2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bebişlerimiz büyümüş kocaman olmuş hepsine kocaman bir maşaallaahhh Rabbim korusun sizi melekler...
hepsini alıcan bir odaya sırayla ısırıcan öpücennnnnn

Canım, benim bebeğim ne zaman meme ya da biberona zorlasam öyle ağız dolusu kusuyor. Sen de zorladın mı acaba yemeye?

Canım, benim bebeğim ne zaman meme ya da biberona zorlasam öyle ağız dolusu kusuyor. Sen de zorladın mı acaba yemeye?

cnm zorlamak değil de sık sık emmek istiyor dünden beri.yediğini çıkarınca acıkıyor herhalde başa sarıyoruz tekrardan

Anneciğinin akıllı uslu kızı. şimdiden annesinin sözünü mü dinliyormuş maşallah Ayliz e

Benimki de saat 6da emdi besikten bi degisik sesler geldi, sesler kesilmeyince bi baktim uyanmis mizildaniyo. Aldim kucagima kafasi, yattigi yer falan islakti. Once terledi sandim sonra 10 dk.da bu kadar terleyemez diye dusundum ve bingo megersen kusmus:) buyume atagi zamani falansa fazla emiyo olabilir. O zaman da hem fazlasini kusuyordur hem de cok kaka yapar.

Tamam yahu ben de cikartican artik :)

Benim kız chucky midir nedir a dostlar kundaklayınca da aglama krizine giriyo ben sicak dursun diye kollarini disarda Birakarak sariyorum. Şoyle bi baktim da benimki aşagi yukari her seye sinirleniyo :)

cnm zorlamak değil de sık sık emmek istiyor dünden beri.yediğini çıkarınca acıkıyor herhalde başa sarıyoruz tekrardan
canım bikaç gündür aynısı bizde de oluyor heleki sık emme çok fenaaa
ben mevsim değişikliği veya büyüme atağı olarak düşünüyorum. sürekli emmek istiyor uyumak istemiyor. sık emdiği için emdiğini çıkartıyor. dün akşamdan beri bende hırs yaptım en erken 2 - 2,5 saatte bir emziricem diye. biraz ağlıyor ama direniyor. bugün en erken 2 saat arayla emzirdim. oyaladım hep. biraz yorucu emzirmediğim içi,n hep kucakta kaldı uyurken bile. ama öyle ağız dolusu kusmadı hiç olmazsa. böylede kucağa alışıyor onuda artık beslenme alışkanlığı kazandıktanm sonra bir şekilde çözücez. o zaman oyuncakla oyalanmaya başlar diye düşünüyorum bakalım ne olucak

Kesinlikle katılıyorum canım bende bebeğimi bırakıp işe başlicam ve zaten sürekli sağıp veriyorum sütümü birkaç gün azalma olmuştu bi ara baya korktum kesilecek diye ama doktorum ısrarla sağılan süt kesilmez dönemsel bazen azalış yaşanır ama bı emen bebekli annelerde de aynı sorun yaşanabilir stresten uzak dur bol su iç sık sık sağ yeter demişti bende bir ara saat başı sağmaya başladım doktorum saat başı sağmak iyi bişey değil sütünü azaltır göğüslerinde sütünün birikmesi için 3 saate bir sağ dedi ve gerçekten arttı sütüm etrafımda birçok insan var sağıp biberonla besleyen hatta şöyle söyleyeyim bi arkadaşım 2 yaşına kadar bu şekilde besledi bebişini :))

kucakta durmaya sinirlenmiyodur annesi hakkını yeme şimdi kızımızınn

admen pc ogretmeni yarim bebelerinize kocaman masallahhh

bugun doktor kontrolumuz vardi kakamizda kan olmustu 10 gun sonra gorelim demisti doktorumuz sukur 5 6 gundur olmadi hic kremi surubu birakalim dedi bole deneyecegiz birazda bana sut urunleru hala yasak ama

vee teyzeler 10 gunde 400 gram alarak kendi rekorumuzu kirdik 58 cm olmusuz birde bu hafta sutum artti neden bilmiyorum nca acildi belkide benim kanallar o kadar sey yedim sut olsun die simdi sadece 2 ogun yiyorum su icmekte sinir yok tabi cok mutlu oldum 400 grami duyunca

