altın-para-ve benım gıydırmekden hoslanacagım kıyafetlerrr (once karsındakının yerıne kendınıkoy öle dusunn:)Canlar selaaam,
Benim tostos kızımın da kalçaları guzelmis :)
Prensesceyda aramıza hoşgeldin tatlım, gazlı bebekler kervanına
Bebekleri uslu annelere sesleniyorum alın gelin onları benimkine bi el versinler :) benimki 45 gunluk acaba kucuk oldugu icin mi boyle?
Bi de yine alakasız bir yerden konuya giricem ama benim 2 arkadasim dogum yapti iki tanesi de yapacak. Hepsi erkek. Guzel biseyler hediye almak istiyorum :) bana da bircok hediye geliyor bazisini maalesef kullanamiyorum ya cok buyuk ya bastan savmak icin alinmis (yanlış anlamayın lutfen ama besbelli oyle) bu yuzden kullanissiz; degistiremediklerim de var. Bircok seyi zaten kendimiz almis oluyoruz coktan. Peki size ne alinsa ya da alındı da mutlu oldunuz?
evet el sureklı agıza sokma tlasında hehehe3. aya başladık biraz su akıyor yumruğunu ağzına alıyor ama dişle ilgili olduğunu sanmıyorum..
aboww diş hazırlıkları emekleme telası derkenn buyuduler bılee dıccezzzzzzzzzzzzbu arada ellerini ağızlarına götürmeleri emmeleri su akıtmaları 2. ay gelişimiyle alakalı gayet normal.bundan sonra salyalar başlar :)
bnmkıde uyuduugnda cıkarmıyor ama alttan cıkarıyr sbh 6 gıbı seslere uyandım pırt pırt sesine baktım kaka yaptısa degısım dıe ama yapmamıssemip uyuyakalınca gazını çıkarabiliyor musunuz??:44:
benimki öyle olduğunda omzumda bekliyorum çıkmadan yatıyor, işte bu geceye öyle girdi:18:
oğlum bak diyorum alttan çıkarken canın daha çok yanacak diyorum
yok olmuyor.........
hoşgeldiinn benim oğlumda 24.07.2013 doğumluu
off canım yaaa gerçekten zor bi durum seninki. bence ilk önce eşinle konuşmalısın, yani senin konuştuğunun ne kadarını idrak edebildiğide önemli ama biraz kendinize zaman vermeyi dene bence. üvey evladın için için bişey diyemem 10 yaş herşeyin şekillenmeye başladığı bi dönem karakter olarak. o çocukla eşinin daha çok konuşarak bişeyleri anlatması lazım. ama sen daha eşinle tam olarak diyalog kuramıyosun, hemen karar verme, sonuçta senin evladında bu kararından ömrü boyunca etkilenicek, hepimiz evimizin hizmetçisi değilmiyiz bi yerde, sen severek yapamıyosun o kadar. eşinle olan olumsuz durumunuzdan ötürü oda.Merhaba kızlar
Esime karşı ilgim sevgim azalmış durumda... Ben hep onunla birşeylerde yapıp zaman geçirmek isterken o ikimize kalan zamanı farklı şeylerle değerlendirdi. Esimin ikinci evliliğiyim ilk evliliğinden bir oğlu var 10 yasında odada giyinsen bile umrunda değil cocuğun kapıyı vurmadan içeri dalar babasıyla beni beraber yatırmak istemez babasına küfürlü konuşur ama esim bunlardan rahatsız değil hamilelik lohusalik derken bizim halvet zaten ertelenmişti üstüne şimdi daha 1 yıllık evliyken yataklarımız da ayrıldı. Bu konuyla alakalı konuşmaya kalksam sen benim cocuğumu istemiyorsun oluyor evde hizmetçi gorevi görüyorum evi temizle yemek yap hem bebeğe hem cocuğa bak ama esinle 5 dk bile oturup konusama.. Annesi de cocuğu dolduruyor yok söyle yap yok yalnız bırakma geçtim ben ne yapıyorum diye bile soruyor. Ayrılmayı düşünüyorum... Bana bebeğim yeter öyle de böyle de aynı hayatı yasayacağım sizce ne yapmaliyim
off canım yaaa gerçekten zor bi durum seninki. bence ilk önce eşinle konuşmalısın, yani senin konuştuğunun ne kadarını idrak edebildiğide önemli ama biraz kendinize zaman vermeyi dene bence. üvey evladın için için bişey diyemem 10 yaş herşeyin şekillenmeye başladığı bi dönem karakter olarak. o çocukla eşinin daha çok konuşarak bişeyleri anlatması lazım. ama sen daha eşinle tam olarak diyalog kuramıyosun, hemen karar verme, sonuçta senin evladında bu kararından ömrü boyunca etkilenicek, hepimiz evimizin hizmetçisi değilmiyiz bi yerde, sen severek yapamıyosun o kadar. eşinle olan olumsuz durumunuzdan ötürü oda.
