- 3 Eylül 2013
- 13
- 6
- 286
allah bağışlasın yavrunu canım. o nasıl söz, başımızla beraberSelam arkadaşlar, bende temmuz annesiyim. 24.07.2013 tarihinde bir kızım oldu. Size hamilelligimden beri katilmak istedim ama üye olmayi bir türlü beceremedim. :) umarım geçte olsa beni aranıza alırsınız.
hos geldın ız cnm ceydanlaa ınsl hayırlı evlat olsun oda gec olsun guc olmasın geldınızyaaaaaaaSelam arkadaşlar, bende temmuz annesiyim. 24.07.2013 tarihinde bir kızım oldu. Size hamilelligimden beri katilmak istedim ama üye olmayi bir türlü beceremedim. :) umarım geçte olsa beni aranıza alırsınız.
Selam arkadaşlar, bende temmuz annesiyim. 24.07.2013 tarihinde bir kızım oldu. Size hamilelligimden beri katilmak istedim ama üye olmayi bir türlü beceremedim. :) umarım geçte olsa beni aranıza alırsınız.
Merhabalar kızçelerimmmm ve onların melekleriiiii
Geçmişi bitirdim hele şükür rahatladım
Kızçemin 3 aşısından sonra ateşi en fazla 36.5 oldu ama yine de sıcak sıcaktı
Şimdi uyuyor ve sıcaklık devam ediyor hala....
Geçmişi okurken kağıda not aldım şimdi tüm konulara değinmek istiyorum kendimce
NDD canımcım aşılarımızı sağlık ocağında olduk.Kalça ultrasonumuz hastanede
80 tl gibi bir fiyat ödedik ultrason için....
NNESEKUSSS ateş olayı aşıdan sonra en fazla 36.5 oldu ama sıcak yavrum
CİNSEL İlişki ben normal yaptığım için çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı
:1Asayiş berkemal...Ben korunmuyorum hap filan içemem spiral de takmam
eşim düşünsün
VAJİNA şeklinden bahsetmişsiniz dert edenler olmuş yavrucuklarım daha çok tazeyiz biz
ben de herhangi bir sorun yok ama yine de beklemeliyiz üzülüpte sütlerimiz mi gitsin??
Çatlağım yok buna şükür ediyorum ben
HIÇKIRIK benim kızçem de tek derdim bu...İçi çıkıyor emziriyorum
geçiyor ama bazen çok doyduğu için emmek istemiyor....Neyse tek sorunumuz bu olsun
Bu arada gaz sorunundan bahsetmişsiniz ben henüz hiç yaşamadım(maşallah deyin)
Doktorumuz da şaşkın :44::44::44::44::44:Ama kızçemi görünce çok mutlu oldu...Bit bebek 10 günde bu kadar mı değişir dediKöy havası yaradı kuzuma
58 cm ve 5350 gr olmuşuz
Kalça ultasonumuz da temiz maşallah
ESKİ KİLOMA dönmeme 1 kilo kaldı fakat ben de kalça genişliğinden şikayetçiyim:26::26::26::26::26:
Bazı kotlarıma giremiyorum normal doğumla alakası var mı bilmiyorum:26::26::26::26::26:
Buna da şükür diyelim
SPOR a başlayacaktım dün ama kızçemin aşılarından dolayı olmadı
Bu hafta olmaz herhalde haftaya 3 gün gideceğim.EVDE de pilates yapıp kalçaları eritmem lazım....
