2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
içimden geldi söylemek;
kızlar burayı seviyorum..
bendee bendeeeee

bende huyunun düzeliceği günü sabırla bekliyorum, sırtı yere değdimi basıyor çığlığı.
inan bazen akşama kadar aç kaldığım bile oluyor iş yapmayı fln bırak yane,
üstelik biz 82 günlük olduk hala bi gelişme yok, benim emekliyeceği güne kadar umudum bile yok
anca o zaman düzelir heralde

bi ark. sormuş dişi kaşınan varmı diye, benimkini eli hep ağzında bayağı iştahlı çekiyo cok cok , ama dişi değildir heralde yaa

altın

canım oğlun oğluma benzıyomus

bana buyuk kıyafetler geldiğinde güzelse mutlu oluyorum 6-9,12 ay felan canım

canım ayaklarına uzanmaya baslayıncada ayagı emıyorlar cuk cuk

masallah cnm

merhaba kızlarrrr
geçmişi okudum hergün yeni sıkıntılar yeni çözümler buluyoruz maşaallah bizlere :)
ben evimdeyim hamdolsun nasıl özlemişimmmm anlatamammm
temizlikle uğraşıyorum bir yandan yavrumla düzen oturtmaya çalışıyorum.
kaldığım yerlerde herşeyiyle ben ilgilendim kimseye fırsat vermedim çünkü o rahatlığa alışacağımı biliyordum (herkes kızıyordu ama olsun :)) şimdi avantajını yaşayacağım inş.
5 ayda ev ne hale geldi tahmin edin artık...
elimden iğne vurulmuştum o biraz iyi geldi ağrılarım azaldı çok şükür...
adetim çok az ama hala devam ediyor.eskisi gibi mi sürecek zamanı yoksa uzayacak mı merak ediyorum.zaten çok az oluyorum başından beri anlamadım gitti :26:

bebişlerle nasıl vakit geçiririm diyenler,aylaa göre bebek oyunları var onları bir okuyun derim.ben eline tesbih veriyorum mesela o çekiyor ben çekiyorum o çekerken güzel şeyler söylüyorum.önüne bir oyuncak tutup dokunmasını sağlıyorum.dans ediyoruz bol bol konuşuyoruz masaj yapıyorum.2günde gülmelere başladı yavrum maşaallahhh nasıl tatlı bunlar ya rabbimmmm

ben park yatağın dönencesini açtım 5er dakika oyalandı sıkılmadan aldım hemen.
sonra onu ana kucağının askına koydum ona bakıp oyalanıyor şimdi biraz biraz bakalım ne zaman sıkılacak.size de fikir olsun
kucak isteyen bebeler fena bizde de var biraz.ağlayınca hemen almayın,konuşun,sesler çıkarın,müzik açın,5 dk tvye baktırın.
tek yolun kucak olmadığını öğrenecekler bir şekilde...

kızalr bu arada ben doğuya geldim malummm.evler soğuk bayağıı.tulum ve çıtçıtlı badi giyiyoruz şuan.kafası falan sıcak ama eller buzzz.eldiven takıyorum mecbur hiç istemeyerek elleriyle oynamayı çok seviyor çünkü.acaba üşüdüğü için mi soğuk minik ellerimizzz

cnm bak maşaallah de çok anlatma vakkahi nazara geleceksin diye korkuyorummm.arada mız mız de ağlak de nazarlık olsun

bu arada bebelerini tv karşısında emzikle uyutan anneler nasıl başardınız bir diyiverin yahuuu :))

bu arada ellerini ağızlarına götürmeleri emmeleri su akıtmaları 2. ay gelişimiyle alakalı gayet normal.bundan sonra salyalar başlar :)

raginda kız bende ilk eldivenden çıkardığımda ellerini buz gibiydi ama bi kaç saat sonra vücut ısısına uyum sağladı.
korktum hala hep böle soğukmu kalıcak die.
ama senin ortamda soğuk diyosun bi denesen bi süre açık bırakmayı belki ısınabilir kendi kendine
bu arada evine kavuşmuşsun gözünaydın cnm:81:

hımm tamam canım dediğini bir deneyeyim.
teşekkürler cnm sonunda kavuştum evime şükürr :)

benimkide öğürüyordu. sakinken hep denedim vermeyi. artık uykusu gelince memeyi bırakıyor emziği veriyorum öyle uykuya dalıyor. benim epey işimi görüyor emzik

ben bazen tutmuyorum canım ya elimi dinlendiriyorum. çok uzun değil tabide bırakıyorum arada.
diğer soruyas gelince.
ben müzik açıyorum koltuğa yatırıyorum bende yanına oturuyorum ağzına emziğini veryorum. bende pc başında oluyorum hem müziği hem klavyeden çıkan sesleri dinliyor. bir yandan bende onla konuşuyorum. bi süre böyle idare ediyoruz

O bir numaralı cavap balım amaaa başka populer cevaplar arıyorum :)
,cnm bazen hala yenıdogan set getrylar onlar hıc ısıme yaramıyor yazlık 3 6 getryolar onlarda yaramıyor yaz bttı zaten
kıslık 3 6 ıse yarardı aslnda am getırcek olan kmse kalmdı

benım bebegımnde dıkkatı cabuk dagıyor mesela 10dkka bıle durmuyor muzıklı anakucagında kucak da gezcek o yada balkona cıkp etrafı syredcek.D
bu arada canım ellerı bıkacgun once benmknnde buz gbydı kı ben eldvenı cıkarlı bayaa oldu. 2gun taktm eldven ısındı ellerı smdı ıyı bende anlamamısdım

emip uyuyakalınca gazını çıkarabiliyor musunuz??:44:
benimki öyle olduğunda omzumda bekliyorum çıkmadan yatıyor, işte bu geceye öyle girdi:18:
oğlum bak diyorum alttan çıkarken canın daha çok yanacak diyorum
yok olmuyor.........

gözünaydın canım.
hediye konusunda da çok yakın değillerse,mama takımı iyi bir hediye olabilir.ben birkaç bebek görmeye gittiğim yere onu götürdüm.bievinkini.Biev | LION 5 PARÇA MAMA SETİ
çok beğeniyorlar,kullanışlı da.beden oldu olmadı sorunu da olmuyor.tabi daha büyük bir hediye düşünüyorsan bilemiyorum
çok hoşsun
eller ve ayaklarda kan dolaşımı az olduğundan soğuk oluyormuş canım.

merhaba ben 2012 temmuz annesiyim öncelikle hepinize hayırlı uğurlu olsun yavrularınız bebek bakımına dair okumadığım yazı kalmadı diyebilirim halende okuyorum bebeğinin ellerinin ve ayaklarının soğuk olmasının nedeni onu çok giydirdiğinden vücudu çok ısındığı için açıkta kalan eller bir nevi klima görevi görüyor ve vücudu soğutuyor bırak eldiveni daha hafif kıyafetler giydir görüceksin ısınacak eller

Selam arkadaşlar, bende temmuz annesiyim. 24.07.2013 tarihinde bir kızım oldu. Size hamilelligimden beri katilmak istedim ama üye olmayi bir türlü beceremedim. :) umarım geçte olsa beni aranıza alırsınız.
hoşgeldiinn benim oğlumda 24.07.2013 doğumluu

benim oğlum geceleri emdikten sonra kesinlikle gazını çıkarmıyor hemen sızıyor. ne kadar uğraşsamda başaramadım.bende yatırıyorum öyle. gece kakasını bile yapamıyor oğlum. biraz ıkınıyor sonra zor gelip uykuya dalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…