2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Acenu cumm dün benim sıpa bi türlü fırsat vermedi yazamadım. maşallah oğluşun ne tatlı olmuş yahuu. sende çok tatlısıınn.
maşallah ikinizede

günü gününü tutmuyor. bazen kendi kendine uyuyor. bazense kucağımdan bıraktığım gibi çığlık atıyor genel olarak sakin bir bebiş aslında

Bizim kiz da öyle, gazı cok oldugunda kucagımda uyumak istiyor.

Bu kaynanalar hepsi de aynı olurmu ya, bizimki de öyle. Çağırdığımda her zaman bir bahanesi hazırdır,ama o çağırdıgindamecbur gitmek zorundayiz hanimefendi kendi dediginin olmasindan cok zevk alir herzamana. Sonucta benim burda onlardan baska kimsem yok, kendi ailem yurtdışında, bende yurtdışından geldigim icin pek bir arkadaş çevrej de yok burda. Kv arada bi ugrasa bana yardimci olsa bir saatliğine bile olsa ceydaya baksa çok işime yarayacak ama nerde o günler. Geçenlerde kızımı severken şakasına söyledim: kızım babaannen seni sevmiyor özlemiyor, özlese gelmezmi seni sevmeye görmeye dedim gülerek. Hemen başladi yok işim vardi felan filanı. Bende dedim artik siz gelin, bizim bebekle gelmemiz zor oluyor diye. Ama bende kesafe koycam artik, bidaha özledim torunumu gelin derse, ben gelemem bebekle madem cok özledin gel dicem.
biz geldik teyzelerrrr

bugun mevludumuz okundu şükür bunuda atlattık resimlerimizide ekleyelim maşallah diyelim tospa ogluma :)

Eki Görüntüle 803752 Eki Görüntüle 803753 Eki Görüntüle 803754

Maşallah ana oğul çok güzel tatlı olmuşsunuz, Allah nazarlardan korusun inşallah.

Çok geçmiş olsun, Allah acio şifalar verir inşallah.

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara, bu arada eşin de çok düşünceliymiş,keşke bizimkide öyle olsa ama nerdeeeee...

rota virüsü aşısını bende yaptırıcam. bi zararın olduğunu düşünmüyorum. ilkokula başlayınca çok mikrop kapıp çok hastalanıyor kuzucuklar. ne kadar önlem alabilirsek kardır

ooo harikaaa gerçekten maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin. nice mutlu yıllar geçir ailenle

bildiğin yerden şaşmıcaksın tatlım
benim kuaför tatilden geldide ben bi fırsat bulamadım gitmeye çok sıkıldım saçlarımdan

saç demişkennn....

Meren'in Fotoğraf Günlüğü » Blog Archive » Saç Bağışı
kızlar ben bi araştırma yaptımda bu lösev e saç bağışı ile alakalı ama kendi sitesinde bi detaya rastlamadım sadece yurtdışındamı yapılıyor böyle yardımlar. bende saçlarımı kemoterapide saçlarını kaybeden çocuklara peruk yapılması için bağışlamak istiyoruuummmm

Son düzenleme:
uykusuzlukkk ölduruyo artk bnı yha kollarım bacaklarım tutmuoyo resmen ellerım tıtrıo basm agrıo bn o haldeyken oğlşm bna gulucukler atıo ve o an herseyı unutp onu sevmeye baslıorum nasıl annelık buymus demekkı

hele kızlar dun gece hıcmı uyumaz bı bebek yha resmen besgnn basnda oturdum emıgı dustu ben verdm o attı ellıyle suan uykusuzluktan oluyorum resmen

suzancım saol tatlım bnm gtmme gerek yok ozmn bakalım devm edıvekmı uykuları bı duzene grse bnde ayrı odasına goturucem kuuck besıkte yanımzda yatıo sımdılık

yazmeleklerı napıcaz bole tetlım yha eşime de kıyamıorum kaldırmaya butun gun pestılı çıkıo dıe gunduzlerıde bn uyuyamıorum pöffffff vallahı kendmı alştrmm lazm gunduz uykusuna

biz geldik teyzelerrrr

bugun mevludumuz okundu şükür bunuda atlattık resimlerimizide ekleyelim maşallah diyelim tospa ogluma :)

Eki Görüntüle 803752 Eki Görüntüle 803753 Eki Görüntüle 803754

Canımcım oğluşuna da maşallah sana da maşallah diyelim bence..

Geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korumuş çok şükür..

Ailenle nice nice mutlu sağlıklı huzur dolu yaşlara canım.

Son düzenleme:
Kızlar bebeklerinin memeyi almadığını söyleyenler olmuş;
onlar artık büyüyor ve emme uzmanı oluyorlar, 5-8 dk. da bütün sütü bitirebilirler
ve eskisi kadar uzun süre memede kalmazlar..
Sakın zorla meme vermeyin
değilse 4 - 5. aylarda memeyi bırakabilirler.. Allah korusun...

canım normal vücut ısısı zaten max 37,5. 37'yi geçmedikçe ateş düşürücü verme

Son düzenleme:
çok teşekkürler canlar geldi de gitti bile bugün 2 de yolladık yine eşimi insan alışamıyor her gittiğinde aynı acı ama sabredeceğiz yapacak bi şey yok...

maşaallah size ne kadar güzel gözüküyorsunuz :))

çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun ...

Merhaba güzel anneler ve onların tosibiklerii.. benim prenses bugün uykulara doymuyor maşallah.. Geceyi uykusuz geçireceğiz sanırım, yaklaşık 12 den beri uyuyor. 2 saatte bi emip tekrar uyuyakalıyor. Hayırlısı gece uykusu sıkıntı olmaz inş yaw. geçenlerde size ana kucağından bahsetmiştim hatırlarsanız olaya bakın ki benim bi akıllı arkadaşım internetten ana kucağı siparişi vermiş benim cimcimeye koptum yaa dün kargo geldi bir de ne göreyim farklı bir ana kucağı bir de not yazmış akıllı, iyi günlerde kullansın yeğenim ana dizinde yatıp durmasın yavrucum yazmış. (ben ana kucağına ana dizi demiştim de) anlayacağınız 2 tane ana kucağımız oldu. yine de sağolsun düşünmüş almış. bu yeni gelen de çok güzel yavrular bakın bi derim almak isteyen olursa. Papetto AN-04 Çift Barlı Anakucağı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com neyse benim cimcime uyandı ben bir bakayım kızlarr..

kesinlikle çok haklısın.
geçenlerde sağ göğsümden emzirmemiştim yatmadan önce. 4 saatten fazla uyudu oğlum gece. uyandığında göğsüm sızlıyordu.çok sertti. tutup ağzına bile vermekte zorlandım oğlumun.10 dk bile geçmeden o sertlik gitti. sütün boşaldığını hissettim zaten oğlumda bıraktı uyumaya devam etti 2-3 saat uyudu hatta. iyi doymuş

çok tatlı bişeymiş anadizi
bende alıcam ama bir dahaki ay inşallah bu ay biraz alışveriş işini abarttık.
ama ben sırt kısmı ayarlanabilir yatırabileceğim bişey almayı düşünüyorum. bakalım bütçemiz izin vericek mi

bizde seni merak etmiştik canımm. çookk geçmiş olsun. Allah daha kötüsünden korumuş çok şükür.

canım çok çok geçmiş olsun allah şifa versin annene , allah acilarini göstermesin bize.

annene cok gecmisler olsun canim

ne güzel bir düşünce .sanırım belli bir uzunluk gerekiyormuş bağışlayabilmek için değil mi.
başım çok ağrıyor kızlar ya uykusuzluktan sanırım.evde de çok canım sıkılıyor gidecek bir yer yok.tanıdığım bir insan da yok doğru düzgün.geçen sene geldik buraya fazla bi arkadaşımız da yok.annemler tatildeler de gelirlerse biraz onların yanına kalmaya gidicem.

acenuu masallah sizee allah iabul etsin insallahh
oglusunun saclarina hastayim benim kiz kel oldu nerdeyse sizinki ii dokulmemis

lyre canim gecmis olsun allahim baska zorluk gostermesin
pervane allah kavustursun tez zamanda sag salim gelsin insallah babaniz

kızlar bana da bi anadizi önerir misiniz yaa acill ( keşke normal puset yerine bi anadizi alsaymışım bu puseti hiç kullanamıyorum şuan içini doldurmuyor bile...

anadizi kullanıp memnun olan varsa modelini markasını yazabilir mi? bi de tam yatmalı özelliği ve titreşimi olursa süper olur

tşk ederiz canim
canım sanada yeni yaşın hayırlı olsun eşinle bebeişinle mutluluklar dilerim benimde 13 ü dogum gunumdu 31 oldukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…