2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yok canım olsa keşke. haziran başında çıkıcam izne zaten az kaldı şükür

çok komik yaaaa
kız niye kabul etmiyosun bebeni

Canım bulanmas miden herhalde sonuçta yutmayacaksın ağzında çalkalayacaksan yutsan bulanır normal olarak da sen bilirsin artık cnm denemekte fayda var
denemekten zarar gelmez ben bi evde deniyim

aa kafana göre ilaç mı arttırcaksın canım. sakın öyle bişey yapma. sor doktoruna uygun görürse fazla al bence

Günaydın annişler,
umarım hepiniz iyisindir.geçmişi okuyamadım dün apartopar hastaneye gitmek zorunda kaldım
bi an doğum yapıyorum sandım:)))aniden kasıklarıma doğru bir sancı ve çok afedersiniz böle bi nasıl desem altıma kaçırır gibi ıslandım resmen:))) hemen acile gittim.sağolsun dr hemen aldı beni herşey normal bebek sağlıklı kafası yukarda suyu tam.yani erken doğum falan değil.ama ben acıdan bebeğime bile bakamadım gününden 1,5 hafta önde kilosu:1,700 boyuda 40 cm.hemen tahlil falan yaptırdı.sancı ve gelen suyun nedeni için.meğersem idrar yolları enfeksiyonuymuş.yanma falanda yoktu anlayamadım yani enfeksiyon çok fazla olduğu için dikkat etmem gerekiyormuş.erken doğum riski var dediçok canım sıkıldı moralim acayip bozuk.

Aman ha ihmal etme canım kalsiyumunu bende çok çektim o kraplardan birde şunu dene krap girince ayağına hemen ayagını yere bas o zaman geçiyor denedim yani odan biliyom

Merhaba güzel annislerrr ve kuzuları
Uzun zaman oldu gelemedim bir türlü isler acayip yogun bakamıyorum hiç
Oysak bende sürekli online takılmak istiyorum ama olmuyor üzgünüm
Ruzgariminodadini hallettik Allah'ın izniyle ikea dan 3kapili beyaz dolap aldık
Beşiği beyaz birde beyaz sifonlar hepsi 1750 tl ye mal oldu
Diğer türlü 3500-4000 tl vermeye acıdım
Odasında boyandı
Şimdi sırada kıyafetler yıkama ütülere olayları var
Kayınvalidem ben yaparım dedi sen çalışıyorsun önce alındım
Dedim ilk bebegim herseyini kendim yapmak istiyorum
Sonra eşimde de dedi daha ne istiyorsun yapsın bosver o ütüsünü yapacak
Kızlar bu ara nefes daralması şikayetim var dün gece ölçek gibi oldum
Nefesim kesildi resmen netten baktım çok normalmiş
Bu olaylar yasaya varmış aranızda.
Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.

allah senıı saba tumer mııı :90::90::90::90::90::90:

canım geçmiş olsun.
sen şimdi güzelce kendine bakarsan dikkat edersen erken gelmez bebişin hiç merak etme.maşallah kocamanda olmuş bebeğinn

sıkma sen hiç canını

denemekten zarar gelmez ben bi evde deniyim

aa kafana göre ilaç mı arttırcaksın canım. sakın öyle bişey yapma. sor doktoruna uygun görürse fazla al bence

Canım haklısın da benim kanımda düşüş olunca böyle oluyorum en son sınırın biraz altıydı zaten ders çalışcam diye biraz ihmal ettim yediklerimi de ondan olablr ilaçla takviye yapim dedim ama bilemedim şimdi napsam çünkü testler yeni yapıldı aile hekimliği de 29unda çağırdı zaten tahlil fln için e benim drumla da randevum3 ünde daha ozamana kadar napcam cok halsizim cok şimdi yatsam uyusam ama hem sizi hem de dersi bırakamıyorum

sen şimdi 1 saat yat uzan canım bence. ilacıda ara sor değerlerinin düşük olduğunu biliyordur zaten doktorun. o verirse fazla al derim ben.

geçmiş olsun canım.ben de korkuyorum ani gelişen durumlardan.
hepimiz risk altındayız artık.dikkat etmek gerek.

çok geçmiş olsun . ya zaten o kadar çok erken doğum konuşuyoruz ki bir şeyi 40 kez dersen olur misali birimiz doğurcaz erkenden bu gidişle Allah korusun :)

Canım geçmiş olsun bol su iç en güzeli dr ilaç da vermiştr korkma hem olsa bile bebeğin gelişiminin büyük bi kısmını tamamladı bir iki hafta erken doğunca bişey olmaz diye biliyorum inşallah gününde doğar tabi ama doğsa da Allah korusun hayati bi tehlikesi yok artık,ahh ahh işte doğum çantası hazır olmalı şimdiden ben diyorum da herkes erken diyo e erken doğum olursa naparım diyorum alınır diyolar tabi orda beni bırakıp alışverişe çıkacklar kimse anlamıyo benii

sen şimdi 1 saat yat uzan canım bence. ilacıda ara sor değerlerinin düşük olduğunu biliyordur zaten doktorun. o verirse fazla al derim ben.

