2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

güle güle gıysın pasan canın:)
bende bole hep tulum takımlar sık sık sankı cocuk evde grandtuvalet gezcekmıs gııb annelik hycanımı gozumu burudu galiba annem sen naptın dıyor.sen bunları gyp gezcgnı fılanmı sanıyosun dedi. bana ole dank ettı bıgun annemle cıkıp gercekden gerekenlerı alıcaz
ama smdden 1 dolpa dolusu kıyafetı oldu oglumun
kuvet bebek bakım esyaları tırnak makası emzık falan kaldı benm sadece yatak puset araba hepsi hazır ayy cok heycanlı yaaa

sağol canım çok zor oldu karar vermek... daha da acaba diyoruz bu kararsızlığımız ne olacak bilmiyorum

daha degişebilr canım bence. ama en azndan bısıye karar vermekde onemli.
bende cok zorlandım mehmet olucak kesın malum es babası ısmıı olayından
bende onun ONUNE ozellikle isim arıyodum hepsi lakap gibi olyo bende ayaz mehmet, cınar mehmet.. olmuyo olmuyo diger isimlerde arkasına gelince bitişik isim giib de kullansın ıstemyorm. en son cok basıt belki ama emir mehmet e karar verdiim emiri tekde kullanır diye

demedımmı yok bunlarda erkek cocuga babası ısım koyarmıs cok bılıonuz ddm bnde allahm yarabbm yha ama ben ne yapar eder ayaz koydururm eşim kıyamaz bna ( heralde )

yahu hangi devirdeyiz , o dedikleri yillar önceydi benim eşimde ilk basta erkek olursa ben koyyum kiz olursa senkoy diodu ismi en dedim ki yaa erkek olunce bu cocugu sen yaptinda kız olunca ben baskasindan mi yaptim dedim ve o gun bugundur sustu takma kimseyi bosver hem ayaz yildirim il daha uyumlu geldi sanki bana kandirirsin eşini diye düşünüyorum

ya aldikca alasi geliyo insanin , minicik micik seyler . Allah'tan oglum olacak , erkek cocuklari icin cesit cok fazla yok kızlara oranla kizim olsaydi heralde iflas ederdik.

kuvet nasil alacaksin ? ben ayakli ve katlananlardan almak istiyorum , yer bakiminan tasarruf acaba kullanislimi ?

aaaa o nerden cikti :)))) ya 3 ünüde koyun :) muzaffer mete ayaz

ablamin 7 aylik bebegi var ömer berk efe , görmemişin oglu olmuş misali uzayip duran bir isme sahip

Çocuk sınava girecek ismini kodlayana kadar sınav biter ömer berk efe soyadı ...Umarım onun zamanında sınav sistemi daha kolay olur parmak iziyle falan :)))))

valla kızlar her erkek cocugnun cınsyetının erkek olcagnı ogrennce babasının ısmını koymak gelio akıllarına. bnimki hatta kendi ismini koycakdı falan hahaha gormemıs tbırı bu olsa gerek
bende ılk karsı cıkdm kayınpedermn ısmne ama mehmet sevdgmde bı ısım asker anlamınıda severim ondan dolayı cok uzatmadm
bence eslernde gonlunu kırmayalm aynı zmanda bızım ıstedgmzde olsun

Çocuk sınava girecek ismini kodlayana kadar sınav biter ömer berk efe soyadı ...Umarım onun zamanında sınav sistemi daha kolay olur parmak iziyle falan :)))))

yurt disinda yasiyorlar bide soy isimleri var biz cocuga ne diycemizi sasirdik 17 sene ustüne dogunca , 2 ablas var 19-17 yaslarinda onlar bir isim babalari ayri bir isim annalri ayi bir isim isteyince böle olduu :)

aynen kızlar ıcın nekdr hos seyler var olsn bzde papion ceket falan takılırz buyynce aslan gııb olurlar
canm ben okdr tefarruatlı bısı dusunmuyorum klasık kuvet dusnuyorm fılelı fılan olanlardan katlanan bakmadm ama hıc bı bakym belki begenirim

