2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

şuanda uzun kollu çıtçıtlı badi :)))) ya da bebek bezi

ıyı geceler kızlar genelde benzer sorunlar yasıyorz halyle. bızde gece uykusu cok yok 9da uyyor 12 de kalkıyor 1.30da uyyor gerı ama 4den sonrası 1er saat bıle surmuyor o yuzden yat kalk yat kalk bı fena oldum 4den sonra kendı yatagıma almak zornda kalıyorm bızımle uyyor tabı benm tarfmda esım cok delı yatyor

2gundur kusma ıle basım dertte bıde bugun buna ıshal eklendı. dolu dolu emıyor sonra mzıldanmaya basluyor ve hıckırık gıbı bslye cıkaryor cogunu sonra dınlendyorm mıdsını ara ara agız kenarından akıtyor. bısıylerı hazmedmyor sanıırm ve sureklı ac duurmda bu yuzden bugun sureklı emzıkle dolastı agznda ılk defa cok emzrmek ustemyorm cok kusmasın dıye ama yarında gecmesse bı doktroa gotrcem dun daha kontrol vardı bukdr sıddetlı degıldı soyledım doktora ama bısı gormedı doktro kontrollerınden sonra cıkar hep zaten sorunlar sınır oluyorum. o yuzden buugun hıc rahat uyyamdık tum gun onnlaydım evım hryerı heryerde. daha smdı sakınlestrdm yatırdım.

amın canım gozun aydın

canım bızm kv de de aynı ayagna cagryor sureklı ve cok sıkstryor sureklı aglıyor onların ynnda. ece kızz uslu dur bak cımcımeee:))))
bu arada yatarken benmkıde oyalanmıyor canım kendne sıkntı sınır getryor heryerını yoluyor fılan ılla aldrtyor kendnı kucaga

alla alla ya cnm bnmkde her kontrolde o damlayı yapyosn dmı dyor evet dyorm ıhmal etme bak dıye tembhlıyor..

yok cnm benm oglumda dhaa gece uyksunu derın uymuyor.uykum cok bolnyor ve sonrasnda dalmakda zorlanyorm anca dalcamkı benmkı yıne uyanyor. kolaylık versın Allah hepmıze

biz kırkı çıkmadan odasında yalnız bıraktık... odalarımız yanyana olduğundan çok da sıkıntı olmuyo zaten tetikte yatıyorum... kırk kere kalkıp bakıyorum...

ısıgı kapatyomusunz pekı? ben korkyorm sankı karanlıkdan korkcakmıs gbme gelıyor bı spot ıısk hep acık dogdgndan berı

çok faydası olur mu bilmemde yalnızlık için biz varız olmaz mı ki???
bunalım yapmayın kızlar yaaaa.
bebişlerimiz anneciimmmm dycekleri günleri hayal edin. üzmeyin kendiniziiii

hay Allah razı olsun, ailemden ve eşimin ailesinden uzakta bi şehirde yaşıyoruz, ben öğretmenim, okullar açıldı, herkes işine gücüne gitmeye başladı, ben tabi izinliyim, böyle kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki... eşimle de sorunluyuz, böyle tam depresif modunda yaşıyorum hayatı ki bunların üstüne bebişin bakımı, uykusuzluk vs eklenince tam sefil modundayım... ama oğluşuma bakınca nasıl bir sevap işledim de Allah bana böyle güzel bir şey lutfetti diyorum:) veeee İYİ Kİİ VARSINIIIZZZZZZZZZZZZ.........

bacılar nasılsınız bakalım....giremiyorum artık nete.bizim kız bayağı oyalıyor beni.bizde 2 aylık olduk sayılır.ama sorunumuz var:

dışkısı kahverengine yakın,mukuslu içinde beyaz taneler var.

özel bir hastanede test yapıldı.mikrop çıktı.antibiyotik kullandık.bir hafta sonra tekrar test yapıldı yine aynı.başka bir ile çocuk gastroentrolojisine sevk ettiler.bu arada amipli dizanteri görülüyor ama doktor bunu bize demiyor.

başka bir doktora gittik.ordaki asistana sonuçları gösterdiğimde dedi.tekrar test yapıldı.temiz çıktı.dün yine test yapıldı temiz çıktı.ama dışkısı aynı.bana süt ürünleri kesmemi söyledi doktor.süt alerjisinden şüphelendi.

tiksinmezseniz dışkısını yaptığında fotosunu çekeyim.....

biz geldik teyzelerrrr

bugun mevludumuz okundu şükür bunuda atlattık resimlerimizide ekleyelim maşallah diyelim tospa ogluma :)

çok zor bir durum canim , bi insan ilk evliligini başarısızlıkla sonuclandirdiktan sonra ikinciye 4 elle sarilmasi gerekirken bu şekilde davranmasi hiç normal değil bence. allah yardimcin olsun , ailesi ile konusmyaı denesen faydasi olmaz mi?

gözün aydin canim , allah çabucak kavustrursun inş.

slm kızlar

çok uzun süredir giremiyorum
annem trafik kazası geçirdi otobusten inerken otobuse arkadan kamyon çarpmış annem merdivendeymiş dengesini kaybedip durağa doğru düşmüş kilolu oldugu için ayak bileğinde parçalı kırık olmuş bileğin kopmasina ramak kalmiş resmen ayağına platin vida dışada demir var tabi bakıma muhtaç hala geldi ben bakıyorum geceleri kuzenim burda allahtan bebişime mevlut bile yapamadım çocuğun nasıl büyüdüğünü bile anlamıyorum açıkçası
ama olsun annemin canına birşey olmadı ya gerisi mühim değil
böyle kızlar işte arada uğramaya çalışıcam çok öptüm sizleri

benimde oğluşum kakasını yapamıyor fitil olmadan 3-4 aydan sonra düzelir diyorlar inşş

bugünler geri gelmicek canım. bebişlerimiz hemen büyücek. öyle kucağımızda koynumuzda tutamıcaz. öptürmücekler bile kendilerini belkide. kendimize bu kadar yakın tutabiliyorken tadını çıkaralım bunalımm yoookkkk

bizde seni merak etmiştik canımm. çookk geçmiş olsun. Allah daha kötüsünden korumuş çok şükür.

Allah kabul etsin canim veeee masallah sizeee

Cok gecmis olsunnn

canım çok çok geçmiş olsun allah şifa versin annene , allah acilarini göstermesin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…