canım bana doktorda dedi çok sık kullanılmasını önermiyorum diye. çok sorun değil hırıltı olması dedi. o burun damlaları alışkanlık yapıyormuş sürekli ona ihtiyaç duyuyormuş sonra.çok kullanma derim ben en azndan haftada 1 falan yap.olmazsa bi de bunu deneyeyim canım aspiratör kullanıyorum ama o foşurtu tam olarak bitmiyor
bi de bu serum fizyolokiği 5 günden fazla kullanmamak mı gerekiyor gecen görümcem öyle dedi de ben her gün kullanıyorum fazlaca acaba ondan mı etkisi olmuyor
senin yanına sabırlı anlayışlı bi arkadaş lazım.kv. ler var ama oda hem eceyi çok özlüyorum diyor hem sürekli ayağına istiyor. sıkıldım bende devamlı ona gitmekten.
çağırdım kaç kere gel anne çekinme ne zaman istersen dedim. sölesin eşime gelirken arabayla getirsin işi için hergün gidip gelio k.çekmece tarafına nasılsa. baktım gelmiyo bende çağırmktan sıkıldım. bi garipler anacım.
biliyolar bu bebe tek başına idare edilecek bi çocuk değil görüyolar yani onlardayken 3 kişi anca başedebiliyoruz eceyle. birimiz yorulunca diğerimiz alıyo fln. ben hep yanlızım şimdi. ztn annemler kayseride biliosun.
bebek arabasıyla gezmeyide sevmiyo, dışarı çıkarıyım desem. yanlız cesaret edemiyorum bi ağlamaya başlasa alsam kucağıma avutmak için arabayı naapıcam?
poofff işim zor
çok bunaldım, depresyonun eşiğindeyim nerdeyse
insanın evladıyla vakit geçirmesi süper bişi çok eğlenceli ama huysuz ve uykusuz olunca zorluyor insanı, şöle bi nefes alıcak zamanım dahi yok.
sabırla günlerin akmasını bekliyorum
çok faydası olur mu bilmemde yalnızlık için biz varız olmaz mı ki???kabızlığı anneden alıp bebeğe ekleyelim, anneye yemek bile yemeye fırsat bulamayan misyonunu yükleyelim, yalnızlığı mislince artıralım, işte beeennnn
her sakin olduğunda yatırıp oyalamayı dene canım.benim aklımada geldi, eşime dedim eğer bugün gelirken bulabilirse alıcak
ama iyimi olur dertmi olur bilemiyorum, kucakta taşımak diilde acaba yattığı yerde oyalayabilirmiyim onun yollarınımı arasam??
offf hepsini denicez naapalım?? az bişey kolaylasa işimi kar
gayet iyi canım bence. hem sağlığı yerindeyse gerisine takılma derim. çok kilolu bebek sağlıklı olcak dye bişey yok kiKızlar mrb benim oglum iki ay bir haftalik nerdeyse boyu 56 cm kilosu 5, 300 acaba normalmi sizin beebisler nasil bana zayif gibi geldi benimki bide ben anne sütü veremedim mamayla buuuyoruz etkisi olabilirmi
ohhhhh gözün aydın canıımmm
rabbim mutluluğunu daim etsin...
canım bana doktorda dedi çok sık kullanılmasını önermiyorum diye. çok sorun değil hırıltı olması dedi. o burun damlaları alışkanlık yapıyormuş sürekli ona ihtiyaç duyuyormuş sonra.çok kullanma derim ben en azndan haftada 1 falan yap.
benimki de mamayla besleniyor çoğu zaman. 2. ay aşı kontrolünde boyu 60cm kilosuda 5800dü. her bebek aynı oluck die bişey yok zaten seninkide normal bence takma o kadar sağlıklı olsundaKızlar mrb benim oglum iki ay bir haftalik nerdeyse boyu 56 cm kilosu 5, 300 acaba normalmi sizin beebisler nasil bana zayif gibi geldi benimki bide ben anne sütü veremedim mamayla buuuyoruz etkisi olabilirmi
kuru kayısı çok işe yarıyor arkadaşlar da demiş zaten bol bol ye canım.yatarak asla durmayan devamlı kucak isteyen bir bebek, tuvalette kabızlık sorunu olan bir anne ve yanlızlık ...
hayal gücünüzü zorlayın bakalım kızlar nası bi tablo geliyo gözünüzün önüne
gözünaydın inşallah askerliği bir an önce biter tamamen kavuşursuncanlar nasılsınız bakalım ben çok özlediğim eşime dün gece kavuştum askerden hafta sonu evci olarak geldi :)
uzakta olunca insan daha bi anlıyor galiba değerini ...
ama benim yaramaz oğlum özellikle sabah 5 ten sonra burun tıkanıklığı ve gaz sancısıyla uyandırdı annesini sonrası 5 er dk lık uykular ve ağlama krizleri
eşim çok üzüldü böyle olunca her gün böyle mi seni uyutmuyor mu oğlum diye soruyo ...
