2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım bana doktorda dedi çok sık kullanılmasını önermiyorum diye. çok sorun değil hırıltı olması dedi. o burun damlaları alışkanlık yapıyormuş sürekli ona ihtiyaç duyuyormuş sonra.çok kullanma derim ben en azndan haftada 1 falan yap.

glowworn
benim aklımada geldi, eşime dedim eğer bugün gelirken bulabilirse alıcak
ama iyimi olur dertmi olur bilemiyorum, kucakta taşımak diilde acaba yattığı yerde oyalayabilirmiyim onun yollarınımı arasam??
offf hepsini denicez naapalım?? az bişey kolaylasa işimi kar

senin yanına sabırlı anlayışlı bi arkadaş lazım.
birde bebek bakımından anlayan biri.
büyükler anladıklarını sanıyor ama çoğu pek bişey bilmiyor açıkçası.
bende her yemek vakti kv ye gidiyorum ama bizim evler çok yakın. gidip gelmem zor olmuyor.
birde yengemiz var oda geliyor. 3müz gündüzleri bakıyoruz. yengem çok iyi anlıyor bebek bakımından. emziğe alışmasını sağladı. kendi kendine uyumaya alıştırdı. yatarak oyalamaya alıştırdı. kv yle bana kalsa bu kadarını yapamazdık heralde. oda bende çok çok anlamıyoruz açıkçası. ama yengem bebekçe biliyor sanki
keşke sanada öyle destek vericek birileri olsa.
bizim oğlanda çok huzursuz bir bebekti. yengem bakarken hiç sesi çıkmıyor valla. şaşırmıştık bizde.
şimdi bizde huyunu suyunu öğrendik daha kolay bakıyoruz.
herşeye karışıp hiçbir çözümü olmayan insanlar çocuğa bakınca çocuk daha huzursuz oluyor.
birde ağladığında çevresindekiler panik olursa çocuk daha çok ağlıyor.
ben bunu anladım.
birde eşimin teyzesi gelmişti almanya dan geçenlerde.
o zamanlarda çok gaz sancısı oluyordu oğlumun. teyzemin baktığı 2 gün hiç ağlamadı oğlum. hatta kızdı bize siz buna mı yaramaz diyosunuz diye.
bende anladım ki biz bişeyleri yanlış yapmışız ki ondan huzursuzmuş bebek.
geçenlerde de yengeme geceleri saat başı uyandığını söyledim. üşüyodur kendini ısıtamadığı için uyanıyodur dedi. ben sıkı sardığımı sanıyordum. ama yinede o gece daha kalın bişeyler örttüm 4-5 saat hiç uyanmadı oğlum. o günden beride öyle geceleri çok rahat uyuyor. yengem bebek bakmayı çok seviyor hakkaten bebekçe biliyor her söylediğini yapıyorum ve oğlum onun önerileriyle dha sakin bir bebek oldu.
aaahh aahhh keşke bursa da olsan yengem Ece yede zevkle bakardı. Kız bebekleri çok severde kendisi
Bebeklerin üstünde çok güçlü bir etkisi var hemen sakinleştiriyor

Kızlar mrb benim oglum iki ay bir haftalik nerdeyse boyu 56 cm kilosu 5, 300 acaba normalmi sizin beebisler nasil bana zayif gibi geldi benimki bide ben anne sütü veremedim mamayla buuuyoruz etkisi olabilirmi

kabızlığı anneden alıp bebeğe ekleyelim, anneye yemek bile yemeye fırsat bulamayan misyonunu yükleyelim, yalnızlığı mislince artıralım, işte beeennnn
çok faydası olur mu bilmemde yalnızlık için biz varız olmaz mı ki???
bunalım yapmayın kızlar yaaaa.
bebişlerimiz anneciimmmm dycekleri günleri hayal edin. üzmeyin kendiniziiii

her sakin olduğunda yatırıp oyalamayı dene canım.
biz kv yle genelde yattığı yerden oyalıyoruz. babasıyla amcasıda kucakta oyalıyor.
onları gördüğü zaman başlıyor ağlamaya kucağa alsınlar diye.
bize yapamıyor o şımarıklığı
sende dene bence canım her fırsatta yatarak oyalanmayı öğrenmeliiii Ecee duy biziiiii

