o tiny love a bende bayılıyorum ama fiyatından dolayı vazgeçiyorum hep. yazmelekleri nde var ondan çok memnun
selam kızlar...
bugün canım sıkkın biraz...adetim bitti ama sarı akıntım hala devam ediyor ne olacak böyle bilmiyorum.jel işe yaramadı galiba
size sorum var kızım bugün çok kustu.hergün ağız kenarından akıtırdı ona tamam da bugün böyle ağzında birşey var gibi gevelendi durdu.iki kez ne varsa üst baş batacak kadar çıkardı.direk süt geri geldi yani emdikten sonra.
birkaç kezde gazını almaya sırtıma çıkardığımda gaz çıkarırken katı bir şekilde çıkardı.bir kaç tane kakalı bez.
üşüttü mü ne oldu anlamadım gitti...gece sırtımı terledi acaba diyorum ya da yediğim mi yaramadı ama birşey de yemedim dün..
tecrübeli anneler var mı bir yorumunuz...
hızla zayıflıyorum nereye gidiyorum böyle bilmem...
kusmuğu ekşi ekşi kokuyosa üşütmüşsündür yoksa o peynirler bizdede çıkıyo günde bi kaç defa kötü bi durum değilmiş sütün yarıyomuş annem öle dediiselam kızlar...
bugün canım sıkkın biraz...adetim bitti ama sarı akıntım hala devam ediyor ne olacak böyle bilmiyorum.jel işe yaramadı galiba
size sorum var kızım bugün çok kustu.hergün ağız kenarından akıtırdı ona tamam da bugün böyle ağzında birşey var gibi gevelendi durdu.iki kez ne varsa üst baş batacak kadar çıkardı.direk süt geri geldi yani emdikten sonra.
birkaç kezde gazını almaya sırtıma çıkardığımda gaz çıkarırken katı bir şekilde çıkardı.bir kaç tane kakalı bez.
üşüttü mü ne oldu anlamadım gitti...gece sırtımı terledi acaba diyorum ya da yediğim mi yaramadı ama birşey de yemedim dün..
aynı sorunu bbende yaşıyorum cnm bi krem var onu kullanıyorum, kanlı kabızlıkbugun dr mua gttk bebgme masallh ddı drmuz cok ıyı gdıo ddı boyuda uzn bıze baktı guldu sıze gore norml ddı bebgnzn boyu aıle uzun ddı :) yuznde bole kabarcıklar olustu bızm bde sıvılce cıktı onn ıcın yara kremı verdı ıns gecıcek
bende hala eldıvenlerını cıkarmdm cıkarttm 2 kere yuznu yırtnca gerı taktım ama cıkartıcm artk oyuncaklar da alıcm sımdık ona elı hep agznda zaten dıs kasıcılaarla oynar ıns bakalm tutmayı oğretelım artk
gece uykularımz perşn zaten
suzancım bya oldu sen yazalı zınco gaz ılacını 3 oğün kullanıomusn cnm bn de 2 oğne dusurmustm dr sordm dusurme ddı 1 ayı kaldı ddı snra tamamn bırakıcaz ddı bunlmasın ddı gaz cıkarrken
bde bse soucm kızlar basur nasıl oluyo nasıl gecer bna akıl vern yha cok zor wc ye cıkıyorum kabızm bde kan da gelıo basurmu acaba napabılırm gecmesı ıcın yardımmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin şekeerrrHayirli akşamlar bayanlar hamileligimin basindan beri burayı takip ediyorum ama uye olmak simdiye nasip oldu.Onceden okumak yeterli oluyordu ama bebsler dogunca sorular cogaldi.Bizim bebis69 gunluk oldu mas.sizlere sorular im olacak.benim eutum maalesef az her emmede 50 ml anca çıkıyor tabi bizm bebise yetmio ustune mama ile tamamliorm 90 ml lik mama veriorm gunde 5 kez.siz ne kadar veriyorsunz verdgm mama miktari cok geliyor korkuorum bebsm cok kilo alck die korkuorm ama bebegm vermezsem aglio istio mama gerci su anda tam olmasi gereken kiloda 58 cm boy 5500 kg
kokuyosa üşütüyodur ama. annem öle dedi. terli olma durumuna,ceryanda kalmamasına dikkat edip bi daha bi bak bence.Ay kızlar bebişleriniz maşallah büyümüş benim kızım çok kusuyor çökelik gibi birde kokuyor annem yarıyordur sütün diyor.
