2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ay kızlar bebişleriniz maşallah büyümüş benim kızım çok kusuyor çökelik gibi birde kokuyor annem yarıyordur sütün diyor.
uykusu varken ve dalamadığı zaman maalesef memelerimi nerdeyse koparıcak gibi oluyo devamlı emmek istiyor gazını çıkarıyorum hep ıkınıyor kakasını yapıyor tekrar emmek istiyorzar zor uyutuyoruz yani.

birde kızlar çoğunuz bebeişleri hafif oturtmuşsunuz biz 57 günlük olduk nezaman oturur bebişler arabasında tam yatırıyorum sırt dayanağını .

kızlar yaa geçmişi okuyamadım kız dururmu bilmiyorum bi yazayım önce dedim
herkes iyidir inş. benim 4 gündür yine kakasını yapamıyodu artık dün gece ıkınmaktan helak oldu yavrum sabaha kadar çabaladı durdu inleyerek
bende sabah kulakçöpü ve zeytinyağı sürdüm malesef yaptırdım kakasını bol tarafından
ve benim gündüz 5 dk 5 dk uyuyan ece m, tam tamınaaaa 2 saat boyunca uyudu bugüüüünnn :81:
allaahııımmm ne güzel bişeymiş gündüz uyuması yaaa bütün işlerimi yaptım nerdeyse çabuk çabuk
inş yarında böyle uyur, normal olan bu aslında farkındayım ama biz normal sevmiyoruz herşeyimiz alengirli olacak illaakii
kocişlede bişeyler olduda sabah onu da deyim.
tam evden çıkarken bu dedimki annen bize neden hiç gelmiyo, yani şurda 20dklık mesafedeyiz ve bu çocuğun ne kadar zor bakıldığını görüyo her defa. gelse şurda bi iki gün kalsa fenamı olur dedim sen annene söle benim annem gelemez demesin mi?? ayy çıktı cinler tepeme, ben kayseriden çağırıcakmışım annemi onun annesi gelemez çocuk bakamazmıışş.
allahııımm!!! tutmayın benii, ne geliyosa saydım ağzıma
iki sene başımın etini yedi torun torun diye kucağım boş kaldı diye şimdi böylemi oldu dedim. öyle demek istememişmiş, annem saatlerce çocuk kucağında taşıyamaz demek istemiş kolları ağrırmışş. ya dedim ben gelsin çocuğumamı baksın diyorum dedim
allahıma çok şükür ben bakıyorum eceye, kimseye ihtiyacım yok ama gelsin şurda bana bi arkadaş olsun yarenlik etsin diyorum. bi tuvalete gidebileyim yemeğimi yapabilene kadar sevsin yeter dedim. ama madem öyle oldu beyefendi, zor görür o bundan sonra torununu dedim.
bu seferde aç sen söyle anneme diyor ben aranıza girmeyim,
töööbeee!!
ana senin anan, ev senin evin, çocuk senin çocuğun, benim arama nası giriyosun anlamadım ben defalarca çağırdım onu artık oğlunun evinede törenlemi gelicekmiş dedim
saydımda saydımmm
ya varyaa adamı zorla böyle çileden çıkarıyolar yaaaa

Son düzenleme:

Canım eğer kusuk kötü kokuyorsa üşütmüştür bebeğin.emdikten sonra bir süre dik tut bebeği gazı cıkarkende kusuyorlar.Benimki hiç doyduğunu anlamıyor meme manyagı.Gun boyu ağzında tutsam durur oylece.onun ıcın ben dakıkalı emzırıyorum.
Bende senın gıbı hızla zayıflıyorum ne olacak böyle bılmem

saat bası emen emzık kullanmayan gece 2 den once uyumayan sabahın köründe uyanan gün boyu bir daha gözünü kırpmayan gaz sancılı kendi kuralları olan ve benım kurallarıma asla uymayan küçük sıpam benim herseye rağmen seni cok sevıyorum

