2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
selam kizlar nasilsiniz ne zamandir yazamiyorum sadece okuyorum ama bir seyler yazmaya firsat kalmiyor hem de cepten olunca canim yazmak istemiyor..foto paylasan arkadaslar kuzulariniza masaallah rota virusu asisi bn yaptirdim dr mama yedigi icin yaptirin dedi.aklimda bir suru sey vardi ama kopyalamadigim icin simdi aklima gelmiyor cevap yazmak icin neyse kizcagizim uyudu ben de uyuyup kafayi toparlayayim bari cunku sabahtan beri disarlardayiz habire geziyoz.

canim bence battaniye cok hora gecer bi arkaadasim tam da begendigim istedigim bi battaniye alip getirmisti cok mutlu olmustum cokca lazim oluyor battaniye pelusu kadifesi penyesi her turlusu lazim

kızlar nasılsınız gecmıse tam bakamadım ama acenu mevludunu Allah kabul etsın canım ,paradokscum Allah yardımcın olsun benım kızda ogleden sonra 3 de kucagmdan ınmıyor uyuyana kadar cok zorlanıyorum kaldı kı sen ama buyuyorlar cok cabuk gececek bugunlerdekızlar benmde dogum gunmdu kocıs 12yı 1 gece pastayla geldı yanıma cok sasırdım sonra cıcek almıs onu cıkardı salonda vıtrının arkasından daha cok sasırdım unutmaz dıyodum ama 12 yı 1 gece yapınca hepsını cok sasırdım baya organıze olmuscok mutlu ettı benı canım kocışım

Yeni yasin kutlu olsn canim ailenle nice yaslar kutlarsin insallah

doğum günün kutlu olsun nice yıllara
allah kabul etsin çok hoş görünüyorsunuz maşallah
üzüldüm canım ya dediğin gibi allah beterinden saklasın yine de.çok geçmiş olsun

benim oğlan bugün 12 de uyudu nasıl sevindim erken uyudu diye.ama sevincim yarım kaldı,1 de geri uyandı hala ayaktayız bakalım geri ne zaman uyuyacak.off of..

biz geldik teyzelerrrr

bugun mevludumuz okundu şükür bunuda atlattık resimlerimizide ekleyelim maşallah diyelim tospa ogluma :)

Eki Görüntüle 803752 Eki Görüntüle 803753 Eki Görüntüle 803754

ben yakından şahit oldum bu yakışıklının güzel ve özel gününe
sağlıkla sıhhatle büyü tosunum...
41 kere maşallahhhhhhh

Son düzenleme:

biz geldik teyzelerrrr

bugun mevludumuz okundu şükür bunuda atlattık resimlerimizide ekleyelim maşallah diyelim tospa ogluma :)

Oğluşunuuu öperimmm 41 kere maşallaah
Ama bir maşallahta sana balım doğum yapmamış gibisin kilo filan herşey gitmiş Emoşum pazartesiden itibaren başlıyoruzzz Ayşenuru gördüm daha bir hırslandım şimdiii

Ahh ahh aynen bugün bende onu düşündümm :) ben ilk doğduğu zamanlarını özledim bile keşke daha çok belleğime kazısaydım dedim o nedenle bu anın tadını çıkarmak lazım gerçektenn :)

Kocişinle ve bebişinle nice nice mutlu yıllaraaa

valla onu gecen bende dusundum bunlar buyucek optrtmcek bukdr cok goremcez okul arkadaslar fılan sonra kız arkdr snra evlılık off offf koynmdan ayırasım yok benm bunu yaaa

masallaah ıknze nuran spor ve plaates zamanı gelmus bıızm aysenura bakdkca trbe gryom

cok gecmıs olsn cnm bende baknyorm nezmndr nerde bu kız dıye. bebgınde ıhmal etme ama annene acıl sfalar dılıyorum

ben yattığı yerden spor yaptırıyorum konusuyorum ama en fazla 10 dakka oyalayabılıyorum sıkılıyo basıyo yaygarayı:))
eşim baby 2 go dıye bısı almıs 4 sekıl kullanılıyor memnun kaldım ben hemde fıyatı cok uygun

Kızlar mrb benim oglum iki ay bir haftalik nerdeyse boyu 56 cm kilosu 5, 300 acaba normalmi sizin beebisler nasil bana zayif gibi geldi benimki bide ben anne sütü veremedim mamayla buuuyoruz etkisi olabilirmi

canım doğum kılosu ve boyu onemlı heray ortalama 1 kılo aldıysa ıyı bence boyuda 3-4 cm uzadıysa ,herbebek aynı değilki genetik yapısı ıle alakalı boyu kılosu sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil bence

biz geldik teyzelerrrr

Masallah kuzuuum cok tatlisiniz guzelsiniz

Aah gecmis olsun, tez vakitte ayaklansin insallah

canim bence battaniye cok hora gecer bi arkaadasim tam da begendigim istedigim bi battaniye alip getirmisti cok mutlu olmustum cokca lazim oluyor battaniye pelusu kadifesi penyesi her turlusu lazim

Hee iyi fikirmis tamam; hem beden derdi yok. Evde her yer kıyafet oldu zaten, kimseye kıyafet alasım gelmiyor. Bi de ben kizima uyku tulumu aldım memnun kalırsam oyle bisey alayim diyorum.

