2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
güzel arkadaşlarım benim
herkese merhabaaaa
bugün ist.da hava çok basık ve sıkıcı
kızım gece nöbete dikti beni
normalde 3te doyurup tekrar yatırıyodum bugün nedense uymadı 7buçuğa kadar emdi beni hemde mamanın üstüne, yarı uykulu yarı uyanık sonra yatırdım 2 saat onla uyudum anca.
babamızı gönderdik bizde bugün komşu gününe gidicez kızçemlee
ilk gezmemiz biraz tırsıyorum ama napıyım çok sıkıldım, evde otur otur nereye kadar??? t v
komşucuğum cesaret verdi biraz kalabalığız bişey olmaz dedi bakarız hepimiz
banyo yaptırmıcam üşütmiyim diye silicem heryerini aşkımın
hadi biz süslenelim ecoşuuumlaaaa:119:
hepinizi öpüyoruuuzzz

ayyyy canım yaaa çok geçmiş olsun inş kremler iyi gelirde hemen geçer yaraların
offff çok zor yaaaaaaaa.14:
sen sağmaya devam et yinede dr.un dediği gibi inş. kesilmez sütün moralini bozmaa sen

kılzar şimdi bizim 10 gün sonra üç ay bitiyor. 4. ayın özelliklerine bakıyorum da artık odasını ayrırın diyor. ben ilk baştan beri hep ayırmak istedim ama memlekette anmelerde kaldığım için benimle yattı hep önümüzdeki ay artık evimize gidiyoruz ayırmak istiyorum ne yapsam siz ayırdınız mı ?

Tam soylemek istediklrim yarimcim dogru söylüyorsun benim kizim masallah uslu ama bazi zamanlar yetisemiyorum ne temizliğe ne yemege kocalarin birsey soylemeye hakki yok bence bu konuda onlatin bebegini tasidik 9 ay her tarafimiz catladi buyutuyoruz kendimizi tüketerek prensesler gibi davranmalari lazim yemege falan hic soylenemezler hakları yok bence

biz 2. haftadan sonra odasında yatırmaya başladık...
gün içinde evde turlarken yatakodamıza girince bile anlatıyorum "burası annyle babanın odası, çocuklar girmez buraya" diyorum...
ben çocukla aynı odada yatılması taraftarı değilm...

Kızlar geçenlerde televizyonda bir uzman dedi ki; "günümüzde hemen hemen yediğimiz her şeyde katkı maddesi var. Bunları vücuttan atıp temizleyen tek şey açık sütle evde kendi yaptığınız yoğurttur."

Bugün Sütçümüz geldi de aklima gelmisken paylasmak istedim. Sıfır kilometre bebelerimizi simdiden biraz olsun koruyabiliriz belki. Mikroplu diyenlere falan katilmiyorum. Diger kapalı sütlerde bir ton islemden geçerken nelere ugruyor bilmiyoruz.
Ben bunu duydugumdan beri evde yogurt yapiyorum. Allahtan mahalleye süt geliyormuş onu da yakaladim. İmkanı olan varsa deneyebilirsiniz.

bende çok istedim açık süt alıp yoğurt yapmayı ama malesef buraya gelmiyo sütçü falan... zaten gelse de bu cadıyı bırakıp koca binadan inemem onunla inmeye kalksam sütçü gider o çok sevdiğim 41:) kaynanam yapıp gönderiyo... yine allah razı olsun ne diyim

Son düzenleme:
istersen acenuya özel msj atabilirsin... şişlide türkiye hastanesinde sünnet ettirdiler kuzeyi...

teşekkür ederim canım

ben 6.ayında ayırmayı dusunuyorum gece telefonun alarmına uyanmıyorum oğlumu duyamazsam dıye tedırgın oluyorum

Ben bu prensese bayıldımmm annesii.. Rabbim nazarlardan korusun meleğini. Benim cadı da taksa şu bantlardan ne vardı sanki, taktım mı ortalığı velveleye veriyo cadı.

Geçmiş olsun hanımlar ikinize de...

İyi gezmeler canımcım..

sinemm kisin cok tatli masallahhh yaa bantlardan bende istiyorum nerden aldin bebe magazasina sordum yoktu bujiterilerdemi oluyo acaba

sinemm kisin cok tatli masallahhh yaa bantlardan bende istiyorum nerden aldin bebe magazasina sordum yoktu bujiterilerdemi oluyo acaba

Emzirme örtüsü almaya civil magazasina gitmiştim orada görünce 3 tane vardı hemen kaptim)). Tanesi 5 tl.
Bu arada emzirme örtüsü demişken disarida emzirmekte sıkıntı çekenler için iyiy bir çözüm. Tavsiye ederim.

