ben yakından şahit oldum bu yakışıklının güzel ve özel gününe
sağlıkla sıhhatle büyü tosunum...
41 kere maşallahhhhhhh
maşalah yaa çookk tatlısınız yerim ben sizi.. yakışıklı oğlunun saçlarına hastayım :))
sütün azalır ama emzirmezsen iki sefer bana az geldiği için söledim çünkü hiç bir pompa bebeğin süt üretimini uyardığı gibi uyaramaz böle oluncada yavas yavas süt üretimi azalır
acenucum maşallah hem sana hem oğluna doğum kıloları hıc kalmamıs gıbı ozellıkle yuzunde zayıflamıs fıstık gıbı olmussunAllah kabul etsin mevludunuzude biz 41. gun yaptık kurtulduk otelaşedende
teşekkur ederiz canim , evet baya kilo verdik
sizinde mevludunuzu Allah kabul etsın canim
valla onu gecen bende dusundum bunlar buyucek optrtmcek bukdr cok goremcez okul arkadaslar fılan sonra kız arkdr snra evlılık off offfkoynmdan ayırasım yok benm bunu yaaa
masallaah ıknze nuran spor ve plaates zamanı gelmus bıızm aysenura bakdkca trbe gryom
cok gecmıs olsn cnm bende baknyorm nezmndr nerde bu kız dıye. bebgınde ıhmal etme ama annene acıl sfalar dılıyorum
Aynen balım pazartesi başlıyoruz önce yürüyüş sonra pilates sonra kahvaltı hahahahaha :)))
ikinizede tek bişey diyorummm
nanikkkkk
doğum günün kutlu olsun nice yıllara
allah kabul etsin çok hoş görünüyorsunuz maşallah
üzüldüm canım ya dediğin gibi allah beterinden saklasın yine de.çok geçmiş olsun
benim oğlan bugün 12 de uyudu nasıl sevindim erken uyudu diye.ama sevincim yarım kaldı,1 de geri uyandı hala ayaktayız bakalım geri ne zaman uyuyacak.off of..
Biz yaptırdık cnm doktorumuz da direkt yaptırın dedi zaten.
Canım sen annesi olarak bebeğinin ihtiyacını daha iyi bilirsin ama az emzirmen sütünü artırmazmış, emdikçe süt üretiyor. Az emzirirsen beynine az süt de yetiyor sinyalleri gidiyormuş. Sık emzirirsen de daha çok süt üretmem lazım bebek çok emiyor diye gidiyormuş:)
Maşallah sizeeee:)))) çok hoş cıkmışsın canım sen de.
Canım çok geçmiş olsun Allah görmemişe döndersin
tesekkurler canim
ayy kız bittim senin oğluşun saçlarınaaaaabenimkinin tüm saçları döküldü oğlana benziyo valla
ayy canım ya bizde seni merak ediyoduk çok çok geçmiş olsun anneciğine. rabbim beterinden saklasın. ne kötü zamanda olmuş, iyi gene hem çocuk hem annen iyi idare ediyosun maşallah sana rabbim kuvvet versiin
cnm benimkide yapamıyodı fitilsiz ama birazkendi haline bırsktım dr.u dinledim. 3. gün yaptı kendisi sonra devamlı kendi yapmaya başladı. bugün mesela 3. gün hiç müdahale etmicem sadece masaj fln yapıyorum altını her değiştirmemde.benimki 83 günlük bugün itibarıyle
Merhaba güzel anneler ve onların tosibiklerii..benim prenses bugün uykulara doymuyor maşallah.. Geceyi uykusuz geçireceğiz sanırım, yaklaşık 12 den beri uyuyor. 2 saatte bi emip tekrar uyuyakalıyor. Hayırlısı gece uykusu sıkıntı olmaz inş yaw. geçenlerde size ana kucağından bahsetmiştim hatırlarsanız olaya bakın ki benim bi akıllı arkadaşım internetten ana kucağı siparişi vermiş benim cimcimeye koptum yaa dün kargo geldi bir de ne göreyim farklı bir ana kucağı bir de not yazmış akıllı, iyi günlerde kullansın yeğenim ana dizinde yatıp durmasın yavrucum yazmış. (ben ana kucağına ana dizi demiştim de) anlayacağınız 2 tane ana kucağımız oldu. yine de sağolsun düşünmüş almış. bu yeni gelen de çok güzel yavrular bakın bi derim almak isteyen olursa. Papetto AN-04 Çift Barlı Anakucağı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com neyse benim cimcime uyandı ben bir bakayım kızlarr..
acenuu masallah sizee allah iabul etsin insallahh
oglusunun saclarina hastayim benim kiz kel oldu nerdeyse sizinki ii dokulmemis
lyre canim gecmis olsun allahim baska zorluk gostermesin
pervane allah kavustursun tez zamanda sag salim gelsin insallah babaniz
Bizim kiz da öyle, gazı cok oldugunda kucagımda uyumak istiyor.
Bu kaynanalar hepsi de aynı olurmu ya, bizimki de öyle. Çağırdığımda her zaman bir bahanesi hazırdır,ama o çağırdıgindamecbur gitmek zorundayiz hanimefendi kendi dediginin olmasindan cok zevk alir herzamana. Sonucta benim burda onlardan baska kimsem yok, kendi ailem yurtdışında, bende yurtdışından geldigim icin pek bir arkadaş çevrej de yok burda. Kv arada bi ugrasa bana yardimci olsa bir saatliğine bile olsa ceydaya baksa çok işime yarayacak ama nerde o günler. Geçenlerde kızımı severken şakasına söyledim: kızım babaannen seni sevmiyor özlemiyor, özlese gelmezmi seni sevmeye görmeye dedim gülerek. Hemen başladi yok işim vardi felan filanı. Bende dedim artik siz gelin, bizim bebekle gelmemiz zor oluyor diye. Ama bende kesafe koycam artik, bidaha özledim torunumu gelin derse, ben gelemem bebekle madem cok özledin gel dicem.
