sağolsunlar canım onlar bazen benden çok düşünüyorlar.ben bazen çok kaptırıyorum kendimi işe.ama alıyorlar elimden herşeyi oturmak zorunda kalıyorum
normalde hiç böyle yalandan kaytarcak biri değilimde bugün böyle uzanıp oğluşumla ilgilenmek istiyorum. ama bak şuanda geç kalmak üzereyim işe gitmeliyiimmm
sağolsunlar canım onlar bazen benden çok düşünüyorlar.ben bazen çok kaptırıyorum kendimi işe.ama alıyorlar elimden herşeyi oturmak zorunda kalıyorum
normalde hiç böyle yalandan kaytarcak biri değilimde bugün böyle uzanıp oğluşumla ilgilenmek istiyorum. ama bak şuanda geç kalmak üzereyim işe gitmeliyiimmm
bizimde sizden farkımız yok eşimle bi isimle uzlaşamadık çocuk doğumu yaklaştı daha ismi yok
bızde eşim mete dıo ben ayaz dıorumbızdde karar veremedık
Kaderdaşlarım normal doğum düşünenler için egzersizler okudum benim haberim olmadan alışkanlıkla yaptığım idrarını tutma hareketi vardı çok iyiymiş Kağan Kocatepe yazısında okudum.
Link atmıştım ama açılmıyor hakları saklı heralde link verilmiyo
Bu gun evdeyiz kizimla.biraz kirginlik var uzerimde gitmedim ise.tetenoz asim da var oglen gidiyim yaptiriyim.off. korkuyoruummm
günaydın herkese hayırlı cumalar bu gün bütün dileklerimiz kabul olur inşallah
günaydın kızlar ve bebişler güzel bir cuma daha bir hafat dahabitmek üzere bizde bebeklerimiz de 1 hafta daha büyüdük ve doğuma bir adım daha yaklaştık :)
Allah tüm hamilelere vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin. bu mübarek cuma gününde Allah bebeklerimizi korusun bedensel ve zihinsel bir engel olmadan, eli ayağı düzgün bir şekilde sağlıkla hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. herkese hayırlı cumalar...
Yani erken doğum sayılmaz ama bnm içimdenbir his 36 - 37 de doğurucam gibi geliyo.40. haftayı göreceğimi hiç ama hiç sanmıyorum :) zatenkızlar genelde doldurmazmış yabelki ondan öyle yerleşmiş aklıma...
Şu an 28. haftamıniçindeyim şu 30'lu lara gelsem çok rahatlıycam. Demek sizler benim gibi olsanız korkudan geceleri uyuyamazsınız. Çünkü benm ablam erken doğum yapıp bebeğini kaybetmişti anlatmıştım size. Tam onun bebeğini kaybettiği haftadayım sanki bu haftalar geçerse atlatıcam zannediyorum. Sanki herkesin aynı haftada başına gelicekmiş gibi. Allah ne yazarsa o ne yaparsak yapalım.
Bu arada siz de öyle hissediyor musunu bilmiyorum ama karnım büyüdükçe, içindekilerin de ne kadar büyüdüğünü tahmin ederek onu o kadarcık yerdennası çıkarıcam korkusu başladı bende. Sizde de başladı mı?
Kızlar herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar... Oğluşuma aldığım nevresimlerimiz geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim :)
Burcu esmersoy konuşunca bende gıcık oluyorum çok tuhaf konuşuyor sanki kadın değil dönme birde kendini öyle çekici buluyor galiba.
kızlar dün dr amcamıza gittik önce baktı falan doğum tarihini ilk muayenelerde 15 haziran diyordu şimdi gelişimi zayıf 5-6 temmuz olabilir dedi, biraz zayıf ama yapısı öyledir dedi,
sen de 25 kilo alarak bitirirsin herhalde doğumu dedi,
sonra bizim minnoş yine elleri yüzünde olduğundan yüzünü göremedik dr da 20 dk yürü sonra gel yüzüne bakalım dedi, yürüdük tatlı yedik ama bu sefer döndüğümüzde miniğimiz elleri yüzünde tam uyuyordu yine birşey göremedik, sonra doktor o esnada karnın sık sertleşiyor mu dedi, böyle tahta gibi sepsert oluyor mu dedi, eğer bir saat içinde 3-4 kez öyle olursa ara mutlaka beni dedi, o esnada doğum için fotocu bakıyoruz falan dediğimde daha erken bakmayın dedi...
bi de bunların üzerine kv nin saçma sapan bebek şekeri yorumları dün akşam çok stresli geçti anlayacağınız...