değerli olduğun sana hissettirilse tabiki böyle düşünmezsin rabbim hayırlısını versin hakkında canım
,cnm bazen hala yenıdogan set getrylar onlar hıc ısıme yaramıyor yazlık 3 6 getryolar onlarda yaramıyor yaz bttı zaten
kıslık 3 6 ıse yarardı aslnda am getırcek olan kmse kalmdı
gözünaydın canım.
hediye konusunda da çok yakın değillerse,mama takımı iyi bir hediye olabilir.ben birkaç bebek görmeye gittiğim yere onu götürdüm.bievinkini.Biev | LION 5 PARÇA MAMA SETİ
çok beğeniyorlar,kullanışlı da.beden oldu olmadı sorunu da olmuyor.tabi daha büyük bir hediye düşünüyorsan bilemiyorum
evet ebe ve dr sordum damaklrı sertlesıyoonormaldır dediii hep agz na kopukcuk dolduruyor agu layarak hehehegünaydınlarr gece gen zor uyudu paşa 00:00 dı ayagımda uykuya daldıı ama gece cok guseldı 3 de uayndı bende uykumu almıs olarakdann emzırdım paşamı gerı uyudu ve 5,5 da uyandı emdı uyudu ve 7,5 daa tabı ben st 7 gelıyordu esıme kahvaltı hazı r ettım ou gonderdım gerı yattımm yenı yandık paşamlaa pöf az az emdıgı ıcın bencee cabuk ackyrr ya nasıl cok emzırcem kı bunu bennn:44zaman daha derınn uyur cunku bana göre ne dersınızzz:44::44: [
QUOTE=nesekus;31892386]kısçeler aranızda dişleri kaşınan bebiş var mı :)
emip uyuyakalınca gazını çıkarabiliyor musunuz??:44:
benimki öyle olduğunda omzumda bekliyorum çıkmadan yatıyor, işte bu geceye öyle girdi:18:
oğlum bak diyorum alttan çıkarken canın daha çok yanacak diyorum
yok olmuyor.........
Merhaba kızlar
Esime karşı ilgim sevgim azalmış durumda... Ben hep onunla birşeylerde yapıp zaman geçirmek isterken o ikimize kalan zamanı farklı şeylerle değerlendirdi. Esimin ikinci evliliğiyim ilk evliliğinden bir oğlu var 10 yasında odada giyinsen bile umrunda değil cocuğun kapıyı vurmadan içeri dalar babasıyla beni beraber yatırmak istemez babasına küfürlü konuşur ama esim bunlardan rahatsız değil hamilelik lohusalik derken bizim halvet zaten ertelenmişti üstüne şimdi daha 1 yıllık evliyken yataklarımız da ayrıldı. Bu konuyla alakalı konuşmaya kalksam sen benim cocuğumu istemiyorsun oluyor evde hizmetçi gorevi görüyorum evi temizle yemek yap hem bebeğe hem cocuğa bak ama esinle 5 dk bile oturup konusama.. Annesi de cocuğu dolduruyor yok söyle yap yok yalnız bırakma geçtim ben ne yapıyorum diye bile soruyor. Ayrılmayı düşünüyorum... Bana bebeğim yeter öyle de böyle de aynı hayatı yasayacağım sizce ne yapmaliyim
bilmiyorum ki öyle mi?medyadan uzak kalmışım benKate ile aynı gün di mi? sanki 2011 de Esra Erol da 24 tem. du sanki yoksa 23 mü
günü gününü tutmuyor. bazen kendi kendine uyuyor. bazense kucağımdan bıraktığım gibi çığlık atıyorAaaa ne güzel, nasıl seninki huysuz bir bebek mi bizimki gibi yoksa uslu mu?
kıyamam sana ben yaaayatarak asla durmayan devamlı kucak isteyen bir bebek, tuvalette kabızlık sorunu olan bir anne ve yanlızlık ...
