Eki Görüntüle 804673 Eki Görüntüle 804675
benim pAŞACIKTA burda teyzelerı uzun aradan sonrageldım şukur
buarada bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah demeyi unutmayın
kuzey kardeşimizin mevlidine giderken ;
Eki Görüntüle 804618
kuzey kardeşimizin mevlidini dinlerken ;
Eki Görüntüle 804619
maşallah prensesimeee
selam kızlar...
bugün canım sıkkın biraz...adetim bitti ama sarı akıntım hala devam ediyor ne olacak böyle bilmiyorum.jel işe yaramadı galiba
size sorum var kızım bugün çok kustu.hergün ağız kenarından akıtırdı ona tamam da bugün böyle ağzında birşey var gibi gevelendi durdu.iki kez ne varsa üst baş batacak kadar çıkardı.direk süt geri geldi yani emdikten sonra.
birkaç kezde gazını almaya sırtıma çıkardığımda gaz çıkarırken katı bir şekilde çıkardı.bir kaç tane kakalı bez.
üşüttü mü ne oldu anlamadım gitti...gece sırtımı terledi acaba diyorum ya da yediğim mi yaramadı ama birşey de yemedim dün..
tecrübeli anneler var mı bir yorumunuz...
hızla zayıflıyorum nereye gidiyorum böyle bilmem...
Canım, benim bebeğim ne zaman meme ya da biberona zorlasam öyle ağız dolusu kusuyor. Sen de zorladın mı acaba yemeye?
Anneciğinin akıllı uslu kızı. şimdiden annesinin sözünü mü dinliyormuş maşallah Ayliz eçok havalıyız teyzesi sorma öyle böyle değil...
ben uyurken genelde kundaklıyorum... ama elleri açıkken uyuyakaldıysa bi şekilde... o zaman yandık diyip hemen geçiriyorum eldivenleri... uyanık olduğu her an eller açık yani... ve sürekli bişiler veriyorum eline... mendil tutturuyorum... önlük... minik bi diş kaşıyıcısı var, yumuşak bi oyuncak onu tutturuyorum... genelde yüzüme dokunmasını sağlıyorum... anlatıyorum anneyi mi seviyo benim kızım... annenin yanağınamı dokunuyo diyorum... gülüyo bebeğim...
selam kızlar...
bugün canım sıkkın biraz...adetim bitti ama sarı akıntım hala devam ediyor ne olacak böyle bilmiyorum.jel işe yaramadı galiba
size sorum var kızım bugün çok kustu.hergün ağız kenarından akıtırdı ona tamam da bugün böyle ağzında birşey var gibi gevelendi durdu.iki kez ne varsa üst baş batacak kadar çıkardı.direk süt geri geldi yani emdikten sonra.
birkaç kezde gazını almaya sırtıma çıkardığımda gaz çıkarırken katı bir şekilde çıkardı.bir kaç tane kakalı bez.
üşüttü mü ne oldu anlamadım gitti...gece sırtımı terledi acaba diyorum ya da yediğim mi yaramadı ama birşey de yemedim dün..
çok havalıyız teyzesi sorma öyle böyle değil...
ben uyurken genelde kundaklıyorum... ama elleri açıkken uyuyakaldıysa bi şekilde... o zaman yandık diyip hemen geçiriyorum eldivenleri... uyanık olduğu her an eller açık yani... ve sürekli bişiler veriyorum eline... mendil tutturuyorum... önlük... minik bi diş kaşıyıcısı var, yumuşak bi oyuncak onu tutturuyorum... genelde yüzüme dokunmasını sağlıyorum... anlatıyorum anneyi mi seviyo benim kızım... annenin yanağınamı dokunuyo diyorum... gülüyo bebeğim...
selam kızlar...
canım bikaç gündür aynısı bizde de oluyor heleki sık emme çok fenaaa
cnm zorlamak değil de sık sık emmek istiyor dünden beri.yediğini çıkarınca acıkıyor herhalde başa sarıyoruz tekrardan
günlerdir konuşulan konunun ve benim günde 2 veya 3 kere emziriyo olmama rağmen herkesin bana "mutlaka daha sık emzir sütün kesilir" demesi üzerine aklıma bişey takıldı... çalışan anneler günde sadece 2 veya 3 kez bebeklerini emzirebiliyolar ve bunun dışında günde 1 veya 2 kez de sağıyorlar sütlerini... demem o ki; çalışan annelerin sütü erken mi kesiliyo?...
