çok tatlı bişeymiş anadizi
bende alıcam ama bir dahaki ay inşallah bu ay biraz alışveriş işini abarttık.
ama ben sırt kısmı ayarlanabilir yatırabileceğim bişey almayı düşünüyorum. bakalım bütçemiz izin vericek mi
çok sevimliymiş canım ,
güle güle kullan
Teşekkür ederiz teyzeleri.
anaamm kimsecikler yok, bebeişleriniz uyuyormu yoksam
nddd, Tiny Love Üçü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı var süper bişey ama çook pahalı yaaa bu kadar para verilir mi arkadaş buna yaa
bi de Papetto AN-04 Çift Barlı Anakucağı var fiyatı çok uygun bunun ama bu da 180 derece yatmıyor hafif eğik kalıyor ne kadar eğik kestiremedim resimden. bebiş uyuyamazki eğik pozisyonda kafası düşer sağa sola
Canımcım biz de var papetto ana kucağı arkadaşım hediye göndermiş. benim prenses bayıldı buna çıkmıyor içinden saatlerce oyuncaklara bakıyor aynası falan var kendini izliyor çıngıraklara eliyle vuruyor kendi kendine sırıtıyor. Valla bundan daha memnun kaldık biz.
Canlarım ve onların canları nasılsınız?hep girip okuyorum ama bi arkadaşın dediği gibi telefondan yazmak ölüm gibi hele oğlumda huysuzsa bu dahada zor oluyo. Çoğumuzun yaşadığı sorunlar aynı .bizimkşde az emiyo gazı var uykusu çok az ama sağlıklı çok şükür oyüzden hiç dert ermiyorum. Benim halimde size hiç yabancı gelmeyen durumda Zombi gibiyim:)) olsun oğlum yanımdaya gerisi boş. Eşimle yaşadığım sorunları hallettik gibi özür diledi ama ben artık inanmıyorum ona ve napıyorsa yapsın artık kimse için kendimi üzmîcem çünkü bana ihtiyacı olan bir bebeğim var onun için önce can sonra Canan hayat felsefem bu :))Resim ekleyen arkadaşların bebekleri çok tatlı Allah sizlere bağışlasın. Bende bikaç tane eklemek istedim size özenim normalde resim koymayı sevmem ama olsun bikerelik :))
Ayyy bu yakışıklı aynı annesine benziyor ya
Hoşgeldinizzz maşallah kuzunaa..
kuzey kardeşimizin mevlidine giderken ;
Eki Görüntüle 804618
kuzey kardeşimizin mevlidini dinlerken ;
Eki Görüntüle 804619
maşallah prensesimeee
Aman yarabbimmm maşallah prensesinee.. ilk fotoya bayıldım bu arada..
Arkadaşlar merhaba
3 günlüğüne tatile çıktık :) Zor olur falan sanmıştık ama kuzucuk hiç yormadı bizi.Deniz kenarında havuz başında huzurlu bir şekilde uyudu.Meğer benim oğlanında tatile ihtiyacı varmış :)
Tatilde bir bayanla tanıştım.Onunda bebeği 1 yasındaymıs.Eldivenlerini hemen çıkar dedı.oda yüzünü çiziyor diye 4 aya kadar tutmus.Sonrasındada uzun bır sure bebek kavrama yetenegı edınememıs.Cok uzuldum dedı.Bende eve gelır gelmez kestım tırnakları ve çıkardık eldıvenlerı.Allah korusun 1-2 cızık olacak dıye daha cıddı problemler yasamayalım dıye sızede haber vereyim dedım.
canımcım bize de hemşire demişti 1 aylıkken aşımıza gittiğimizde. çıkarın eldivenleri hem sıcak hem de bebek dokunma kavrama yeteneğini erken keşfetmesi lazım dedi. biz 1 aylıkken çıkardık sadece geceleri taktık 1,5 ay sonra tamamen çıkarttık.
Eki Görüntüle 804673 Eki Görüntüle 804675
benim pAŞACIKTA burda teyzelerı uzun aradan sonrageldım şukur
buarada bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah demeyi unutmayın
Maşallah paşacınaa