uykusu varken ve dalamadığı zaman maalesef memelerimi nerdeyse koparıcak gibi oluyo devamlı emmek istiyor gazını çıkarıyorum hep ıkınıyor kakasını yapıyor tekrar emmek istiyorzar zor uyutuyoruz yani.
birde kızlar çoğunuz bebeişleri hafif oturtmuşsunuz biz 57 günlük olduk nezaman oturur bebişler arabasında tam yatırıyorum sırt dayanağını .
Canım eğer kusuk kötü kokuyorsa üşütmüştür bebeğin.emdikten sonra bir süre dik tut bebeği gazı cıkarkende kusuyorlar.Benimki hiç doyduğunu anlamıyor meme manyagı.Gun boyu ağzında tutsam durur oylece.onun ıcın ben dakıkalı emzırıyorum.
Bende senın gıbı hızla zayıflıyorum ne olacak böyle bılmem
saat bası emen emzık kullanmayan gece 2 den once uyumayan sabahın köründe uyanan gün boyu bir daha gözünü kırpmayan gaz sancılı kendi kuralları olan ve benım kurallarıma asla uymayan küçük sıpam benim herseye rağmen seni cok sevıyorum
kızlar yaa geçmişi okuyamadım kız dururmu bilmiyorum bi yazayım önce dedim
herkes iyidir inş. benim 4 gündür yine kakasını yapamıyodu artık dün gece ıkınmaktan helak oldu yavrum sabaha kadar çabaladı durdu inleyerek
bende sabah kulakçöpü ve zeytinyağı sürdüm malesef yaptırdım kakasını bol tarafından
ve benim gündüz 5 dk 5 dk uyuyan ece m, tam tamınaaaa 2 saat boyunca uyudu bugüüüünnn:81:
allaahııımmm ne güzel bişeymiş gündüz uyuması yaaabütün işlerimi yaptım nerdeyse çabuk çabuk
inş yarında böyle uyur, normal olan bu aslında farkındayım ama biz normal sevmiyoruz herşeyimiz alengirli olacak illaakii
kocişlede bişeyler olduda sabah onu da deyim.
tam evden çıkarken bu dedimki annen bize neden hiç gelmiyo, yani şurda 20dklık mesafedeyiz ve bu çocuğun ne kadar zor bakıldığını görüyo her defa. gelse şurda bi iki gün kalsa fenamı olur dedim sen annene söle benim annem gelemez demesin mi?? ayy çıktı cinler tepeme, ben kayseriden çağırıcakmışım annemi onun annesi gelemez çocuk bakamazmıışş.
allahııımm!!! tutmayın benii, ne geliyosa saydım ağzıma
iki sene başımın etini yedi torun torun diye kucağım boş kaldı diye şimdi böylemi oldu dedim. öyle demek istememişmiş, annem saatlerce çocuk kucağında taşıyamaz demek istemiş kolları ağrırmışş. ya dedim ben gelsin çocuğumamı baksın diyorum dedim
allahıma çok şükür ben bakıyorum eceye, kimseye ihtiyacım yok ama gelsin şurda bana bi arkadaş olsun yarenlik etsin diyorum. bi tuvalete gidebileyim yemeğimi yapabilene kadar sevsin yeter dedim. ama madem öyle oldu beyefendi, zor görür o bundan sonra torununu dedim.
bu seferde aç sen söyle anneme diyor ben aranıza girmeyim,
töööbeee!!
ana senin anan, ev senin evin, çocuk senin çocuğun, benim arama nası giriyosun anlamadım ben defalarca çağırdım onu artık oğlunun evinede törenlemi gelicekmiş dedim
saydımda saydımmm
ya varyaa adamı zorla böyle çileden çıkarıyolar yaaaa
Eki Görüntüle 804889
Teyzeleri bu da benım mınık prensesım
Bugün 66 günlük olduk.
