2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
olsun gene cok kılolu hamile kalmamıssın kız takma kafana

evet 60 bnm ıdeal kılomdu boyumda 1.78 felan suankı aldıgım kılo normal gelıo herkeze gostermıorum amann ne takıcam pıtrcıklar yaramaz olucak kesın verırım vucudum kıloyu sevmıyo zaten hemn verebılıorum allhtan sızde takmayın daha zayıf bıle oluruz normal kılomuzdan

oow senın boyunda uzun. tabı gebede dıkkat etmleyız ama yaz sıcagnda bebıslerle ugrasmakdan verırız bencede

gitmesekmik dra napsak :)) en son 4 hafta once 78 dim dr kontrolunde dıştan hiç kimse demez 4 haftada 7 kilo aldiğimi nerde yanlişlik var

ibreler yanlş gosterıo kesın bnada kımse bı haftata 2 kılo alıosun demez amannn doktra ne bakcam banene tutamıorum kendımı acıkıorum

of offffff napıcazz ya

valla benım bı sucum yok kuzum sabahın 5nde uyandrıyor benmkı acıkdm dıye haıd dıyorum sut flan ıdare edym yatyorm 8de gene ufak bı ekmek arası cevız yapıyorm ama hala uyku akıyo gozumden yatıyorum 11.30da kalkdm bugun gene acım gene acım:.
bu pıtırcıklar yedgımız yemegın butun vıtamını yarrarlılarını alıyolar(ohhhhhhh yarasın)) bız sonra gene acız gene acız.

oow senın boyunda uzun. tabı gebede dıkkat etmleyız ama yaz sıcagnda bebıslerle ugrasmakdan verırız bencede

evet boyumn kılosu normalde 65den fazla ama ben alamıodum kılo vucudum kılo ıstemıodu hıc ama sımdı maşllh oğlusm aldırıo valla :) aynn yha ablam o kadar dıkkat ettı 12 kılo ıle doguma gırdı maşllh :) ama sımdı zıllısı valla ter dokturuo noemal kılosunn aşagısına indı oyuzden ablm ye dıo bde tıtız cocugumuza hep kendımız bakarız kımseyıde begenmezsek bde herseyıyle kendımz ılgılenırsek ooooo hangı kılo kalırkı

boyum 1.73 , pasta çörek yemiyorum , sadece gunde 1 tane cikolata keyfim var , oda sigarayi tamamen bıraktıgım içinnn tatli yeme geregi duyyorum..

Boyun kilonu kaldırır fizyolojik sorun pek yaşamazsın ama yinede son aylarda beslenmemize dikkat etmemiz lazım canım :) Çikolata zaten en büyük anayasal hakkın abartmamak şartıyla yemelisinde sigarayı bırakman çok iyi olmuş

benimkide öle sabah 5-6 uyanıyoruz ama geri uyyoruz yemiyoruz ben çalışıyorum zaten 7-7.30 kalkıyorum , 8.30-9 kahvalti yapiyorum , öğlen yiorum ikindi yiorum , akşam yiorum , yatmadanda süt ve meyve , fazla bişi yokki aslinda , su içsem yariyo son zamanlarda

ayrica kaç kilo aldinizzzz acaba (

ben dun kargo tartisinda tartildim 85 kg ciktimmm :18:

hamilelikten önce 68-70 arasiydim 27. haftadayim yairn kontrol var i dr dan firca yicem yine cok kilo almişsin die sizler ne durumdasiniz
Merhabalar benim 2. gebeliğim ilkinde toplam 11 kg almıştım. Bunda 83,5kg ile hamile kaldım şimdi 89 kg yim.Karnım acayip büyük .Çalışıyorum bir de masaya ulaşamıyorum valla.Ay başında yıllık izinlrime başlıcam sonra da 32.hafta da doğum iznimi başlatıcam artık çoooooook zor geliyor çalışmak

merhabalar ,

bende temmuz annesiyim ,

oglusuma halen isim bulamadim

:26:
benim oğlumunda yok ne yapalım :)

boşver önemli olan büyük parçalar ya kıyafet 1 günlük iş :)

hadi bakalım kolay gelsin sana... işe gidince de biz seninleyiz... bugü perşembe zaten çok yoğun olmazsın...

şaşkın anne seni cuma bugün cuma en sevdiğimiz gün :))

kayıpedrmn ısmı olmasa ıkısı olur da muzaffrde var :))))

ne kayınpederi ya de sen hangi yüzyıldayız de duygu sömürüsü yap. yada benim eşime dediğim gibi ne senin ne kendi babam de:) hatta kayınpederimede dedim walla hiç koyamam sende oğluna kendin koymuşsun diye :)

ayy eşimde bana öyle diyor sen şu de ne dersen kabulum yeter ki bul da koyalım diye ama bende tek başıma bu sorumluluğu almak istemiyorum ortak koymak istiyorum :)

ayaz daha sert soğuk çarpar insanı walla :)

çok pahalı ya en azından bana göre. zaten ben hiç uzun süreli küvet kullanan görmedim çevremde alt tarafı 1-1,5 yıl kullanacak zaten sonra duşa sokuyorlar yürümeye başlayınca o yüzden bence 100 lira fazla gibi tabi sizleri bilmem.

bende 57 ile başladım şimdi 64 kiloyum kızlar 25. haftam daha asıl bundan sonra alacakmışım

ya asıl bundan sonra ile başlayan laflara sinir oluyorum ben. daha 6 haftalık hamile idim annem ve kayınvalidem koca bir mont aldırdı bana senin 4-5 ayında karnın kocaman olacak diye 1 kez giymedim. daha şurda 2 aydır giyiyorum hamile kıyafeti hatta çoğu büyük benden tişört vs. sonra 5. aydan osnra acayip kilo alacaksın dediler aldım ama abrtılan gibi olmadı. şimdi 8-9 kg aldım bundan sonra taş çatlasa 5 alayım e toplam 15 yapar zaten 10-12 normal diyolar benim 15 oluversin ne yapayım sağlık olsun sen bakma millete canım.

hobaaa nasıl yani benim boyum 1,70 diyetisyen bana ideal kilon 60 dedi senin 1,78 ile nasıl 60 cicim :)

açim açççç :))

bende açımm valla sabah kahvaltıda bı kre sıcakmıs ekmekte bı tanyı yemısşmm :)))) eşim dıokı iyikıde ekmegı kesıcektın napım dayanamıorum :) saglm bı kahvaltı sonra sut sonra yne atıstırıorum sımdı eşimı beklıorum oğlen yemege :) cevız dı yoğurttu tatlıydı bos durmuorum valla :)))

30 yasima kadar yüzüne bakmadigim begenmedigim tadelle aşeriyorum :)) ve her oglen yemekten sonra 1 tane yiyorum , sigaranin yerine koyyorum kendimce , gunde 1 tane cay içiyorum , şeker tüketimimde yok ammmaaa dikkat ettikce sanki tartinin ibresi yükseliyo , görüntüde bişey yok göbek dısında nere gidiyo bu kilolar anlamadim gitti

neyseki havalar ısınınca tüketim azalir daha cok sıvı seylere döneriz belki o zaman yırtarim :))

tabı canmmmm su içsen yarıodur :))) bole anlatıosun ama bı oturusta ne kadar yıyosun bakalım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…