Canım uyuyunca da aptal gibi oluyorum hiç ders yapasım gelmiyo bu sefer bi de beynim uyumuyo aklıma bişey takılınca ben işimi halletcem ondan sonra uyuycam keyif yapcam huyum kötü yaa napimm..Dr aramayı da hiç sevmem eşim arar sorar olmazsa tatlım sağol..

hakkaten artık hazırlamak lazım galiba yaa :44:
dursun bi kenarda nolucak ki. ama benim daha pijamam bile yok. eksiklerimi alıp hazırlıyım bende.

ohh ne güzel dinlenmişsindir.
banada doktor parol vermişti. yanımda var ama ben direniyorum içmiycem
iyice şiddetlenince ilaç içsende geçmiyor benim az ağrımaya başladımı parol alıyorum geçiyor zararlı olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum. benimde başladımı 2 3 gün devam eder baş ağrım uyurum uyanırım baş göz ağrı içinde
geçmiş olsun. sırf enfeksiyondan mı erken doğum riski acaba ? enfeksiyon geçmeyecek birşey değilki aslında. sıkma canını. tüm bebekler 40. haftada olmuyorki. bak öndeymiş seninki zaten ohh herşeyide iyiymiş. annesi de üzmezse kendini daha da ii olur bebiş

iyiki ikea var bende şifonyer ve beşik siparişini verdim kargo yolaçıktı die mesaj geldi az önce bakalım nasıl bişi çıkacak bakmadan aldım merek ediyorum. gözünüz aydın işin çoğu biitmiş. kaynana yapayım diorsa yaptırmak lazım boşver sadece sevmekle babaanne olunmaz ki

Son düzenleme:
dursun bi kenarda nolucak ki. ama benim daha pijamam bile yok. eksiklerimi alıp hazırlıyım bende.

haklısınız kızlar yavaş yavaş hazırlamak lazım ilerde daha zor gelicek çünkü
bende daha pijama takımı falan almadım
bu hafta sonu hava güzel olursa bişiler almaya çıkıcam annemle
bebişin nerdeyse bütün kıyafetlerini anneannesiyle teyzesi almışlar onlar hazır sayılır onları yıkayıp ütüleyeceğim
birde internette görmüştüm biri hastane çantası hazırlarken organze kumaştan kese yapmış kıyafetleri koymak için çok hoşuma
gitti bende yapıcam allah kısmet ederse
hastanede kolaylık olur eldiveni şapkası battaniyesi tulumu herşeyi bi kesenin içine koyucam
bebişe karyola ve gardırop aldık onları kurucaz bir ara
cici cici nevresimler almak istiyorum odaya tül perde lamba
oooo alınacak çok şey var daha

Kızlar bebeğime aldığım nevresim takımı ve uyku seti bunlar. Teyzeleri görsün istedim. Çiçekli olan uyku seti, diğeri nevresim takımı olarak aldım beğeniniz mi:)
kız çok şeker kııızzzz nerden aldın bilibdik bi yerse bizde bi bakaydık yaaa

arada bi iki gün süreyle benimde isha olduğum oluyor yediklerimden olduğunu düşünüyorum sabah açken bi patates haşlaması yiyorum toparlanıyor sonra ben santa fer forte kullanıyorumşuan. ferro sanol kullandım ilk başta o bende sürekli ishal yaptı. o sebeple değiştirdim kan ilacını. bol su içmeyi aman ihmal etme kuzum

yaysız ortopedik yatak ben ilk evlendiğimde almıştım canım baştan çok iyi sandık ama çok içine göçüyosun yatınca öle kalıyor sana yaylı yatak gibi destek vermiyor çok pişman oldum oyüsden. bende işbirden almıştım hemde. alırken adam öve öve bitiremedi şöle iyi böyle iyi diye tamam malzemesi kaliteli ama konfor sıfır bence.
yaysız olanı tavsiye etmem yinede sen bilirsin tabi ama datlum
ayy okurken ben bile heyecanlandım sonunda ne oldu acaba diye :18: ama şükürki birşeyin yokmuş, bebişininde maşallahı var yani tosuncuk olmuş kuzucuğun baksana sen dr.un verdiği ilaçları kullan bol bol su iç, dikkat et sadece kendini her daim temiz tut gebelerin çoğunda oluyor enfeksiyon, erken doğum riskini mecburen hatırlatmak zorunda dr.lar senin gibilere. sende illa olucak die bişey yok sakın kendini üzüp stres hormonlarını devreye sokma tatlım
tosuncuğuna çok sevindim ama yaa maşallah barekallah

grafım nerelerdesin yaaa özletiyon valla
hazırlıklarınında çoğunu bitirmişsin bişey kalmamış maşallah hayırlısıyla eskitsin rüzgarın hepsini
bendede ara sıra oluyor nefes darlığı sanki çektiğim nefes bana yetmiyormuş gibi oksijen yetmiyormuş gibi hissediyorum o anda dinlenmekten başka yapılacak bişi yok, benim bide normalde kalp kapakçıklarımda yetmezlik var bi kat merdiven çıkıyorum tıkanıyorum artık naapıcaz bak çoğu gitti azı kaldı artık son dönemeçteyiz
sende allaha emanet ol uğra arada es ver

Benim ilk işim haftasonu park yatak ve doğum çantasını hazırlamak olcak banyo,sağlık malzemelrini sipariş verdik zaten kıyafet de var birsürü en azından aciliyeti olanlar cıksın ben artık tırsar oldum bi gtsek hastaneye rezil gibi taytla fln yatarız artık ya da evdeki seksi geceliklerden giyeriz ay ne komik olur o da koca göbeklerden olursa tabi:)Ben 2 gecelik alcam bi sabahlık tamam pijama fln almıycam ya pijama rahat olmuyomuş diye duydum..

pijama daha rahat oluyormuş
anlamda 2 ay önce doğum yaptı ordan biliyorum
park yatak aldınızmı?
bizimkide akşam alındı :)
beğendiğimiz bi model vardı eşimin annesi ve babası dün gidip almışlar
ana kucağınıda bi kaç hafta önce biz almıştık
şimdilik başka bişeyimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…