2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Selam arkadaşlar, bende temmuz annesiyim. 24.07.2013 tarihinde bir kızım oldu. Size hamilelligimden beri katilmak istedim ama üye olmayi bir türlü beceremedim. :) umarım geçte olsa beni aranıza alırsınız.

Selam arkadaşlar, bende temmuz annesiyim. 24.07.2013 tarihinde bir kızım oldu. Size hamilelligimden beri katilmak istedim ama üye olmayi bir türlü beceremedim. :) umarım geçte olsa beni aranıza alırsınız.
allah bağışlasın yavrunu canım. o nasıl söz, başımızla beraber :81:

tunaydınlar
hayırlı cumalar ınsallah dolu dolu dua gununuz olsunnn
hayırlı evlatlarımız olsun ınslll
dun gece zor bır gece dii oglumun ası sonrasıı huysuzlanması(ates 36-36,9 arasıydı heppp)ama paşam onuda ıstemediii
gece 11 gıbı basladıı ates dusurucu verdım fakat uykuya dalıyo sıcrıyor derken stt gece 2 gelıyordu uyuduu babayı uyutmadık yan odaya gectık ordada durmadıı salona gectım ana kucgaına(puset e )
koydum hemen daldıı paşamm sonra baba annenın yatagına yattık ılk defaa dalmısım bende hemen gercı st 3 alarm kurduydum atesını olcmek ıcın ama nerdee 4 de esmın gelmesıne uyandım oda uyuyamamısss bıse bakmaya gelmıs bısı uyuyor gorunce gerı dondu yatagınaa sbh 7 gelıyorduuu paşam mırıldandı emmdı gerı uyuduuuu bendeesımın kahvaltısını hazırlaım beraber yedıkkk o ıse ben yataga yenıdenn 1 kdr uyumusuzzz sımdı komsuda kahvaltı ettık paam uyudu bende sıze bakıp evlerı supurucem balkonu yıkadım camasır asıcammm melemen yapıcamm kv malz..gondermıs yapıyım genekı sbhları hazır buluyorumm ustune sogan ve yumurta tmm dırrr canı ceken varsa gonderıyım bakkkgogus sısmesı cok fena gecenlerde bana oldudaaa:26:komsum sagolsun hallettı hemennnnn neyse konudan konuya gectım gene

hos geldın ız cnm ceydanlaa ınsl hayırlı evlat olsun oda gec olsun guc olmasın geldınızyaaaaaaa

SELAM kızçeler ve onların melekleri
Geçmişi okudum geçenlerde de okumuşum ama
herkesin banyosunu karıştırmışım galiba
Nasıl okuduysam artık
Ben saçlarıma maşa yapmakla meşgulüm kızçem uyudu...
Aslında gündüzleri az uyuyor geceleri uyusun da gündüz sorun değil...
Gece 1 kere kalkıyor emişmeyeEmip acele acele hemen uyuyor
Çok yoğunuz yazın son günlerinde,güneşin son demlerinde gezip tozuyoruz
Kızçemle gece oturmalarına bebiş görmeye gidiyoruz.Kızçemin maşallahı var
Dilimi ısırıp,totomu kaşıyayımgeçen gece ziyarete gittiğimizde 21.00 da bir yattı
biz misafirlikten 01.00da kalktık ortaokul arkadaşlarım olunca hasret giderdik o saate kadar orada
uyudu.Eve geldik hala kalkmıyor ben de uykusunu bölmedim.sonra 02.30da kalktı ve deli gibi emdi
sonra yine uyku..Biz bu şekilde büyüyoruz doktorum 2.aydan sonra kızınherşeyi kontorl altına alacak
uyku saati,emme saati,oyun saati vs vs...Ben de zaman süre yok o ne zaman isterse
Gündüzleri de ana kucağında oturup beni izliyor sürekli...mutfakta yemek yapıyoruz balkonda çamaşır asıyoruz
odada dans ediyoruz,aguluyoruz sürekli böyle ağlaması yok şükürler olsun
Sabahtan beri dünyanın işini yaptım:renkliler yıkandı asıldı . O ara eşim geldi beraber yemek yiyelim dedi krep yaptım
Sonra beyazlar yıkandı asıldı...Ev toparlandı.Duru'nun çamaşırları toplandı akşama köye gidilecek valizlerimizi
hazırladım...Kışlık biber,dolmalık biber buzluğa atıldı,ev toplandı Duru tekrar uyutuldu ve şimdi bakım zamanıSabah nasıl oluyor akşam anında beliriyorZaman su gibi akıp geçi,yor
Tam 75 günlük oldukkkkkk sürekli agulayan,oyuncaklarına tepki verev,gülücükler saçan,annesini izlemekten
yorulmayan bir kızçem var ve ben ona deli gibi aşığımmmm

