2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

:) oo ben geldm siz gdyosnz: hadı madem işe gitte az kaldı ızne cıkcan dınlencen bol bol hayırlı ısler canım

ozmn gt gelde aksama devam ederz tatlım

hadi bakalım kolay gelsin sana... işe gidince de biz seninleyiz... bugü perşembe zaten çok yoğun olmazsın...

idrar tutma hareketinin çok zararlı olduğunu bu hareketi idrar yapmıyorken yapmak gerektiğini öğrendim ben sabah 10 kere akşam 10 kere ile başlayıp zamanla sayısı artılıyor

Bu gun evdeyiz kizimla.biraz kirginlik var uzerimde gitmedim ise.tetenoz asim da var oglen gidiyim yaptiriyim.off. korkuyoruummm

korkma cnm

günaydın herkese hayırlı cumalar bu gün bütün dileklerimiz kabul olur inşallah

amin canlarımmmm

allah korusun cnm hiç korkma cnm diğer çıkaranlar nasıl çıkarıyor bizim ne farkımız var onlardan çatır çatır doğururuz allahın izni ile :13:

Kızlar herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar... Oğluşuma aldığım nevresimlerimiz geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim :)

kırmızılıya bayıldım

Burcu esmersoy konuşunca bende gıcık oluyorum çok tuhaf konuşuyor sanki kadın değil dönme birde kendini öyle çekici buluyor galiba.

cnm bir yerde okudum sanırım (burda olabilir ya da kursta öğrendim) ultrason bebeğe yoğun ses gönderiyormus bazı bebekler tepki olarak ellerini yüzüne çekiyormuş ki bizim tosbikte her seferinde öyle etkiye tepki daha ana karnında

kızlar gece saat 5 te mide yanmasıyla uyandım çok kötü birşey buya mide yanmasından yatakta kıvrandım durdum sonra uyumuş kalmışım Allahtan sabah kalktığımda birşeyim yoktu

geçmiş olsun cnm

siyah mor renk uyumu çok hoş

bizimde sizden farkımız yok eşimle bi isimle uzlaşamadık çocuk doğumu yaklaştı daha ismi yok

METE AYAZ da iyimiş be

ama başinda kaynpdern ismi var muzaffer :))) muzaffer mete yada muzaffer ayaz hangısı :)

muzaffer ayaz diom ben

hayırlı işler cnm bende anne bebek kursuna gidiyorum akşam öğrendiklerimi paylaşırım

güle güle kullanin saglikla.

ben henüz bu tarz seylerimi almadim , sadece besigini aldim ikea'dan. pusetini alicam bu hafta sonu . ancak bebek arabasi icin herkes dogumdan 2-3 ay sonra almami tavsiye ediyor , puset yeterli vs deniyor , kararsiz kaldim . onun disinda bebegime kiyafetler aldim , kiyafet olayi cok basit , benim yarim saatimi aldi alisverisim . coraplari battaniyesi hastane cikislari vs vs vs , sadece biraz buyunce giyebilecegi kiyafetimiz fazla yok

güle güle kullansın minnoş[/QUOTE]

teşekkür ederiz teyzesi :)

çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah

teşekkür ederiz teyzesi :)

ayy canım güle güle kullannn. bende bu gemiliden çok istemiştim ama alamadım. kısmet değilmiş bana.

bizim de banyo setinden sonra ikinci alışverişimiz canım çok heyecanlandık dolayısıyla :) Bizim babamız kedi hastası olduğu için diğer nevresimi de aldık biz :)

Canım idrarım varken tutmuyorumki sanki idrarım varmışta tutuyorum gibi çekiyorum 10 a kadar sayıp yavaşça bırakıyorum.

canım bence dogdudunda gyebilcegi ihtyaclar alınsa yeter. 4 5 alt ust takım bol bol iç zıbın. işde battaniye önlük falan 1 2 tanede bıraz gezmelik bişi aldnmı buyuk almaana gerek yok cok fazla. bende hep buyuk almısım sankı koca cocuk gıbı ama dogdugunda gycegı seylerden az almısım dun farkettım

aaaa o nerden cikti :)))) ya 3 ünüde koyun :) muzaffer mete ayaz

ablamin 7 aylik bebegi var ömer berk efe , görmemişin oglu olmuş misali uzayip duran bir isme sahip

aynn bak gormemısn bı oğlu olmus derler :))))) muzaffer mete ayaz yıldırım aman allahım cocugm snva grerken bıze saymadıgı laf kalmaz heralde

Son düzenleme:
aynn bak gormemısn bı oğlu olmus derler :))))) muzaffer mete ayaz yıldırım aman allahım cocugm snva grerken bıze saymadıgı laf kalmaz heralde

o zaman olayi hemen dramatize ediyoruz ,

esine diyorsunki : madem senin babanin ismi koncak ilk isim , ikinciside benim istedigim isim olucak , bu kadar sure ben tasiyorum , her seyi problemi ile ben ilgileniyorum , dogduktan sonrada ben anne olucam , o kadar hakkim olsun vs vs :) faydasi olmazmiki acaba

bende yaptim canin gibi kucuk zıbın aldim elime baktim 6 ay yazıo ama kucucuk geldi gözüme aldim sonra magaza gorevlisi koca gobegimi gorunce mudahale etme geregi duydu yazik :)) sonra miniklerden almami tavsiye etii .bende bol bol zıbın almisim el kadar minicikler :)) battaniye onluk , biberon emzik patik yelek coraplar vs vs vs

kucuk adamimin simdiden 3 cekmece esyasi oldu :)

küvet , bornoz ve puset sampuan vs eksiklerimiz kaldi işte

demedımmı yok bunlarda erkek cocuga babası ısım koyarmıs cok bılıonuz ddm bnde allahm yarabbm yha ama ben ne yapar eder ayaz koydururm eşim kıyamaz bna ( heralde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…