yok canım olsa keşke. haziran başında çıkıcam izne zaten az kaldı şükürgünaydın kızlarrrr :)
bebeklerimiz bir gün daha büyüdüler dünden beriii :) heycan artıyor artık :)
bu arada akşam ve geceleri çalışan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok zordur eminimne işi yapıyorsunuz böyle ? sizi geceye bırakmama imkanları yokmu iş yerlerizin:26:
çok komik yaaaaçok güldüm ya bizim rüyalar aldı başını gidiyor bende ikiz doğurmuşum ama bebeğim tek diye yırtınıyorum kimse beni ciddiye almıyor bu bebek benim değil diyorum yok ikizmiş doktor görmemmiş diyolar yuh nasıl görmez diyorum sen lohusasın hatırlamıyorsun yat biraz zaman geçince hatırlarsın diyorlar:)
denemekten zarar gelmez ben bi evde deniyimCanım bulanmas miden herhalde sonuçta yutmayacaksın ağzında çalkalayacaksan yutsan bulanır normal olarak da sen bilirsin artık cnm denemekte fayda var
Bu sabah herkese kramp girmiş anlaşılan :)) Benimde sağ bacağım çok fena oldu öyle bi bağırmışım ki eşimin bi uyanışı var yazık doğumla ilgili bişey zannetti galiba ona mı üzülim kendime mi bilemedim o nasıl bi acı ya bıçak saplandı resmen sanki kaç kez saplandıysa bıçak da:)) kalsiyum tabletini içmedim hep ondan aman sakın ihmal etmeyin,bikini bölgemde uzun zamandır benmde ağrım var hepimizde olduğuna göre normaldr bence tırsmayın canlarım..Yalnız ben iyice halsizleştim ve sırt ağrılarım çok kan hapımı 2 ye mi çıkartsam napsam bilemedim
Bu sabah herkese kramp girmiş anlaşılan :)) Benimde sağ bacağım çok fena oldu öyle bi bağırmışım ki eşimin bi uyanışı var yazık doğumla ilgili bişey zannetti galiba ona mı üzülim kendime mi bilemedim o nasıl bi acı ya bıçak saplandı resmen sanki kaç kez saplandıysa bıçak da:)) kalsiyum tabletini içmedim hep ondan aman sakın ihmal etmeyin,bikini bölgemde uzun zamandır benmde ağrım var hepimizde olduğuna göre normaldr bence tırsmayın canlarım..Yalnız ben iyice halsizleştim ve sırt ağrılarım çok kan hapımı 2 ye mi çıkartsam napsam bilemedim
allah senıı saba tumer mıııgünaydın herkese,,
sabah uyanamamışım ,alarmı kapatmışım
bir rüya gördüm ki hayrolsun.
doğuma gidiyorum ama doktorum mesleği bırakmış,yerine vekil tayin ettiği doktorsa saba tümer
pazarlık yapıyorum kadınla emin misiniz yapabilir misiniz..v.s. varın gerisini siz düşünün.
totom açıkta kaldı herhalde.öyle kaptırmışım ki kendimi uyandığımda yatağımı yadırgadım .hey Allah ım.
canım geçmiş olsun.Günaydın annişler,
umarım hepiniz iyisindir.geçmişi okuyamadım dün apartopar hastaneye gitmek zorunda kaldım
bi an doğum yapıyorum sandım:)))aniden kasıklarıma doğru bir sancı ve çok afedersiniz böle bi nasıl desem altıma kaçırır gibi ıslandım resmen:))) hemen acile gittim.sağolsun dr hemen aldı beni herşey normal bebek sağlıklı kafası yukarda suyu tam.yani erken doğum falan değil.ama ben acıdan bebeğime bile bakamadımgününden 1,5 hafta önde kilosu:1,700 boyuda 40 cm.hemen tahlil falan yaptırdı.sancı ve gelen suyun nedeni için.meğersem idrar yolları enfeksiyonuymuş.yanma falanda yoktu anlayamadım yani enfeksiyon çok fazla olduğu için dikkat etmem gerekiyormuş.erken doğum riski var dedi çok canım sıkıldı moralim acayip bozuk.