Bu arada nddd'cim saclarimi sonunda kestirdim. Persembe kestirdim bilmedigim bi yere. Kendi kuaforum tatildeydi canim tez bekleyedim ayyyy boyle kotu bi kesim yok resmen 80lere gittim. Az once bi koşu kendi kuaforume gittim toparladı :)

kıslaa paşam 1 haftadır 9 gıbı yarm st de uyusa sonrasında 12-1 gıbı uyuyordu dunde mısafırım vardı 10 gibi uyku geldı salonda yanımızda uyuduu gurultuyu sevyryaa yarı uyanık halde derken onlar 11 gıbı gıttı bende uyanır gıbı oldu ses kesılınce ve odaya goturup emzırdım ve daldı hemen geriii veee
12,5 da uyandı gerı acıktı az emmıstı cunkumm ve guselce emdiii gece 3 de uyandı yanı gec yatmasına gozumum bu oldu dahada erken olursa oyalama taktıgını kullanıcam ınslllll

bu ardaa asıdan dolayı bugn 4.gun ve ateımıs gene 37 derece yı buldu nedenkı ne ılk gun olur dedıler ama bızımkı 4.halende öle zıbınla yatırdım ustunede carsafnı ortumm calpol vermedım alısmasın dıye sukur dusmustu atesııııı deee

Benimki de 3 gundur dogru duzgun emmiyor. İki dk ya emiyor ya emmiyor birakiyor memeyi sonra da savasiyor agliyor sanki beni istemiyor gibi; ay sinirlerim bozuldu dun gece agladim dayanamadim. Onceden bi emince 5-10 dk arasi emerdi o da zaten yetiyordu en az 2 saat; uc gundur ne emzirdigimi anlamiyorum inan ki[/QUOTE]

canım benim oğlumdada aynı sorun vsr bı kacgundur başka arkadaşlardada var topiğimizde gördüğüm kadarıyla havalardan oluyor mevsım gecısı bızler bıle etkılenıyoruz sen canını sıkma bence emzir emzirebildiğin kadar :))[/QUOTE]

kıslaa benım paşada aynı durumda dıda kendımce çözüm buldum evet paşamın emerken ilgisini çekiyorum kendımce eeeeeeeeee eeeee eee eee die tututruyorumm paşamın ılgısı buna kayıyo ve memeyı bırakmıyorr cok sukur ve 5 dk fılan bos boss e liyorum ama degıyor ve 5 k olsa emiyooo her cıkarttıgında hısrlanyr cunku damakları ıle memeucunu tutupp cekıyor 1 aydır cnm ı yakıyo bende e liyorum esım dıyoo bende uyumam o ses de bende dedım uyuması degıl emmesı ıcın cabalıyorum beeeeeeesen ne anlarsın

işte böle sızde deneyın yada baska bır yontem bulunn derım bennnn

eevettttttttttt bendede vardı cok oldu 2 hafta once kadın dogumcya gıttım ılk muayne oldum dogumdan sonra ve dıkısden dıll dedı ee dedım (bırde c den sonra kanyrdu)makat ın ıcden olabılır dedı(basur mu dedım yok dedii)ve ılac vs vermedı bende regl gıbı sanıp sureklı gusul alma dusuncem oluyordu cunkummm işte böle nesli cimmmm

Biz yaptırdık cnm doktorumuz da direkt yaptırın dedi zaten.

biz geldik teyzelerrrr

ayy kız bittim senin oğluşun saçlarınaaaaa benimkinin tüm saçları döküldü oğlana benziyo valla

ayy canım ya bizde seni merak ediyoduk çok çok geçmiş olsun anneciğine. rabbim beterinden saklasın. ne kötü zamanda olmuş, iyi gene hem çocuk hem annen iyi idare ediyosun maşallah sana rabbim kuvvet versiin
benimde oğluşum kakasını yapamıyor fitil olmadan 3-4 aydan sonra düzelir diyorlar inşş
cnm benimkide yapamıyodı fitilsiz ama birazkendi haline bırsktım dr.u dinledim. 3. gün yaptı kendisi sonra devamlı kendi yapmaya başladı. bugün mesela 3. gün hiç müdahale etmicem sadece masaj fln yapıyorum altını her değiştirmemde.benimki 83 günlük bugün itibarıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…