kusmuğu ekşi ekşi kokuyosa üşütmüşsündür yoksa o peynirler bizdede çıkıyo günde bi kaç defa kötü bi durum değilmiş sütün yarıyomuş annem öle dedii
aynı sorunu bbende yaşıyorum cnm bi krem var onu kullanıyorum, kanlı kabızlık procto-glyvenol iyi geliyo yara olan kısımı daha çabuk iyileştiriyor

hoşgeldin şekeerrr
bende hem mama hem meme verenlerdenim baştan senin gibi 5 defa veriyodum ama şimdi daha bi çoğaldı sanki
dr. bana acıkmadıkça verme dedi. mama verdiğim zamanda arasını 3 saatten erkene indirmiyorum.acıksada oyalıyorum çok ağlamadıkça vermiyorum yani. boyu kilosu güzel yavrunun. sen yinede verebildiğin kadar meme vermeye çalış canım.ama 50ml. üstüne 90 ml bana biraz fazla geldi, gerçi anca doyuyosa ve çıkarmıyosa fazlasını demekki öyle doyuyor. endişelenme bence

kokuyosa üşütüyodur ama. annem öle dedi. terli olma durumuna,ceryanda kalmamasına dikkat edip bi daha bi bak bence.
doymuyo olabilir kuzucuğun. kakasını yapınca benimkide deli gibi saldırıyo. karnı boşalınca açlığı daha fazla hissediyolar heralde.
ben oturtmuyorum şuan 3 ayımız bitmek üzere. 4 aydan önce oturtmayın diyolar. tam olarak 6. aydan sonra oturur diye biliyorum ben

yaw aman allahıımmmm:119:
bizim bu fıstıklar nası güzel büyümüş yaaaa:16.
bi baktımki sayfalara birsürü meleeeekkkk
süpersiniz siz yaaaaa
maşallah maşallah hepinizin kuzucuklarınaaa

sağol cnm öneri için
yakında çöp kız olucam ben :) valla kucağımda bebekle gören benim olduğunu anlamıyor.e kilolu değiliz güzelde fazlasıda zarar canım :)

severim sizi bennn
aşk bunlar aşkk
uyuyunca özlenir mi bir insan yaa
şimdiden sevgileri böyleyse günler geçtikçe nasıl olacak Allahımmm

biz gelmesin die ugrasiyoz sen gelsin diye

benim kvde öle olsa keşkeee

maşallah kuzuna canim ,
sütün için üzüldüm ama sonucta beslensin karinlari doysun gerisi çokta önemli degil sanki

Hosbulduk canim.gece mama vermiorum ama gun icinde 2 3 saate bir talep edio.doktorum doysa almaz agzuyla iter dedi ama bizmki bazen 90 ml stne bagurip bi daha istiyor

canım ememiyorsa ne yapacaksın tabi en iyisini sen bilirsin kendi çocuğun için.biz sütün azalmasın emzirebilirsen dene diye söylemiştik.ememiyorsa sağmak da bir çözüm tabi.yeterki sütü içinde biriktirip bırakma.zaten bebeğin anne sütü de alabilmiş oluyor .

ama bebeği emebilen bir insanın da her fırsatta emzirmesi lazım.tüm gün çalışan biri en azından evine 6 da 7 de bile geliyorsa akşam 2-3 kere yine gece 2-3 kere emzirebilir.sonra da sabah emzirip gider yine.(tabi sütü yeterli olan ve bebeği emenler için söylüyorum)en iyi süt artırma yöntemi emzirmek.
teyzeleri biz geldik :)

Eki Görüntüle 804615

Maşallah barekallah kuzuma

kuzey kardeşimizin mevlidine giderken ;
Eki Görüntüle 804618
kuzey kardeşimizin mevlidini dinlerken ;
Eki Görüntüle 804619

maşallah prensesimeee

Eki Görüntüle 804673 Eki Görüntüle 804675
benim pAŞACIKTA burda teyzelerı uzun aradan sonrageldım şukur
buarada bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah demeyi unutmayın
maşallah bebişler çok tatlı hepsine nazar.
çizMİŞ diyosunuz ya... ağlamıyomu... ben çok uzadığında kapatıyorum 1-2 gün eldivenli kalıyo... ama yüzünü yolarsa yıkıyo ortalığı çiiği önemli değil de can acısı....
ben de biraz uzadığında kapatıyorum.iyice uzayıp kesilecek kıvama gelince kesip çıkarıyorum.3-5 güne bir giyiliyor yani eldivenler.ne yapıyım ya benim bebeğim çizdi birkaç kere jiletle kesmiş gibi kan aktı ödüm kopuyor yine olcak diye.bir de görümcemin oğlu 40 günlükken gözünü çizmişti gözünden kan akmıştı onu görünce de etkilendim ben.