Eşim çok beğenip kıskansa da ben eritmek istiyorum
REGLİ de oldumeskisi gibi 3 gün sürdü fakat bazen akıntı oluyor
BEBEĞİNİZİİN GÜLMESİ ve takip etmesi ile konuşmuşsunuz acele etmeyin zamanı var herşeyin
benimki beni kapıdan çıkana
kadar takip ediyor sonra da iç çekip kafasını çeviriyor.Deli gibi sesler çıkarıyor bayılıyorum aguularına
HAtta küçük kurt yavruları gibi uluyorrrrr
AŞILARDAN önce ateş düşürücü ya da fitil vermeyin ki bebişleirmizin aşıya karşı direncini görelim
BEBO VE SUZAN tatildeydim kızçelerrrrrr merak edip sormuşsunuz seviyorum sizleriiiiii
ACENUUUU KISSSS helal sana kilolar verilmiş maşallah sana çok kilo alan daha çabuk
veriyor maşallah sana
RAGİNDA geçmiş olsun canım benimmmmmmm
NDD gözün aydın canım
EMZİRİRKEN muhakkak önlük takın ben sürekli önlük ile emziriyorum ve kıyafet sorunumuz olmuyor
NİNNİ derken bir azeri ninnisi var ATEM TUTEM BEN SENİ yazın you tube benim kızçemin çok hoşuna
gdiyor onu ezberledim ve kadının ses tonu gibi yumuşak söyleyince hemen dalıyor
SÜT YAPANNNLARRRR:Ben denedim inanılmaz oluyor hatta burada tarifler bile verilmiş.
SOĞUK AYRAN AŞI....Yoğurdu dereotu derken hem tok hem sütlü nuriye oluyorsunuz
BİR de haftada bir ya da iki kez parça kırmızı eti yağsız tavada kızartıyorum kısık ateşte
yanına sadece makarna haşlar gibi bulgur haşlıyorum yağsız tuzsuz...Bayılıyorum bu şekilde
tüketmeye....GELSİn sonra SÜTLERRRRRRR
Az önce sağdım uyanmadan tek memeden 120 cl çıktı(maşallahhhhh deyin)
Sağmadan sütler artmaz zaten acı veriyor insana.....Ve her daim SUUUUUUUUUUUUU
Ben gebeyken de çok içtim biliyorsunuz zararını görmedim henüz
Çok mu konuştum ama sizleri çok özledimmmmm inanılmaz
REsimlerinize bayıldım sünnet olan erkeklerimize maşallah
Hemen iyileşsinler....
Bu arada ben kızçemi koltuğa düşmeyecek şekilde yatırıyorum tvde müzik açıyorum
Ama onu tvyi görmeyecek şekilde yatırıyorum....Ağzında emzik uyuyor ben o arada iş güç yapıyorum
Sıcak olduğu için sürekli kucakta pişiyoruz kendisi de sevmiyor daralıyor çünkü
PARADOKSUMMMM ECE miz çok büyümüşşş maşallah ona
ALLAH'ım nazarlardan korusun meleklerimizi
TATİLDE 5 saat kadar kayınvalideme bırakıp denize gittik inanılmaz keyif aldım
aklım kzıçem de olsa da eğlendim...Ama memeler şişti eve gelir gelmez sağdım ve
attım.Çünkü sıcağın altında sütler meme de bile ekşiyormuş ve bebek rahatsız oluyormuş
(kayınvalidemden bir bilgi eskilerin tecrübesine inanırım)
ELDİVENlerini daha çıkarmadım tereddütteyim :26::26::26::26:
Ayyyyy bitti herhalde uamrım okumaya gözleriniz vaktiniz yeter
Süslü Duru'nun süslü anası:)) daha sık gir özletme kendiniSELAM kızçeler ve onların melekleri
Geçmişi okudum geçenlerde de okumuşum ama
herkesin banyosunu karıştırmışım galiba
Nasıl okuduysam artık
Ben saçlarıma maşa yapmakla meşgulüm kızçem uyudu...
Aslında gündüzleri az uyuyor geceleri uyusun da gündüz sorun değil...