Ben grip oldugum için miniğimde grip oldu hapşuruyo öksürüyo ve tabıkı de burnumuz tıkalı doktor antibiyotık surup verdi.
Benım kıscem sadece mama yıyıyor emmeyı bıraktı malesef ve benımde sütüm kesildi napalım sağlık olsun
Saglıgı ve kılosu yerınde masallah suan grip harıcı bır sorunumuz yok ama gece uykumuzda yok
Eldıvenlerı bızde daha cıkarmadık artık tırnaklarını kesip cıkarsam mı diyorum
Birde bızım bebişin agzı cok su akıtıyo ya ve dişlerını kasıdıgında hoşuna gıdıyor doktora sordugumuzda normal beklediğimiz bşr durum dedı
canım ememiyorsa ne yapacaksın tabi en iyisini sen bilirsin kendi çocuğun için.biz sütün azalmasın emzirebilirsen dene diye söylemiştik.ememiyorsa sağmak da bir çözüm tabi.yeterki sütü içinde biriktirip bırakma.zaten bebeğin anne sütü de alabilmiş oluyor .günlerdir konuşulan konunun ve benim günde 2 veya 3 kere emziriyo olmama rağmen herkesin bana "mutlaka daha sık emzir sütün kesilir" demesi üzerine aklıma bişey takıldı... çalışan anneler günde sadece 2 veya 3 kez bebeklerini emzirebiliyolar ve bunun dışında günde 1 veya 2 kez de sağıyorlar sütlerini... demem o ki; çalışan annelerin sütü erken mi kesiliyo?...
* benim ablam bebeğini 2 aylıkken bırakıp işe başladı... yeğenim gün içinde hep annesinin sağdığı sütleri içti... akşamları annesini de emdi... ablam da gündüz işte 1 kere gece evde 1 kere sütünü sağdı... yeğenim 9 aylık oldu ve halen bu şekilde besleniyo... ek gdalar da var tabi ama öyle sizin dediğniz gibi ablamın sütü falan da kesilmedi yani...
çocuğum ememeyip aç kalıp ağlamasındansa sağar biberonla veririm napalım...
kuzey kardeşimizin mevlidine giderken ;
Eki Görüntüle 804618
kuzey kardeşimizin mevlidini dinlerken ;
Eki Görüntüle 804619
maşallah prensesimeee
maşallah bebişler çok tatlı hepsine nazar.Eki Görüntüle 804673 Eki Görüntüle 804675
benim pAŞACIKTA burda teyzelerı uzun aradan sonrageldım şukur
buarada bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah demeyi unutmayın
ben de biraz uzadığında kapatıyorum.iyice uzayıp kesilecek kıvama gelince kesip çıkarıyorum.3-5 güne bir giyiliyor yani eldivenler.ne yapıyım ya benim bebeğim çizdi birkaç kere jiletle kesmiş gibi kan aktı ödüm kopuyor yine olcak diye.bir de görümcemin oğlu 40 günlükken gözünü çizmişti gözünden kan akmıştı onu görünce de etkilendim ben.çizMİŞ diyosunuz ya... ağlamıyomu... ben çok uzadığında kapatıyorum 1-2 gün eldivenli kalıyo... ama yüzünü yolarsa yıkıyo ortalığı çiiği önemli değil de can acısı....
selam kızlar...