Hayranım canım sana maşAllah önce sana sonra da kızçene :)

Süslü Duru'nun süslü anası:)) daha sık gir özletme kendini

Canım aslında günde altı tane çişli bezi varsa bile doyuyor diyor doktorlar. O kadar kaka yapmasını kriter alma o çok fazla:)) bazen hiç yapmayabilir kaka

canım coook sükür kaka problemimiz yok ama cok gazımız var yavrum aksam 7de cığlık cığlığa 53 gunluk olduk azalmadı

bende neler denedim ama artmıyo sut guzel beslenırsem ıyı oluyo ama ole corba ıle gecıstırırsem bişi olmuyo maalesef o yuzden habıre yıyorum sukur uzerıne kılo eklenmıyo 5 kılorm kaldı hamılelıkten oda gıder yavas yavas

cok sukur yavrularımız cok yormuyor bısıı :)sende sadece anne sutu veryrsun degılmı cnm benımkı neden 2-3 kere uyanıyoo doymyormu kı acabaa tabı maasallahı var paşamın kg bakımındann onde gıdıyruz onunda ılgısı olurmu bılmemmmm:44: suslenınde puslenınde gezmelere gıdın bakımmm ama ozletmeyın kendınısıı cn m benımmm

HOŞGELDİNNNN gel yanımıza kıvrıllll
tabii beben kıvrılmana ızın edersee

paşam uyumuskene namazımı kılayımmm melemenımı yapayımmm

ya ne kadar özeniyorum şu gündüzde uyuyan uslu bebeklere
benimki uyumadığı gibi yatınca direk ağlamaya başlıyo
ilgisini çeken bişey olsa bile 2-3dk. dan fazla bakmıyo, anca gezsin kucakta. ağırlaşınca naapcam hiç bilmiyorum yaa
evasude ne güzel vermiş bile kiloları, benim halim fena, kaldım 70te. 10 kilo fazlam var şuan ve bunun nerdeyse tamamı belimle dizim arasında
evde tek olunnca insanın yemek düzenide olmuyor, eşim geç geliyo, e zırt pırt ben kv.ye gitmek istemiyorum. sağolsun kadın rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor ama olmuyo insanın kend evi gibi.
benimkide özlemiş bizimkiler, hadi gidelim diyip duruyo sürekli. e özleyen gelsin dedim en sonunda ben haftanın 4-5 günü onlara çocukmu taşıycam, ne düzen kalıyo ne bişi. 1 gece diye gidiyoruz geri dönemiyorz, akşam uyku saatine yetişemiyo kociş,
ki bizi eve götürsün, e hadi bugünde kalalım diye diye maşallah evi unutur oluyoruz
yatak odasında kızla beraber yatıyorum oraya gidince, ve bana bu kadar yakın olunca tedirgin uyuyorum, her nefesine uyanıyorum, kendi yatağında yattığı gibi rahat asla uyuyamıyorum. al geldi işte haftasonu bakalım ne yumurtlıcak bu akşam benimki???
bide bi yere gitmek derlenip toplanmak, kızın eşyaları bizim eşyalar hep bana bakıyo, e gel eve tekrar çantaları yerleştir herşey bana bakıyo.
annaaammm hesapta konuşcak bişeyim yoktu ne çok dolmuşum meğerseeee
ayyy sizde olmasanız valla çatlarım yanlızlıktan heralde

hoş geldin..

geçmişler olsun, melemenin afiyet olsun..

hay maşallah.. ben de planlı ve hızlı olmak zorundayım yoksa olmuyor erkenden yemek, çamaşır vs. hallederim..

insanın evi gibisi yok.. kendi eşyan kendi düzenin.. çanta topla yerleştir gerek yok..

