bende yaptim canin gibi kucuk zıbın aldim elime baktim 6 ay yazıo ama kucucuk geldi gözüme aldimsonra magaza gorevlisi koca gobegimi gorunce mudahale etme geregi duydu yazik :)) sonra miniklerden almami tavsiye etii .bende bol bol zıbın almisim el kadar minicikler :)) battaniye onluk , biberon emzik patik yelek coraplar vs vs vs
kucuk adamimin simdiden 3 cekmece esyasi oldu :)
küvet , bornoz ve puset sampuan vs eksiklerimiz kaldi işte
sağol canım çok zor oldu karar vermek... daha da acaba diyoruz bu kararsızlığımız ne olacak bilmiyorum
demedımmı yok bunlarda erkek cocuga babası ısım koyarmıs cok bılıonuz ddm bndeallahm yarabbm yha ama ben ne yapar eder ayaz koydururm eşim kıyamaz bna ( heralde )
güle güle gıysın pasan canın:)
bende bole hep tulum takımlar sık sık sankı cocuk evde grandtuvalet gezcekmıs gııbannelik hycanımı gozumu burudu galiba annem sen naptın dıyor.sen bunları gyp gezcgnı fılanmı sanıyosun dedi. bana ole dank ettı bıgun annemle cıkıp gercekden gerekenlerı alıcaz
ama smdden 1 dolpa dolusu kıyafetı oldu oglumun
kuvet bebek bakım esyaları tırnak makası emzık falan kaldı benm sadece yatak puset araba hepsi hazır ayy cok heycanlı yaaa
aaaa o nerden cikti :)))) ya 3 ünüde koyun :) muzaffer mete ayaz
ablamin 7 aylik bebegi var ömer berk efe , görmemişin oglu olmuş misali uzayip duran bir isme sahip
yahu hangi devirdeyiz , o dedikleri yillar önceydibenim eşimde ilk basta erkek olursa ben koyyum kiz olursa senkoy diodu ismi en dedim ki yaa erkek olunce bu cocugu sen yaptinda kız olunca ben baskasindan mi yaptim dedim ve o gun bugundur sustu takma kimseyi bosver hem ayaz yildirim il daha uyumlu geldi sanki bana kandirirsin eşini diye düşünüyorum
Çocuk sınava girecek ismini kodlayana kadar sınav biterömer berk efe soyadı ...Umarım onun zamanında sınav sistemi daha kolay olur parmak iziyle falan :)))))
ya aldikca alasi geliyo insanin , minicik micik seyler . Allah'tan oglum olacak , erkek cocuklari icin cesit cok fazla yok kızlara oranla kizim olsaydi heralde iflas ederdik.
kuvet nasil alacaksin ? ben ayakli ve katlananlardan almak istiyorum , yer bakiminan tasarruf acaba kullanislimi ?
yahu hangi devirdeyiz , o dedikleri yillar önceydibenim eşimde ilk basta erkek olursa ben koyyum kiz olursa senkoy diodu ismi en dedim ki yaa erkek olunce bu cocugu sen yaptinda kız olunca ben baskasindan mi yaptim dedim ve o gun bugundur sustu takma kimseyi bosver hem ayaz yildirim il daha uyumlu geldi sanki bana kandirirsin eşini diye düşünüyorum
yurt disinda yasiyorlar bide soy isimleri var biz cocuga ne diycemizi sasirdik17 sene ustüne dogunca , 2 ablas var 19-17 yaslarinda onlar bir isim babalari ayri bir isim annalri ayi bir isim isteyince böle olduu :)
bnde 1.78 ama bel agrısı varsağlıklı olalımda tatlım :) aynn muazaffer ayaz demı bncede yha ama ayaz ısmınede anlamı soguk demek yha cocuk soguk olur dıolar yha moralımı bozuolar
ya aldikca alasi geliyo insanin , minicik micik seyler . Allah'tan oglum olacak , erkek cocuklari icin cesit cok fazla yok kızlara oranla kizim olsaydi heralde iflas ederdik.
kuvet nasil alacaksin ? ben ayakli ve katlananlardan almak istiyorum , yer bakiminan tasarruf acaba kullanislimi ?