Gece 1 kere kalkıyor emişmeyeEmip acele acele hemen uyuyor
Çok yoğunuz yazın son günlerinde,güneşin son demlerinde gezip tozuyoruz
Kızçemle gece oturmalarına bebiş görmeye gidiyoruz.Kızçemin maşallahı var
Dilimi ısırıp,totomu kaşıyayımgeçen gece ziyarete gittiğimizde 21.00 da bir yattı
biz misafirlikten 01.00da kalktık ortaokul arkadaşlarım olunca hasret giderdik o saate kadar orada
uyudu.Eve geldik hala kalkmıyor ben de uykusunu bölmedim.sonra 02.30da kalktı ve deli gibi emdi
sonra yine uyku..Biz bu şekilde büyüyoruz doktorum 2.aydan sonra kızınherşeyi kontorl altına alacak
uyku saati,emme saati,oyun saati vs vs...Ben de zaman süre yok o ne zaman isterse
Gündüzleri de ana kucağında oturup beni izliyor sürekli...mutfakta yemek yapıyoruz balkonda çamaşır asıyoruz
odada dans ediyoruz,aguluyoruz sürekli böyle ağlaması yok şükürler olsun
Sabahtan beri dünyanın işini yaptım:renkliler yıkandı asıldı . O ara eşim geldi beraber yemek yiyelim dedi krep yaptım
Sonra beyazlar yıkandı asıldı...Ev toparlandı.Duru'nun çamaşırları toplandı akşama köye gidilecek valizlerimizi
hazırladım...Kışlık biber,dolmalık biber buzluğa atıldı,ev toplandı Duru tekrar uyutuldu ve şimdi bakım zamanıSabah nasıl oluyor akşam anında beliriyor Zaman su gibi akıp geçi,yor
Tam 75 günlük oldukkkkkk sürekli agulayan,oyuncaklarına tepki verev,gülücükler saçan,annesini izlemekten
yorulmayan bir kızçem var ve ben ona deli gibi aşığımmmm
Canım aslında günde altı tane çişli bezi varsa bile doyuyor diyor doktorlar. O kadar kaka yapmasını kriter alma o çok fazla:)) bazen hiç yapmayabilir kaka
yaw o still tea bende işe yaramadıçok umutluydum halbuki
ben karnımı güzel doyurursam sütüm oluyo bunu anladım en az 3lt su içiyorum tabi ama mesela ece beni çok yorarda fazla bişi yiyemezsem sütüm az oluyor
ne yediğin önemli tabi gün içinde, fakat düzenli yemek yemekte önemli bence
cok sukur yavrularımız cok yormuyor bısıı :)sende sadece anne sutu veryrsun degılmı cnm benımkı neden 2-3 kere uyanıyoo doymyormu kı acabaa tabı maasallahı var paşamın kg bakımındann onde gıdıyruz onunda ılgısı olurmu bılmemmmmSELAM kızçeler ve onların melekleri
Nasıl okuduysam artık
Dilimi ısırıp,totomu kaşıyayımgeçen gece ziyarete gittiğimizde 21.00 da bir yattı
biz misafirlikten 01.00da kalktık ortaokul arkadaşlarım olunca hasret giderdik o saate kadar orada
uyudu.Eve geldik hala kalkmıyor ben de uykusunu bölmedim.sonra 02.30da kalktı ve deli gibi emdi
sonra yine uyku..Biz bu şekilde büyüyoruz doktorum 2.aydan sonra kızınherşeyi kontorl altına alacak
uyku saati,emme saati,oyun saati vs vs...Ben de zaman süre yok o ne zaman isterse
Gündüzleri de ana kucağında oturup beni izliyor sürekli...mutfakta yemek yapıyoruz balkonda çamaşır asıyoruz
Sabahtan beri dünyanın işini yaptım:renkliler yıkandı asıldı . O ara eşim geldi beraber yemek yiyelim dedi krep yaptım
Sonra beyazlar yıkandı asıldı...Ev toparlandı.Duru'nun çamaşırları toplandı akşama köye gidilecek valizlerimizi
hazırladım...Kışlık biber,dolmalık biber buzluğa atıldı,ev toplandı Duru tekrar uyutuldu ve şimdi bakım zamanıSabah nasıl oluyor akşam anında beliriyor Zaman su gibi akıp geçi,yor
Tam 75 günlük oldukkkkkk sürekli agulayan,oyuncaklarına tepki verev,gülücükler saçan,annesini izlemekten
tabii beben kıvrılmana ızın edersee
HOŞGELDİNNNN gel yanımıza kıvrıllll
Selam arkadaşlar, bende temmuz annesiyim. 24.07.2013 tarihinde bir kızım oldu. Size hamilelligimden beri katilmak istedim ama üye olmayi bir türlü beceremedim. :) umarım geçte olsa beni aranıza alırsınız.
