2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım merhaba .. bloğundaki hoşgeldin prens keçe bebek şekerine bayıldımm.. aslında kendim oğluma patik örüyorum ama yetiştiremiycem sanırım .. hala sipariş yapıyomusun? şartları görüşebilirmiyiz canımm.. teşekkürler şimdiden

iki yanına yastık koy canım. yumuşacık güzel oluyor öyle. 3 tane yastıkla yatıyorum ben. ne tarafıma dönsem yastık var. hem üşümemi de engelliyor.

benimde hep aynı yere vurunca canım yanıyor. sanki bir yere çarpmışım gibi acıyor. hakkaten ne kadar kuvvetli oldular

heheheh valla benimki geldi gözümün önüne
benim kocişte korkuyordu yeni yeni alıştı artık çekmiyor elini.durup dinliyor benimle birlikte.
ben çok elleyince karnımı bana kızıyor hatta. uğraşmasana çocukla canını yakçaksın ya kafasına gelirse elin falan diyor.

Sabaha karsi bacagima kramp girdi.hala agriyor.cok acidi yaaa.bi de kizlar sabahlari ayiptir soylemesi malum bolgem agriyor.sisiyor biraz hatta.sizde varmi oyleseyler.sanki perine bolgem geriliyor gibi aciyor. bebek geceleri cikip geziyormu ne

benim epeydir var ağrı oralarda canım.

gargarayı denicemde midem bulanırsa diye korkuyorum
ben dişimi fırçalarken hamileliğimin ilk aylarında çok midem bulanıyordu. o hala geçmedi. 1 dk bile fırçalayamıyorum. birde kan görünce iyice fena oluyorum

benim sata göe usg onde28 hafta olunca nöbet tutamaz için hangisi alınacakkıbu ay sonunu nöbetım var usgye gore 28 ı gececek sata gore 26-27 olacak

benim sata göe usg onde28 hafta olunca nöbet tutamaz için hangisi alınacakkıbu ay sonunu nöbetım var usgye gore 28 ı gececek sata gore 26-27 olacak
canım şöyle bir yazı var nette şimdi buldum. burda nasıl hesaplandığı yazıyor. sata göre hesaplanıcak seninde yani..

Hamile bayanlar hamileliklerinin kaçıncı haftasında olduklarını genelde doğru hesaplayamıyorlar. Bu nedenle doğum öncesi iznine ayrılmaları gereken zamanı da yanlış planlıyorlar.

Kanun, doğumdan 8 hafta önce izine ayrılınabilir diyor. Gebelik 40 hafta olduğuna göre 8 hafta öncesi 32. haftaya geliyor. Yani 32. haftanın dolmuş olması gerekli. Son adet tarihine göre 31 hafta 5 günlük gebeliği olan bir kadın 32. haftalık hamile değildir, 31 hafta 5 günlük hamiledir. Tüm yaş hesaplamalarında bitirilen yaş dikkate alınır. 31 hafta 5 günlük hamile bir kadının gününün dolmasına daha 8 hafta 2 gün vardır.

Bu nedenle izine ayrılma hakkını elde edeceğiniz günü hesaplarken son derece basit bir yöntem uygulayabilirsiniz. Son adet tarihinize göre beklenilen doğum gününe kaç gün kaldığını sayın. Bunun kaç hafta ve kaç güne denk geldiğini hesaplayın.

birde şunlar var doğum izni ile ilgili kızlar..

Avukat Canan Arın anlatıyor: Kadın, hamile olduğuna dair belgeyi aldıktan sonra bunu iş yerinin insan kaynakları veya muhasebe bölümüne verir ve gerekli bölümlere göndertebilir.

Hamileler, hamile olduğuna dair belgeyi devlet hastanelerinin kadın doğum servisinden alabilir. Belgeyi bağlı olduğu sigorta kurumuna ulaştırması ve kendi bulunduğu iş yerine de bilgi vermesi gerekir. Bağlı olduğu sigorta kurumuna hamile olduğunu bildirmesi, hem izninin başlaması hem de diğer işlemlerin yapılabilmesi, hamilelikle ilgili haklarının işleme konulabilmesi için önemlidir.

cnm günaydın nasılsın bakalım..??geçen gece sormuşsun sen daha iştemisin diye...sen yazarken ben çıkmıştım tatlım o yüzden cvp yazamadım...öğle vardiyası bu şekilde bizim 15 te başlayıp 23.30 da bitiyo (

off çok geç yaa. benim öğlen vardiyam 13.30 başlayıp 22 de bitiyor. bu bile beni çok zorluyor.
Bugünlerde biraz başağrısıyla uğraşıyorum canım. gün içinde ara ara başım çok ağrıyor. ilaç kullanmadan geçirmeye çalışıyorum bende. sen nasılsın ?

napalım cnm yaa bikaç ay daha sabredicez (geçmiş olsun cnm o baş ağrısı berbat bişey benim çok şükür 1 aydır ağrımıyo..dediğin gibi ilaçta içemiyoruz anca uyuyunca geçiyordu benim...bak ozmanlar doktora sordum minoset içebilirsin demişti ama ben yine içmemiştim ve çekmiştim o ağrıyı...cnm dinlen geçer diycem ama iş ortamında nasıl dinlenicenki...allah yardımcın olsun inş bi an önce geçer...bende iim çok şükür iki gün izin ii geldi..şimdide işteyiz oğlumla çalışıyoruz..

