olsun gene cok kılolu hamile kalmamıssın kız takma kafana
bende 57 ile başladım şimdi 64 kiloyum kızlar 25. haftam daha asıl bundan sonra alacakmışım
durmaz anacım durmaz. yemym dıyorum mıdem kazınıyo napym
evet 60 bnm ıdeal kılomdu boyumda 1.78 felan suankı aldıgım kılo normal gelıo herkeze gostermıorum amann ne takıcam pıtrcıklar yaramaz olucak kesın verırım vucudum kıloyu sevmıyo zaten hemn verebılıorum allhtansızde takmayın daha zayıf bıle oluruz normal kılomuzdan
gitmesekmik dra napsak :)) en son 4 hafta once 78 dim dr kontrolunde dıştan hiç kimse demez 4 haftada 7 kilo aldiğimi nerde yanlişlik var
of offffff napıcazz ya
oow senın boyunda uzun. tabı gebede dıkkat etmleyız ama yaz sıcagnda bebıslerle ugrasmakdan verırız bencede
boyum 1.73 , pasta çörek yemiyorum , sadece gunde 1 tane cikolata keyfim var , oda sigarayi tamamen bıraktıgım içinnn tatli yeme geregi duyyorum..
ibreler yanlş gosterıo kesın bnada kımse bı haftata 2 kılo alıosun demezamannn doktra ne bakcam banene tutamıorum kendımı acıkıorum
valla benım bı sucum yok kuzum sabahın 5nde uyandrıyor benmkı acıkdm dıye haıd dıyorum sut flan ıdare edym yatyorm 8de gene ufak bı ekmek arası cevız yapıyorm ama hala uyku akıyo gozumden yatıyorum 11.30da kalkdm bugun gene acım gene acım:.
bu pıtırcıklar yedgımız yemegın butun vıtamını yarrarlılarını alıyolar(ohhhhhhh yarasın)) bız sonra gene acız gene acız.
Merhabalar benim 2. gebeliğim ilkinde toplam 11 kg almıştım. Bunda 83,5kg ile hamile kaldımayrica kaç kilo aldinizzzz acaba(
ben dun kargo tartisinda tartildim 85 kg ciktimmm :18:
hamilelikten önce 68-70 arasiydim 27. haftadayim yairn kontrol var i dr dan firca yicem yine cok kilo almişsin die sizler ne durumdasiniz
benim oğlumunda yok ne yapalım :)merhabalar ,
bende temmuz annesiyim ,
oglusuma halen isim bulamadim
:26:
bunlar da oğluşuma aldığımız eşyaların bazıları, büyük eşyalar tamam da ortada doğru düzgün kıyafet yok :/
Eki Görüntüle 689385 Eki Görüntüle 689386 Eki Görüntüle 689388
hadi bakalım kolay gelsin sana... işe gidince de biz seninleyiz... bugü perşembe zaten çok yoğun olmazsın...
kayıpedrmn ısmı olmasa ıkısı olur damuzaffrde var :))))
o zaman olayi hemen dramatize ediyoruz ,
esine diyorsunki : madem senin babanin ismi koncak ilk isim , ikinciside benim istedigim isim olucak , bu kadar sure ben tasiyorum , her seyi problemi ile ben ilgileniyorum , dogduktan sonrada ben anne olucam , o kadar hakkim olsun vs vs :) faydasi olmazmiki acaba
guzelmıs erkek olnca sen yaptın kız olunca ben baskasındanmı yaptım bn bnu eşime desem varya dusunemıorum bna neler yaparyok yha eşim cok begendıgı ıcın mete yı bde sert olucakmış cagırıken yumusak olmucakmıs bnde ona muzaffer yetr dıorum erkeklerı kandırmak cok kolay yha bnmkı kanar kadınlar cok fena dıo sonrada
blazer ceketler aliriz dimi ya
katlanan küvetin normal küvetten farkı yok aslinda , bildigimiz fileli küvet ama kapaniyo sadece içe dogru oturuyo küvetin alt kismi , yer kaplamiyor incecik bişey oluyor link gönderiyorum , fikrin degişir belki canim .
SEBİ BEBE PORTATİF KATLANABİLİR BEBEK KÜVETİ GittiGidiyor'da 83328682
bende 57 ile başladım şimdi 64 kiloyum kızlar 25. haftam daha asıl bundan sonra alacakmışım
hobaaa nasıl yani benim boyum 1,70 diyetisyen bana ideal kilon 60 dedi senin 1,78 ile nasıl 60 cicim :)evet 60 bnm ıdeal kılomdu boyumda 1.78 felan suankı aldıgım kılo normal gelıo herkeze gostermıorum amann ne takıcam pıtrcıklar yaramaz olucak kesın verırım vucudum kıloyu sevmıyo zaten hemn verebılıorum allhtansızde takmayın daha zayıf bıle oluruz normal kılomuzdan
açim açççç :))
Boyun kilonu kaldırır fizyolojik sorun pek yaşamazsın ama yinede son aylarda beslenmemize dikkat etmemiz lazım canım :) Çikolata zaten en büyük anayasal hakkın abartmamak şartıyla yemelisindesigarayı bırakman çok iyi olmuş
geçen hafta yeğenime aldım bende civil^den
Eki Görüntüle 689588
benimkide öle sabah 5-6 uyanıyoruz ama geri uyyoruz yemiyoruzben çalışıyorum zaten 7-7.30 kalkıyorum , 8.30-9 kahvalti yapiyorum , öğlen yiorum ikindi yiorum , akşam yiorum , yatmadanda süt ve meyve , fazla bişi yokki aslinda , su içsem yariyo son zamanlarda
ayyyy yerım ben onu bende bakımmm hemn maşllh cok yakışmıs gormemştım bn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?