* benim ablam bebeğini 2 aylıkken bırakıp işe başladı... yeğenim gün içinde hep annesinin sağdığı sütleri içti... akşamları annesini de emdi... ablam da gündüz işte 1 kere gece evde 1 kere sütünü sağdı... yeğenim 9 aylık oldu ve halen bu şekilde besleniyo... ek gdalar da var tabi ama öyle sizin dediğniz gibi ablamın sütü falan da kesilmedi yani...
çocuğum ememeyip aç kalıp ağlamasındansa sağar biberonla veririm napalım...
kucakta durmaya sinirlenmiyodur annesi hakkını yeme şimdi kızımızınnBenimki de saat 6da emdi besikten bi degisik sesler geldi, sesler kesilmeyince bi baktim uyanmis mizildaniyo. Aldim kucagima kafasi, yattigi yer falan islakti. Once terledi sandim sonra 10 dk.da bu kadar terleyemez diye dusundum ve bingo megersen kusmus:) buyume atagi zamani falansa fazla emiyo olabilir. O zaman da hem fazlasini kusuyordur hem de cok kaka yapar.
Tamam yahu ben de cikartican artik :)
Benim kız chucky midir nedir a dostlar kundaklayınca da aglama krizine giriyo ben sicak dursun diye kollarini disarda Birakarak sariyorum. Şoyle bi baktim da benimki aşagi yukari her seye sinirleniyo :)
canım bikaç gündür aynısı bizde de oluyor heleki sık emme çok fenaaa
ben mevsim değişikliği veya büyüme atağı olarak düşünüyorum. sürekli emmek istiyor uyumak istemiyor. sık emdiği için emdiğini çıkartıyor. dün akşamdan beri bende hırs yaptım en erken 2 - 2,5 saatte bir emziricem diye. biraz ağlıyor ama direniyor. bugün en erken 2 saat arayla emzirdim. oyaladım hep. biraz yorucu emzirmediğim içi,n hep kucakta kaldı uyurken bile. ama öyle ağız dolusu kusmadı hiç olmazsa. böylede kucağa alışıyor onuda artık beslenme alışkanlığı kazandıktanm sonra bir şekilde çözücez. o zaman oyuncakla oyalanmaya başlar diye düşünüyorum bakalım ne olucak
Benimki de saat 6da emdi besikten bi degisik sesler geldi, sesler kesilmeyince bi baktim uyanmis mizildaniyo. Aldim kucagima kafasi, yattigi yer falan islakti. Once terledi sandim sonra 10 dk.da bu kadar terleyemez diye dusundum ve bingo megersen kusmus:) buyume atagi zamani falansa fazla emiyo olabilir. O zaman da hem fazlasini kusuyordur hem de cok kaka yapar.
bende var canım ondan tek başıma çok rahat yıkıyorum küçük gelmez merak etmeinş. dediğiniz gibidir kızlar biraz kontrol edelim bakalım sürerse doktora doğruuu
bu arada şu köpüklü filelerden alacağım tek başıma yıkamak kolay olsun diye.alan var mı aranızda?benim küvet 80 küsür santim acaba küçük mü gelir diye endişeler içerisindeyim :)
maşallaahh size çok tatlımış bu kıızzzEki Görüntüle 804889
Teyzeleri bu da benım mınık prensesım
Bugün 66 günlük olduk.
Ben grip oldugum için miniğimde grip oldu hapşuruyo öksürüyo ve tabıkı de burnumuz tıkalı doktor antibiyotık surup verdi.
Benım kıscem sadece mama yıyıyor emmeyı bıraktı malesef ve benımde sütüm kesildi napalım sağlık olsun
Saglıgı ve kılosu yerınde masallah suan grip harıcı bır sorunumuz yok ama gece uykumuzda yok
Eldıvenlerı bızde daha cıkarmadık artık tırnaklarını kesip cıkarsam mı diyorum
Birde bızım bebişin agzı cok su akıtıyo ya ve dişlerını kasıdıgında hoşuna gıdıyor doktora sordugumuzda normal beklediğimiz bşr durum dedı
inş. dediğiniz gibidir kızlar biraz kontrol edelim bakalım sürerse doktora doğruuu
bu arada şu köpüklü filelerden alacağım tek başıma yıkamak kolay olsun diye.alan var mı aranızda?benim küvet 80 küsür santim acaba küçük mü gelir diye endişeler içerisindeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?