çok şükür bugünümüze özlediğim tablo en sevdiğim iki erkek Rabbim başka ayrılık vermesin....
Merhaba kızlar
Esime karşı ilgim sevgim azalmış durumda... Ben hep onunla birşeylerde yapıp zaman geçirmek isterken o ikimize kalan zamanı farklı şeylerle değerlendirdi. Esimin ikinci evliliğiyim ilk evliliğinden bir oğlu var 10 yasında odada giyinsen bile umrunda değil cocuğun kapıyı vurmadan içeri dalar babasıyla beni beraber yatırmak istemez babasına küfürlü konuşur ama esim bunlardan rahatsız değil hamilelik lohusalik derken bizim halvet zaten ertelenmişti üstüne şimdi daha 1 yıllık evliyken yataklarımız da ayrıldı. Bu konuyla alakalı konuşmaya kalksam sen benim cocuğumu istemiyorsun oluyor evde hizmetçi gorevi görüyorum evi temizle yemek yap hem bebeğe hem cocuğa bak ama esinle 5 dk bile oturup konusama.. Annesi de cocuğu dolduruyor yok söyle yap yok yalnız bırakma geçtim ben ne yapıyorum diye bile soruyor. Ayrılmayı düşünüyorum... Bana bebeğim yeter öyle de böyle de aynı hayatı yasayacağım sizce ne yapmaliyim
günü gününü tutmuyor. bazen kendi kendine uyuyor. bazense kucağımdan bıraktığım gibi çığlık atıyorgenel olarak sakin bir bebiş aslında
canlar nasılsınız bakalım ben çok özlediğim eşime dün gece kavuştum askerden hafta sonu evci olarak geldi :)
uzakta olunca insan daha bi anlıyor galiba değerini ...
ama benim yaramaz oğlum özellikle sabah 5 ten sonra burun tıkanıklığı ve gaz sancısıyla uyandırdı annesini sonrası 5 er dk lık uykular ve ağlama krizleri
eşim çok üzüldü böyle olunca her gün böyle mi seni uyutmuyor mu oğlum diye soruyo ...
çok şükür bugünümüze özlediğim tablo en sevdiğim iki erkek Rabbim başka ayrılık vermesin....
Benimki de 3 gundur dogru duzgun emmiyor. İki dk ya emiyor ya emmiyor birakiyor memeyi sonra da savasiyor agliyor sanki beni istemiyor gibi; ay sinirlerim bozuldu dun gece agladim dayanamadim. Onceden bi emince 5-10 dk arasi emerdi o da zaten yetiyordu en az 2 saat; uc gundur ne emzirdigimi anlamiyorum inan ki
senin yanına sabırlı anlayışlı bi arkadaş lazım.
birde bebek bakımından anlayan biri.
büyükler anladıklarını sanıyor ama çoğu pek bişey bilmiyor açıkçası.
bende her yemek vakti kv ye gidiyorum ama bizim evler çok yakın. gidip gelmem zor olmuyor.
birde yengemiz var oda geliyor. 3müz gündüzleri bakıyoruz. yengem çok iyi anlıyor bebek bakımından. emziğe alışmasını sağladı. kendi kendine uyumaya alıştırdı. yatarak oyalamaya alıştırdı. kv yle bana kalsa bu kadarını yapamazdık heralde. oda bende çok çok anlamıyoruz açıkçası. ama yengem bebekçe biliyor sanki
keşke sanada öyle destek vericek birileri olsa.
bizim oğlanda çok huzursuz bir bebekti. yengem bakarken hiç sesi çıkmıyor valla. şaşırmıştık bizde.
şimdi bizde huyunu suyunu öğrendik daha kolay bakıyoruz.
herşeye karışıp hiçbir çözümü olmayan insanlar çocuğa bakınca çocuk daha huzursuz oluyor.
birde ağladığında çevresindekiler panik olursa çocuk daha çok ağlıyor.
ben bunu anladım.
birde eşimin teyzesi gelmişti almanya dan geçenlerde.
o zamanlarda çok gaz sancısı oluyordu oğlumun. teyzemin baktığı 2 gün hiç ağlamadı oğlum. hatta kızdı bize siz buna mı yaramaz diyosunuz diye.
bende anladım ki biz bişeyleri yanlış yapmışız ki ondan huzursuzmuş bebek.