proctolog tu sanırım ismi bir krem var 1-2 kullanımda hemen geçiriyor.emzirirken kullanılır mı bilmiyorum,doktoruna sor bence.bugun dr mua gttk bebgme masallh ddı drmuz cok ıyı gdıo ddı boyuda uzn bıze baktı guldu sıze gore norml ddı bebgnzn boyu aıle uzun ddı :) yuznde bole kabarcıklar olustu bızm bde sıvılce cıktı onn ıcın yara kremı verdı ıns gecıcek
bende hala eldıvenlerını cıkarmdm cıkarttm 2 kere yuznu yırtnca gerı taktım ama cıkartıcm artk oyuncaklar da alıcm sımdık ona elı hep agznda zaten dıs kasıcılaarla oynar ıns bakalm tutmayı oğretelım artk
gece uykularımz perşn zaten
suzancım bya oldu sen yazalı zınco gaz ılacını 3 oğün kullanıomusn cnm bn de 2 oğne dusurmustm dr sordm dusurme ddı 1 ayı kaldı ddı snra tamamn bırakıcaz ddı bunlmasın ddı gaz cıkarrken
bde bse soucm kızlar basur nasıl oluyo nasıl gecer bna akıl vern yha cok zor wc ye cıkıyorum kabızm bde kan da gelıo basurmu acaba napabılırm gecmesı ıcın yardımmmmmmmmmmmmm
Ay kızlar bebişleriniz maşallah büyümüş benim kızım çok kusuyor çökelik gibi birde kokuyor annem yarıyordur sütün diyor.
uykusu varken ve dalamadığı zaman maalesef memelerimi nerdeyse koparıcak gibi oluyo devamlı emmek istiyor gazını çıkarıyorum hep ıkınıyor kakasını yapıyor tekrar emmek istiyorzar zor uyutuyoruz yani.
birde kızlar çoğunuz bebeişleri hafif oturtmuşsunuz biz 57 günlük olduk nezaman oturur bebişler arabasında tam yatırıyorum sırt dayanağını .
bundan gördüm sırtı yatıyor mu onu anlayamamıştım. ne kadar peki
herkes iyidir inş. benim 4 gündür yine kakasını yapamıyodu artık dün gece ıkınmaktan helak oldu yavrum sabaha kadar çabaladı durdu inleyerek
bende sabah kulakçöpü ve zeytinyağı sürdüm malesef yaptırdım kakasını bol tarafından
ve benim gündüz 5 dk 5 dk uyuyan ece m, tam tamınaaaa 2 saat boyunca uyudu bugüüüünnn:81:
allaahııımmm ne güzel bişeymiş gündüz uyuması yaaabütün işlerimi yaptım nerdeyse çabuk çabuk
inş yarında böyle uyur, normal olan bu aslında farkındayım ama biz normal sevmiyoruz herşeyimiz alengirli olacak illaakii
tam evden çıkarken bu dedimki annen bize neden hiç gelmiyo, yani şurda 20dklık mesafedeyiz ve bu çocuğun ne kadar zor bakıldığını görüyo her defa. gelse şurda bi iki gün kalsa fenamı olur dedim sen annene söle benim annem gelemez demesin mi?? ayy çıktı cinler tepeme, ben kayseriden çağırıcakmışım annemi onun annesi gelemez çocuk bakamazmıışş.
iki sene başımın etini yedi torun torun diye kucağım boş kaldı diye şimdi böylemi oldu dedim. öyle demek istememişmiş, annem saatlerce çocuk kucağında taşıyamaz demek istemiş kolları ağrırmışş. ya dedim ben gelsin çocuğumamı baksın diyorum dedim
allahıma çok şükür ben bakıyorum eceye, kimseye ihtiyacım yok ama gelsin şurda bana bi arkadaş olsun yarenlik etsin diyorum. bi tuvalete gidebileyim yemeğimi yapabilene kadar sevsin yeter dedim. ama madem öyle oldu beyefendi, zor görür o bundan sonra torununu dedim.
töööbeee!!
ana senin anan, ev senin evin, çocuk senin çocuğun, benim arama nası giriyosun anlamadım ben defalarca çağırdım onu artık oğlunun evinede törenlemi gelicekmiş dedim
saydımda saydımmm
kucakta durmaya sinirlenmiyodur annesi hakkını yeme şimdi kızımızınn
Eki Görüntüle 804889
Teyzeleri bu da benım mınık prensesım
Bugün 66 günlük olduk.