Kızlar mrb benim oglum iki ay bir haftalik nerdeyse boyu 56 cm kilosu 5, 300 acaba normalmi sizin beebisler nasil bana zayif gibi geldi benimki bide ben anne sütü veremedim mamayla buuuyoruz etkisi olabilirmi
gayet iyi canım bence. hem sağlığı yerindeyse gerisine takılma derim. çok kilolu bebek sağlıklı olcak dye bişey yok ki

ohhhhh gözün aydın canıımmm
rabbim mutluluğunu daim etsin...

sağolasın canım Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsi n ...

bunu öğrendiğim iyi oldu canım yaa ama o kadar zor durumda kalıyorum ki mecbur kalıyorum daha yeni öyle çok temizledim li büyük insan gibi nasıl oluyor anlamadım onu kullanmasam da nasıl temizleyeceğim ...

hapşırtmanın bi yolu var mı ki :))

benimki de mamayla besleniyor çoğu zaman. 2. ay aşı kontrolünde boyu 60cm kilosuda 5800dü. her bebek aynı oluck die bişey yok zaten seninkide normal bence takma o kadar sağlıklı olsunda

nddd cim yanımda biri olsa bende alıştırıcam yatarak oyalamaya ama olmuyor bi tuvalete bile gidene kadar bas bas bağırıyor.
ben elimden geldiği kadar yattığı yerde oyalıyorumda çok fena bişi bu yaaa emzikte tutmadı zilli gündüz biraz uyusa dinlenirim hiç değilse gözleri kıpkırmızı bak şuan uykusuzluktan, sabah 6dan beri ayaktayız iki gündürde yanlızım eşim dün gece gelmedi işleri yüzünden, bildiğin pertim yani şuan. saat 9 olsada uyusa die bekliyorum
senin yengeden her eve lazım baksana ne güzel anlaşıyomuş bebişlerle ilkyardım yenge

Son düzenleme:
yatarak asla durmayan devamlı kucak isteyen bir bebek, tuvalette kabızlık sorunu olan bir anne ve yanlızlık ...
hayal gücünüzü zorlayın bakalım kızlar nası bi tablo geliyo gözünüzün önüne
kuru kayısı çok işe yarıyor arkadaşlar da demiş zaten bol bol ye canım.
gözünaydın inşallah askerliği bir an önce biter tamamen kavuşursun

gerçekten işin zormuş canım ya allah kolaylık versin.çözüm gelmedi aklıma ama evlilikte de ilk yılınızmış inşallah zamanla birbirinizi daha iyi anlarsınız ve herşey yoluna girer

Selam kizlar; bugun oglusumla avm gezmesi ve alisveris yaptik :)
arabada giderken emzirdim,hemen acikip sorun cikarmasin diye ,
neyse ki girdik gayet guzel dolastik alisveris derken bizimki gayet gusel uyudu;
sonra ciktik yemek katina ;tekrar emziriyimde biz yemek yerken aglamasin dedim,emzirdim falan hersey gayet guzel;
bir huysuzlandi ne bebek arabasinda duruyo ne kucakta ;haydaaa bna yemegimi yedirmedi
esim tuttu bn yedim sonra bn tuttum o yedi :)
alisicaz heralde oglusla gezmelere napalim :))

günü gününü tutmuyor. bazen kendi kendine uyuyor. bazense kucağımdan bıraktığım gibi çığlık atıyor genel olarak sakin bir bebiş aslında

ayyy hiç sorma; dün gece çığlık çığlığaydı, durduramadık annem babam ben bi de kardeşim. en son eşim geldi az uğraştı hemen uyudu zilli. ay ne anlıyo bilemiyorum ama babasını özlüyor sanırım. bu sabah eşim işe geç gitti kızımla vakit geçirdi epeyse ve bugün bu saate kadar emdi, uyudu emdi uyudu

gözünaydın canım.

canım benim oğlumdada aynı sorun vsr bı kacgundur başka arkadaşlardada var topiğimizde gördüğüm kadarıyla havalardan oluyor mevsım gecısı bızler bıle etkılenıyoruz sen canını sıkma bence emzir emzirebildiğin kadar :))[/QUOTE]

ay inşallah öyledir; emmeyi bırakacak diye çok korkuyorum ben 2 aylıkken bırakmışım da bana çeker diye ödüm kopuyor. büyüme ataklarında da bazen oluyormuş heralde. belki atak evresindedir. hoş bugün eskisi gibi emdi. inşallah normale dönmüştür.