geçenlerde de yengeme geceleri saat başı uyandığını söyledim. üşüyodur kendini ısıtamadığı için uyanıyodur dedi. ben sıkı sardığımı sanıyordum. ama yinede o gece daha kalın bişeyler örttüm 4-5 saat hiç uyanmadı oğlum. o günden beride öyle geceleri çok rahat uyuyor. yengem bebek bakmayı çok seviyor hakkaten bebekçe biliyor her söylediğini yapıyorum ve oğlum onun önerileriyle dha sakin bir bebek oldu.
aaahh aahhh keşke bursa da olsan yengem Ece yede zevkle bakardı. Kız bebekleri çok severde kendisi
Bebeklerin üstünde çok güçlü bir etkisi var hemen sakinleştiriyor
Selam kizlar; bugun oglusumla avm gezmesi ve alisveris yaptik :)
arabada giderken emzirdim,hemen acikip sorun cikarmasin diye ,
neyse ki girdik gayet guzel dolastik alisveris derken bizimki gayet gusel uyudu;
sonra ciktik yemek katina ;tekrar emziriyimde biz yemek yerken aglamasin dedim,emzirdim falan hersey gayet guzel;
bir huysuzlandi ne bebek arabasinda duruyo ne kucakta ;haydaaa bna yemegimi yedirmedi
esim tuttu bn yedim sonra bn tuttum o yedi :)
alisicaz heralde oglusla gezmelere napalim :))
benimki de mamayla besleniyor çoğu zaman. 2. ay aşı kontrolünde boyu 60cm kilosuda 5800dü. her bebek aynı oluck die bişey yok zaten seninkide normal bence takma o kadar sağlıklı olsunda
nddd cim yanımda biri olsa bende alıştırıcam yatarak oyalamaya ama olmuyor bi tuvalete bile gidene kadar bas bas bağırıyor.
ben elimden geldiği kadar yattığı yerde oyalıyorumda çok fena bişi bu yaaaemzikte tutmadı zilli gündüz biraz uyusa dinlenirim hiç değilse gözleri kıpkırmızı bak şuan uykusuzluktan, sabah 6dan beri ayaktayız iki gündürde yanlızım eşim dün gece gelmedi işleri yüzünden, bildiğin pertim yani şuan. saat 9 olsada uyusa die bekliyorum
senin yengeden her eve lazım baksanane güzel anlaşıyomuş bebişlerle ilkyardım yenge
hayalimdeki gezme turu bu işteSelam kizlar; bugun oglusumla avm gezmesi ve alisveris yaptik :)
neyse ki girdik gayet guzel dolastik alisveris derken bizimki gayet gusel uyudu;
sonra ciktik yemek katina ;tekrar emziriyimde biz yemek yerken aglamasin dedim,emzirdim falan hersey gayet guzel;
bir huysuzlandi ne bebek arabasinda duruyo ne kucakta ;haydaaa bna yemegimi yedirmedi
ya gündüz hiç uyumadığından ikimizde pertiz valla o kucakta harap oluyor ben her türlü. allahtan gece toplamda bi 5-6 sa. uykusu oluyor da bende uyuyorum onunla. ama o şimdi 9 gibi uyuyunca benimde onla uyumam gerekiyor o yüsden ne tv izleyebiliyorum ne bi yere gidebiliyorum ne misafir çağırabiliyorum... nerde olursak 8 gibi evde olmamız gerekiyorseninki 9da uyuyor muah ne güzel benimki 12 olmadan gece uykusuna geçmiyor
Selam kizlar; bugun oglusumla avm gezmesi ve alisveris yaptik :)
biz kırkı çıkmadan odasında yalnız bıraktık... odalarımız yanyana olduğundan çok da sıkıntı olmuyo zaten tetikte yatıyorum... kırk kere kalkıp bakıyorum...ya kızlar bişi sorcam aklımdayken
geceleri telsiz olmadan bebekini ayrı odasında yatıran varmı?
herkes bebeğinin yanındamı yatıyor?
Valla kizlar bende solim siz yine iyisiniz benim koca bebek aglayinca uyuyamadi geceleri biz halen ayri yatiyoz bbekle ben oturma odasjnda kocam yatak odasinda uyuyor ben daha zor durumdayim bide bu bebek hep yasina kadar aglarsa ayrimi yatcaz dedim evt dedi
biz de annemle çıkıyoruz hep. evimiz çarşının göbeğinde güzel güzel çıkıyoruz sonra bi elimizde Beste bi elimizde araba geri geliyoruz. en on geçen avm'ye gittiğimizde annem ve babam sakinleşsin diye battaniyede salladılar 2 dk.da uyudu yatırdık arabasına. azcık rezil bi görüntü ama napcan mecbuuur
hayalimdeki gezme turu bu işteama henüz cesaretim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?