günlerdir konuşulan konunun ve benim günde 2 veya 3 kere emziriyo olmama rağmen herkesin bana "mutlaka daha sık emzir sütün kesilir" demesi üzerine aklıma bişey takıldı... çalışan anneler günde sadece 2 veya 3 kez bebeklerini emzirebiliyolar ve bunun dışında günde 1 veya 2 kez de sağıyorlar sütlerini... demem o ki; çalışan annelerin sütü erken mi kesiliyo?...
* benim ablam bebeğini 2 aylıkken bırakıp işe başladı... yeğenim gün içinde hep annesinin sağdığı sütleri içti... akşamları annesini de emdi... ablam da gündüz işte 1 kere gece evde 1 kere sütünü sağdı... yeğenim 9 aylık oldu ve halen bu şekilde besleniyo... ek gdalar da var tabi ama öyle sizin dediğniz gibi ablamın sütü falan da kesilmedi yani...
çocuğum ememeyip aç kalıp ağlamasındansa sağar biberonla veririm napalım...
kızlar maşallah bebeklerinize de size de
dün oğlum bi kaka yaptı bi baktım ki nerdeyse boynuna kadar çıkmş.
Tabi kıyafet falan battı. Normalde lekeleri dalin falan çıkarmıyor ya ben de kendmce bi çözüm buldum valla ilk önce normal deterjanla bizimkilerle yıkadım kakadan eser kalmadı sonra da kendi çamaşırlaryla yıkıycam.
kuzey kardeşimizin mevlidine giderken ;
Eki Görüntüle 804618
kuzey kardeşimizin mevlidini dinlerken ;
Eki Görüntüle 804619
maşallah prensesimeee
Eki Görüntüle 804618
Eki Görüntüle 804619
maşallah prensesimeee
fıstığımmm çok tatlisinn seni yerim masaallah ama annesi artik eldivenlere veda edin bence
ay ayyyy maşallah suphanallah kuzularınıza güzel anneler ve tatlı bebişleriiii sizi görünce cok duygulandım bende sizin gibi bi zamanlar 2011 temmuz annesiydim
şimdi kaan 26 aylık darısı size olsun inşallah bu arada bir de kardeşimiz oldu süprizzbirde 2013 şubat annesi oldum oynuyo simdi kuzularım abi kardeş kendinize ve kuzularınıza çok ii bakın olur mu sevgiler
allah bagıslasın ınsl canımmay ayyyy maşallah suphanallah kuzularınıza güzel anneler ve tatlı bebişleriiii sizi görünce cok duygulandım bende sizin gibi bi zamanlar 2011 temmuz annesiydim
şimdi kaan 26 aylık darısı size olsun inşallah bu arada bir de kardeşimiz oldu süprizzbirde 2013 şubat annesi oldum oynuyo simdi kuzularım abi kardeş kendinize ve kuzularınıza çok ii bakın olur mu sevgiler
ayyyy ne kadar güzel... yakın yaşta iki kardeş...
Allah bağışlasın... bizde kısa sürede kocaman olduklarını görelim inşlaah...
allah bagıslasın ınsl canımm
sana cok gusel bır soru ıkısı bır arka arkaya nasıl???
bızım gec oldu bebegımız 4 senden sonra ve her goren arkasını uzatma ıdare edersın sen dıe soruyorlarrr sence ıkısı bır baskasına ıhtıyac duymaması en aklım ayatan kısmı ama ya ben ıdare edermıyımm buyuguk oglumu ıhmal edermıyım sorusu aklımda kaza ıle olursa amennaaaaaa ama ısteyerek en geçç 1,5-2 yıl duralım dıyorumm ne dıyorsun bu konuyaa
Arkadaşlar merhaba
3 günlüğüne tatile çıktık :) Zor olur falan sanmıştık ama kuzucuk hiç yormadı bizi.Deniz kenarında havuz başında huzurlu bir şekilde uyudu.Meğer benim oğlanında tatile ihtiyacı varmış :)
Tatilde bir bayanla tanıştım.Onunda bebeği 1 yasındaymıs.Eldivenlerini hemen çıkar dedı.oda yüzünü çiziyor diye 4 aya kadar tutmus.Sonrasındada uzun bır sure bebek kavrama yetenegı edınememıs.Cok uzuldum dedı.Bende eve gelır gelmez kestım tırnakları ve çıkardık eldıvenlerı.Allah korusun 1-2 cızık olacak dıye daha cıddı problemler yasamayalım dıye sızede haber vereyim dedım.
ben hiçç takadım bır ılk geldı gun taktım gerısı boss eldıven lerı olece duruyorr:)Arkadaşlar merhaba
3 günlüğüne tatile çıktık :) Zor olur falan sanmıştık ama kuzucuk hiç yormadı bizi.Deniz kenarında havuz başında huzurlu bir şekilde uyudu.Meğer benim oğlanında tatile ihtiyacı varmış :)
Tatilde bir bayanla tanıştım.Onunda bebeği 1 yasındaymıs.Eldivenlerini hemen çıkar dedı.oda yüzünü çiziyor diye 4 aya kadar tutmus.Sonrasındada uzun bır sure bebek kavrama yetenegı edınememıs.Cok uzuldum dedı.Bende eve gelır gelmez kestım tırnakları ve çıkardık eldıvenlerı.Allah korusun 1-2 cızık olacak dıye daha cıddı problemler yasamayalım dıye sızede haber vereyim dedım.