ya bir bebek neden her görüşmede elleri yüzünde olur kii(((
kızlar gece saat 5 te mide yanmasıyla uyandım çok kötü birşey buya mide yanmasından yatakta kıvrandım durdum sonra uyumuş kalmışım Allahtan sabah kalktığımda birşeyim yoktu
bunlar da oğluşuma aldığımız eşyaların bazıları, büyük eşyalar tamam da ortada doğru düzgün kıyafet yok :/
Eki Görüntüle 689385 Eki Görüntüle 689386 Eki Görüntüle 689388
bizimde sizden farkımız yok eşimle bi isimle uzlaşamadık çocuk doğumu yaklaştı daha ismi yok
METE AYAZ da iyimiş be
ama başinda kaynpdern ismi var muzaffer :))) muzaffer mete yada muzaffer ayaz hangısı :)
bunlar da oğluşuma aldığımız eşyaların bazıları, büyük eşyalar tamam da ortada doğru düzgün kıyafet yok :/
Eki Görüntüle 689385 Eki Görüntüle 689386 Eki Görüntüle 689388
ikisi birden olsun :)) siz bu kadar asamaya gelmissiniz , bizim hic bisey yok ortada
kayıpedrmn ısmı olmasa ıkısı olur damuzaffrde var :))))
çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah
ayy canım güle güle kullannn.bende bu gemiliden çok istemiştim ama alamadım. kısmet değilmiş bana.
idrar tutma hareketinin çok zararlı olduğunu bu hareketi idrar yapmıyorken yapmak gerektiğini öğrendim ben sabah 10 kere akşam 10 kere ile başlayıp zamanla sayısı artılıyor
korkma cnm
amin canlarımmmm
allah korusun cnm hiç korkma cnm diğer çıkaranlar nasıl çıkarıyor bizim ne farkımız var onlardan çatır çatır doğururuz allahın izni ile :13:
kırmızılıya bayıldım
cnm bir yerde okudum sanırım (burda olabilir ya da kursta öğrendim) ultrason bebeğe yoğun ses gönderiyormus bazı bebekler tepki olarak ellerini yüzüne çekiyormuş ki bizim tosbikte her seferinde öyle etkiye tepki daha ana karnında
geçmiş olsun cnm
siyah mor renk uyumu çok hoş
muzaffer ayaz diom ben
hayırlı işler cnm bende anne bebek kursuna gidiyorum akşam öğrendiklerimi paylaşırım
güle güle kullanin saglikla.
ben henüz bu tarz seylerimi almadim , sadece besigini aldim ikea'dan. pusetini alicam bu hafta sonu . ancak bebek arabasi icin herkes dogumdan 2-3 ay sonra almami tavsiye ediyor , puset yeterli vs deniyor , kararsiz kaldim . onun disinda bebegime kiyafetler aldim , kiyafet olayi cok basit , benim yarim saatimi aldi alisverisim . coraplari battaniyesi hastane cikislari vs vs vs , sadece biraz buyunce giyebilecegi kiyafetimiz fazla yok
aaaa o nerden cikti :)))) ya 3 ünüde koyun :) muzaffer mete ayaz
ablamin 7 aylik bebegi var ömer berk efe , görmemişin oglu olmuş misali uzayip duran bir isme sahip
aynn bak gormemısn bı oğlu olmus derler :))))) muzaffer mete ayaz yıldırım aman allahım cocugm snva grerken bıze saymadıgı laf kalmaz heralde
kızlar bu arada biz isme karar verdik utku selim düşünüyoruz sizce nasıl :)
canım bence dogdudunda gyebilcegi ihtyaclar alınsa yeter. 4 5 alt ust takım bol bol iç zıbın. işde battaniye önlük falan 1 2 tanede bıraz gezmelik bişi aldnmı buyuk almaana gerek yok cok fazla. bende hep buyuk almısım sankı koca cocuk gıbı ama dogdugunda gycegı seylerden az almısım dun farkettım
bence güzel canım ısmıyle buyusun ınsallah.
o zaman olayi hemen dramatize ediyoruz ,
esine diyorsunki : madem senin babanin ismi koncak ilk isim , ikinciside benim istedigim isim olucak , bu kadar sure ben tasiyorum , her seyi problemi ile ben ilgileniyorum , dogduktan sonrada ben anne olucam , o kadar hakkim olsun vs vs :) faydasi olmazmiki acaba
bence güzel canım ısmıyle buyusun ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?