Merhabalaarr, benim 15 aylık bir kızım var ismi neva, farsça bir isim ve anlamları çok güzel. çok severek koymuştuk kızımıza bu ismi, erkek isimlerinden de behiç i çok severim ben :) inşallah ikincisi olursa, erkek olursa babası da kabul ederse... :)) kızıma ateş ölçer öyle özel bişey lamadık biz, en sağlıklı ateş ölçer popodan ölçer diye duyduk, eczaneden klasik dijital ateşölçerlerden aldık. biz memnun kaldık, öyle bir sürü para vermeye de hiç gerek yokmuş onu anladık. Bi de bebek telsizi almıştık 130 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ama benim tavsiyem telsizi hemen almayın. çünkü kızımız 15 aylık ve hala gece uykuları düzensiz dolayısıyla odasını bile ayıramadık :) ayırmış olsak da görünüşe göre telsiz çok işimize yaramıycak çünkü evimiz büyük deil, telsizi denedik ve kızımızın sesi normalde telsizdekinden daha çok geliyo :) Bugünlük ben de bu kadar yazıcam. ve bu sefer bi tane yaptığım bebek şekerini paylaşmak istiyorum rna tasarim diye blogum da var daha önce de yazmıştım.Eki Görüntüle 688370
iki yanına yastık koy canım. yumuşacık güzel oluyor öyle. 3 tane yastıkla yatıyorum ben. ne tarafıma dönsem yastık var. hem üşümemi de engelliyor.günaydınlarr
bugün çok kötü uyandım gece dönerkende farkettim sağ bacağıma yük verince belime çok kötü ağrı giriyor şu an yatamıyorum bile bacağım belim çok ağrıyor napcam ben yaa yürüyemiyorum bile şimdi süt içtik biraz daha uyumaya çalışcam inşallah uyanınca geçmiş olur
sipariş verdik netten aldık daha elimize geçmedi canım gelsin ölçer sana bilgi veririm.
bebek ordan çok vuruyorda olabilir. mesela bir kaç hafta önce benimde sağ tarafım çok ağrıyordu doktora söyledim oda o tarafa vurduysa olmuştur dedi artık hareketleri sertleşiyor dedi. ama sen danış yinede.
mesela ben nöbetli personelim bana sat a göre verdi 26 haftalık gebedir nöbet tutamaz diye düştüm nöbetten. şimdi 32 hafta içinde öyle yapar sanırım. çünkü doğum tarihimide sat ile belirledi. belki benim bebek gelişimi sat haftasında gittiği için ileri yada geri olmadığı içinde öyle yapmış olabilir.
slmm güzel anneler ve minnakları...nasılsınız görüşmeyeli???biz oğluşumla iiz çok şükür 2 gün izinliydim dinlendim bol bol ama hava çok soğuk olduğu için yürüyüş bile yapamadık bu hafta boşa geçti yani..olsun bidahaki haftalara inşş..
yaa kv ile ilgili kaynatmışsınız baya bu konuda ne kadar doluyum biliyosunuz ama hiç konuşupta canımı sıkamam valla boşvermişim gitmiş :))sizlerde öle yapın lütfen hiçbirşey canınızdan kıymetli değil bazen kocalarınız bile çünkü bu konularda onlardan daha anlayışsızı yok...
bebeşimin tekmelerini artık görebiliyorum maşallah hergeçen gün hareketleri daha belirgin oluyo...kızlar bana komik gelen bişeyi anlatayım size...eşimle vardiyalarımız pek uymuyor beraber olduğumuz zamanlarda bebeğin hareketlerini hissetmek isiyo ama oğlumuz tekme vurunca babamız nasıl panikliyo nasıl bir korku anlatamam :))))elini hemen çekip vurdu işte vurdu diyip ayağa fırlıyor...hem çok hoşuma gidiyo hemde çok sinir oluyorum niye korkuyosa manyak???sizde durumlar nasıl benim kocam gibi kocası korkan varmı???
Sabaha karsi bacagima kramp girdi.hala agriyor.cok acidi yaaa.bi de kizlar sabahlari ayiptir soylemesi malum bolgem agriyor.sisiyor biraz hatta.sizde varmi oyleseyler.sanki perine bolgem geriliyor gibi aciyor.bebek geceleri cikip geziyormu ne
İnsan derdini paylaştıkça azalır derler cnm gerçekten insan anlatınca rahatlıyor içi bi huzur doluyor sıkma canını sende takma kafana sonuçta insan ailesini seçemiyor malesef.....
senasnr Canım duanı okudum allah kabul etsin inş...
Günaydın herkese nasılsınız kızlar biz geldik minnoş kızımlan kıpır kıpırız maşşalah bugünümüze sabah kızım tekmesiyle uyandırdı işe geç kalıyormuşum tamdaiş saatimi biliyo kızım benim
Diş kanamasından şişliğinden bahsedilmiş aynı problem hamileliğimin başından beri vardı dolgum düştü dişlerim çok fena kabardı durduk yere kanamalar başladı fırçaladıkça kanıyordu zaten en sonunda dayanamayıp doktora gitiim doktor hamile olduğun için hiç bir işlem yapamam dedi sinir oldum kadına zaten neyse burdan bi arkadaşın abladı diş doktoruydu ona sordu tuzla gargara yapsın ve sık sık fırçalasın dedi hamilelikte normal demiş bende öyle yaptum gene etlerim arada kabarıyor gargara yapıyom ama kanamalar hala var fırçalarken allahtan ağrım yokk gargarayı deneyin derim kızlar.....
sipariş verdik netten aldık daha elimize geçmedi canım gelsin ölçer sana bilgi veririm.