Maşallah ana oğul çok güzel tatlı olmuşsunuz, Allah nazarlardan korusun inşallah.
Çok geçmiş olsun, Allah acio şifalar verir inşallah.
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara, bu arada eşin de çok düşünceliymiş,keşke bizimkide öyle olsa ama nerdeeeee...
çok teşekkürler canlar geldi de gitti bile bugün 2 de yolladık yine eşimi insan alışamıyor her gittiğinde aynı acı ama sabredeceğiz yapacak bi şey yok...
maşaallah size ne kadar güzel gözüküyorsunuz :))
çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun ...
Canımcım oğluşuna da maşallah sana da maşallah diyelim bence..
Geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korumuş çok şükür..
Ailenle nice nice mutlu sağlıklı huzur dolu yaşlara canım.
Masallah kuzuuum cok tatlisiniz guzelsiniz
Aah gecmis olsun, tez vakitte ayaklansin insallah
Hee iyi fikirmis tamam; hem beden derdi yok. Evde her yer kıyafet oldu zaten, kimseye kıyafet alasım gelmiyor. Bi de ben kizima uyku tulumu aldım memnun kalırsam oyle bisey alayim diyorum.
Bu arada nddd'cim saclarimi sonunda kestirdim. Persembe kestirdim bilmedigim bi yere. Kendi kuaforum tatildeydi canim tez bekleyedim ayyyy boyle kotu bi kesim yok resmen 80lere gittim. Az once bi koşu kendi kuaforume gittim toparladı :)
ben şundan almayı düşünüyorum canım arkası yatıyor titreşimli müziklikızlar bana da bi anadizi önerir misiniz yaa acill( keşke normal puset yerine bi anadizi alsaymışım bu puseti hiç kullanamıyorum şuan içini doldurmuyor bile...
anadizi kullanıp memnun olan varsa modelini markasını yazabilir mi? bi de tam yatmalı özelliği ve titreşimi olursa süper olur
biz geldik teyzelerrrr
bugun mevludumuz okundu şükür bunuda atlattık resimlerimizide ekleyelim maşallah diyelim tospa ogluma :)
Eki Görüntüle 803752 Eki Görüntüle 803753 Eki Görüntüle 803754
cok sukur yavrularımız cok yormuyor bısıı :)sende sadece anne sutu veryrsun degılmı cnm benımkı neden 2-3 kere uyanıyoo doymyormu kı acabaa tabı maasallahı var paşamın kg bakımındann onde gıdıyruz onunda ılgısı olurmu bılmemmmm:44: suslenınde puslenınde gezmelere gıdın bakımmm ama ozletmeyın kendınısıı cn m benımmm
tabii beben kıvrılmana ızın edersee
paşam uyumuskene namazımı kılayımmm melemenımı yapayımmm
Hayranım canım sana maşAllah önce sana sonra da kızçene :)
merhaba kızlarrrr
geçmişi okudum hergün yeni sıkıntılar yeni çözümler buluyoruz maşaallah bizlere :)
ben evimdeyim hamdolsun nasıl özlemişimmmm anlatamammm
temizlikle uğraşıyorum bir yandan yavrumla düzen oturtmaya çalışıyorum.
kaldığım yerlerde herşeyiyle ben ilgilendim kimseye fırsat vermedim çünkü o rahatlığa alışacağımı biliyordum (herkes kızıyordu ama olsun :)) şimdi avantajını yaşayacağım inş.
5 ayda ev ne hale geldi tahmin edin artık...
elimden iğne vurulmuştum o biraz iyi geldi ağrılarım azaldı çok şükür...
adetim çok az ama hala devam ediyor.eskisi gibi mi sürecek zamanı yoksa uzayacak mı merak ediyorum.zaten çok az oluyorum başından beri anlamadım gitti :26:
bebişlerle nasıl vakit geçiririm diyenler,aylaa göre bebek oyunları var onları bir okuyun derim.ben eline tesbih veriyorum mesela o çekiyor ben çekiyorum o çekerken güzel şeyler söylüyorum.önüne bir oyuncak tutup dokunmasını sağlıyorum.dans ediyoruz bol bol konuşuyoruz masaj yapıyorum.2günde gülmelere başladı yavrum maşaallahhhnasıl tatlı bunlar ya rabbimmmm
ben park yatağın dönencesini açtım 5er dakika oyalandı sıkılmadan aldım hemen.
sonra onu ana kucağının askına koydum ona bakıp oyalanıyor şimdi biraz biraz bakalım ne zaman sıkılacak.size de fikir olsun
kucak isteyen bebeler fena bizde de var biraz.ağlayınca hemen almayın,konuşun,sesler çıkarın,müzik açın,5 dk tvye baktırın.
tek yolun kucak olmadığını öğrenecekler bir şekilde...
kızalr bu arada ben doğuya geldim malummm.evler soğuk bayağıı.tulum ve çıtçıtlı badi giyiyoruz şuan.kafası falan sıcak ama eller buzzz.eldiven takıyorum mecbur hiç istemeyerek elleriyle oynamayı çok seviyor çünkü.acaba üşüdüğü için mi soğuk minik ellerimizzz
cnm bak maşaallah de çok anlatma vakkahi nazara geleceksin diye korkuyorummm.arada mız mız de ağlak de nazarlık olsun
bu arada bebelerini tv karşısında emzikle uyutan anneler nasıl başardınız bir diyiverin yahuuu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?