibi mi sürecek zamanı yoksa uzayacak mı merak ediyorum.zaten çok az oluyorum başından beri anlamadım gitti :26:
bebişlerle nasıl vakit geçiririm diyenler,aylaa göre bebek oyunları var onları bir okuyun derim.ben eline tesbih veriyorum mesela o çekiyor ben çekiyorum o çekerken güzel şeyler söylüyorum.önüne bir oyuncak tutup dokunmasını sağlıyorum.dans ediyoruz bol bol konuşuyoruz masaj yapıyorum.2günde gülmelere başladı yavrum maşaallahhhnasıl tatlı bunlar ya rabbimmmm
sonra onu ana kucağının askına koydum ona bakıp oyalanıyor şimdi biraz biraz bakalım ne zaman sıkılacak.size de fikir olsun
kucak isteyen bebeler fena bizde de var biraz.ağlayınca hemen almayın,konuşun,sesler çıkarın,müzik açın,5 dk tvye baktırın.
kızalr bu arada ben doğuya geldim malummm.evler soğuk bayağıı.tulum ve çıtçıtlı badi giyiyoruz şuan.kafası falan sıcak ama eller buzzz.eldiven takıyorum mecbur hiç istemeyerek elleriyle oynamayı çok seviyor çünkü.acaba üşüdüğü için mi soğuk minik ellerimizzz
cnm bak maşaallah de çok anlatma vakkahi nazara geleceksin diye korkuyorummm.arada mız mız de ağlak de nazarlık olsun
bu arada bebelerini tv karşısında emzikle uyutan anneler nasıl başardınız bir diyiverin yahuuu :))
merhaba kızlarrrr
hoşgeldiinn benim oğlumda 24.07.2013 doğumluuSelam arkadaşlar, bende temmuz annesiyim. 24.07.2013 tarihinde bir kızım oldu. Size hamilelligimden beri katilmak istedim ama üye olmayi bir türlü beceremedim. :) umarım geçte olsa beni aranıza alırsınız.
bunu okumadan az önce aynı şeyi hissediyordummiçimden geldi söylemek;
kızlar burayı seviyorum..
benim oğlum geceleri emdikten sonra kesinlikle gazını çıkarmıyor hemen sızıyor. ne kadar uğraşsamda başaramadım.bende yatırıyorum öyle. gece kakasını bile yapamıyor oğlum. biraz ıkınıyor sonra zor gelip uykuya dalıyoremip uyuyakalınca gazını çıkarabiliyor musunuz??:44:
benimki öyle olduğunda omzumda bekliyorum çıkmadan yatıyor, işte bu geceye öyle girdi:18:
oğlum bak diyorum alttan çıkarken canın daha çok yanacak diyorum
yok olmuyor.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?