seeen bize nispet mi yapıyosun bakiiim bizde o yengeden yok
azcık da bize gelsin noooluuur yaaa; ne güzel bebekçe biliyomuş

biz de annemle çıkıyoruz hep. evimiz çarşının göbeğinde güzel güzel çıkıyoruz sonra bi elimizde Beste bi elimizde araba geri geliyoruz. en on geçen avm'ye gittiğimizde annem ve babam sakinleşsin diye battaniyede salladılar 2 dk.da uyudu yatırdık arabasına. azcık rezil bi görüntü ama napcan mecbuuur

seninki 9da uyuyor mu ah ne güzel benimki 12 olmadan gece uykusuna geçmiyor

anlaşilan hepımızn sorunu aynı benm tosba oğlum gecede bıkere 3 saat uyuyo snra hep 2 saatte bır uyanıoruz sıznkıler masallah uyuyo bnm oğlm nıe uyumuyo acaba artk uymak ıstırum gecelerı yha

burun tıkanıklığı bızdede var malsf

kızlar bde bse sorucam :26::26: ilşkden snra kan geldmı hıc sızde norml dgm yaptım ack renkte kan geldı neden acaba bılgnz varmı:26::26:

hayalimdeki gezme turu bu işte ama henüz cesaretim yok malesef
seninki 9da uyuyor mu ah ne güzel benimki 12 olmadan gece uykusuna geçmiyor
ya gündüz hiç uyumadığından ikimizde pertiz valla o kucakta harap oluyor ben her türlü. allahtan gece toplamda bi 5-6 sa. uykusu oluyor da bende uyuyorum onunla. ama o şimdi 9 gibi uyuyunca benimde onla uyumam gerekiyor o yüsden ne tv izleyebiliyorum ne bi yere gidebiliyorum ne misafir çağırabiliyorum... nerde olursak 8 gibi evde olmamız gerekiyor
napalım buna şükür, geçicek inş.

forum boş bu gece
bebeleer iş başında vaziyet
hade bende yatar
herkese mutlu günler, geceleeerrr
mucckkssss

çok hoşlar bu bebişler gerçekten en çok da yemek sırasında ağlarlar.ben de ilk zamanlar çok gezdim oğlumla.biz eşimle konyanın ilçesindeyiz burda gezecek bir yer olmayınca çıkmıyorum.ağustos sonuna kadar annemlerde kayınvaldemlerde falan kaldık konyada.onu bırkıp çıktım tabi genelde ama onla da çıktığım çok oldu.ilk kez 10 günlük falandı akşam çay bahçesine gittik.sonra birkaç kez avmlere gittik hep.ne zaman dışarı çıksa aralıksız uyuyor rahat gezdiriyor beni oğlum.sonra kısa bir tatil yaptık, sahilde de hep uyudu.ama bir de geceleri uyusa..
kızlar size bir de birşey sorcam,rotavirüs aşısı düşünüyormusunuz.hemşire bir dahaki aşıya gelirken vurdurmayı düşünürseniz eczaneden alıp getirin dedi.bilemiyorum ya kızıma vurdurmamıştım ben.o zamanlar domuz gribi aşısı olayları falan vardı ya aşılardan ürkmüştüm hiç düşünmemiştim.şimdi ne yapsam diyorum.bilmeyenler için bilgi vereyim.zaten netten de araştırırsınız.kanlı ishal denir ya ondan korumak için.siz ne yapacaksınız

ya kızlar bişi sorcam aklımdayken
geceleri telsiz olmadan bebekini ayrı odasında yatıran varmı?
herkes bebeğinin yanındamı yatıyor?
biz kırkı çıkmadan odasında yalnız bıraktık... odalarımız yanyana olduğundan çok da sıkıntı olmuyo zaten tetikte yatıyorum... kırk kere kalkıp bakıyorum...

o ne be öyle...
bakkaldan mı aldın sen o bebeği?

bizde otoparka aynı şekilde indik,birimizin elinde oğlum,birimizin elinde araba :))) aynen dediğin gibi napcan mecbur
hayalimdeki gezme turu bu işte ama henüz cesaretim yok malesef

cesaret cesaret :))) zaten bi çıktınmı gerisi gelicektir emin ol :)))
ama yalnız başıma bende cesaret edemem,bazı arkadaşlar yalnız çıkıyo ya helal olsun walla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…