2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kızımın 6 ayı bitince işe başladım
sabah emzirdim hiç sağmadım
10-11 gibi şişlik oluyordu öğle okul bitince geliyordum emiyordu,
süt izni öğle sonu almıştım
13 aylıkken ise sabah emiyordu
akşam 5 te geliyordum yine emiyordu
yine hiç sağmadım hamile kalınca 16 aylıkken ben kestim..
bir sorun olmaz yani..

benimki de sıvı yapıyor çok yapınca bele çıkıyor ben önce yeşil kalıp sabunla yıkıyorum, kuruyunca normal deterjanla..
bu arada ben çocuk deterjanını bitirdim, sonra almadım
bizimkilerle beraber yıkıyorum, vücudu hassas alışmasın diye
çok şükür 2 bebeğimde de alerji vs. olmadı.

ya kızlar
kızımda üye olunca milupanın indirim kuponları,
herobaby tanıtım paketi gelmişti
ek gıda döneminde bayağı işe yaramıştı.
yok mu şimdi tanıtım numunesi, indirim vs. haberleri?

kuzey kardeşimizin mevlidine giderken ;

kuzey kardeşimizin mevlidini dinlerken ;

maşallah prensesimeee

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba

3 günlüğüne tatile çıktık :) Zor olur falan sanmıştık ama kuzucuk hiç yormadı bizi.Deniz kenarında havuz başında huzurlu bir şekilde uyudu.Meğer benim oğlanında tatile ihtiyacı varmış :)

Tatilde bir bayanla tanıştım.Onunda bebeği 1 yasındaymıs.Eldivenlerini hemen çıkar dedı.oda yüzünü çiziyor diye 4 aya kadar tutmus.Sonrasındada uzun bır sure bebek kavrama yetenegı edınememıs.Cok uzuldum dedı.Bende eve gelır gelmez kestım tırnakları ve çıkardık eldıvenlerı.Allah korusun 1-2 cızık olacak dıye daha cıddı problemler yasamayalım dıye sızede haber vereyim dedım.

ay ayyyy maşallah suphanallah kuzularınıza güzel anneler ve tatlı bebişleriiii sizi görünce cok duygulandım bende sizin gibi bi zamanlar 2011 temmuz annesiydim
şimdi kaan 26 aylık darısı size olsun inşallah bu arada bir de kardeşimiz oldu süprizz birde 2013 şubat annesi oldum oynuyo simdi kuzularım abi kardeş kendinize ve kuzularınıza çok ii bakın olur mu sevgiler

ayyyy ne kadar güzel... yakın yaşta iki kardeş...
Allah bağışlasın... bizde kısa sürede kocaman olduklarını görelim inşlaah...

allah bagıslasın ınsl canımm
sana cok gusel bır soru ıkısı bır arka arkaya nasıl???
bızım gec oldu bebegımız 4 senden sonra ve her goren arkasını uzatma ıdare edersın sen dıe soruyorlarrr sence ıkısı bır baskasına ıhtıyac duymaması en aklım ayatan kısmı ama ya ben ıdare edermıyımm buyuguk oglumu ıhmal edermıyım sorusu aklımda kaza ıle olursa amennaaaaaa ama ısteyerek en geçç 1,5-2 yıl duralım dıyorumm ne dıyorsun bu konuyaa

ayyyy ne kadar güzel... yakın yaşta iki kardeş...
Allah bağışlasın... bizde kısa sürede kocaman olduklarını görelim inşlaah...

inşallah tatlım benimmm şuan en rahat haliniz kızlar onu sölim en basta hele bi emekleme ve ayaklansınlar ozaman çok yoruyolar işte canları sagolsun

bence 2 yasına gelince basla tatlım tabii ben gii süpriz olmazsa ben gurbetteyim o yüzden tek basıma oldugum için çok sıkıntı cektm şimdi abimizi krese verdim yoksa çok perişan oluyorum kardesine zarar veriyo sürekli eli kafada ve parmagı gözünde çok korkuyorum istemeden zarar vericek diye onun dısında çok yıl farkı olmaması iyi olucak ikisi birbiriyle oynar anlaşır akılları erince