denemekten zarar gelmez ben bi evde deniyim
aa kafana göre ilaç mı arttırcaksın canım. sakın öyle bişey yapma. sor doktoruna uygun görürse fazla al bence
sen şimdi 1 saat yat uzan canım bence. ilacıda ara sor değerlerinin düşük olduğunu biliyordur zaten doktorun. o verirse fazla al derim ben.Canım haklısın da benim kanımda düşüş olunca böyle oluyorum en son sınırın biraz altıydı zaten ders çalışcam diye biraz ihmal ettim yediklerimi de ondan olablr ilaçla takviye yapim dedim ama bilemedim şimdi napsam çünkü testler yeni yapıldı aile hekimliği de 29unda çağırdı zaten tahlil fln için e benim drumla da randevum3 ünde daha ozamana kadar napcam cok halsizim cok şimdi yatsam uyusam ama hem sizi hem de dersi bırakamıyorum
Günaydın annişler,
umarım hepiniz iyisindir.geçmişi okuyamadım dün apartopar hastaneye gitmek zorunda kaldım
bi an doğum yapıyorum sandım:)))aniden kasıklarıma doğru bir sancı ve çok afedersiniz böle bi nasıl desem altıma kaçırır gibi ıslandım resmen:))) hemen acile gittim.sağolsun dr hemen aldı beni herşey normal bebek sağlıklı kafası yukarda suyu tam.yani erken doğum falan değil.ama ben acıdan bebeğime bile bakamadımgününden 1,5 hafta önde kilosu:1,700 boyuda 40 cm.hemen tahlil falan yaptırdı.sancı ve gelen suyun nedeni için.meğersem idrar yolları enfeksiyonuymuş.yanma falanda yoktu anlayamadım yani enfeksiyon çok fazla olduğu için dikkat etmem gerekiyormuş.erken doğum riski var dedi çok canım sıkıldı moralim acayip bozuk.
Günaydın annişler,
Günaydın annişler,
sen şimdi 1 saat yat uzan canım bence. ilacıda ara sor değerlerinin düşük olduğunu biliyordur zaten doktorun. o verirse fazla al derim ben.
hakkaten artık hazırlamak lazım galiba yaaCanım geçmiş olsun bol su iç en güzeli dr ilaç da vermiştr korkma hem olsa bile bebeğin gelişiminin büyük bi kısmını tamamladı bir iki hafta erken doğunca bişey olmaz diye biliyorum inşallah gününde doğar tabi ama doğsa da Allah korusun hayati bi tehlikesi yok artık,ahh ahh işte doğum çantası hazır olmalı şimdiden ben diyorum da herkes erken diyo e erken doğum olursa naparım diyorum alınır diyolar tabi orda beni bırakıp alışverişe çıkacklar kimse anlamıyo benii
iyice şiddetlenince ilaç içsende geçmiyor benim az ağrımaya başladımı parol alıyorum geçiyor zararlı olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum. benimde başladımı 2 3 gün devam eder baş ağrım uyurum uyanırım baş göz ağrı içindeohh ne güzel dinlenmişsindir.
banada doktor parol vermişti. yanımda var ama ben direniyorum içmiycem
geçmiş olsun. sırf enfeksiyondan mı erken doğum riski acaba ? enfeksiyon geçmeyecek birşey değilki aslında. sıkma canını. tüm bebekler 40. haftada olmuyorki. bak öndeymiş seninki zaten ohh herşeyide iyiymiş. annesi de üzmezse kendini daha da ii olur bebişGünaydın annişler,
Merhaba güzel annislerrr ve kuzuları
Uzun zaman oldu gelemedim bir türlü isler acayip yogun bakamıyorum hiç
Oysak bende sürekli online takılmak istiyorum ama olmuyor üzgünüm
Ruzgariminodadini hallettik Allah'ın izniyle ikea dan 3kapili beyaz dolap aldık
Beşiği beyaz birde beyaz sifonlar hepsi 1750 tl ye mal oldu
Diğer türlü 3500-4000 tl vermeye acıdım
Odasında boyandı
Şimdi sırada kıyafetler yıkama ütülere olayları var
Kayınvalidem ben yaparım dedi sen çalışıyorsun önce alındım
Dedim ilk bebegim herseyini kendim yapmak istiyorum
Sonra eşimde de dedi daha ne istiyorsun yapsın bosver o ütüsünü yapacak
Kızlar bu ara nefes daralması şikayetim var dün gece ölçek gibi oldum
Nefesim kesildi resmen netten baktım çok normalmiş
Bu olaylar yasaya varmış aranızda.
Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.
hakkaten artık hazırlamak lazım galiba yaa:44:
dursun bi kenarda nolucak ki. ama benim daha pijamam bile yok. eksiklerimi alıp hazırlıyım bende.
kız çok şeker kııızzzzKızlar bebeğime aldığım nevresim takımı ve uyku seti bunlar. Teyzeleri görsün istedim. Çiçekli olan uyku seti, diğeri nevresim takımı olarak aldım beğeniniz mi:)
arada bi iki gün süreyle benimde isha olduğum oluyor yediklerimden olduğunu düşünüyorum sabah açken bi patates haşlaması yiyorum toparlanıyor sonrakızlar çok afedersiniz ama ben ishal oldum öyle bulantım vs yok. hafif bir karın ağrısı var. annemle felan konuştuk hemen panik yapma bişey olmaz sakin ol çikolata süt dondurma yediysen ondan olmuştur dedi. bende sütü fazla içtim ve günde kesin 1 dondurma götürüyoruz oğlumla :) bol su içiyorum birde haşlama papates yedim umarım geçer geçmezse dr giderim ama o testten iğreniyorumbu arada aranızda GYNO FERRO SANOL kullanana var mı. ben hep decavit ve komerfol kullanıyordum ama komerfol yerine bunu verdi kan ilacı olarak.
yaysız ortopedik yatak ben ilk evlendiğimde almıştım canım baştan çok iyi sandık ama çok içine göçüyosun yatınca öle kalıyor sana yaylı yatak gibi destek vermiyor çok pişman oldum oyüsden. bende işbirden almıştım hemde. alırken adam öve öve bitiremedi şöle iyi böyle iyi diye tamam malzemesi kaliteli ama konfor sıfır bence.Canım bende yarı ortapedik alıcam en iyisi oymuş ama bir yaysız yarı ortapedik var birde yaylı olan ortapedik var ondan dolayı kafam karıştı
yaysız olan İşbir yatak ta 300 küsür
Yaylı olan da 190 küsür.Ölçüler 70-130 karyolayı bu ölçüde düşünüyorum en azından 4 5 yaşına kadar kullansın.
ayy okurken ben bile heyecanlandım sonunda ne oldu acaba diye :18: ama şükürki birşeyin yokmuş, bebişininde maşallahı var yaniGünaydın annişler,
grafım nerelerdesin yaaaMerhaba güzel annislerrr ve kuzuları
Uzun zaman oldu gelemedim bir türlü isler acayip yogun bakamıyorum hiç
Oysak bende sürekli online takılmak istiyorum ama olmuyor üzgünüm
Ruzgariminodadini hallettik Allah'ın izniyle ikea dan 3kapili beyaz dolap aldık
Beşiği beyaz birde beyaz sifonlar hepsi 1750 tl ye mal oldu
Diğer türlü 3500-4000 tl vermeye acıdım
Odasında boyandı
Şimdi sırada kıyafetler yıkama ütülere olayları var
Kayınvalidem ben yaparım dedi sen çalışıyorsun önce alındım
Dedim ilk bebegim herseyini kendim yapmak istiyorum
Sonra eşimde de dedi daha ne istiyorsun yapsın bosver o ütüsünü yapacak
Kızlar bu ara nefes daralması şikayetim var dün gece ölçek gibi oldum
Nefesim kesildi resmen netten baktım çok normalmiş
Bu olaylar yasaya varmış aranızda.
Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.
hakkaten artık hazırlamak lazım galiba yaa:44:
dursun bi kenarda nolucak ki. ama benim daha pijamam bile yok. eksiklerimi alıp hazırlıyım bende.
Benim ilk işim haftasonu park yatak ve doğum çantasını hazırlamak olcak banyo,sağlık malzemelrini sipariş verdik zaten kıyafet de var birsürü en azından aciliyeti olanlar cıksın ben artık tırsar oldum bi gtsek hastaneye rezil gibi taytla fln yatarız artık ya da evdeki seksi geceliklerden giyeriz ay ne komik olur o da koca göbeklerden olursa tabi:)Ben 2 gecelik alcam bi sabahlık tamam pijama fln almıycam ya pijama rahat olmuyomuş diye duydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?