tunaydınlar
hayırlı cumalar ınsallah dolu dolu dua gununuz olsunnn
hayırlı evlatlarımız olsun ınslll
dun gece zor bır gece dii oglumun ası sonrasıı huysuzlanması(ates 36-36,9 arasıydı heppp)ama paşam onuda ıstemediii
gece 11 gıbı basladıı ates dusurucu verdım fakat uykuya dalıyo sıcrıyor derken stt gece 2 gelıyordu uyuduu babayı uyutmadık yan odaya gectık ordada durmadıı salona gectım ana kucgaına(puset e )
koydum hemen daldıı paşamm sonra baba annenın yatagına yattık ılk defaa dalmısım bende hemen gercı st 3 alarm kurduydum atesını olcmek ıcın ama nerdee 4 de esmın gelmesıne uyandım oda uyuyamamısss bıse bakmaya gelmıs bısı uyuyor gorunce gerı dondu yatagınaa sbh 7 gelıyorduuu paşam mırıldandı emmdı gerı uyuduuuu bendeesımın kahvaltısını hazırlaım beraber yedıkkko ıse ben yataga yenıdenn 1 kdr uyumusuzzz sımdı komsuda kahvaltı ettık paam uyudu bende sıze bakıp evlerı supurucem balkonu yıkadım camasır asıcammm melemen yapıcamm kv malz..gondermıs yapıyım genekı sbhları hazır buluyorumm ustune sogan ve yumurta tmm dırrr canı ceken varsa gonderıyım bakkk gogus sısmesı cok fena gecenlerde bana oldudaaa:26:komsum sagolsun hallettı hemennnnn neyse konudan konuya gectım gene
hos geldın ız cnm ceydanlaa ınsl hayırlı evlat olsun oda gec olsun guc olmasın geldınızyaaaaaaa
SELAM kızçeler ve onların melekleri
Nasıl okuduysam artık
ya ne kadar özeniyorum şu gündüzde uyuyan uslu bebeklere
benimki uyumadığı gibi yatınca direk ağlamaya başlıyo
ilgisini çeken bişey olsa bile 2-3dk. dan fazla bakmıyo, anca gezsin kucakta. ağırlaşınca naapcam hiç bilmiyorum yaa
evasude ne güzel vermiş bile kiloları, benim halim fena, kaldım 70te. 10 kilo fazlam var şuan ve bunun nerdeyse tamamı belimle dizim arasında
evde tek olunnca insanın yemek düzenide olmuyor, eşim geç geliyo, e zırt pırt ben kv.ye gitmek istemiyorum. sağolsun kadın rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor ama olmuyo insanın kend evi gibi.
benimkide özlemiş bizimkiler, hadi gidelim diyip duruyo sürekli. e özleyen gelsin dedim en sonunda ben haftanın 4-5 günü onlara çocukmu taşıycam, ne düzen kalıyo ne bişi. 1 gece diye gidiyoruz geri dönemiyorz, akşam uyku saatine yetişemiyo kociş,
ki bizi eve götürsün, e hadi bugünde kalalım diye diye maşallah evi unutur oluyoruz
yatak odasında kızla beraber yatıyorum oraya gidince, ve bana bu kadar yakın olunca tedirgin uyuyorum, her nefesine uyanıyorum, kendi yatağında yattığı gibi rahat asla uyuyamıyorum. al geldi işte haftasonu bakalım ne yumurtlıcak bu akşam benimki???