aynen kızlar ıcın nekdr hos seyler varolsn bzde papion ceket falan takılırz buyynce aslan gııb olurlar
canm ben okdr tefarruatlı bısı dusunmuyorum klasık kuvet dusnuyorm fılelı fılan olanlardan katlanan bakmadm ama hıc bı bakym belki begenirim
yaa benim 3 buçuk ay önce yeğenim oldu (erkek) koca bir oda dolusu kıyafet almışım ona... farkında olmadan... beğendiğimi almışım... şimdi kısmet olursa bizim kızımız olucak ama gelgelelim kıza doğru düzgün bişey almadım, beğenemiyorum bi türlü yahu... sanki herşey klasik köylüvari (yanlış anlaşılmasın lütfen-tam karşılığını bulamadım ifade etmek istediğimin) basit gib geliyo nedense yaa... 3 - 5 bişi aldım kıyafet denilecek... ama bady ve zaruri ihtiyaçlarını aldm tabi de... nedense öyle süslü püslü bişi bulamıyrum gibi geliyo... acaba insan kendi çocuğuna herşeyin mükemmelinimi istiyoki...
aynen kızlar ıcın nekdr hos seyler varolsn bzde papion ceket falan takılırz buyynce aslan gııb olurlar
canm ben okdr tefarruatlı bısı dusunmuyorum klasık kuvet dusnuyorm fılelı fılan olanlardan katlanan bakmadm ama hıc bı bakym belki begenirim
kızlar dün dr amcamıza gittik önce baktı falan doğum tarihini ilk muayenelerde 15 haziran diyordu şimdi gelişimi zayıf 5-6 temmuz olabilir dedi, biraz zayıf ama yapısı öyledir dedi,
sen de 25 kilo alarak bitirirsin herhalde doğumu dedi,
sonra bizim minnoş yine elleri yüzünde olduğundan yüzünü göremedik dr da 20 dk yürü sonra gel yüzüne bakalım dedi, yürüdük tatlı yedik ama bu sefer döndüğümüzde miniğimiz elleri yüzünde tam uyuyordu yine birşey göremedik, sonra doktor o esnada karnın sık sertleşiyor mu dedi, böyle tahta gibi sepsert oluyor mu dedi, eğer bir saat içinde 3-4 kez öyle olursa ara mutlaka beni dedi, o esnada doğum için fotocu bakıyoruz falan dediğimde daha erken bakmayın dedi...
bi de bunların üzerine kv nin saçma sapan bebek şekeri yorumları dün akşam çok stresli geçti anlayacağınız...
ya bir bebek neden her görüşmede elleri yüzünde olur kii(((
evet :) kırmızı papyon ıstırumm bn oğlusumabnde klasık kuvt alıcam teyzesı alıcak oğlusuma yer sorunu olmaz heralde odasına kaldırım dıe dusunuorum
yaa benim 3 buçuk ay önce yeğenim oldu (erkek) koca bir oda dolusu kıyafet almışım ona... farkında olmadan... beğendiğimi almışım... şimdi kısmet olursa bizim kızımız olucak ama gelgelelim kıza doğru düzgün bişey almadım, beğenemiyorum bi türlü yahu... sanki herşey klasik köylüvari (yanlış anlaşılmasın lütfen-tam karşılığını bulamadım ifade etmek istediğimin) basit gib geliyo nedense yaa... 3 - 5 bişi aldım kıyafet denilecek... ama bady ve zaruri ihtiyaçlarını aldm tabi de... nedense öyle süslü püslü bişi bulamıyrum gibi geliyo... acaba insan kendi çocuğuna herşeyin mükemmelinimi istiyoki...
valla kızlar her erkek cocugnun cınsyetının erkek olcagnı ogrennce babasının ısmını koymak gelio akıllarına. bnimki hatta kendi ismini koycakdı falan hahaha gormemıs tbırı bu olsa gerek
bende ılk karsı cıkdm kayınpedermn ısmne ama mehmet sevdgmde bı ısım asker anlamınıda severim ondan dolayı cok uzatmadm
bence eslernde gonlunu kırmayalm aynı zmanda bızım ıstedgmzde olsun
daha degişebilr canım bence. ama en azndan bısıye karar vermekde onemli.
bende cok zorlandım mehmet olucak kesın malum es babası ısmıı olayından
bende onun ONUNE ozellikle isim arıyodum hepsi lakap gibi olyo bende ayaz mehmet, cınar mehmet.. olmuyo olmuyo diger isimlerde arkasına gelince bitişik isim giib de kullansın ıstemyorm. en son cok basıt belki ama emir mehmet e karar verdiim emiri tekde kullanır diye
blazer ceketler aliriz dimi ya
katlanan küvetin normal küvetten farkı yok aslinda , bildigimiz fileli küvet ama kapaniyo sadece içe dogru oturuyo küvetin alt kismi , yer kaplamiyor incecik bişey oluyor link gönderiyorum , fikrin degişir belki canim .
SEBİ BEBE PORTATİF KATLANABİLİR BEBEK KÜVETİ GittiGidiyor'da 83328682
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?