çook tatlılar güle güle kullanın. bu uyku setinin ölçüsü ne? yani 60 125 bir yatak iiçin mi yoksa 70 130 içinmi? birde markası ne acabaKızlar bebeğime aldığım nevresim takımı ve uyku seti bunlar. Teyzeleri görsün istedim. Çiçekli olan uyku seti, diğeri nevresim takımı olarak aldım beğeniniz mi:)
slmm güzel anneler ve minnakları...nasılsınız görüşmeyeli???biz oğluşumla iiz çok şükür 2 gün izinliydim dinlendim bol bol ama hava çok soğuk olduğu için yürüyüş bile yapamadık bu hafta boşa geçti yani..olsun bidahaki haftalara inşş..
yaa kv ile ilgili kaynatmışsınız baya bu konuda ne kadar doluyum biliyosunuz ama hiç konuşupta canımı sıkamam valla boşvermişim gitmiş :))sizlerde öle yapın lütfen hiçbirşey canınızdan kıymetli değil bazen kocalarınız bile çünkü bu konularda onlardan daha anlayışsızı yok...
bebeşimin tekmelerini artık görebiliyorum maşallah hergeçen gün hareketleri daha belirgin oluyo...kızlar bana komik gelen bişeyi anlatayım size...eşimle vardiyalarımız pek uymuyor beraber olduğumuz zamanlarda bebeğin hareketlerini hissetmek isiyo ama oğlumuz tekme vurunca babamız nasıl panikliyo nasıl bir korku anlatamam :))))elini hemen çekip vurdu işte vurdu diyip ayağa fırlıyor...hem çok hoşuma gidiyo hemde çok sinir oluyorum niye korkuyosa manyak???sizde durumlar nasıl benim kocam gibi kocası korkan varmı???
Sabaha karsi bacagima kramp girdi.hala agriyor.cok acidi yaaa.bi de kizlar sabahlari ayiptir soylemesi malum bolgem agriyor.sisiyor biraz hatta.sizde varmi oyleseyler.sanki perine bolgem geriliyor gibi aciyor.bebek geceleri cikip geziyormu ne
Sabaha karsi bacagima kramp girdi.hala agriyor.cok acidi yaaa.bi de kizlar sabahlari ayiptir soylemesi malum bolgem agriyor.sisiyor biraz hatta.sizde varmi oyleseyler.sanki perine bolgem geriliyor gibi aciyor.bebek geceleri cikip geziyormu ne
Ben inanki rahatladım. dün gece bile rüyamda bunlarla uğraştım. sabahta huzursuz uyandım. kahvaltı yapmadım diye kızdım kendime.sonra zaten bildiğim şeyleri kafama takıyorum diye kızdım. ama gelip size anlatınca rahatladım. içimden atmam lazımmış.
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri :))
Huzurlu,saplıklı bol tekmeli bir gün dilerim hepicimize :))
senasnr duanı okudum Allah kabul etsin inşallah..
sevgilerimle,
Ayy bende zor tuttum kendimi bagirmamak icin.nasil bi acidir o yaa.aynı şey bana oldu canım çığlık atarak uyandım eşim doğum mu başladı diye panik oldu :)yok böyle bi kramp ağrıçünkü gece boyu hareketsiz kalıyoruz en azından ben öyle eskiden sağ sol dönerken hareket ettiriyorduk ama şimdi sola yatacağım diye çok kımıldanamıyorum öyle oluncada kıramplar oluşuyor. hatta o kramp girdiği gün ben üsütüne basarken bile zorlandım yürüken.
günaydın cnmm..sabah sabah daha kendime gelememişken iyi bi kahkaha patlattım sayende...eee napcaklar ya kaç aydır içerdeler arasıra çıkıp geliyolar annesi ondan ağrıyodur...:)))
günaydın cnmm..sabah sabah daha kendime gelememişken iyi bi kahkaha patlattım sayende...eee napcaklar ya kaç aydır içerdeler arasıra çıkıp geliyolar annesi ondan ağrıyodur...:)))
İnsan derdini paylaştıkça azalır derler cnm gerçekten insan anlatınca rahatlıyor içi bi huzur doluyor sıkma canını sende takma kafana sonuçta insan ailesini seçemiyor malesef.....
senasnr Canım duanı okudum allah kabul etsin inş...
