ayy gerçekten o kadar seviyolar mı benim oğlumda sever inşallah alıcaz galiba bizdeSırtı yatıyor canım fiyatı da 169 liraydı. Bugün Duru'yu ona koyup balkona çıkardım hava aldım. Normalde hep kucakta oluyordu ve hemen sıkılıyordu şimdi daha uzun oturdu ben de daha özgür oldum kucakta olmadığı için. Sonra çamaşır toplamak için balkona çıktım Duru'yu kapının önüne koydum o beni izledi ben camasırımı topladım sonra banyo bile yaptım kapı açıkkeşke daha önce alsaymışım dedim. şimdi birçok kişi ne var ki bunda diyebilir bizim için bunları yapmak mucizevi çünkü duru asla kendi kendine duran bir bebek değil uykusu da yok en fazla 10dk
Hele bir de içine oturtup ağzına emzik verince daha da uzun oturuyor minik cadım
senasr ve nesekus sezin bebislerede masallahhh
bayanlar birde doktorumuz mustelanin bi kremini verdi bize yuzu kuru kuru sogukta kalmis gibiydi eldivenleri cikarmistik bizde baya bi cizik vardi yuzunde doktor bu alerjik kasiniyordur dedi hazir gida tuketme sabun tozu kullan dedibirde opmeyin dedi aslinda bunlarin hepsini yapiyoruz neden oldu anlamadim isilikten sonra bole oluo sanmistim meger alerjiymis krem ii gelir insallahhh
kızlarrrr bebıslernız cok tatlı yerım laaan:))))) hafta hafta takıp et bugun kolumu cıkdı bugun bacagımı olusdu derken dogdu dogcak Allah a sukuler olsun smdı hepmızın bebklerı saglıklı bı sekılde kucagımzda hepmıızn adına hep sukredyorm bole gordkce sankı benm oglumu svdgm gıbı svyorrm yaa burdan
kızlar yaa benm bu bebıs cok kusmukluu(((kusmugunu bıleem yerım yaa:)))
uykya dalamıyor bu yuzden sureklı bı kusma eylemı ıcrsınde lopur lopur kusyor peynır. yapısık fıln bıde. nerden nasıl brktryor bukdr ııcnde anlamadım haala ut bas kalmyor emır ın ustnu bırak ben bıle 5kez ust degstryorm bugun
ceybernuran ın kızıda aynı bugun ıkmzde kustra kustra bı hal olduk bebklerı. sızde de vrmu aynısı havadan dolayımı acaba buyyo dıyolar ama ben mıdesnde bısımı varkı dyorm. kustuugu kadr acıkıp yıne emmek ıstyor ustne hala tekrar tekrar ksyyor puuuf
canım benım oğlusum çok emerse kusuyor bazen ıkı memeyıde tuketıyor ardından hepsını cıkartıyor bende uzun uzun emzırmıyorum artık
kızlarrrr bebıslernız cok tatlı yerım laaan:))))) hafta hafta takıp et bugun kolumu cıkdı bugun bacagımı olusdu derken dogdu dogcak Allah a sukuler olsun smdı hepmızın bebklerı saglıklı bı sekılde kucagımzda hepmıızn adına hep sukredyorm bole gordkce sankı benm oglumu svdgm gıbı svyorrm yaa burdan
kızlar yaa benm bu bebıs cok kusmukluu(((kusmugunu bıleem yerım yaa:)))
uykya dalamıyor bu yuzden sureklı bı kusma eylemı ıcrsınde lopur lopur kusyor peynır. yapısık fıln bıde. nerden nasıl brktryor bukdr ııcnde anlamadım haala ut bas kalmyor emır ın ustnu bırak ben bıle 5kez ust degstryorm bugun
ceybernuran ın kızıda aynı bugun ıkmzde kustra kustra bı hal olduk bebklerı. sızde de vrmu aynısı havadan dolayımı acaba buyyo dıyolar ama ben mıdesnde bısımı varkı dyorm. kustuugu kadr acıkıp yıne emmek ıstyor ustne hala tekrar tekrar ksyyor puuuf
husamettin beye mi gidiyorsun canim.
masallah senin kizda baya tombis dogmus sanirim hep bole devam edersiniz insallahhh
Eki Görüntüle 804889
Teyzeleri bu da benım mınık prensesım
Bugün 66 günlük olduk.
Ben grip oldugum için miniğimde grip oldu hapşuruyo öksürüyo ve tabıkı de burnumuz tıkalı doktor antibiyotık surup verdi.