wowwwwwww süpersın aylız cımmmkuzey kardeşimizin mevlidine giderken ;
Eki Görüntüle 804618
Eki Görüntüle 804619
maşallah prensesimeee
abowwww ne ka tatlı admen cım paşan yaaa sevındım kocıısnle arandakılere veda etmene olsun akısına bırak ınsl tamamen duselırCanlarım ve onların canları nasılsınız?hep girip okuyorum ama bi arkadaşın dediği gibi telefondan yazmak ölüm gibi hele oğlumda huysuzsa bu dahada zor oluyo. Çoğumuzun yaşadığı sorunlar aynı .bizimkşde az emiyo gazı var uykusu çok az ama sağlıklı çok şükür oyüzden hiç dert ermiyorum. Benim halimde size hiç yabancı gelmeyen durumda Zombi gibiyim:)) olsun oğlum yanımdaya gerisi boş. Eşimle yaşadığım sorunları hallettik gibi özür diledi ama ben artık inanmıyorum ona ve napıyorsa yapsın artık kimse için kendimi üzmîcem çünkü bana ihtiyacı olan bir bebeğim var onun için önce can sonra Canan hayat felsefem bu :))Resim ekleyen arkadaşların bebekleri çok tatlı Allah sizlere bağışlasın. Bende bikaç tane eklemek istedim size özenim normalde resim koymayı sevmem ama olsun bikerelik :))
hmm evet uzun ca emdıgınde uykusu daha fasla oluyor kısa larda mesafade kıslaıyoooo hayırlısı bakalımmm
Evet canım sadece anne sütü veriyorumBelki seninki doymuyordur canım
Özletmem geldim bile köyümüz ne kadar güzel serin serinnnn
valla onu gecen bende dusundum bunlar buyucek optrtmcek bukdr cok goremcez okul arkadaslar fılan sonra kız arkdr snra evlılık off offfkoynmdan ayırasım yok benm bunu yaaa
masallaah ıknze nuran spor ve plaates zamanı gelmus bıızm aysenura bakdkca trbe gryom
cok gecmıs olsn cnm bende baknyorm nezmndr nerde bu kız dıye. bebgınde ıhmal etme ama annene acıl sfalar dılıyorum
Biz yaptırdık cnm doktorumuz da direkt yaptırın dedi zaten.
iyi dileklerniz için çok tşk ederim kocaman bir aminnnnnn diyorummm
modus mutluluğunuz daim yeni yaşın kutlu olsun
bugun kaka yapmayalı 2.gun
gecmıs ler olsun cnm beterın beterı var elıne saglık annene baktıgın ıcın
uykusuzlukkk ölduruyo artk bnı yha kollarım bacaklarım tutmuoyo resmen ellerım tıtrıo basm agrıo bn o haldeyken oğlşm bna gulucukler atıo ve o an herseyı unutp onu sevmeye baslıorum nasıl annelık buymus demekkı
hele kızlar dun gece hıcmı uyumaz bı bebek yha resmen besgnn basnda oturdum emıgı dustu ben verdm o attı ellıyle suan uykusuzluktan oluyorum resmen
suzancım saol tatlım bnm gtmme gerek yok ozmn bakalım devm edıvekmı uykuları bı duzene grse bnde ayrı odasına goturucem kuuck besıkte yanımzda yatıo sımdılık
yazmeleklerı napıcaz bole tetlım yha eşime de kıyamıorum kaldırmaya butun gun pestılı çıkıo dıe gunduzlerıde bn uyuyamıorum pöffffff vallahı kendmı alştrmm lazm gunduz uykusuna
evt öle dedı dr bana devam ederse gıt bnmkı kesıldiiiiiiiiii
wayy tecrubelik işte yahuuuuuuuuuuuuuKızlar bebeklerinin memeyi almadığını söyleyenler olmuş;
onlar artık büyüyor ve emme uzmanı oluyorlar, 5-8 dk. da bütün sütü bitirebilirler
ve eskisi kadar uzun süre memede kalmazlar..
Sakın zorla meme vermeyin
değilse 4 - 5. aylarda memeyi bırakabilirler.. Allah korusun...
hmm tmmm cnmm ınslllcanım normal vücut ısısı zaten max 37,5. 37'yi geçmedikçe ateş düşürücü verme
bende çıkarttım eldıvenlerı ıkı hafta oluyo ama tırnaklarını tam kesemıyoruz derın olacak etıne zarar verecez dıye dun yuzunu uc kere cızmıs
Eki Görüntüle 804618
Eki Görüntüle 804619
maşallah prensesimeee
allah bagıslasın ınsl canımm
sana cok gusel bır soru ıkısı bır arka arkaya nasıl???
bızım gec oldu bebegımız 4 senden sonra ve her goren arkasını uzatma ıdare edersın sen dıe soruyorlarrr sence ıkısı bır baskasına ıhtıyac duymaması en aklım ayatan kısmı ama ya ben ıdare edermıyımm buyuguk oglumu ıhmal edermıyım sorusu aklımda kaza ıle olursa amennaaaaaa ama ısteyerek en geçç 1,5-2 yıl duralım dıyorumm ne dıyorsun bu konuyaa
Eki Görüntüle 804673 Eki Görüntüle 804675
benim pAŞACIKTA burda teyzelerı uzun aradan sonrageldım şukur
buarada bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah demeyi unutmayın
çizMİŞ diyosunuz ya... ağlamıyomu... ben çok uzadığında kapatıyorum 1-2 gün eldivenli kalıyo... ama yüzünü yolarsa yıkıyo ortalığı çiiği önemli değil de can acısı....
ben şundan almayı düşünüyorum canım arkası yatıyor titreşimli müzikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?