2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayy gerçekten o kadar seviyolar mı benim oğlumda sever inşallah alıcaz galiba bizde

canim benim bebisimin de oldu yanaklari alerjik dr.linola diye bi krem önerdi iyi geldi seninki yaramazsa aklinda olsun

canım benım oğlusum çok emerse kusuyor bazen ıkı memeyıde tuketıyor ardından hepsını cıkartıyor bende uzun uzun emzırmıyorum artık

canım benım oğlusum çok emerse kusuyor bazen ıkı memeyıde tuketıyor ardından hepsını cıkartıyor bende uzun uzun emzırmıyorum artık

ya valla benmkı azda emse cokda emdıkden snra bıraz peynır kusmadan yatıramıyorm ben yatsa dakkasna uyanyo ztaen. ben uzmantvde bakmısdım bole bebklere cok vermeyın dyor kusması gecene kadr ama benmkı kıyametı kopryorkı vermesem de olmaz geccek ınsallah ya

canim , mevsim degisikligi usutme vs sebebi olabilir , kuzide gecen gun kusmustu annem usutmus dedi , sen bile usuttugunde gaz ve kusma olabiliyomus sutten dikkat et canim.

husamettin beye mi gidiyorsun canim.
masallah senin kizda baya tombis dogmus sanirim hep bole devam edersiniz insallahhh

Evet canım hüsamettin beye gidiyorum çok iyi bir doktor sağol cnm benim evet tombiş oldu teyzesi hele şimdi görsem maşallah kızıma benim allahım uzun ömürler versin bütün bebişlerimize hayırlı evlat olsunlar inş..

Canım seninde bebişinin yüzünde isirik gibi şeler çıkmış benimde çıktı canım hemde çok fenasııı çıktı kızımın yüzü resmen kıpkırmızıydı bide yüzüne ellerini sürtünce ıkınınca felan çok fena oluyorduu tabi bende bilgisiz çok yapma dediklerini yapıyorlar kızım daha 1 haftalıkken şapur şupur sakallı sakallı öptüler allahtan doktor öpmeyin dedide şimdi kimse öpemiyor yaniiii banada verdi mustelanın kremini işe yaramadı aksine fazlalaştıı benim kızıın yüü birazda benim yüzümden olmuş eskiler bilir BEZEME deler onu çıkardıı eşimin ailesi çok üzdü beni kv felan tartırştık daha 1 haftalıktı kızım çok kötü üzüldüm ağladım kızıma yansımış sütümden almışş ve yüzü baya uzun süre geçmedi en sonunda benbıraktım herşeyi herkesin ne dediğini takmayı öyle geçtiii şükür şimdi çok iyi banyo yaptı mışıl mışıl uyuyor

Evessude ve bebişlerinin resmine ekleyen arkadaşlar maşşallah bebişerinizee yerim ben onlarıı yaaa

Son düzenleme:
Meraba canlarım nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kızım uyuyor şimdii banyo yaptı benimde uykum yoktu size bakayım dedim ama maşallah benden başka kimsecikler koymuş herkes melekleri uyurken uyuyorlar yada melekleriyle nöbete uzun zamandır giremiyordum geçmişe şöyle bi göz atabildim 2 aşılar felan olunmuş maşallah bizde 25 eylülde olucan inş neyse canlarım sizleri ve meleklerinizi öpüyorum fırsat buldukça girmeye çalışırım artık iyi geceler herkese..

Maşallah prensesine.. süt kesilince yapacak bişi olmuyor canımcım. Olsun mamayı almış ya prenses ona da şükür bazıları mamayı da almıyor o zaman en büyük sıkıntı işte. Ve de geçmiş olsun ikinize de..