Benım kıscem sadece mama yıyıyor emmeyı bıraktı malesef ve benımde sütüm kesildi napalım sağlık olsun
Saglıgı ve kılosu yerınde masallah suan grip harıcı bır sorunumuz yok ama gece uykumuzda yok
Eldıvenlerı bızde daha cıkarmadık artık tırnaklarını kesip cıkarsam mı diyorum
Birde bızım bebişin agzı cok su akıtıyo ya ve dişlerını kasıdıgında hoşuna gıdıyor doktora sordugumuzda normal beklediğimiz bşr durum dedı
kızlar yaa geçmişi okuyamadım kız dururmu bilmiyorum bi yazayım önce dedim
herkes iyidir inş. benim 4 gündür yine kakasını yapamıyodu artık dün gece ıkınmaktan helak oldu yavrum sabaha kadar çabaladı durdu inleyerek
bende sabah kulakçöpü ve zeytinyağı sürdüm malesef yaptırdım kakasını bol tarafından
ve benim gündüz 5 dk 5 dk uyuyan ece m, tam tamınaaaa 2 saat boyunca uyudu bugüüüünnn:81:
allaahııımmm ne güzel bişeymiş gündüz uyuması yaaabütün işlerimi yaptım nerdeyse çabuk çabuk
inş yarında böyle uyur, normal olan bu aslında farkındayım ama biz normal sevmiyoruz herşeyimiz alengirli olacak illaakii
kocişlede bişeyler olduda sabah onu da deyim.
tam evden çıkarken bu dedimki annen bize neden hiç gelmiyo, yani şurda 20dklık mesafedeyiz ve bu çocuğun ne kadar zor bakıldığını görüyo her defa. gelse şurda bi iki gün kalsa fenamı olur dedim sen annene söle benim annem gelemez demesin mi?? ayy çıktı cinler tepeme, ben kayseriden çağırıcakmışım annemi onun annesi gelemez çocuk bakamazmıışş.
allahııımm!!! tutmayın benii, ne geliyosa saydım ağzıma
iki sene başımın etini yedi torun torun diye kucağım boş kaldı diye şimdi böylemi oldu dedim. öyle demek istememişmiş, annem saatlerce çocuk kucağında taşıyamaz demek istemiş kolları ağrırmışş. ya dedim ben gelsin çocuğumamı baksın diyorum dedim
allahıma çok şükür ben bakıyorum eceye, kimseye ihtiyacım yok ama gelsin şurda bana bi arkadaş olsun yarenlik etsin diyorum. bi tuvalete gidebileyim yemeğimi yapabilene kadar sevsin yeter dedim. ama madem öyle oldu beyefendi, zor görür o bundan sonra torununu dedim.
bu seferde aç sen söyle anneme diyor ben aranıza girmeyim,
töööbeee!!
ana senin anan, ev senin evin, çocuk senin çocuğun, benim arama nası giriyosun anlamadım ben defalarca çağırdım onu artık oğlunun evinede törenlemi gelicekmiş dedim
saydımda saydımmm
ya varyaa adamı zorla böyle çileden çıkarıyolar yaaaa
Masallah barekallah kuzuna canım ne tatlı yaaa
Kuzum sen oturtmaya başladın mı?
Kesinlikle katılıyorum canım bende bebeğimi bırakıp işe başlicam ve zaten sürekli sağıp veriyorum sütümü birkaç gün azalma olmuştu bi ara baya korktum kesilecek diye ama doktorum ısrarla sağılan süt kesilmez dönemsel bazen azalış yaşanır ama bı emen bebekli annelerde de aynı sorun yaşanabilir stresten uzak dur bol su iç sık sık sağ yeter demişti bende bir ara saat başı sağmaya başladım doktorum saat başı sağmak iyi bişey değil sütünü azaltır göğüslerinde sütünün birikmesi için 3 saate bir sağ dedi ve gerçekten arttı sütüm etrafımda birçok insan var sağıp biberonla besleyen hatta şöyle söyleyeyim bi arkadaşım 2 yaşına kadar bu şekilde besledi bebişini :))
Meraba canlarım nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kızım uyuyor şimdii banyo yaptı benimde uykum yoktu size bakayım dedim ama maşallah benden başka kimsecikler koymuş herkes melekleri uyurken uyuyorlar yada melekleriyle nöbete uzun zamandır giremiyordum geçmişe şöyle bi göz atabildim 2 aşılar felan olunmuş maşallah bizde 25 eylülde olucan inş neyse canlarım sizleri ve meleklerinizi öpüyorum fırsat buldukça girmeye çalışırım artık iyi geceler herkese..
Rabbim nelere kadir, eğer teslim olabiliyorsan ona. Guzelin ve iyinin ondan geldigine inanirsan...
Düşünebiliyor musunuz ben bu bebegi istemiyorum diye aylarca aglamistim. Oysa o saglikli olmasinin yaninda güzelini de verdi.
Hayatta sevgisini gösteremeyen eşim öpüyor kokluyor ozledigini söylüyor.
Modaya biz de uyduk teyzeleri fıstık, lokum, leblebi şekeri prensesimizin fotoğrafları, buyrun...