Hoşbulduk ceydanın teyzeleri.
Bizim kiz biraz huysuz. Bana hic bir iş yaptirmiyor, babası istem gelsede bir an önce yemek yesek, ortalığı toplayıp temizlik yapim diyorum. Inşallah gazı azaldığında düzelir.

mrb kızlar..... en son ne yasdım onu bile hatırlamıorum.. cünküüüüü işe başladımm ve kafamı kaşıcak vaktim yok... 11 temmuzda oğlumla buluştukk .. 2. ayımızı bitirdik yanii.. ama benimm aslan oğlummm doymuoo.. ama bunu hemşire ablaları anlamamak da ısrar edio.. sizin bebişleriniz 1 öğünde kaç ml anne sütü üçiooo?

içimden geldi söylemek;
kızlar burayı seviyorum..

Bende seviyoruuummm :))

Ay bende başlicam işe nasıl alışabildin mi? Ayrılmak zor geldimi :/ benim kızım her öğünde anne sütü ise 100 ml mama ise 60-90 ml arası içiyor

kızlar kalca ultrasonumuzun sonucu ıyı sukurler olsun. bırazcık ufakcık sorun cıkanlarda uuzlmesın dun bı cocuk gordum halımıze cok sukrettım atlatılmcak bısı degıll.bebegın ayagına kordon dolanmıs kopuyormus nerdeyse ayagı ıce donmus smdı dısa donsun dıye demırden ayakkabı var bıde ortasında koca demır ve bu 4 yasına kadr boyle devam edıcek Allah ım acıl sıfalar versın. cok zor cok huzursuzdu bacaklarnı acamıyor kapayamıyor sureklı ındırp ındırıp kaldryor sınırınde koca demırı bıle..

ultrasondan sonra doktor kontrol ettı benım oglanın azcık ısılık gıb bısı vardı vucudunda bakdı bısı degıl bu dedı ama puturcukde degıl sdce vucdunda kırmızı ufak benkler ele bısı gelmıyor. smılk krem fln vermcem gecer dedı. hırıltı mevzusunu sordum sureklı dmalasını yap usutmesı yok ıyı dedı hırıltı olabılr dedı yanı endıselenmeyın kızlar. ben grp oldm 2 gundur ona gecmesın dıye 10dkkaya bır ellerımı yıkcakmısım bıde maske kullanıcakmısım kendım de bıtkı caylarıyla ıyılesmeye bakıcakmısım 3 gun ıcınde oksruk yada ates gıbı bısı olmassa ona bulasmamıs demekdır dedı. ınsallah bulasmaz.

doktorumuz emzık verdırmeyın dıyor e ozamn sureklı memede yasıcaz tamam dedım bısı demedım ustnu gydrrken kusdu pcete almaya uzandım yalnız bırakma sakın dedı onada tamam deık bırazcık azarlandık yanu:) ama bebıslermız ıcın katlanalım npalım

boy 58 cm dedı kıloda 5.300 15 gunde 700 gram sadece anne sutu masallah bıze:)

buda kontrol sonrası ılk mcdonals zıyeretmızden bır kare hepınız mucxxxladıkk:)

Canım gaz olayı iki aylıkken tavan yapıp sonra azalıyormuş az kaldı sık dişini:)
Maşallah çok tatlı bebişimiz:)))

Canlar selaaam,

Benim tostos kızımın da kalçaları guzelmis :)

Prensesceyda aramıza hoşgeldin tatlım, gazlı bebekler kervanına

Bebekleri uslu annelere sesleniyorum alın gelin onları benimkine bi el versinler :) benimki 45 gunluk acaba kucuk oldugu icin mi boyle?

Bi de yine alakasız bir yerden konuya giricem ama benim 2 arkadasim dogum yapti iki tanesi de yapacak. Hepsi erkek. Guzel biseyler hediye almak istiyorum :) bana da bircok hediye geliyor bazisini maalesef kullanamiyorum ya cok buyuk ya bastan savmak icin alinmis (yanlış anlamayın lutfen ama besbelli oyle) bu yuzden kullanissiz; degistiremediklerim de var. Bircok seyi zaten kendimiz almis oluyoruz coktan. Peki size ne alinsa ya da alındı da mutlu oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…