guzelmıs erkek olnca sen yaptın kız olunca ben baskasındanmı yaptım bn bnu eşime desem varya dusunemıorum bna neler yapar yok yha eşim cok begendıgı ıcın mete yı bde sert olucakmış cagırıken yumusak olmucakmıs bnde ona muzaffer yetr dıorum erkeklerı kandırmak cok kolay yha bnmkı kanar kadınlar cok fena dıo sonrada

yurt disinda yasiyorlar bide soy isimleri var biz cocuga ne diycemizi sasirdik 17 sene ustüne dogunca , 2 ablas var 19-17 yaslarinda onlar bir isim babalari ayri bir isim annalri ayi bir isim isteyince böle olduu :)

Yurt dışındaysa çok sorun olmaz orda uzun ve bol isim asil soylu ailelerde oluyor.Havası olur yavrucağın Allah sağlıkla bol isimleriyle büyütsün

bnde 1.78 ama bel agrısı var sağlıklı olalımda tatlım :) aynn muazaffer ayaz demı bncede yha ama ayaz ısmınede anlamı soguk demek yha cocuk soguk olur dıolar yha moralımı bozuolar

yaa benim 3 buçuk ay önce yeğenim oldu (erkek) koca bir oda dolusu kıyafet almışım ona... farkında olmadan... beğendiğimi almışım... şimdi kısmet olursa bizim kızımız olucak ama gelgelelim kıza doğru düzgün bişey almadım, beğenemiyorum bi türlü yahu... sanki herşey klasik köylüvari (yanlış anlaşılmasın lütfen-tam karşılığını bulamadım ifade etmek istediğimin) basit gib geliyo nedense yaa... 3 - 5 bişi aldım kıyafet denilecek... ama bady ve zaruri ihtiyaçlarını aldm tabi de... nedense öyle süslü püslü bişi bulamıyrum gibi geliyo... acaba insan kendi çocuğuna herşeyin mükemmelinimi istiyoki...

evet :) kırmızı papyon ıstırumm bn oğlusuma bnde klasık kuvt alıcam teyzesı alıcak oğlusuma yer sorunu olmaz heralde odasına kaldırım dıe dusunuorum

bencede canım hereyın en ıyısnı ıstedıgınden yavruna: ondan secemıyosun yoksa cok seker seyler var ozellikle bol bol bandana cok yaksyo fıstıklara.D

blazer ceketler aliriz dimi ya

katlanan küvetin normal küvetten farkı yok aslinda , bildigimiz fileli küvet ama kapaniyo sadece içe dogru oturuyo küvetin alt kismi , yer kaplamiyor incecik bişey oluyor link gönderiyorum , fikrin degişir belki canim .

SEBİ BEBE PORTATİF KATLANABİLİR BEBEK KÜVETİ GittiGidiyor'da 83328682

canım ben de çarşamba doktora gittim benimkide göstermedi yüzünü takma kafanı olur böyle şeyler. benim doktorum bi problem olarak görmedi naz yapıyor dedi. hatta diğerlerinin bebekleri tek parmağını emerken benimki üç parmağını birden emiyor diğer eliyle de yüzünü kağatıp ayaklarını da kafasına doğru çevirmiş. düşün artık. canını sıkma haraketli ve nazlı bir bebektir o kadar. güzel şeyler düşün moralini yüksek tut.

evet :) kırmızı papyon ıstırumm bn oğlusuma bnde klasık kuvt alıcam teyzesı alıcak oğlusuma yer sorunu olmaz heralde odasına kaldırım dıe dusunuorum

aynen cokda buyuk bısı degil zaten. ay dusunsene cıcbıl cıbıl yavrumm ya. yıkandıkdan snrada pek tatlı oluyolar bole relax relax bakrlar Allah ım nasip etsin o gunlerı ınsalllaaah

evet canm koylu dedgnn karsılıgı da anladım senı basıt herkezn aldığı bılındık seyler demek ıstemssn ama tatlım bde senn kız yha daha renklı farklı seyler var yha bız napalım erkeklere hep aynı kırmızı papyonlu bı tulum bulamadım mesela hep basıt seyler

kirmayalim da onlarda bizi kırmasin dimi ama

çok güzel canım adıyla büyüsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…