Valla canımcım ben kv de öyle. en son göbeği düştüğünde tuzlama faslında geldi düşün bak. o da sadece 2 saat yemeği yiyip çekti gitti. Bir daha da gelmedi biz onun ayağına gidiyoruz torun sevdirmeye. Tabi ben her gittiğimde yarım saat durup çocuk huysuzlandı diyip eve kaçıyorum. napıyim canım gelsin evde sevsin birazda..

ben de bi göğsümü sağıp biberonla veriyorum göğsüm yara olduğu için iyileşene kadar böyle ama bi göğsümü vermiyorum diye diğerini alma zamanı gelince resmen göğsümü koparacak gibi acayip hırçın emiyor yaa onu da yara edecek hiçbirini veremicem diye korkuom nolursa olsun artık kanaya kanaya emziriyim dedim bi ara ama baktım yara iyice kötüye gidiyor hiç düzelecek gibi değil

bi de kızlar 2 aydan sonra uykusu derinleşir diyor her yerde bizimkinin tam tersi oldu yaa geceleri uykusuzluktan kafayı sıyırıcam.. önceden 5-6 saat aralıksız uyuyan çocuk 1-2 saat uyuyup aç olmasa bile uyanıyor yaaaa

Son düzenleme:
tuanazehra masallah bebisine benimkini opmedi kimse ilk baslarda yoktu sonradan oldu simdide kuru kuru pul pul dokuluo gibi insallah ii gelir krem
kaynanan yapti yapacagini her zamanki gibi dexene benimkide 40 i cikinca gitmek zofunda kaldi kalmaya bahanesi yoktu tabi aslinda ii oluyordu yemek bulasik temizlik apayim die ugrasiyordu ama ne yaparsin kaynana iste allahtan cocuk bakmaya basladi yoksa ozledim deip deip damlayacKmis galiba

fyzmrt aklimda olsun gecmezse tekrar sorarim sana

bu gicik bilgisayarda begen cikmio sinir edio beni

Rabbim nelere kadir, eğer teslim olabiliyorsan ona. Guzelin ve iyinin ondan geldigine inanirsan...
Düşünebiliyor musunuz ben bu bebegi istemiyorum diye aylarca aglamistim. Oysa o saglikli olmasinin yaninda güzelini de verdi.
Hayatta sevgisini gösteremeyen eşim öpüyor kokluyor ozledigini söylüyor.

Modaya biz de uyduk teyzeleri fıstık, lokum, leblebi şekeri prensesimizin fotoğrafları, buyrun...

ne kadar tatlı maşallh

fıstığım sen neden sıkıyosun ki canını böyle şeyler için... aylizin de bakımı çok zor... her dk yanında durman lazım... o sıkılınca evde arabasıyla yada kucağında dolaştırman lazım... ayağında sallaman lazım... keyfi gelirse gündüz uyur... keyfi gelirse kendi kendine sadece iki dk yalnız yatar...çok afedersinz ama ben biçok zaman altıma kaçırdığım bile oluyo... bende yemek temizlik hibişey yapamıyorum... ilk başlarda kocam evin pisliğinden ve yemeksizlikten çok yakındı ama kimse kusura bakmasın yani... çocuk ikimizin... ben bütün gün aç duruyosam... fırsat bulup yemek yiyemiyosam... ve bu yüzden başım ağrıyosa kocam da bunu paylaşmalı... eve geldikten sonra ya o yemeği yapıyo yada o aylize bakıyo ben yemek hazırlıyorum... hafta sonları da temizliği yine bu şekilde dönüşümlü yapıyoruz... ne onun annesi ne benim annem gelmesin... kimse hak iddia etmesin... tüm zorluğunu ben çekerim napıyım... hele bi de gaz sancılarımız tuttuğunda bende onunla birlikte ağlıyorum... enerjim sıfırın altında artık ama napalım bizim de kderimiz buymuş... sende çok sıkıntıya sokma kendini... evlilikse açlığı da paylaşıcaz pisliği de... biraz anlayış..

