2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ayaz daha sert ama

kıyafet konusunda bende oyleyim sanki , daha sadece ama güzel şık olsunlar istiyorum :) magazada görüp begenmediğim kiyafeti baska bir bebegin üzerinde görüncede çok hoşuma gidiyo .. sanirim bebişlerimiz dogduktan sonra üzerlerinde nasil duracagini tahmin ederek alacagimiz için daha kolay begenicez sanirim :)

ayrica kaç kilo aldinizzzz acaba (

ben dun kargo tartisinda tartildim 85 kg ciktimmm :18:

hamilelikten önce 68-70 arasiydim 27. haftadayim yairn kontrol var i dr dan firca yicem yine cok kilo almişsin die sizler ne durumdasiniz

hamilelikten önce 68-70 arasiydim 27. haftadayim yairn kontrol var i dr dan firca yicem yine cok kilo almişsin die sizler ne durumdasiniz

60 KILO ILE BASLADIM :)) bnde 27. haftadym 75 olmusmdur bnde 15 kılocuk alısm yanı bnde fırca yıcem dr dan :)))

canım 78le hamile kaldım(cok fazla) 87ym smdi ama ilk 4.5 ay 1 kilo bile almamısken işden ayırlınca 9 unu brden aldm ama ne diyoruz olsun bebeısmız saglıklı olsun diyoruz:::)
boyum 1.70 Allahdan cok gostermıyorum ama doguma 95le grcem sanırım bu gııdle of.
sen naptnD:

Boyun kaç? 27. haftada 15 kilo biraz fazla pasta börek vs kesmeni öneririm

ya bende 1.73 üm ve kemik yapim ince , göbegm büyük sadece , ama o tartinin ibresi hiç sabit durmuyooo

60 KILO ILE BASLADIM :)) bnde 27. haftadym 75 olmusmdur bnde 15 kılocuk alısm yanı bnde fırca yıcem dr dan :)))

gitmesekmik dra napsak :)) en son 4 hafta once 78 dim dr kontrolunde dıştan hiç kimse demez 4 haftada 7 kilo aldiğimi nerde yanlişlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…