kirmayalim da onlarda bizi kırmasin dimi ama
çok güzel canım adıyla büyüsün inşallah...
guzelmıs erkek olnca sen yaptın kız olunca ben baskasındanmı yaptım bn bnu eşime desem varya dusunemıorum bna neler yaparyok yha eşim cok begendıgı ıcın mete yı bde sert olucakmış cagırıken yumusak olmucakmıs bnde ona muzaffer yetr dıorum erkeklerı kandırmak cok kolay yha bnmkı kanar kadınlar cok fena dıo sonrada
Yurt dışındaysa çok sorun olmaz orda uzun ve bol isim asil soylu ailelerde oluyor.Havası olur yavrucağınAllah sağlıkla bol isimleriyle büyütsün
ayaz daha sert ama
yaa benim 3 buçuk ay önce yeğenim oldu (erkek) koca bir oda dolusu kıyafet almışım ona... farkında olmadan... beğendiğimi almışım... şimdi kısmet olursa bizim kızımız olucak ama gelgelelim kıza doğru düzgün bişey almadım, beğenemiyorum bi türlü yahu... sanki herşey klasik köylüvari (yanlış anlaşılmasın lütfen-tam karşılığını bulamadım ifade etmek istediğimin) basit gib geliyo nedense yaa... 3 - 5 bişi aldım kıyafet denilecek... ama bady ve zaruri ihtiyaçlarını aldm tabi de... nedense öyle süslü püslü bişi bulamıyrum gibi geliyo... acaba insan kendi çocuğuna herşeyin mükemmelinimi istiyoki...
evet :) kırmızı papyon ıstırumm bn oğlusumabnde klasık kuvt alıcam teyzesı alıcak oğlusuma yer sorunu olmaz heralde odasına kaldırım dıe dusunuorum
tesekkur ederim kuzum. ıdare etcez napcazz mecbuuurr
cok guzelmıs bu canım begendm valla dusunebilrimsmdi digeri basıt gııb geldı gozume
aynen cokda buyuk bısı degil zaten. Ay dusunsene cıcbıl cıbıl yavrumm ya. Yıkandıkdan snrada pek tatlı oluyolar bole relax relax bakrlar:d allah ım nasip etsin o gunlerı ınsalllaaah
ayrica kaç kilo aldinizzzz acaba(
ben dun kargo tartisinda tartildim 85 kg ciktimmm :18:
hamilelikten önce 68-70 arasiydim 27. haftadayim yairn kontrol var i dr dan firca yicem yine cok kilo almişsin die sizler ne durumdasiniz
hamilelikten önce 68-70 arasiydim 27. haftadayim yairn kontrol var i dr dan firca yicem yine cok kilo almişsin die sizler ne durumdasiniz
60 KILO ILE BASLADIM :)) bnde 27. haftadym 75 olmusmdur bnde 15 kılocuk alısm yanıbnde fırca yıcem dr dan :)))
canım 78le hamile kaldım(cok fazla) 87ym smdi ama ilk 4.5 ay 1 kilo bile almamısken işden ayırlınca 9 unu brden aldmama ne diyoruz olsun bebeısmız saglıklı olsun diyoruz:::)
boyum 1.70 Allahdan cok gostermıyorum ama doguma 95le grcem sanırım bu gııdle of.
sen naptnD:
60 KILO ILE BASLADIM :)) bnde 27. haftadym 75 olmusmdur bnde 15 kılocuk alısm yanıbnde fırca yıcem dr dan :)))
ya bende 1.73 üm ve kemik yapim ince , göbegm büyük sadece , ama o tartinin ibresi hiç sabit durmuyooo
Boyun kaç? 27. haftada 15 kilo biraz fazla pasta börek vs kesmeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?