bide bi yere gitmek derlenip toplanmak, kızın eşyaları bizim eşyalar hep bana bakıyo, e gel eve tekrar çantaları yerleştir herşey bana bakıyo.
annaaammm hesapta konuşcak bişeyim yoktu ne çok dolmuşum meğerseeee
ayyy sizde olmasanız valla çatlarım yanlızlıktan heralde
içimden geldi söylemek;
kızlar burayı seviyorum..
içimden geldi söylemek;
kızlar burayı seviyorum..
mrb kızlar..... en son ne yasdım onu bile hatırlamıorum.. cünküüüüü işe başladımm ve kafamı kaşıcak vaktim yok... 11 temmuzda oğlumla buluştukk .. 2. ayımızı bitirdik yanii.. ama benimm aslan oğlummm doymuoo.. ama bunu hemşire ablaları anlamamak da ısrar edio.. sizin bebişleriniz 1 öğünde kaç ml anne sütü üçiooo?
Canım gaz olayı iki aylıkken tavan yapıp sonra azalıyormuş az kaldı sık dişini:)canım coook sükür kaka problemimiz yokama cok gazımız var yavrum aksam 7de cığlık cığlığa 53 gunluk olduk azalmadı
bende neler denedim ama artmıyo sut guzel beslenırsem ıyı oluyo ama ole corba ıle gecıstırırsem bişi olmuyo maalesef o yuzden habıre yıyorum sukur uzerıne kılo eklenmıyo 5 kılorm kaldı hamılelıkten oda gıder yavas yavas
Maşallah çok tatlı bebişimiz:)))kızlar kalca ultrasonumuzun sonucu ıyı sukurler olsun. bırazcık ufakcık sorun cıkanlarda uuzlmesın dun bı cocuk gordum halımıze cok sukrettım atlatılmcak bısı degıll.bebegın ayagına kordon dolanmıs kopuyormus nerdeyse ayagı ıce donmus smdı dısa donsun dıye demırden ayakkabı var bıde ortasında koca demır ve bu 4 yasına kadr boyle devam edıcek Allah ım acıl sıfalar versın. cok zor cok huzursuzdu bacaklarnı acamıyor kapayamıyor sureklı ındırp ındırıp kaldryor sınırınde koca demırı bıle..
ultrasondan sonra doktor kontrol ettı benım oglanın azcık ısılık gıb bısı vardı vucudunda bakdı bısı degıl bu dedı ama puturcukde degıl sdce vucdunda kırmızı ufak benkler ele bısı gelmıyor. smılk krem fln vermcem gecer dedı. hırıltı mevzusunu sordum sureklı dmalasını yap usutmesı yok ıyı dedı hırıltı olabılr dedı yanı endıselenmeyın kızlar. ben grp oldm 2 gundur ona gecmesın dıye 10dkkaya bır ellerımı yıkcakmısım bıde maske kullanıcakmısım kendım de bıtkı caylarıyla ıyılesmeye bakıcakmısım 3 gun ıcınde oksruk yada ates gıbı bısı olmassa ona bulasmamıs demekdır dedı. ınsallah bulasmaz.
doktorumuz emzık verdırmeyın dıyor e ozamn sureklı memede yasıcaz tamam dedım bısı demedım ustnu gydrrken kusdu pcete almaya uzandım yalnız bırakma sakın dedı onada tamam deık bırazcık azarlandık yanu:) ama bebıslermız ıcın katlanalım npalım
boy 58 cm dedı kıloda 5.300 15 gunde 700 gram sadece anne sutu masallah bıze:)
buda kontrol sonrası ılk mcdonals zıyeretmızden bır kare hepınız mucxxxladıkk:)Eki Görüntüle 802527
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?