biz geldik teyzelerrrr
bugun mevludumuz okundu şükür bunuda atlattık resimlerimizide ekleyelim maşallah diyelim tospa ogluma :)
Eki Görüntüle 803752 Eki Görüntüle 803753 Eki Görüntüle 803754
slm kızlar
çok uzun süredir giremiyorum
annem trafik kazası geçirdi otobusten inerken otobuse arkadan kamyon çarpmış annem merdivendeymiş dengesini kaybedip durağa doğru düşmüş kilolu oldugu için ayak bileğinde parçalı kırık olmuş bileğin kopmasina ramak kalmiş resmen ayağına platin vida dışada demir var tabi bakıma muhtaç hala geldi ben bakıyorum geceleri kuzenim burda allahtan bebişime mevlut bile yapamadım çocuğun nasıl büyüdüğünü bile anlamıyorum açıkçası
ama olsun annemin canına birşey olmadı ya gerisi mühim değil
böyle kızlar işte arada uğramaya çalışıcam çok öptüm sizleri
çok tatlısınız maşallah;
bide ben atlatabilsem şu mevlud olayını :)))
kızlar biraz alakasız olacak ama kaynar denen içeceği kullananınız oldu mu? lohusa şerbeti de diyorlar. adana çevresinde daha çok biliniyor. içerisinde tarçın, kök ve tohum karanfil, zencefil, zerdeçal ve yenibahar var (benim bildiğim bunlar). sütü acayip coşturuyo. bende öyle oldu en azından. yalnız bebeğim sütü içtikten 2 saat kadar sonra bağırmaya başlıyo ve usmuyo. 2 kez denedim. başka bi şeyle mi alakalı yoksa kaynarla mı bu sancılar emin olamadım. ne dersiniz? aynı sorunu yaşadınız mı? bu arada malt içeceği de yalanmış :/
ben şundan almayı düşünüyorum canım arkası yatıyor titreşimli müzikli
kızlar biraz alakasız olacak ama kaynar denen içeceği kullananınız oldu mu? lohusa şerbeti de diyorlar. adana çevresinde daha çok biliniyor. içerisinde tarçın, kök ve tohum karanfil, zencefil, zerdeçal ve yenibahar var (benim bildiğim bunlar). sütü acayip coşturuyo. bende öyle oldu en azından. yalnız bebeğim sütü içtikten 2 saat kadar sonra bağırmaya başlıyo ve usmuyo. 2 kez denedim. başka bi şeyle mi alakalı yoksa kaynarla mı bu sancılar emin olamadım. ne dersiniz? aynı sorunu yaşadınız mı? bu arada malt içeceği de yalanmış :/
kızlar bana da bi anadizi önerir misiniz yaa acill( keşke normal puset yerine bi anadizi alsaymışım bu puseti hiç kullanamıyorum şuan içini doldurmuyor bile...