bebek ordan çok vuruyorda olabilir. mesela bir kaç hafta önce benimde sağ tarafım çok ağrıyordu doktora söyledim oda o tarafa vurduysa olmuştur dedi artık hareketleri sertleşiyor dedi. ama sen danış yinede.
mesela ben nöbetli personelim bana sat a göre verdi 26 haftalık gebedir nöbet tutamaz diye düştüm nöbetten. şimdi 32 hafta içinde öyle yapar sanırım. çünkü doğum tarihimide sat ile belirledi. belki benim bebek gelişimi sat haftasında gittiği için ileri yada geri olmadığı içinde öyle yapmış olabilir.
tamam canım aslında oradan vurma pek hissetmıyorum belki vurmadan ıttırıyordur
canım şöyle bir yazı var nette şimdi buldum. burda nasıl hesaplandığı yazıyor. sata göre hesaplanıcak seninde yani..benim sata göe usg onde28 hafta olunca nöbet tutamaz için hangisi alınacakkıbu ay sonunu nöbetım var usgye gore 28 ı gececek sata gore 26-27 olacak
off çok geç yaa. benim öğlen vardiyam 13.30 başlayıp 22 de bitiyor. bu bile beni çok zorluyor.cnm günaydın nasılsın bakalım..??geçen gece sormuşsun sen daha iştemisin diye...sen yazarken ben çıkmıştım tatlım o yüzden cvp yazamadım...öğle vardiyası bu şekilde bizim 15 te başlayıp 23.30 da bitiyo(
off çok geç yaa. benim öğlen vardiyam 13.30 başlayıp 22 de bitiyor. bu bile beni çok zorluyor.
Bugünlerde biraz başağrısıyla uğraşıyorum canım. gün içinde ara ara başım çok ağrıyor. ilaç kullanmadan geçirmeye çalışıyorum bende. sen nasılsın ?
ohh ne güzel dinlenmişsindir.napalım cnm yaa bikaç ay daha sabredicez(geçmiş olsun cnm o baş ağrısı berbat bişey benim çok şükür 1 aydır ağrımıyo..dediğin gibi ilaçta içemiyoruz anca uyuyunca geçiyordu benim...bak ozmanlar doktora sordum minoset içebilirsin demişti ama ben yine içmemiştim ve çekmiştim o ağrıyı...cnm dinlen geçer diycem ama iş ortamında nasıl dinlenicenki...allah yardımcın olsun inş bi an önce geçer...bende iim çok şükür iki gün izin ii geldi..şimdide işteyiz oğlumla çalışıyoruz..
benim sata göe usg onde28 hafta olunca nöbet tutamaz için hangisi alınacakkıbu ay sonunu nöbetım var usgye gore 28 ı gececek sata gore 26-27 olacak
tatlım kayınvalıdededn birşey bekleme bence içinden gelirse yaparsa sevinirsin yoksa bosver daha mutlu olursun bu sekılde hem bunun doğumu var cocuk buyuyecek kım daha alakalı olursa onunla fazla vakıt gecirilir ilgisiz olan unutlur hiiiç sıkma canını,ben 1.5 yıllık evlıyım 9ayda nısanlı kaldım bişi görmedim hamileliğimde evime ziyarete geldiler ellerini kollarını sallaya sallaya umursamadım,ama bende onların memlekete gittiğimde elimi kolumu sallaya sallaya gidiyorum annemlere gittiğimde dolu dolu kendileri bilirler
günaydın herkese,,
sabah uyanamamışım ,alarmı kapatmışım
Bir rüya gördüm ki hayrolsun.
Doğuma gidiyorum ama doktorum mesleği bırakmış,yerine vekil tayin ettiği doktorsa saba tümer
Pazarlık yapıyorum kadınla emin misiniz yapabilir misiniz..v.s. Varın gerisini siz düşünün.
Totom açıkta kaldı herhalde.öyle kaptırmışım ki kendimi uyandığımda yatağımı yadırgadım .hey allah ım.
iki yanına yastık koy canım. yumuşacık güzel oluyor öyle. 3 tane yastıkla yatıyorum ben. ne tarafıma dönsem yastık var. hem üşümemi de engelliyor.
benimde hep aynı yere vurunca canım yanıyor. sanki bir yere çarpmışım gibi acıyor. hakkaten ne kadar kuvvetli oldular
heheheh valla benimki geldi gözümün önüne
benim kocişte korkuyordu yeni yeni alıştı artık çekmiyor elini.durup dinliyor benimle birlikte.
ben çok elleyince karnımı bana kızıyor hatta. uğraşmasana çocukla canını yakçaksın ya kafasına gelirse elin falan diyor.
benim epeydir var ağrı oralarda canım.
gargarayı denicemde midem bulanırsa diye korkuyorum
ben dişimi fırçalarken hamileliğimin ilk aylarında çok midem bulanıyordu. o hala geçmedi. 1 dk bile fırçalayamıyorum. birde kan görünce iyice fena oluyorum
heheh çok güldüm yaaaa. saba tümer demek. kahkahalar eşliğinde doğururdun bebeğinigünaydın herkese,,
sabah uyanamamışım ,alarmı kapatmışım
bir rüya gördüm ki hayrolsun.
doğuma gidiyorum ama doktorum mesleği bırakmış,yerine vekil tayin ettiği doktorsa saba tümer
pazarlık yapıyorum kadınla emin misiniz yapabilir misiniz..v.s. varın gerisini siz düşünün.
totom açıkta kaldı herhalde.öyle kaptırmışım ki kendimi uyandığımda yatağımı yadırgadım .hey Allah ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?