Teyzeleri bu da benım mınık prensesım

Bugün 66 günlük olduk.
Ben grip oldugum için miniğimde grip oldu hapşuruyo öksürüyo ve tabıkı de burnumuz tıkalı doktor antibiyotık surup verdi.
Benım kıscem sadece mama yıyıyor emmeyı bıraktı malesef ve benımde sütüm kesildi napalım sağlık olsun
Saglıgı ve kılosu yerınde masallah suan grip harıcı bır sorunumuz yok ama gece uykumuzda yok

Eldıvenlerı bızde daha cıkarmadık artık tırnaklarını kesip cıkarsam mı diyorum
Birde bızım bebişin agzı cok su akıtıyo ya ve dişlerını kasıdıgında hoşuna gıdıyor doktora sordugumuzda normal beklediğimiz bşr durum dedı

Son düzenleme:

inş. dediğiniz gibidir kızlar biraz kontrol edelim bakalım sürerse doktora doğruuu

bu arada şu köpüklü filelerden alacağım tek başıma yıkamak kolay olsun diye.alan var mı aranızda?benim küvet 80 küsür santim acaba küçük mü gelir diye endişeler içerisindeyim :)

senasr ve nesekus sezin bebislerede masallahhh

bayanlar birde doktorumuz mustelanin bi kremini verdi bize yuzu kuru kuru sogukta kalmis gibiydi eldivenleri cikarmistik bizde baya bi cizik vardi yuzunde doktor bu alerjik kasiniyordur dedi hazir gida tuketme sabun tozu kullan dedibirde opmeyin dedi aslinda bunlarin hepsini yapiyoruz neden oldu anlamadim isilikten sonra bole oluo sanmistim meger alerjiymis krem ii gelir insallahhh

Son düzenleme:
Güzel teyzeleri hepinize çok teşekkür ederiz. Tüm bebişlerde çok tatlı maşallah. Daha düne kadar nezaman doğacak diye bbeklerken bakın şimdi boy boy poz veriyorlar bize :))Neşekus canım sütünün kesilmesine üzüldüm daha çok erken ya niyeki acaba bişeyemi üzüldün yada korktun öle derlerya. Olsun canım sağlıklı olsunda varsın mama olsun. Hepinizin başına gelebilir gönül isterki uzun süre emzireyim ama olmayınca olmuyo işte.

bugun dr mua gttk bebgme masallh ddı drmuz cok ıyı gdıo ddı boyuda uzn bıze baktı guldu sıze gore norml ddı bebgnzn boyu aıle uzun ddı :) yuznde bole kabarcıklar olustu bızm bde sıvılce cıktı onn ıcın yara kremı verdı ıns gecıcek

bende hala eldıvenlerını cıkarmdm cıkarttm 2 kere yuznu yırtnca gerı taktım ama cıkartıcm artk oyuncaklar da alıcm sımdık ona elı hep agznda zaten dıs kasıcılaarla oynar ıns bakalm tutmayı oğretelım artk

gece uykularımz perşn zaten

suzancım bya oldu sen yazalı zınco gaz ılacını 3 oğün kullanıomusn cnm bn de 2 oğne dusurmustm dr sordm dusurme ddı 1 ayı kaldı ddı snra tamamn bırakıcaz ddı bunlmasın ddı gaz cıkarrken

bde bse soucm kızlar basur nasıl oluyo nasıl gecer bna akıl vern yha cok zor wc ye cıkıyorum kabızm bde kan da gelıo basurmu acaba napabılırm gecmesı ıcın yardımmmmmmmmmmmmm

bende var canım ondan tek başıma çok rahat yıkıyorum küçük gelmez merak etme

maşallaahh size çok tatlımış bu kıızzz
eldivenleri çıkar tabii artık ellerini keşfetmeye başlıycak. bizimkininde ağzının suyu akmaya başladı

bizim file köpüklülerden ama tek başıma yıkayamam 1 hafta önce olsa yıkayabilirdim ama şimdilerde çok areketli tutmak zorlaştı ama fileden çok memnunum...

Hayirli akşamlar bayanlar hamileligimin basindan beri burayı takip ediyorum ama uye olmak simdiye nasip oldu.Onceden okumak yeterli oluyordu ama bebsler dogunca sorular cogaldi.Bizim bebis69 gunluk oldu mas.sizlere sorular im olacak.benim eutum maalesef az her emmede 50 ml anca çıkıyor tabi bizm bebise yetmio ustune mama ile tamamliorm 90 ml lik mama veriorm gunde 5 kez.siz ne kadar veriyorsunz verdgm mama miktari cok geliyor korkuorum bebsm cok kilo alck die korkuorm ama bebegm vermezsem aglio istio mama gerci su anda tam olmasi gereken kiloda 58 cm boy 5500 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…