2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım benimm çok ama çok geçmiş olsun sana da annene de kıyamam bennnn
Çok özledik seni çokkk

tabi baharat, bakliyat etkiliyor bebekleri canım,
evet ama bu olay daha ziyade bebeğin sindirimiyle alakalı..
benimkiler karnı doyduktan sonra 2. saat 4. saat 6. saat nihayet 8. saat hep bir şeyler olur;
sonra yeni sütün sindirimi başlar gaz kusma hepsinden bol bol..
dün ilk kez doğum sonrası y. mercimek yedim. bu sabah gazman
ama napayım öyle de oluyor böyle de oluyor
ha biraz fazla oluyor
aman hassas olmasın alışsın şimdiden her gıdaya
maşallah ilk bebeğim yiyecek ayırt etmez her bir şeyi yer
her annenin sütünü arttıran yiyecekler farklı sanırım ben de incir yediğimde daha bi artıyor gibi geldi

ben şundan almayı düşünüyorum canım arkası yatıyor titreşimli müzikli

canım çıkmamış hangisinden almayı düşünüyosun? ya araştırıyorum ama nette özellikleri ayrıntılı yazmıyor özellikle tam yatabilir olmasını istiyorum içinde uyuyabilsin diye bu da yazmıyor hiçbirinde????

canım ben mersinliyim annem gelirken getirmişti üzerine fındık cevız cekıp onuda atıyorum ohh mıss sutude arttırıyo sankı, benım oğlumda bi etkisi olmadı belkı senın bebegıne ıcındekkı bı baharat agır gelmıştşr malt içeçeğini içemiyorum

anaamm kimsecikler yok, bebeişleriniz uyuyormu yoksam

nddd, Tiny Love Üçü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı var süper bişey ama çook pahalı yaaa bu kadar para verilir mi arkadaş buna yaa

bi de Papetto AN-04 Çift Barlı Anakucağı var fiyatı çok uygun bunun ama bu da 180 derece yatmıyor hafif eğik kalıyor ne kadar eğik kestiremedim resimden. bebiş uyuyamazki eğik pozisyonda kafası düşer sağa sola

Son düzenleme:

ben şundan almayı düşünüyorum canım arkası yatıyor titreşimli müzikli

Kızlar ben iki gün önce bu anakucağını aldım şimdilik heyecanlı heyecanlı oturuyo içinde. Tabi saatlerce değil belli bi süre sonra beni burdan al diye bağırıyor ama ben o arada biraz işlerimi yapabiliyorum:))) titreşimi var yatar ve oturur pozisyonları var müziği var

canım marka model yazarmısın bi bakayım netten

Ben adanalıyım canım kaynar çok süt yapar derler ama anneye ceviz koymazlar çok gaz yaparmış. Sen cevizi mi içtin

Canlarım ve onların canları nasılsınız?hep girip okuyorum ama bi arkadaşın dediği gibi telefondan yazmak ölüm gibi hele oğlumda huysuzsa bu dahada zor oluyo. Çoğumuzun yaşadığı sorunlar aynı .bizimkşde az emiyo gazı var uykusu çok az ama sağlıklı çok şükür oyüzden hiç dert ermiyorum. Benim halimde size hiç yabancı gelmeyen durumda Zombi gibiyim:)) olsun oğlum yanımdaya gerisi boş. Eşimle yaşadığım sorunları hallettik gibi özür diledi ama ben artık inanmıyorum ona ve napıyorsa yapsın artık kimse için kendimi üzmîcem çünkü bana ihtiyacı olan bir bebeğim var onun için önce can sonra Canan hayat felsefem bu :))Resim ekleyen arkadaşların bebekleri çok tatlı Allah sizlere bağışlasın. Bende bikaç tane eklemek istedim size özenim normalde resim koymayı sevmem ama olsun bikerelik :))

Eklentiler

• $image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 31
  • $image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $image.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 36
günlerdir konuşulan konunun ve benim günde 2 veya 3 kere emziriyo olmama rağmen herkesin bana "mutlaka daha sık emzir sütün kesilir" demesi üzerine aklıma bişey takıldı... çalışan anneler günde sadece 2 veya 3 kez bebeklerini emzirebiliyolar ve bunun dışında günde 1 veya 2 kez de sağıyorlar sütlerini... demem o ki; çalışan annelerin sütü erken mi kesiliyo?...
* benim ablam bebeğini 2 aylıkken bırakıp işe başladı... yeğenim gün içinde hep annesinin sağdığı sütleri içti... akşamları annesini de emdi... ablam da gündüz işte 1 kere gece evde 1 kere sütünü sağdı... yeğenim 9 aylık oldu ve halen bu şekilde besleniyo... ek gdalar da var tabi ama öyle sizin dediğniz gibi ablamın sütü falan da kesilmedi yani...
çocuğum ememeyip aç kalıp ağlamasındansa sağar biberonla veririm napalım...

eneemmmmmmmm maşallah kara oğlana

Canım maşallah oğlun çok tatlı tıpkı sana benziyor:)))
Canım ben yazdığım yorumda demiştim bebeğinin ihtiyacını en iyi sen bilirsin yani bebeğin başka türlü emmiyorsa yapacak bir şey yok tabi. Sonuçta yine anne sütü alıyor onun faydasını alıyor.

eneemmmmmmmm maşallah kara oğlana

Miraycım çok teşekkür ederiz :))
veryergin cidden banamı benziyor çünkü herkes eşime benzetiyor. Aslında eşimlede bizi birbirimize çok benzetiyolar.

Miraycım çok teşekkür ederiz :))
veryergin cidden banamı benziyor çünkü herkes eşime benzetiyor. Aslında eşimlede bizi birbirimize çok benzetiyolar.

Eşini bilemem ama ikinizin olduğu resimde tıpkı sen. Ten ve saç rengi de aynı. Mesela benim kızım sarışın ama benim saçlar kaşlar simsiyah hiç alakası yok:))

kızlar maşallah bebeklerinize de size de

dün oğlum bi kaka yaptı bi baktım ki nerdeyse boynuna kadar çıkmş.
Tabi kıyafet falan battı. Normalde lekeleri dalin falan çıkarmıyor ya ben de kendmce bi çözüm buldum valla ilk önce normal deterjanla bizimkilerle yıkadım kakadan eser kalmadı sonra da kendi çamaşırlaryla yıkıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…