benimki de 2 gündür çok fazla kusuyor.ben de biraz banyoda üşüttüğümü düşünüyorum.bu arada malesef ben de zayıflıyorum günden güne.şimdilik sorun yok 54 falanım 50ye insem olur da sanırım 40lı kilolara dönücem yine.bu 2. doğum artık kalır demiştim ama bilemiyorum
proctolog tu sanırım ismi bir krem var 1-2 kullanımda hemen geçiriyor.emzirirken kullanılır mı bilmiyorum,doktoruna sor bence.

hepsinin gelişimi farklı tabi ama en azından 4-5 aydan önce oturtulmamalı kemiklerine zararlı.ben poposundan destekleyerek bile tutmuyorum.

bundan gördüm sırtı yatıyor mu onu anlayamamıştım. ne kadar peki

Sırtı yatıyor canım fiyatı da 169 liraydı. Bugün Duru'yu ona koyup balkona çıkardım hava aldım. Normalde hep kucakta oluyordu ve hemen sıkılıyordu şimdi daha uzun oturdu ben de daha özgür oldum kucakta olmadığı için. Sonra çamaşır toplamak için balkona çıktım Duru'yu kapının önüne koydum o beni izledi ben camasırımı topladım sonra banyo bile yaptım kapı açık keşke daha önce alsaymışım dedim. şimdi birçok kişi ne var ki bunda diyebilir bizim için bunları yapmak mucizevi çünkü duru asla kendi kendine duran bir bebek değil uykusu da yok en fazla 10dk
Hele bir de içine oturtup ağzına emzik verince daha da uzun oturuyor minik cadım

aman canım boşver ya.aslında haklısın ama gelmiyorsa da gelmesin.sen de onunla ona göre ilgilenirsin.

kucakta durmaya sinirlenmiyodur annesi hakkını yeme şimdi kızımızınn

Yok yoook ona da sinirlendigi oluyor. Birakiveriyorum koltugun ustune susuyor :) deli :)

Masallah masallah kizina

Gecmis olsun ayrica. Ne kadar salgin bu grip valla hastaneye gidince korkuyorum bulasacak diye.

Neden oluyomus su akmasi? Normal demis de neden yani ?

Amaan bosver golge etmesinler baska ihsan istemez; boyle nazla niyazla yaparlarsa sonra başa kakarlar. Ama buyuyunce de bayramda seyranda torun da beklemesinler

Eneee beterin beteri varmis.. Olsun can onlar caaan :)

Hosbulduk canim.gece mama vermiorum ama gun icinde 2 3 saate bir talep edio.doktorum doysa almaz agzuyla iter dedi ama bizmki bazen 90 ml stne bagurip bi daha istiyor
seninkide kocaboğazlardan olucak öleyseeeee anaaammmm yandık biz kızıımmmm
geçen eşim bi ark.ın oğluyla karşılaşmış 2yaşında 17 kiloymuş
hooohhh dedim endişelenmekte haklıyız demekki benimkide görünüşte baya tombul hiç 3 aylığa benzemiyo