hayal gücünüzü zorlayın bakalım kızlar nası bi tablo geliyo gözünüzün önüne
Cnm benim oğlum da ole serum fizyolojik var adi physioligica gifrer bundan iki deliğine damlatiyorum uc dort damla sora burun aspiratoruyle cekuyorum valla solemesi ayip daha demin koca bi pislik cikti oglumda cok rahatsiz oluuo mamasini bile yemek istemiuo bi dene istersen bide sunu diyeyim burun aspiratoru kullanmuuosan damlalari damlattiktan sora bebek hapsuruyo zaten olede rahatliuo burnu
kıyamam sana ben yaaa
bol kayısı ye canım üstünede su iç. o iyi gelir kabızlığına.bu ara bende de var wc ye gitmeye korkuyorum. evde kayısıda bitmiş.aldırmam lazım.
devamlı kucak isteyen Ece miz için bişey diyemiyorum çünkü şuan oğlum kucağımda uyuyor bıraktığım gibi çığlık atıyor. dün ne güzel kendi kendine uyumuştu bugün niye böyle anlamadımyardımına gelebilicek hiç kimse yok mu?
canlar nasılsınız bakalım ben çok özlediğim eşime dün gece kavuştum askerden hafta sonu evci olarak geldi :)
uzakta olunca insan daha bi anlıyor galiba değerini ...
ama benim yaramaz oğlum özellikle sabah 5 ten sonra burun tıkanıklığı ve gaz sancısıyla uyandırdı annesini sonrası 5 er dk lık uykular ve ağlama krizleri
eşim çok üzüldü böyle olunca her gün böyle mi seni uyutmuyor mu oğlum diye soruyo ...
çok şükür bugünümüze özlediğim tablo en sevdiğim iki erkek Rabbim başka ayrılık vermesin....
yatarak asla durmayan devamlı kucak isteyen bir bebek, tuvalette kabızlık sorunu olan bir anne ve yanlızlık ...
Sagolun fikirler icin :)
evet ebe ve dr sordum damaklrı sertlesıyoonormaldır dediii hep agz na kopukcuk dolduruyor agu layarak hehehe
altın-para-ve benım gıydırmekden hoslanacagım kıyafetlerrr (once karsındakının yerıne kendınıkoy öle dusunn:)
en sonundada ara sor ne eksıgı varsa o bana suan sorsalar mısalll beşik dönencesiii derimmmm
evet el sureklı agıza sokma tlasında hehehe
aboww diş hazırlıkları emekleme telası derkenn buyuduler bılee dıccezzzzzzzzzzzzhayırlı olsun yenı yerın ve evın cnm benımm gusel dusunmuusun zor olmaz sana bölelıkle ınsll
bnmkıde uyuduugnda cıkarmıyor ama alttan cıkarıyr sbh 6 gıbı seslere uyandım pırt pırt sesine baktım kaka yaptısa degısım dıe ama yapmamıss:76: kısmettttttttttt
akısına bırakalımm:)
Merhaba kızlar
yatarak asla durmayan devamlı kucak isteyen bir bebek, tuvalette kabızlık sorunu olan bir anne ve yanlızlık ...
kv. ler var ama oda hem eceyi çok özlüyorum diyor hem sürekli ayağına istiyor. sıkıldım bende devamlı ona gitmekten.
çağırdım kaç kere gel anne çekinme ne zaman istersen dedim. sölesin eşime gelirken arabayla getirsin işi için hergün gidip gelio k.çekmece tarafına nasılsa. baktım gelmiyo bende çağırmktan sıkıldım. bi garipler anacım.
biliyolar bu bebe tek başına idare edilecek bi çocuk değil görüyolar yani onlardayken 3 kişi anca başedebiliyoruz eceyle. birimiz yorulunca diğerimiz alıyo fln. ben hep yanlızım şimdi. ztn annemler kayseride biliosun.
bebek arabasıyla gezmeyide sevmiyo, dışarı çıkarıyım desem. yanlız cesaret edemiyorum bi ağlamaya başlasa alsam kucağıma avutmak için arabayı naapıcam?
poofff işim zor
çok bunaldım, depresyonun eşiğindeyim nerdeyse
insanın evladıyla vakit geçirmesi süper bişi çok eğlenceli ama huysuz ve uykusuz olunca zorluyor insanı, şöle bi nefes alıcak zamanım dahi yok.
sabırla günlerin akmasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?