ohh ne güzel dinlenmişsindir.
banada doktor parol vermişti. yanımda var ama ben direniyorum içmiycem

günaydın herkese,,

sabah uyanamamışım ,alarmı kapatmışım

bir rüya gördüm ki hayrolsun.

doğuma gidiyorum ama doktorum mesleği bırakmış,yerine vekil tayin ettiği doktorsa saba tümer

pazarlık yapıyorum kadınla emin misiniz yapabilir misiniz..v.s. varın gerisini siz düşünün.

totom açıkta kaldı herhalde.öyle kaptırmışım ki kendimi uyandığımda yatağımı yadırgadım .hey Allah ım.

günaydın kızlarrrr :)

bebeklerimiz bir gün daha büyüdüler dünden beriii :) heycan artıyor artık :)

bu arada akşam ve geceleri çalışan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok zordur eminim ne işi yapıyorsunuz böyle ? sizi geceye bırakmama imkanları yokmu iş yerlerizin:26:

sen zaten her şekilde nöbetten düşüyorsun ki. çünkü 26 hafta olunca çıkılıyor nöbetten senin sat a göre 26 olmuş e zaten usg ye göre de 28 her şekilde sana rapor verebilir. Benim sat ile uyumlu ugs sanırım çünkü benim hesabımla doktorun ki aynı gidiyor bende 26 da aldım raporu.

Yok canım beklemiyorum bekledim bekledim hep hayalkırıklığı daha cık,işin kötü yanı zaten esas ilgisizlerle içiçe büyüycek bebeğim ailem şehirdışında çünkü canım destek olma konusunda zayıfız ama bebek sevme de 1 numara o yüzden ben daha gıcık olcam neyse artık ben şimdiden anlatıyorum oğluma bu sana bunu aldııı su bunu yaptıı diye ona göre davransın artık ben napim:))ya şaka biyana maddiyatçı değilim oğluma da kesinlikle bunu aşılamıycam en güzel şey sevgi,değer versinler sevsinler gerisi gelir zaten..Aynı canım benm kv ve ailesinde de hediye kavramı pek yok ben de alışkınımdr ailemden insan bi kötü oluyo ama napalım sağlık olsun onlarda bu model artık bende senn gibi yapıyrm gtrmyrum bişey hep gtrrdm baktım bana yok bende bıraktım:)

merhabalr hanımlar nasılsınız bız cok sukur ıyıyızz paşam laaaaaaaaa yeni hayılrı bır gun dılıyorum hayırlı perşembelerrr bol selavat getırmek dılgımleee c.tesi günü kutlu dogum günümüzzz inşallahhh

bu arada dünk programc ok gusel dı ama oglumm uykudadı genelindeeeuykucu paşamm benımmmmmmmmm ordan eltımelee gectık aksam yemeını yedık kocıs geldıı evımıze gectık hemen cunku amcasıgıl mac ızlemeye bıse gelıyormus st 23:30 da gıttıler bsde dırek uykuyaa bu arada oglusumun kundagının bıtmesıne az kaldıı sızlerede foto koycam ınslllllllllllll cok tatlı yaaaaaaaaaaaaa

şu uzun gecmıse bır dalayım bakımm

çok güldüm ya bizim rüyalar aldı başını gidiyor bende ikiz doğurmuşum ama bebeğim tek diye yırtınıyorum kimse beni ciddiye almıyor bu bebek benim değil diyorum yok ikizmiş doktor görmemmiş diyolar yuh nasıl görmez diyorum sen lohusasın hatırlamıyorsun yat biraz zaman geçince hatırlarsın diyorlar:)

Canım bulanmas miden herhalde sonuçta yutmayacaksın ağzında çalkalayacaksan yutsan bulanır normal olarak da sen bilirsin artık cnm denemekte fayda var

herkese güzel mutlu bol tekmeli günler olsuuunnn
bugün erkenciyiz babişkomuz kalkmış sekizde kahvaltımızı hazırlamış omlet yapmış bizeee
güzel karnımızı erkenden doyurduk bugün, onu yolcu ettik e uyku muykuda almadı tabi evimizi topladık çamaşır astık süpürdük silicez şimdide biraz soluklanalım size bakalım dedik
kocişi ikna ettim sonunda haftasonu salonu kışlık moddan yazlık moda alıcaz penceremiz yere kadar önünü açıcaz artık
koltukta köşe takımı her parçası ayrılıyor takılıyor tam lego gibi ev küçük ama dönderip duruyoz bi oraya bi buraya işte
bakıyım bi akşamdan beri neler kaynatmışsınız çenesi düşük annişler

Bu sabah herkese kramp girmiş anlaşılan :)) Benimde sağ bacağım çok fena oldu öyle bi bağırmışım ki eşimin bi uyanışı var yazık doğumla ilgili bişey zannetti galiba ona mı üzülim kendime mi bilemedim o nasıl bi acı ya bıçak saplandı resmen sanki kaç kez saplandıysa bıçak da:)) kalsiyum tabletini içmedim hep ondan aman sakın ihmal etmeyin,bikini bölgemde uzun zamandır benmde ağrım var hepimizde olduğuna göre normaldr bence tırsmayın canlarım..Yalnız ben iyice halsizleştim ve sırt ağrılarım çok kan hapımı 2 ye mi çıkartsam napsam bilemedim

heheh çok güldüm yaaaa. saba tümer demek. kahkahalar eşliğinde doğururdun bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…