Ben grip oldugum için miniğimde grip oldu hapşuruyo öksürüyo ve tabıkı de burnumuz tıkalı doktor antibiyotık surup verdi.
Benım kıscem sadece mama yıyıyor emmeyı bıraktı malesef ve benımde sütüm kesildi napalım sağlık olsun
Saglıgı ve kılosu yerınde masallah suan grip harıcı bır sorunumuz yok ama gece uykumuzda yok
Eldıvenlerı bızde daha cıkarmadık artık tırnaklarını kesip cıkarsam mı diyorum
Birde bızım bebişin agzı cok su akıtıyo ya ve dişlerını kasıdıgında hoşuna gıdıyor doktora sordugumuzda normal beklediğimiz bşr durum dedı
töööbeee!!
saydımda saydımmm
saat bası emen emzık kullanmayan gece 2 den once uyumayan sabahın köründe uyanan gün boyu bir daha gözünü kırpmayan gaz sancılı kendi kuralları olan ve benım kurallarıma asla uymayan küçük sıpam benim herseye rağmen seni cok sevıyorum
seninkide kocaboğazlardan olucak öleyseeeeeHosbulduk canim.gece mama vermiorum ama gun icinde 2 3 saate bir talep edio.doktorum doysa almaz agzuyla iter dedi ama bizmki bazen 90 ml stne bagurip bi daha istiyor
biz gelmesin die ugrasiyoz sen gelsin diye
benim kvde öle olsa keşkeee
ya gelmezse gelmesin, yalvarcak halim yok tabi. allah bana güç kuvvet versin çok çok zorlansamdaa ben herşeyimi hallederim çok şükür.aman canım boşver ya.aslında haklısın ama gelmiyorsa da gelmesin.sen de onunla ona göre ilgilenirsin.
anaamm kimsecikler yok, bebeişleriniz uyuyormu yoksam
nddd, Tiny Love Üçü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı var süper bişey ama çook pahalı yaaa bu kadar para verilir mi arkadaş buna yaa
bi de Papetto AN-04 Çift Barlı Anakucağı var fiyatı çok uygun bunun ama bu da 180 derece yatmıyor hafif eğik kalıyor ne kadar eğik kestiremedim resimden. bebiş uyuyamazki eğik pozisyonda kafası düşer sağa sola
inş. dediğiniz gibidir kızlar biraz kontrol edelim bakalım sürerse doktora doğruuu
bu arada şu köpüklü filelerden alacağım tek başıma yıkamak kolay olsun diye.alan var mı aranızda?benim küvet 80 küsür santim acaba küçük mü gelir diye endişeler içerisindeyim :)
Ay kızlar bebişleriniz maşallah büyümüş benim kızım çok kusuyor çökelik gibi birde kokuyor annem yarıyordur sütün diyor.
kuzey kardeşimizin mevlidine giderken ;
Eki Görüntüle 804618
kuzey kardeşimizin mevlidini dinlerken ;
Eki Görüntüle 804619
maşallah prensesimeee
Eki Görüntüle 804673 Eki Görüntüle 804675
benim pAŞACIKTA burda teyzelerı uzun aradan sonrageldım şukur
buarada bebişler çok tatlı çıkmışlar
maşallah demeyi unutmayın
kızlar maşallah bebeklerinize de size de
dün oğlum bi kaka yaptı bi baktım ki nerdeyse boynuna kadar çıkmş.
Tabi kıyafet falan battı. Normalde lekeleri dalin falan çıkarmıyor ya ben de kendmce bi çözüm buldum valla ilk önce normal deterjanla bizimkilerle yıkadım kakadan eser kalmadı sonra da kendi çamaşırlaryla yıkıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?