2 ay bitti ...
Nasılsınız bakalım
kızımın ipek saçları dökülüyor...
Sadece anne sütü devam..
Artıksüt rezervleri oluşmuştur herhalde
okuyim bi
görüşürüz

benim pAŞACIKTA burda teyzelerı uzun aradan sonrageldım şukur
buarada bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah demeyi unutmayın

Son düzenleme:

bende çıkarttım eldıvenlerı ıkı hafta oluyo ama tırnaklarını tam kesemıyoruz derın olacak etıne zarar verecez dıye dun yuzunu uc kere cızmıs

ben hiçç takadım bır ılk geldı gun taktım gerısı boss eldıven lerı olece duruyorr:)
sımdı elını yumruk yapıp ızlıyor yuzme degdırmeye calısıyooo
teyzeleri biz geldik :)

Eki Görüntüle 804615

Maşallah barekallah kuzuma
sıze deymesın ınsll cnm ya cok tatlsı bebegınn

Eki Görüntüle 804618
Eki Görüntüle 804619

maşallah prensesimeee
wowwwwwww süpersın aylız cımmmoglumla :)

abowwww ne ka tatlı admen cım paşan yaaa sevındım kocıısnle arandakılere veda etmene olsun akısına bırak ınsl tamamen duselır

bır
sizeee dua ıleee

Evet canım sadece anne sütü veriyorum Belki seninki doymuyordur canım
Özletmem geldim bile köyümüz ne kadar güzel serin serinnnn
hmm evet uzun ca emdıgınde uykusu daha fasla oluyor kısa larda mesafade kıslaıyoooo hayırlısı bakalımmm
evet koyler öle yaaaa

bende çıkarttım eldıvenlerı ıkı hafta oluyo ama tırnaklarını tam kesemıyoruz derın olacak etıne zarar verecez dıye dun yuzunu uc kere cızmıs

çizMİŞ diyosunuz ya... ağlamıyomu... ben çok uzadığında kapatıyorum 1-2 gün eldivenli kalıyo... ama yüzünü yolarsa yıkıyo ortalığı çiiği önemli değil de can acısı....

teyzeleri biz geldik :)

Eki Görüntüle 804615

Maşallah barekallah kuzuma

Vaay oturuyo mu o? Masallah masallah

Eki Görüntüle 804618
Eki Görüntüle 804619

maşallah prensesimeee

O nasıl bi havalı bakîs oyle annesi, uzaklara dalmis ilk fotografta, bayılldım :)

Benimki bi de bant sapka takmiyo huylu çingene, takınca kafasini koparmisim gibi bagiriyo

Valla simdi bi misafirim vardi, 18 ay arayla iki kızı var, şu an kucuk 4 aylık. Zor oluyor diyor, buyugun hakkina giriyor gibi oluyormus bir de. O disari cikmak istiyor ama kucuk olunca her zaman mumkun olmuyor diye anlatti. Ayrica uyku saatleri de farkli olunca cok yorucuymuş. Bana 4 yas falan ara ver dedi :)

Eki Görüntüle 804673 Eki Görüntüle 804675
benim pAŞACIKTA burda teyzelerı uzun aradan sonrageldım şukur
buarada bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah demeyi unutmayın

Masallah masallah

çizMİŞ diyosunuz ya... ağlamıyomu... ben çok uzadığında kapatıyorum 1-2 gün eldivenli kalıyo... ama yüzünü yolarsa yıkıyo ortalığı çiiği önemli değil de can acısı....

Hele bi de uykudaysa hem cani yandigi icin hem de uykusu bolundugu icin cldiriyor. Valla cazgırlıgının korkusundan ben de ara ara cikariyorum. Emzirirken cikariyorim mesela. Ama gun icinde elleri acik olursa bir seyleri tutuyor, bayılıyorum o haline :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…