Günaydın herkese nasılsınız kızlar biz geldik minnoş kızımlan kıpır kıpırız maşşalah bugünümüze sabah kızım tekmesiyle uyandırdı işe geç kalıyormuşum tamdaiş saatimi biliyo kızım benim
Diş kanamasından şişliğinden bahsedilmiş aynı problem hamileliğimin başından beri vardı dolgum düştü dişlerim çok fena kabardı durduk yere kanamalar başladı fırçaladıkça kanıyordu zaten en sonunda dayanamayıp doktora gitiim doktor hamile olduğun için hiç bir işlem yapamam dedi sinir oldum kadına zaten neyse burdan bi arkadaşın abladı diş doktoruydu ona sordu tuzla gargara yapsın ve sık sık fırçalasın dedi hamilelikte normal demiş bende öyle yaptum gene etlerim arada kabarıyor gargara yapıyom ama kanamalar hala var fırçalarken allahtan ağrım yokk gargarayı deneyin derim kızlar.....
Ayy bende zor tuttum kendimi bagirmamak icin.nasil bi acidir o yaa.
Vallaa ne biliyim.oyle agriyinca aklima o geldiniye olduki
günaydın tatlımmm..bak artık işe yarıyolar çalar saat gibiler mübarek :))cnm yaa benimde 2 gündür damağım yara olmuş nasıl olduysa bişey yediğimde oraya değdiğinde canım yanıyoo...(
hamile kalmadan 3 hafta önce diş tedavisine başlamıştım ne güzel kanal tedavim ve 2 dolgum yapılacaktı ama yarım kaldı..doktorumda bekle biraz dedi...hala bekliyorum:))) yaa bebeğime bişey olacak diye değil diş yaptırmak ağda bile yaptıramıyorum:))) ama bu ay mutlaka yaptırıcam mutlaka doğuma az kaldı nolur nolmaz :))
günaydın canım.üzme kendini bence ciddi bişey yok çünkü ultrasyon ölçümleri çok sağlıklı değil bana hep ortalama şu kadar der doktorum + ve - olabilir der. inşallah bi sıkıntı olmaz :)
canım bak dün konuştuk senle hayatta çok zor sınavlar var tamam aile önemli ama allah sana bebeğine ve eşine sağlık huzur versin sende bir aileisn şimdi önemli olanda huzurun. vardır onların bir sebebi:)
güzel isim cok şanslısın:) bu akşam bi balayı olur o zman
isimde cok önemli ya benim ismim o kadar zor ki kimse anlamıyo anlayanda aklında tutamıyooo
kac kere sen yabancımısın diyenoldu
iş yerinde müşteriler benden bahsederken garip isimli bayan diyolar hay allahıımmm:26:
ama değişik olmasıda güzel cok kimse de yok Tek im her yerde heheh
Ay ben rüyalara çok takığımdır ve cıkar da dayanamadım baktım netten rüyana çok güzel anlamı :)Anlamı:Rüyada yumurtadan çıkan civciv görülürse ve de civciv güzelse, hayatınızda zevk verecek değişimlere hazırlanıyorsunuz demektir. Civcivin her rengi iyi sayılır. kümeste veya bahçede görmek bolluğa ve kısmete delalettir.
Rüyada civciv görmek; erken yaşta yuva kurup çocuk sahibi olmaya ve çok mutlu olmaya işarettir.Ne güzel ya maşallah bak sen bunalmışsın ama Allah sana rüyanda müjdeliyo güzel günleri :)
kızlar benimderdimde dişetlerim şiştiler dişlerimi fırçalayamıyorum bile bnimleaynı sorunu yaşayan varmı
birsey daha sormak istiyorum bu 32 hafta hesabı sat a göremi yapılıyo acaba yoksa usgde gorduklerı haftaya goremı
slmm güzel anneler ve minnakları...nasılsınız görüşmeyeli???biz oğluşumla iiz çok şükür 2 gün izinliydim dinlendim bol bol ama hava çok soğuk olduğu için yürüyüş bile yapamadık bu hafta boşa geçti yani..olsun bidahaki haftalara inşş..
yaa kv ile ilgili kaynatmışsınız baya bu konuda ne kadar doluyum biliyosunuz ama hiç konuşupta canımı sıkamam valla boşvermişim gitmiş :))sizlerde öle yapın lütfen hiçbirşey canınızdan kıymetli değil bazen kocalarınız bile çünkü bu konularda onlardan daha anlayışsızı yok...
bebeşimin tekmelerini artık görebiliyorum maşallah hergeçen gün hareketleri daha belirgin oluyo...kızlar bana komik gelen bişeyi anlatayım size...eşimle vardiyalarımız pek uymuyor beraber olduğumuz zamanlarda bebeğin hareketlerini hissetmek isiyo ama oğlumuz tekme vurunca babamız nasıl panikliyo nasıl bir korku anlatamam :))))elini hemen çekip vurdu işte vurdu diyip ayağa fırlıyor...hem çok hoşuma gidiyo hemde çok sinir oluyorum niye korkuyosa manyak???sizde durumlar nasıl benim kocam gibi kocası korkan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?