Bende sana katiliyorum cnm benimde esim dr ve nöbetçi oluyo hastanede bende tek bakiyorum ogluma hwrseyi donusumlu yapiyoeuz yanimdan ayrilmuyo ama görüyo uykusuz halimi anliyo bende insanim bende yemek yiyemedigim zamanlat oluyo burak sen bak bebegine gelen gelsin uzulme surdaduzene ggirmeleri ne az zaman kaldi sabret bence buraak isi gucu varsin olmasin

kızlar istanbul avrupa yakasında oğlusunu sünnet ettirenler hangi hastanede ne kadara ettirdi acaba cocuk uroloğuna mı yoksa cocuk cerrahına mı ettırdınız

allahım nazarlardan saklasın melekler gibi bu prenses 41 kere maşallahhh

Merhaba kızlar nasılsınız ben bugun Allahıma şükürler olsun ki daha iyiyim.çünkü cumadan beri hastalıklarla uğrasıyorum.hafif bir boğaz agrım başladı vakit kaybetmeden minoset almaya basladım fakat hergecen gün daha da şiddetlendi pazar aksamı ateşim cıktı boğaz agrımınşiddetinden oldugunu düşünürkene bir baktık ki göğsüm kızarmıs yani übiriken süt memede iltihap yapmıs oda bi güzel ateş yaptı hemen doktorumu arayıp durumu anlattım enfeksiyon yapmıs bogazına da vurmus dedi ve antibiotığe basladık çok şükür bugun ikisinden de kurtuldum gibi :)))
Sizlerinde aklında bulunsun göğsünüzde kızarıklık gibi lekeler olur orası hassaslasırsa soğuk komres yapıp memede süt bırakmıcaksınız yani sürekli emzirip yada sağmanız gerekiormus apse yapmaması da cok önemli tabi

kızlar istanbul avrupa yakasında oğlusunu sünnet ettirenler hangi hastanede ne kadara ettirdi acaba cocuk uroloğuna mı yoksa cocuk cerrahına mı ettırdınız

istersen acenuya özel msj atabilirsin... şişlide türkiye hastanesinde sünnet ettirdiler kuzeyi...

slm kızlar özledim sizi genel olarak bi göz attım maşallah bebeklere :) eldiven konusu geçmiş ben 40 ı çıkar çıkmaz çıkardım evet yüzünüde çizdi defalarca ama hemen iki günde geçti. el kasları gelişmesi lazım diye düşünüyorum. gögüs yaralarına gelince işte en önemi mevzu bu biz 10 gün sonra 3. aya gireceğiz benim göğsüm hala kanıyor tam dört kez parça koptu resmen ağladım ama verdim bebeğim kan kustu kakası kan emdi diye simsiyah oldu. oğlumun dokotru ver bişey olmaz kan emsin değilse kesilir dedi. sonra pompa aldım bir ay vermedim neredeyse bu seferde pompanın çektiği yerer kanmaya başladı. dün cildiyeye gittim doktor baktı aman tanrım dedi ne olmuş böyle imkansız bunun bu zaman kadar sürmesi üç ayda çoktan geçmesi lazımdı enfeksiyonda kapmış dedi.antibiyotik verdi 5 gün kullan dedi bir hafta verme bebeğe sağ sütünü dedi ve göğsüme sürmem için impetex diye bi krem verdi sağmadan önce ıka dedi. artık geçmesini istiyorum dün başladım ilaçlara umarım geçer
sütün azalması konusunda ise annam ve kv dem öyle kolay kesilmez merak etme biz sizi memeden keserken çok uğaştık dediler. kanayan göğsümü günde 2 kez sağıyorum evet az gelior 20 cc anca çıkıyor ama emzirmeye başlayınca çoğalır dediler geçenlere trt1 de kibebk prog. doktor da dedi üç gü vermeseniz bile kesilmez korkmayın dedi. ama süt pompa ile sağdıkça değil bebek emdikçe çoğalıyor bunu anladım çünkü denedim en azından benimki öyle oldu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…