Evet canım yaptı yapacagını benim kaynana bozuntusu hastaneye ziyarete gelen akrabalarımdan ve kızımın ad koymasında gelen misafirlerden rahatsız olmuş hanfendi annen şunu dedi halan bunu dedi deyip 1 haftalıkken koydu gitti o kadar lafı işittim benim çatlak kocam kaldırdı beni annesiğile götürdü bide kaynan bana aramıza mesafe koyalım demişti bende koydum mesafemi evine gittim ama yüzüne dahi bakmadıım hiç bir işine yardım etmedim ki o zaman hala iyileşmemiştim de sürekli kızımla ilgilendim yani evime geldim bir kere aramadım aramıyorumda hala oda aramıyo torununu sormaya bile aramıyor hani size demiştim ya doğu mevlüdü yapacaklar diye yapmadılar onuda öyle oldu işte canım ya şimdi umurumda değil hiç biri halada aramıyorum ve soguk davranıyorum gittiğimde bile

Allahın hikmeti işte canım allah bağışlasın tatlılığa bak sen y6a yerim ben onun heryerini maşallah süphanallah kızçene
Ya canım bişi sorucam kızının başındaki bandanaları nerden aldın bende istiyorum kızıma baya saçlı benim kızımda çok güzel duruyor ya şuna bak hele

çok geçmiş olsun canım maşallah kanaya kanaya emzirdin demek valla iyi dayanıklıymışın nası dayandın acısına yaa
ben de anestol pamid kullanıyorum şuanda sık sık karbonatlı suyla temizleyip kremi yeniliyorum az da olsa yara kapanmaya başladı inşallah geçer biran önce de biz de rahat rahat emziririz.. bu göğüs yarası olayından hiçbi yere de gidemiom eve kapandım kaldım.. çünkü sağmam gerekiyor devamlı emme saatlerinde... bebişlerin canı sağolsun napalım.....

ben mycey diye bişi aldım cok rahat ettim arabada emzirip duruyorum malum istanbul trafiği ama artık oğlum örtünün altında emmek istemiyo acıp duruyo yaramaz oğlum

Temmuzz anneleri bebişlerimizin hepsi çok tatlı maşallaah Allah evlatlarımızı bize bağışlasın amin.

Canım benim ya çok geçmiş olsun kuzucum yaa :/ ama şöyle söyleyeyim bak ben hiç göğsümü veremiyorum emziremiyorum yani biliyosun durumumu ama sütüm artıyor gün gün mesela dün sabah bir göğüsten 80ml sağmıştım bugün sabah 100 ml olmuş bir ara azalmıştı bir günde yarıya inmişti doktorumla konuşurken farkına vardıkki uyumak sütü arttırırmış ve bende %100 böyle oldu dün kızım 10da uyur uyumaz yattım bende 2de uyandı kızım sütümü verdim yattı 4te kalktı mama verdim 7de kalktı eşim dedi sen uyu ben mama vereyim dedi uyudum bende eşim ilgilendi yani 9da uyandım bi baktım sütüm böyle artmış yani sağmak azaltmaz arttırır diyor ısrarla doktorum ve çok şükür benim sütümde arttı istersen bir süre hep sağarak ver ama gün içinde mutlaka meme ver ki unutmasın memeyi soğumasın memeden yavrum

Benim kv hala kızımı görmedi siz düşünün :)))

kızlar bugun benım oğluma bişiler olmus aman maşallh hayalımdekı bebek emiyo uyuyo uyanınca gulucuk sacıyo Allahım bozulmasın ınsallh cunku uyanır uyanmaz aglar ,55 gundur beklediğim günmüş bunu yazarken ağlamay başladı kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

kendi kendine nazar ettin çocuğu...

canım ben de sağınca azalırsa diye korkuyorum..her gün korka korka sağıyorum bugün ne kadar çıktı diye valla psikolojim bozuldu he emzirmek ne rahat bişeymiş ne kadar çıktı diye bakamıyon en azından ne kadar emiyosa emiyo işte amaaannn.. diğer göğsümü veriyorum gün içinde dediğin gibi unutmasın diye.. uyku kesinlikle sütü artırıyo ama bizim oğlan yeni huy edindi çok kısa aralıklarla uyuyor ben de pek dinlenemiyorum maalesef. inşallah bugünler de geçer dzene gireriz napalım.

aman söyleme nazar değer

bizimki en baştan beri odasında uyuyor. arada bir ay annemlere gitmiştik o zaman aynı odada uyuduk ama dönünce yine kendi odasında uyumaya devam etti. tabi burada olan bana oldu. yatak odası ile ecenin odası uzak olunca ben salonda yatıyorum gece. ne zamana kadar böyle sürecek onu da bilmiyorum. bir yandan kızım odasında uyumaya alıştı ama ben yatağımdan oldum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…