anadizi kullanıp memnun olan varsa modelini markasını yazabilir mi? bi de tam yatmalı özelliği ve titreşimi olursa süper olur
ben şundan almayı düşünüyorum canım arkası yatıyor titreşimli müzikli
Kızlar ben iki gün önce bu anakucağını aldım şimdilik heyecanlı heyecanlı oturuyo içinde. Tabi saatlerce değil belli bi süre sonra beni burdan al diye bağırıyor ama ben o arada biraz işlerimi yapabiliyorum:))) titreşimi var yatar ve oturur pozisyonları var müziği var Eki Görüntüle 804528
canım marka model yazarmısın bi bakayım netten
Canlarım ve onların canları nasılsınız?hep girip okuyorum ama bi arkadaşın dediği gibi telefondan yazmak ölüm gibi hele oğlumda huysuzsa bu dahada zor oluyo. Çoğumuzun yaşadığı sorunlar aynı .bizimkşde az emiyo gazı var uykusu çok az ama sağlıklı çok şükür oyüzden hiç dert ermiyorum. Benim halimde size hiç yabancı gelmeyen durumda Zombi gibiyim:)) olsun oğlum yanımdaya gerisi boş. Eşimle yaşadığım sorunları hallettik gibi özür diledi ama ben artık inanmıyorum ona ve napıyorsa yapsın artık kimse için kendimi üzmîcem çünkü bana ihtiyacı olan bir bebeğim var onun için önce can sonra Canan hayat felsefem bu :))Resim ekleyen arkadaşların bebekleri çok tatlı Allah sizlere bağışlasın. Bende bikaç tane eklemek istedim size özenim normalde resim koymayı sevmem ama olsun bikerelik :))
Canım maşallah oğlun çok tatlı tıpkı sana benziyor:)))Canlarım ve onların canları nasılsınız?hep girip okuyorum ama bi arkadaşın dediği gibi telefondan yazmak ölüm gibi hele oğlumda huysuzsa bu dahada zor oluyo. Çoğumuzun yaşadığı sorunlar aynı .bizimkşde az emiyo gazı var uykusu çok az ama sağlıklı çok şükür oyüzden hiç dert ermiyorum. Benim halimde size hiç yabancı gelmeyen durumda Zombi gibiyim:)) olsun oğlum yanımdaya gerisi boş. Eşimle yaşadığım sorunları hallettik gibi özür diledi ama ben artık inanmıyorum ona ve napıyorsa yapsın artık kimse için kendimi üzmîcem çünkü bana ihtiyacı olan bir bebeğim var onun için önce can sonra Canan hayat felsefem bu :))Resim ekleyen arkadaşların bebekleri çok tatlı Allah sizlere bağışlasın. Bende bikaç tane eklemek istedim size özenim normalde resim koymayı sevmem ama olsun bikerelik :))
Canım ben yazdığım yorumda demiştim bebeğinin ihtiyacını en iyi sen bilirsin yani bebeğin başka türlü emmiyorsa yapacak bir şey yok tabi. Sonuçta yine anne sütü alıyor onun faydasını alıyor.günlerdir konuşulan konunun ve benim günde 2 veya 3 kere emziriyo olmama rağmen herkesin bana "mutlaka daha sık emzir sütün kesilir" demesi üzerine aklıma bişey takıldı... çalışan anneler günde sadece 2 veya 3 kez bebeklerini emzirebiliyolar ve bunun dışında günde 1 veya 2 kez de sağıyorlar sütlerini... demem o ki; çalışan annelerin sütü erken mi kesiliyo?...
* benim ablam bebeğini 2 aylıkken bırakıp işe başladı... yeğenim gün içinde hep annesinin sağdığı sütleri içti... akşamları annesini de emdi... ablam da gündüz işte 1 kere gece evde 1 kere sütünü sağdı... yeğenim 9 aylık oldu ve halen bu şekilde besleniyo... ek gdalar da var tabi ama öyle sizin dediğniz gibi ablamın sütü falan da kesilmedi yani...
çocuğum ememeyip aç kalıp ağlamasındansa sağar biberonla veririm napalım...
eneemmmmmmmm maşallah kara oğlana
Canım maşallah oğlun çok tatlı tıpkı sana benziyor:)))
Canım ben yazdığım yorumda demiştim bebeğinin ihtiyacını en iyi sen bilirsin yani bebeğin başka türlü emmiyorsa yapacak bir şey yok tabi. Sonuçta yine anne sütü alıyor onun faydasını alıyor.
Miraycım çok teşekkür ederiz :))
veryergin cidden banamı benziyor çünkü herkes eşime benzetiyor. Aslında eşimlede bizi birbirimize çok benzetiyolar.
Teşekkür ederiz ozaman teyzesi çok mutlu ettin benî:))Eşini bilemem ama ikinizin olduğu resimde tıpkı sen. Ten ve saç rengi de aynı. Mesela benim kızım sarışın ama benim saçlar kaşlar simsiyah hiç alakası yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?