Eki Görüntüle 805334 Eki Görüntüle 805335 Eki Görüntüle 805336 Eki Görüntüle 805337
kızlar yaa geçmişi okuyamadım kız dururmu bilmiyorum bi yazayım önce dedim
herkes iyidir inş. benim 4 gündür yine kakasını yapamıyodu artık dün gece ıkınmaktan helak oldu yavrum sabaha kadar çabaladı durdu inleyerek
bende sabah kulakçöpü ve zeytinyağı sürdüm malesef yaptırdım kakasını bol tarafından
ve benim gündüz 5 dk 5 dk uyuyan ece m, tam tamınaaaa 2 saat boyunca uyudu bugüüüünnn:81:
allaahııımmm ne güzel bişeymiş gündüz uyuması yaaabütün işlerimi yaptım nerdeyse çabuk çabuk
inş yarında böyle uyur, normal olan bu aslında farkındayım ama biz normal sevmiyoruz herşeyimiz alengirli olacak illaakii
kocişlede bişeyler olduda sabah onu da deyim.
tam evden çıkarken bu dedimki annen bize neden hiç gelmiyo, yani şurda 20dklık mesafedeyiz ve bu çocuğun ne kadar zor bakıldığını görüyo her defa. gelse şurda bi iki gün kalsa fenamı olur dedim sen annene söle benim annem gelemez demesin mi?? ayy çıktı cinler tepeme, ben kayseriden çağırıcakmışım annemi onun annesi gelemez çocuk bakamazmıışş.
allahııımm!!! tutmayın benii, ne geliyosa saydım ağzıma
iki sene başımın etini yedi torun torun diye kucağım boş kaldı diye şimdi böylemi oldu dedim. öyle demek istememişmiş, annem saatlerce çocuk kucağında taşıyamaz demek istemiş kolları ağrırmışş. ya dedim ben gelsin çocuğumamı baksın diyorum dedim
allahıma çok şükür ben bakıyorum eceye, kimseye ihtiyacım yok ama gelsin şurda bana bi arkadaş olsun yarenlik etsin diyorum. bi tuvalete gidebileyim yemeğimi yapabilene kadar sevsin yeter dedim. ama madem öyle oldu beyefendi, zor görür o bundan sonra torununu dedim.
bu seferde aç sen söyle anneme diyor ben aranıza girmeyim,
töööbeee!!
ana senin anan, ev senin evin, çocuk senin çocuğun, benim arama nası giriyosun anlamadım ben defalarca çağırdım onu artık oğlunun evinede törenlemi gelicekmiş dedim
saydımda saydımmm
ya varyaa adamı zorla böyle çileden çıkarıyolar yaaaa
fıstığım sen neden sıkıyosun ki canını böyle şeyler için... aylizin de bakımı çok zor... her dk yanında durman lazım... o sıkılınca evde arabasıyla yada kucağında dolaştırman lazım... ayağında sallaman lazım... keyfi gelirse gündüz uyur... keyfi gelirse kendi kendine sadece iki dk yalnız yatar...çok afedersinz ama ben biçok zaman altıma kaçırdığım bile oluyo... bende yemek temizlik hibişey yapamıyorum... ilk başlarda kocam evin pisliğinden ve yemeksizlikten çok yakındı ama kimse kusura bakmasın yani... çocuk ikimizin... ben bütün gün aç duruyosam... fırsat bulup yemek yiyemiyosam... ve bu yüzden başım ağrıyosa kocam da bunu paylaşmalı... eve geldikten sonra ya o yemeği yapıyo yada o aylize bakıyo ben yemek hazırlıyorum... hafta sonları da temizliği yine bu şekilde dönüşümlü yapıyoruz... ne onun annesi ne benim annem gelmesin... kimse hak iddia etmesin... tüm zorluğunu ben çekerim napıyım... hele bi de gaz sancılarımız tuttuğunda bende onunla birlikte ağlıyorum... enerjim sıfırın altında artık ama napalım bizim de kderimiz buymuş... sende çok sıkıntıya sokma kendini... evlilikse açlığı da paylaşıcaz pisliği de... biraz anlayış..
Rabbim nelere kadir, eğer teslim olabiliyorsan ona. Guzelin ve iyinin ondan geldigine inanirsan...
Düşünebiliyor musunuz ben bu bebegi istemiyorum diye aylarca aglamistim. Oysa o saglikli olmasinin yaninda güzelini de verdi.
Hayatta sevgisini gösteremeyen eşim öpüyor kokluyor ozledigini söylüyor.
Modaya biz de uyduk teyzeleri fıstık, lokum, leblebi şekeri prensesimizin fotoğrafları, buyrun...
Eki Görüntüle 805334 Eki Görüntüle 805335 Eki Görüntüle 805336 Eki Görüntüle 805337
kızlar istanbul avrupa yakasında oğlusunu sünnet ettirenler hangi hastanede ne kadara ettirdi acaba cocuk uroloğuna mı yoksa cocuk cerrahına mı ettırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?