2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

çok sevimliymiş canım ,
güle güle kullan

Teşekkür ederiz teyzeleri. nddd cim bu tam yatmasa da 3 kademeli ayarlanabiliyor, çok az eğik uyuyabiliyor bizimki içinde.

Canımcım biz de var papetto ana kucağı arkadaşım hediye göndermiş. benim prenses bayıldı buna çıkmıyor içinden saatlerce oyuncaklara bakıyor aynası falan var kendini izliyor çıngıraklara eliyle vuruyor kendi kendine sırıtıyor. Valla bundan daha memnun kaldık biz.

Ayyy bu yakışıklı aynı annesine benziyor ya Maşallah canımcım çok tatlı senin oğluş..

teyzeleri biz geldik :)

Eki Görüntüle 804615

Maşallah barekallah kuzuma

Hoşgeldinizzz maşallah kuzunaa..

kuzey kardeşimizin mevlidine giderken ;
Eki Görüntüle 804618
kuzey kardeşimizin mevlidini dinlerken ;
Eki Görüntüle 804619

maşallah prensesimeee

Aman yarabbimmm maşallah prensesinee.. ilk fotoya bayıldım bu arada..

canımcım bize de hemşire demişti 1 aylıkken aşımıza gittiğimizde. çıkarın eldivenleri hem sıcak hem de bebek dokunma kavrama yeteneğini erken keşfetmesi lazım dedi. biz 1 aylıkken çıkardık sadece geceleri taktık 1,5 ay sonra tamamen çıkarttık.

Eki Görüntüle 804673 Eki Görüntüle 804675
benim pAŞACIKTA burda teyzelerı uzun aradan sonrageldım şukur
buarada bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah demeyi unutmayın

Maşallah paşacınaa

o tiny love a bende bayılıyorum ama fiyatından dolayı vazgeçiyorum hep. yazmelekleri nde var ondan çok memnun

vay ben de 2011 ağustos ve 2013 temmuz annesiyim. planlıydı benim. şimdi izinliyim. zor ama zevkli..
kuzucuklarımı beraber büyüteceğim inş..
ben memnunum durumumdan ama 2.yi düşünenler uzmanlara göre 4 yaş idealmiş.

bundan gördüm sırtı yatıyor mu onu anlayamamıştım. ne kadar peki

çok havalıyız teyzesi sorma öyle böyle değil...

ben uyurken genelde kundaklıyorum... ama elleri açıkken uyuyakaldıysa bi şekilde... o zaman yandık diyip hemen geçiriyorum eldivenleri... uyanık olduğu her an eller açık yani... ve sürekli bişiler veriyorum eline... mendil tutturuyorum... önlük... minik bi diş kaşıyıcısı var, yumuşak bi oyuncak onu tutturuyorum... genelde yüzüme dokunmasını sağlıyorum... anlatıyorum anneyi mi seviyo benim kızım... annenin yanağınamı dokunuyo diyorum... gülüyo bebeğim...

hayırlı olsun canım benim

oyyyy gülüşünü sevsinleerrrr maşallah canımmm sanada oğluşunada
hayat felsefen çok doğru canım. artık herşeyden önce oğullarımız var. hayırlısıyla herşey yoluna girer inşallah. sen üzme kendini

bende kavrama yeteneği gelişmez diye yaklaşık 10 gün önce çıkardım eldivenleri.
1-2 kere yoldu yüzünü sonra eli yüzüne gelince sert hareketleri yavaşladı yolmaz oldu yüzünü tırnaklarınıda kesti babası. şimdi ağzına emzik verirken emzirşirken tutmaya başladı aşkımm

oğlumun adaş abisine sevgileerrr

çizMİŞ diyosunuz ya... ağlamıyomu... ben çok uzadığında kapatıyorum 1-2 gün eldivenli kalıyo... ama yüzünü yolarsa yıkıyo ortalığı çiiği önemli değil de can acısı....
benimki hiç ağlamadı. hatta yara gibi olmuştu bi kere.bende ağlar sandım ama sesi çıkmadı

oy maşallahh canım ya cok datlu olmusss

selam kızlar...
bugün canım sıkkın biraz...adetim bitti ama sarı akıntım hala devam ediyor ne olacak böyle bilmiyorum.jel işe yaramadı galiba

size sorum var kızım bugün çok kustu.hergün ağız kenarından akıtırdı ona tamam da bugün böyle ağzında birşey var gibi gevelendi durdu.iki kez ne varsa üst baş batacak kadar çıkardı.direk süt geri geldi yani emdikten sonra.
birkaç kezde gazını almaya sırtıma çıkardığımda gaz çıkarırken katı bir şekilde çıkardı.bir kaç tane kakalı bez.
üşüttü mü ne oldu anlamadım gitti...gece sırtımı terledi acaba diyorum ya da yediğim mi yaramadı ama birşey de yemedim dün..
tecrübeli anneler var mı bir yorumunuz...

hızla zayıflıyorum nereye gidiyorum böyle bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…