biz gelmesin die ugrasiyoz sen gelsin diye

benim kvde öle olsa keşkeee

aman canım boşver ya.aslında haklısın ama gelmiyorsa da gelmesin.sen de onunla ona göre ilgilenirsin.
ya gelmezse gelmesin, yalvarcak halim yok tabi. allah bana güç kuvvet versin çok çok zorlansamdaa ben herşeyimi hallederim çok şükür.
kapı gibi anası var ece'min. ben neleri atlattım biliyosunuz.
ama benim ayar olduğum konu 2 hatta 3 sene başımın etini yedi heeerr gördüğünde torunda torun diye, hoş onun demesiyle yapmadımdaa, e biz 8 sene sonra karar verdik yapmaya.
ama madem böle yapıcaktın ne diye bol keseden atıyosun, yok ben bakarım, yok kucaklarım boş kaldı bilmem ne??
ya annemler burda die gelmiyo sanıyodum ben. bak bayramdan beri daha 1 kere bu pazar geldi kaldı sabahına gitti eşimle.
ayy aklıma geldikçe sinir oluyorum. kıııııız!!! dur duuuurrr!!!
lohusayken bu bana 'yok sütün yoksa bana ver sen napıyosan yap sana ihtiyacımız yok mamayla bakarım ben!neyim dediydiiiiii
ya rabbiimmmm, ya cahil insanla uğraşmak gerçekten çok zor,
boşuna dememişler cahil dostun olucağına akıllı düşmanın olsun diye

cnm tınylove da ben artık tam yatar pozsyon yapmyorm sevmıyor hafıf eyıge alıyorum etrafı flan gormek daha ıyı oluyor.

valla cok rahat cnm ben yere sabtlyorm henuz asılı bısekıdle kullanmyorm ve oglumu koyyorm o oyanablyor ben tutmyorm sadce ykyorm tavsye edrım

ay aynı bızz kusma bıtmyor uykusu bolnyor sureklı agznda bısı gevelyorr. bogazna kacıp oksryor tam vcye flan gtcem bde hep ozamnlar oluyor. gozum sureklı ustnde tam uykya gecmesı ııcn gazı cıkmıs olması kakasınnı yapması kusması btmesı bdaha ustne emıp doyup uyması gerek hele gce 4de kalknca 6 ya kadr ugrasyorm uyksu ıyce bolnyor snra kesık kesık uyyor ısde..

kızlarrrr bebıslernız cok tatlı yerım laaan:))))) hafta hafta takıp et bugun kolumu cıkdı bugun bacagımı olusdu derken dogdu dogcak Allah a sukuler olsun smdı hepmızın bebklerı saglıklı bı sekılde kucagımzda hepmıızn adına hep sukredyorm bole gordkce sankı benm oglumu svdgm gıbı svyorrm yaa burdan

kızlar yaa benm bu bebıs cok kusmukluu(((kusmugunu bıleem yerım yaa:)))

uykya dalamıyor bu yuzden sureklı bı kusma eylemı ıcrsınde lopur lopur kusyor peynır. yapısık fıln bıde. nerden nasıl brktryor bukdr ııcnde anlamadım haala ut bas kalmyor emır ın ustnu bırak ben bıle 5kez ust degstryorm bugun

ceybernuran ın kızıda aynı bugun ıkmzde kustra kustra bı hal olduk bebklerı. sızde de vrmu aynısı havadan dolayımı acaba buyyo dıyolar ama ben mıdesnde bısımı varkı dyorm. kustuugu kadr acıkıp yıne emmek ıstyor ustne hala tekrar tekrar ksyyor puuuf

kuzey kardeşimizin mevlidine giderken ;
Eki Görüntüle 804618
kuzey kardeşimizin mevlidini dinlerken ;
Eki Görüntüle 804619

maşallah prensesimeee

teyzeleri biz geldik :)

Eki Görüntüle 804615

Maşallah barekallah kuzuma

Eki Görüntüle 804673 Eki Görüntüle 804675
benim pAŞACIKTA burda teyzelerı uzun aradan sonrageldım şukur
buarada bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah demeyi unutmayın

41 kere maşallahh ; ben bunları yerim yerimmmmm :))))

az önce resmen boynuna kadar çıkmış bir kakada ben temizledim :))
rahat rahat yapsınlarda kakalarını ben temizlemeye razıyım;
ariel'in leke çıkartıcısı var ben onunla çıkartıyorum kaka lekelerini snrada makineye atıyorum misss;tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…